εντωμεταξυ ηδη φορεσαν καπιταλ κοντρολ απο σημερα στις αναληψεις, εαν δεν κανω λαθος,
με το προσχημα του κορωνα
Αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι περασε στα ψιλα...
εντωμεταξυ ηδη φορεσαν καπιταλ κοντρολ απο σημερα στις αναληψεις, εαν δεν κανω λαθος,
ο τριτογενης τομεας στην Ελλαδα τυπε συνδεεται αμεσα με τον τουρισμο η καταρρευση του οποιου θα σημανει την καταρευση και του ιδιουαφου το εμποριο και οι μεταφορες δεν βλαπτονται ειναι ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ 85% ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙα ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
καθε αλλο απο παρίας,πειθηνια και υπακουη ,για αυτο και θα παρει λεφτα όπως ηδη πήρε,τα ανταλλαγματα βέβαια θα ειναι σκληρά..Τα helicopter money της ΕΚΤ εννοείς που φυσικά θα επιλέξει να στηρίζει τις μείζονες χώρες και όχι τον παρία Ελλάδα με τις πάμπολλες ειδικές ανάγκες και την ήδη κατεστραμμένη μετά από 10 χρόνια χρεωκοπίας λιτότητα.
Εσυ ειπες εμενα κομματοσκυλο? Καταλαβα καλα?Αυτο πιστευα και γω μαστορα
Δυστυχως επεσα εξω
Τελικα κατεληξε στο καλυτερο κουληκομματοσκυλο
Λαθος διαβασες.εντωμεταξυ ηδη φορεσαν καπιταλ κοντρολ απο σημερα στις αναληψεις, εαν δεν κανω λαθος,
Αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι περασε στα ψιλα...
Η ταχύτητα της αντίδρασης μετράει περισσότερο ή ο τρόπος;O "εκλεκτος" μου, κατορθωσε να ειναι η Ελλαδα μεσα στις 4 χωρες της Ευρωπης με την ταχυτερη αντιδραση (Νορβηγια, Σουηδια, Δανια, Ελλαδα) και τις λιγοτερες επιπτωσεις μεχρι στιγμης
Λαθος διαβασες.
Ξαναδιαβασε το.
Μην λετε ανακριβειες με τοση ευκολια.
Ειπα.σοβαρα?
πες μας εσυ τι διαβασες για να δουμε τι ισχυει τελικα
ρε ανθρωπε μου θα με τρελανεις.ο τριτογενης τομεας στην Ελλαδα τυπε συνδεεται αμεσα με τον τουρισμο η καταρρευση του οποιου θα σημανει την καταρευση και του ιδιουκαθε αλλο απο παρίας,πειθηνια και υπακουη ,για αυτο και θα παρει λεφτα όπως ηδη πήρε,τα ανταλλαγματα βέβαια θα ειναι σκληρά..
εχεις ποιντΗ ταχύτητα της αντίδρασης μετράει περισσότερο ή ο τρόπος;
Γιατί κι εσύ αν έρθεις και μου πεις ότι πονάει το πόδι σου, μπορώ μέσα σε δευτερόλεπτα να σε ακρωτηριάσω. Θα έχω αντιδράσει πολύ γρήγορα. Το ότι ένα μέτρο είναι αποτελεσματικό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και το ιδανικό.
στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι δεν ηταν ιδανικο? ξες καποια καλυτερη περιπτωση?Η ταχύτητα της αντίδρασης μετράει περισσότερο ή ο τρόπος;
Γιατί κι εσύ αν έρθεις και μου πεις ότι πονάει το πόδι σου, μπορώ μέσα σε δευτερόλεπτα να σε ακρωτηριάσω. Θα έχω αντιδράσει πολύ γρήγορα. Το ότι ένα μέτρο είναι αποτελεσματικό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και το ιδανικό.
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη, 24 Μαρτίου μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19
Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές.:
Αναλήψεις μετρητών έως €400 πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.
Καταθέσεις μετρητών έως €1.000 πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.
"Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν", κοινώς τραγούδα ... εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ όταν φανούν τα ολέθρια αποτελέσματα της ασκούμενης πολιτικής και τότε τα ξαναλέμε ...
Ρε παιδια ειπαν οτι μεχρι 400 ευρω δεν κανεις αναληψη απο το ταμειο.Ειναι capital control αυτο?αυτο ηθελαν. προφανως φοβουνται bankrun
εδω τα βοδια σηκωσαν ολα τα κωλοχαρτα, το επομενο σταδιο ειναι να σηκωσουν λεφτα
Φίλε για πες μας εσύ ποιο είναι το ιδανικό μέτρο κατά τη γνώμη σου;Η ταχύτητα της αντίδρασης μετράει περισσότερο ή ο τρόπος;
Νταξ.Εσυ ειπες εμενα κομματοσκυλο? Καταλαβα καλα?
Γελαμε εφαπαξ ή με δοσεις?