Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στην απολογία της, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι: “Ειδοποιηθήκαμε από την υπεύθυνη να πάμε να πάρουμε τα πράγματα μας γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοί, λόγω κορωνοϊού. Είδα τον ένστολο από το “ματάκι” και του άνοιξα την πόρτα. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι… Η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει “.

Ο εισαγγελέας της έδρα πρότεινε την απαλλαγή και των δύο γυναικών οι οποίες τελικά αθωώθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Τα οαραοωνα στο σαητ που γράφει μπούρδες..κ εγώ έτσι νομίζω ότι είναι χρηματικό πρόστιμο αλλά αυτοί πήγαν όχι για πορνεία αλλά για το νόμο περί καραντίνα κ ότι εσοασας τη καραντίνα κ άνοιξαν το μπουρδέλο

Αχ πότε θα πάμε εκεί μια μερα
FB_IMG_1663854724214.jpg
Α καταλαβα, πηγε κατηγορουμενη για παραβιαση των μετρων για την πανδημια, οχι για πορνεια.
Τι ειναι αυτο ρε φιλε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Α καταλαβα, πηγε κατηγορουμενη για παραβιαση των μετρων για την πανδημια, οχι για πορνεια.
Τι ειναι αυτο ρε φιλε?
Eιπα τη δικιά μου να συναντηθούμε εκεί ( Βενεζουέλα καταρράκτες των αγγέλων ) αλλά δεν ψήνεται διότι μισεί το Μαδουρο:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eιπα τη δικιά μου να συναντηθούμε εκεί ( Βενεζουέλα καταρράκτες των αγγέλων ) αλλά δεν ψήνεται διότι μισεί το Μαδουρο:confused::confused::confused:
Σου εχω ξαναπει, η δικια μου ούτε να ακουσει για Βενεζουελα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Σου εχω ξαναπει, η δικια μου ούτε να ακουσει για Βενεζουελα
Ναι ρε γαμωτο μου πολύ αρνητικη σε ότι αριστερό .......:confused:εχει δύο σπίτια στο Μαϊάμι ενώ θα μπορούσε καρταχενα ντε ιντιας ....ουφ πολύ δεξιά κ καπιταλιστρια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι ρε γαμωτο μου πολύ αρνητικη σε ότι αριστερό .......:confused:εχει δύο σπίτια στο Μαϊάμι ενώ θα μπορούσε καρταχενα ντε ιντιας ....ουφ πολύ δεξιά κ καπιταλιστρια
Η δικια μου παλι δεν ασχολειται καθολου. Πριν κατι χρονια ψηφισε τον Ουρίμπε και εκτοτε ουδέν. Ολοι κλέφτες ειναι λεει, μονο απο την δουλεια της περιμενει καλο μελλον και απο κανεναν αλλον

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Η δικια μου παλι δεν ασχολειται καθολου. Πριν κατι χρονια ψηφισε τον Ουρίμπε και εκτοτε ουδέν. Ολοι κλέφτες ειναι λεει, μονο απο την δουλεια της περιμενει καλο μελλον και απο κανεναν αλλον
Αν κάποιος είναι παντρεμένος στην Ελλάδα κ πάει ι παντρευτεί στην Κολομβία με γάμο κ αφού κάνει πλαστογραφία την άδεια γάμου στο δήμο του που χρειάζεται ....κ παντρεμένος πλέον στην Κολομβία δεν δηλώσει το γάμο του στο δημο του στην Ελλάδα τότε θεωρείτε διπλοπσμτρεμενος;;;;φαντάζομαι πως όχι απλώς Άντον πιάσουν πάει για το αδίκημα της πλαστογραφίας .....πόσα τρώμε;:confused:φανταζομαι ποινή με αναστολή μονο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
μια χαρα τα λεει, εσυ να τα βλεπεις.
θα σε κανει ανθρωπο η κολομπιανα μου φαινεται.
ακομα εδω εισαι ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν κάποιος είναι παντρεμένος στην Ελλάδα κ πάει ι παντρευτεί στην Κολομβία με γάμο κ αφού κάνει πλαστογραφία την άδεια γάμου στο δήμο του που χρειάζεται ....κ παντρεμένος πλέον στην Κολομβία δεν δηλώσει το γάμο του στο δημο του στην Ελλάδα τότε θεωρείτε διπλοπσμτρεμενος;;;;φαντάζομαι πως όχι απλώς Άντον πιάσουν πάει για το αδίκημα της πλαστογραφίας .....πόσα τρώμε;:confused:φανταζομαι ποινή με αναστολή μονο
Tι ειναι αυτα που λες ρε τύπε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Tι ειναι αυτα που λες ρε τύπε
είμαι παντρεμένος Ελλάδα κ θέλω να παντρευτώ Κολομβία κ δε δηλώσω το γάμου εκεί στο δήμο μου ....τότε θεωρούμε διπλοπαντρεμενος;;;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Άραγε όλοι μαζί οι άριστοι
(καμια 40ριά περίπου)
της υγειονομικής επιτροπής για το χτικιό
έχουν 300 σελίδες βιογραφικό;
:think:
:confused: :confused: :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
γιατι σας γλεντανε ετσι ρε βατσινοβλακες... γιατι???
βατσινοβλακες.jpg

βατσινοβλακες παντου.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Η Ελβετια θα καταστρεψει εμβολια επειδη ληγουν, δηλαδη θα πεταξει 294 εκατομμυρια ευρω! Και καλα, λεφτα υπαρχουν, και απο την Ελβετια, και απο ολα τα κρατη. Δεν εχουν αναγκη. Αλισβερισι να γινεται. Να κυκλοφορει το χρημα. Αλλα πας να τα πεταξεις, ειδοποια πρωτα. Εδω στην Ελλαδα παρακαλανε να κανουν το πραμα το καλο, 4η, 5η δοση. Δωρισε τα σε αλλους που το εχουν μεγαλη αναγκη. Αλλα δεν εχουμε υπουργο Υγειας να παρει πρωτοβουλιες. Βαλανε τον χαζο τον Πλευρη. Και να σημειωθει οτι τις δυο χωρες τις συνδεει ο μεγαλος Ιωαννης Καποδιστριας. Κατασπαταληση εμβολιων. Με τα τροφιμα ετσι κανουν; Τα πετανε; Οχι βεβαια. Τα εμβολια γιατι; Δωστα σε αυτους που τα ζητανε μερα νυχτα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736

Η Ελβετια θα καταστρεψει εμβολια επειδη ληγουν, δηλαδη θα πεταξει 294 εκατομμυρια ευρω! Και καλα, λεφτα υπαρχουν, και απο την Ελβετια, και απο ολα τα κρατη. Δεν εχουν αναγκη. Αλισβερισι να γινεται. Να κυκλοφορει το χρημα. Αλλα πας να τα πεταξεις, ειδοποια πρωτα. Εδω στην Ελλαδα παρακαλανε να κανουν το πραμα το καλο, 4η, 5η δοση. Δωρισε τα σε αλλους που το εχουν μεγαλη αναγκη. Αλλα δεν εχουμε υπουργο Υγειας να παρει πρωτοβουλιες. Βαλανε τον χαζο τον Πλευρη. Και να σημειωθει οτι τις δυο χωρες τις συνδεει ο μεγαλος Ιωαννης Καποδιστριας. Κατασπαταληση εμβολιων. Με τα τροφιμα ετσι κανουν; Τα πετανε; Οχι βεβαια. Τα εμβολια γιατι; Δωστα σε αυτους που τα ζητανε μερα νυχτα.
Καλύτερα που τα πετάνε αν λήξανε , άκουσα πως κάποια εμβόλια λίγο πρίν λήξουν ήθελαν να τα χαρίσουν (η πουλήσουν στο κόστος) στους Αφρικανούς , οι οποίοι Αφρικανοί όμως δεν τα ήθελαν μιας και κόντευαν να λήξουν.

Νομίζω πως ακόμη πιό ενδιαφέρουσα είδηση απο αυτήν της Ελβετίας είναι αυτή της Δανίας αν ισχύει , οτι απαγορεύει τον εμβολιασμό στους κάτω των 18 , εκτός αν υπάρχει σύσταση απο γιατρό.

Επίσης απο οτι ακούω τα προηγούμενα εμβόλια που μας τα έφεραν σαν κατεπείγον το 2010 για την γρίπη Η1Ν1 εκτός οτι δεν έτρεξε ο κόσμος να εμβολιαστεί , αλλά μετά τα απέσυραν λέει γιατί είχαν παρενέργειες με σημαντικότερη - συχνότερη απο αυτές την υπνηλία , δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορούσε να σε πάρει ο ύπνος ακόμα και ενώ οδηγούσες παράδειγμα. Εδώ με τόσες παρενέργειες δεν θα μπορούσαν να πούνε παράδειγμα σταματάμε τα mRNA και αφήνουμε μόνο τα πρωτεινικά επειδή είναι πιό ασφαλή ; Στην αρχή είχαν πει οτι είναι πολύ δύσκολο να βγεί παλιού τύπου εμβόλιο για αυτό και βγάλανε τα mRNA , να όμως που βγήκανε και τα πρωτεινικά.

Άσε που κανονικά τώρα με την ενεργειακή κρίση πρέπει να αποσυρθούν όλα τα εμβόλια που θέλουν -70 για συντήρηση , άκου εκεί -70 ... φαντάζομαι πόσο θα καίει ένα τέτοιο ψυγείο. :P

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ρε αλήτες.. παντου γίνεται της τρελής, ο ένας πάνω στον άλλο και θέλετε να πληρώνω 1 ραπιντ τεστ;;
Αλέκο πες του Κούλη αυτά δεν ξεχνιούνται... Αν και βαθειά νεοδημοκρατης άμα ψηφίσω ΝΔ να μου κοπεί το χέρι... Και ας πάει το μπουρδέλο στα βράχια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Πως παει η πετυχημενη αντιμετωπιση της πανδημιας;
Εχουμε στοιχεια που να δειχνουν ποσο καλα τα παμε;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Ρε αλήτες.. παντου γίνεται της τρελής, ο ένας πάνω στον άλλο και θέλετε να πληρώνω 1 ραπιντ τεστ;;
Αλέκο πες του Κούλη αυτά δεν ξεχνιούνται... Αν και βαθειά νεοδημοκρατης άμα ψηφίσω ΝΔ να μου κοπεί το χέρι... Και ας πάει το μπουρδέλο στα βράχια
Θα σε πει ψυχακια ο αλεξ, γιατι ενω εισαι νδ δεν αντιλαμβανεσαι την 100% επιτυχημενη κυβερνηση των αριστων

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Έτσι ούτε ΝΔ , και φυσικά ούτε Σύριζα και Κιναλ οι οποίοι πρότειναν είτε τα ίδια είτε πιό αυστηρά μέτρα. Δεν ξέρω κιόλας , υπήρξε καμία αντιπολίτευση απο τους δυο παραπάνω στο να μην πληρώνεις το τέστ για παράδειγμα ; Η οτι το τάδε μέτρο ηταν υπερβολικό ; Αυτοί απο οτι θυμάμαι ζητούσαν περισσότερα μέτρα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Πότε ξεκιναμε τρυπηματα; απο οκτωβρη;