Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Κι αυτή...ουτε εγω δυστυχως.
μαλλον θα μεινεις με το πουλι στο χερι
Κι αυτή...ουτε εγω δυστυχως.
μαλλον θα μεινεις με το πουλι στο χερι
αυτη παιχτη δε μπορει να κρατησει τιποτα με τετοιο τρεμουλο.Κι αυτή...
Στο αυτόματο θα πηγαίνει το χειρογλύκανο...αυτη παιχτη δε μπορει να κρατησει τιποτα με τετοιο τρεμουλο.
θα σε τελειωνε στο αψε σβησε.
κριμα που δε μπορεις να πεταχτεις μια οντως
μην αγχωνεσαι ομως.Στο αυτόματο θα πηγαίνει το χειρογλύκανο...
Πωω ρε τύπε , όλο τον αλαικσανδρο έχεις στο μυαλό σου.μην αγχωνεσαι ομως.
σου εχω λυση στα καπακια.
πιμποδικηγορος.
τις (ξε)πεταει τρεις τρεις, ενεκα εμπειριας ετων φαινεται.
δεν του στελνεις κανα μηνυμα λατρειας... να ξηγηθειτε σε καμια κινκυ αιθουσα δικαστηριων ?
ωπα, περιμενε. σου εχω και 2η λυση.Πωω ρε τύπε , όλο τον αλαικσανδρο έχεις στο μυαλό σου.
Ε ντροπή πιαοι μεσημεριανες σου ?
ελα ρε θηριο... 3 κιολας ?
μα ειναι... ΚΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΙΚΟΣΕ ντροπή πια
ωπα, περιμενε. σου εχω και 2η λυση.
μηπως θες πιξουλιτσα (αφρατιτσα-χοντρουλιτσα-νοστιμη καραμελιτσα) ?
ε μα εισαι και περιεργος αδερφακι μου ναουμε.
Ειναι , ειναιμα ειναι... ΚΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΙΚΟΣ
Η κοπέλα λέει το πόνο της και εσυ για τσιμπούκια θα σού λεγα οξω πουστη από το ανθρώπινο είδος αλλά καλύτερα μείνε να είσαι το παράδειγμα προς αποφυγήνΈνα τσιμπούκι της το δινα ...
δες τηλεόραση κι άλλαξε χέρι, θα το τραυματίσεις αν συνεχίσεις.
Γιατι δεν εκανε προφιλ στο μπου κομ, να ζηταει 150 την ωρα χωρις κωλο και να εχει 200 μηνυματα τη μερα?
Πάντως είχε λογική το επιχειρημα της οτι άνοιξε στους ένστολους αστυνομικούς ενώ το κόκκινο φως ήταν κλειστό κ η ίδια πήγε να πάρει πράγματα προσωπικά ......κ.αθωωθηκεΓιατι δεν εκανε προφιλ στο μπου κομ, να ζηταει 150 την ωρα χωρις κωλο και να εχει 200 μηνυματα τη μερα?
Τι αθωωθηκε? Αφου δεν ειναι ποινικο αδικημα, με προστιμο τιμωρειται. Αλλαξε κατι και δεν το ξερω?Πάντως είχε λογική το επιχειρημα της οτι άνοιξε στους ένστολους αστυνομικούς ενώ το κόκκινο φως ήταν κλειστό κ η ίδια πήγε να πάρει πράγματα προσωπικά ......κ.αθωωθηκε
Στην απολογία της, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι: “Ειδοποιηθήκαμε από την υπεύθυνη να πάμε να πάρουμε τα πράγματα μας γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοί, λόγω κορωνοϊού. Είδα τον ένστολο από το “ματάκι” και του άνοιξα την πόρτα. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι… Η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει “.Τι αθωωθηκε? Αφου δεν ειναι ποινικο αδικημα, με προστιμο τιμωρειται. Αλλαξε κατι και δεν το ξερω?