Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Ποιο εμβολιο θα κανουμε;

Τις υπολοιπες δυο δοσεις;Αντι για τρεις,τα οποια χεν καλυπτουν την Ο ή τα καινουρια που θα βγουνε τωρα;

Για τα μετρα τους γραφω στ αρχιδια μου...
Βασικά έλεγα για το γαλλικό το valneva , αλλά είναι το μόνο που δεν έρχεται. Απο οτι ξέρω εκείνο είναι το πιό κοντινό στα παλιάς τεχνολογίας εμβόλια , αλλά και τα δυο πρωτεινικά που έρχονται περισσότερο στα παλιά εμβόλια μοιάζουν νομίζω παρά στα RNA.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα αν κολλησα εγώ τους δικούς μου η αν οι δικοί μου κόλλησαν εμένα , γιατί η μάνα μου εμφάνισε συμπτώματα 1-2 μέρες νωρίτερα απο εμένα και το πέρασε και εκείνη βαριά παρότι εμβολιασμένη αλλά στο σπίτι , ευτυχώς γλύτωσε το νοσοκομείο.

Αμα σκεφτείς οτι έχει και ζάχαρο λογικά θα βοήθησε το εμβόλιο έστω λίγο.

Απο την άλλη και οι δικοί σου θεωρητικά λόγω ηλικίας θα έπρεπε να το περάσουν πιό βαριά απο σένα :confused:
Έτσι ΠΟΥΤΣΑ χριστουγεννιατικα στο νοσοκομείο!

Περασες καλά τις εορτές? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
κριμα λειπει απο το σαη -ανησυχουμε λιγο εχει κανει και 127 δοσεις αυτος :undecided:

Εγω αρκετα μεταγενεστερα απο σενα,λιγο πριν τα Χριστουγεννα δλδ,ανεβασα πυρετο,τα rapid μ δειχναν αρνητικο,ωσπου εκανα pcr και μ εδειξε θετικο.

Ηλθε Σ/Κ ωπου ο πυρετος παρεμεινε πανω απο 38,εως 39,2 εφθασε και Δευτερα πρωι πηγα στο Παν.Νοσοκομειο Λαρισας που εφημερευε.

Στο τμημα covid με καναν εξετασεις τυπικες και ολα καλα.Ο υψηλος πυρετος παρεμενε.

Τεταρτη επναλειπτικες,ολα καλα ξανα.

Παρασκευη επαναλειπτικες,μου λεει βλεπουμε να οργανωνεται κατι στους πνευμονες.

Χεστηκα...Και χεστηκα γιατι ο εγκεφαλος τοση πληροφορια που παλευει να επεξεργαστει δυο χρονια τωρα,οταν ακουσει τις δικες του λεξεις "κλειδια" κανει τα δικα του.

Παρασκευη (παραμονη πρωτοχρονιας) μου λεει η πρωινη βαρδια,θα ερθεις και το βραδυ μετα τις 20:00 να σε εξετασουμε.

23:00 με διωχνουν μου λενε πανε αλλαξε χρονο με τη φαμιλια σου και 06:00 το πρωι να ξαναεισαι εδω.

Οπως και εγινε,θα πρεπει να γινει εισαγωγη μ ανακοινωνουν.

Σαββατο με κανουν εισαγωγη,με ενημερωνει ο γιατρος να μην ανησυχω,πως δεν ειναι κατι.

Κυριακη μ λενε αυριο βγαινεις.
Δευτερα εξιτηριο με ενα σιροπι,ενεσεις αντιθρομβωτικες,χωρις πυρετους.

Απ την επομενη του εξιτηριου πααγγελνα πιτογυρα.

Κολησα και τους δικους μου,ανεμβολιαστοι κ αυτοι,ασυπτωματικοι δε,δεν την ακουσαν καν.Η μανα πανω απο 65.Θετικη αλλα ασυπτωματικη.

Ενα μηνα μετα,γαμησα εως πεντε χερια σε μια μερα.
Συμπέρασμα. Ησασταν τυχεροί.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Σημερα μη χάσετε στο ενωπιος ενωπιω τη βιτρινα της πανδημίας του κουλη.
Αυτη που δεν τη μαζεψε κανείς και που επαιξε σπουδαιο ρόλο στην καταστροφή.
Απολαυστε την

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Έτσι ΠΟΥΤΣΑ χριστουγεννιατικα στο νοσοκομείο!

Περασες καλά τις εορτές? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δεν πήγα νοσοκομείο εγω , το πέρασα σπίτι και μάλιστα αρκετά πριν τις γιορτές απο 10 Σεπτέμβρη περίπου είχαν αρχίσει τα συμπτώματα.

Χριστούγεννα το πέρασε ο μουνοχαλαστής απο οτι έγραφε νωρίτερα , μήπως πήγαινε σε εκείνον το πόστ ; :think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
ενας καλος ανθρωπος με χιουμορ που τον ελεγαν @athinaios44 τι εγινε ρε παιδες:undecided:

Μπορεί να έχει άλλα μπλεξίματα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν πήγα νοσοκομείο εγω , το πέρασα σπίτι και μάλιστα αρκετά πριν τις γιορτές απο 10 Σεπτέμβρη περίπου είχαν αρχίσει τα συμπτώματα.

Χριστούγεννα το πέρασε ο μουνοχαλαστής απο οτι έγραφε νωρίτερα , μήπως πήγαινε σε εκείνον το πόστ ; :think:
Ρε συ!Τι πας να βρεις με τον χαζο!Οτι να ναι ο τυπος,αφου δεν σε περασε και για την Μαριποζα να σ στειλει κανα pm παλι καλα να λες ?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αγαπητοι φορουμιτες...

Το νημα φτανει στο τελος του σιγα σιγα...

Ενας μετα τον αλλο βγαινουν κ παραδεχονται τα λαθη τους.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

ΠΟΥ Η οξεια φαση της πανδημιας θα τερματιστει φετος υπο την προυποθεση οτι το 70% του παγκοσμιου πληθυσμου θα εμβολιαστει. Μα στην Ελλαδα ηδη το 70% ειναι εμβολιασμενοι. Αρα μια χαρα ειμαστε. Ομως δεν γνωριζουμε ποσοι απο τους φιλοξενουμενους λαθρομεταναστες ειναι εμβολιασμενοι. Με ευθυνη της κυβερνησης φυσικα. Γιατι κραταει η κυβερνηση την Ελλαδα πισω; Γιατι τοση ανευθυνοτητα; Γιατι η κυβερνηση βαζει σε κινδυνο την υγεια των πολιτων και την Οικονομια; Δεν θελει να τελειωσει η πανδημια; Αντι να ακουσει τις συμβουλες των γιατρων προτιμαει να ακολουθησει τις δικες της εμμονικες ιδεοληψιες; Καθαρες κουβεντες. Ειναι και το 70% των διαβιουντων στην Ελλαδα λαθρομεταναστων εμβολιασμενοι;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Nαι, φυσικά γι' αυτό το μαλάκα ήταν το ποστ. Απλά έκανα δουλειά και το έστειλα χωρίς να προσέξω ιδιαίτερα :) Αυτός ο μαλάκας πέρασε χριστουγεννιάτικα στο νοσοκομείο, όχι εσύ. Εσύ ξέρω, τα έχεις πει. Ο άλλος ο μαλάκας όλο μαγκιά, κλανιά κι επανάσταση και τα είδε όλα ο μούλος που πήγε τρέχοντας στο νοσοκομείο... ο "ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ"... ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ"... πούτσα που έφαγε, θα έχει να διηγείται στους φίλους του για τα Χριστούγεννα του 2021!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Οτι συνηθως...πουτανα ολα,αλκοολια,πουτανες,απολαμβανουμε την χωρα με το καλυτερο επιπεδο ζωης αβατσινωτα και ασαλιωτα
Καλύτερο επίπεδο ζωής δεν ξέρω , πάντως καταπληκτικό σίγουρα :P

Στο μεταξύ λένε οτι πιθανών να κυκλοφορεί ήδη η μετάλλαξη Πι , αν και εδω που τα λέμε την είχαμε προβλέψει και εμείς την Πι εδω στο bou πριν αρκετό καιρό !!!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Nαι, φυσικά γι' αυτό το μαλάκα ήταν το ποστ. Απλά έκανα δουλειά και το έστειλα χωρίς να προσέξω ιδιαίτερα :) Αυτός ο μαλάκας πέρασε χριστουγεννιάτικα στο νοσοκομείο, όχι εσύ. Εσύ ξέρω, τα έχεις πει. Ο άλλος ο μαλάκας όλο μαγκιά, κλανιά κι επανάσταση και τα είδε όλα ο μούλος που πήγε τρέχοντας στο νοσοκομείο... ο "ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ"... ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ"... πούτσα που έφαγε, θα έχει να διηγείται στους φίλους του για τα Χριστούγεννα του 2021!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ναι,φυσικα...ρουφαγες χυσια και εγαφες αλλα ντι αλλων...εμεις τα ξερουμε,εσυ μας λες πως και καλα "δουλευεις"

Συνεχισε λοιπον την καλη "δουλιτσα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom