Μάλλον Δέλτα θα πέρασα και εγω , η φάση είναι οτι ακούγαμε απο την αρχή οτι ο ένας ήταν τελείως ασυμπτωματικός , ο άλλος δεν είχε απλά γεύση η όσφρηση κτλ και νόμιζα οτι και εγω κάπως έτσι θα την έβγαζα αν κολλούσα.
Τελικά είχα 3-4 μέρες πυρετό με μέγιστο 38.5 (πήρα απο μόνος μου depon και algofren για τον πυρετό) και κάπου 7η η 8η μέρα μου έκανε και δυσκολία στην αναπνοή ... η φάση είναι οτι εκείνες τις μέρες δεν πήγε καν το μυαλό μου οτι είναι απο αυτό γιατί νόμιζα πως οτι είναι να βγάλει το βγάζει τις πρώτες μέρες. Απο την μια καλύτερα γιατί αμα ήξερα μάλλον θα πήγαινα νοσοκομείο και ποιός ξέρει τι θα γινόταν εκεί ...
Εγω αρκετα μεταγενεστερα απο σενα,λιγο πριν τα Χριστουγεννα δλδ,ανεβασα πυρετο,τα rapid μ δειχναν αρνητικο,ωσπου εκανα pcr και μ εδειξε θετικο.
Ηλθε Σ/Κ ωπου ο πυρετος παρεμεινε πανω απο 38,εως 39,2 εφθασε και Δευτερα πρωι πηγα στο Παν.Νοσοκομειο Λαρισας που εφημερευε.
Στο τμημα covid με καναν εξετασεις τυπικες και ολα καλα.Ο υψηλος πυρετος παρεμενε.
Τεταρτη επναλειπτικες,ολα καλα ξανα.
Παρασκευη επαναλειπτικες,μου λεει βλεπουμε να οργανωνεται κατι στους πνευμονες.
Χεστηκα...Και χεστηκα γιατι ο εγκεφαλος τοση πληροφορια που παλευει να επεξεργαστει δυο χρονια τωρα,οταν ακουσει τις δικες του λεξεις "κλειδια" κανει τα δικα του.
Παρασκευη (παραμονη πρωτοχρονιας) μου λεει η πρωινη βαρδια,θα ερθεις και το βραδυ μετα τις 20:00 να σε εξετασουμε.
23:00 με διωχνουν μου λενε πανε αλλαξε χρονο με τη φαμιλια σου και 06:00 το πρωι να ξαναεισαι εδω.
Οπως και εγινε,θα πρεπει να γινει εισαγωγη μ ανακοινωνουν.
Σαββατο με κανουν εισαγωγη,με ενημερωνει ο γιατρος να μην ανησυχω,πως δεν ειναι κατι.
Κυριακη μ λενε αυριο βγαινεις.
Δευτερα εξιτηριο με ενα σιροπι,ενεσεις αντιθρομβωτικες,χωρις πυρετους.
Απ την επομενη του εξιτηριου πααγγελνα πιτογυρα.
Κολησα και τους δικους μου,ανεμβολιαστοι κ αυτοι,ασυπτωματικοι δε,δεν την ακουσαν καν.Η μανα πανω απο 65.Θετικη αλλα ασυπτωματικη.
Ενα μηνα μετα,γαμησα εως πεντε χερια σε μια μερα.