Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αναρχιδη πουσταρα θελεις να ειρωνευτεις αλλους και δεν εχεις τα αρχιδια να τους παραθετεις...σκουπιδι μονο για να τρως ΜΠΟΥΤΣΕΣ απο Πακιστανους και Τουρκους εισαι! :tooth:
Βρωμιάρα, χαμούρα , ρουφιάνα ξεφτιλισμένη ψωριάρα αδερφή του ελέους χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον που ζεις.
Μωρή ξεφτιλισμένη, ανωμαλιάρα, γλείφτρα, πουτσορουφήχτρα στην αναφορά μου στο άλλο μέλος και σε άλλο νήμα ΦΡΟΝΤΗΣΑ να του ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ @ πως μίλησα για αυτόν και να το τσεκάρει. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.
Αλλά εσύ τέτοια υποχθόνια σκουληκαντέρα της λάσπης που είσαι έκρινες σύμφωνα με τον δικό σου αξιακό χαρακτήρα που είναι γεμάτος υποκρισία, ειρωνία, κακεντρέχεια, χαιρεκακία, κομπλεξισμό και ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ:vomit:
63DD8A62-354B-493D-9312-578210948DC8.jpeg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Βρωμιάρα, χαμούρα , ρουφιάνα ξεφτιλισμένη ψωριάρα αδερφή του ελέους χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον που ζεις.
Μωρή ξεφτιλισμένη, ανωμαλιάρα, γλείφτρα, πουτσορουφήχτρα στην αναφορά μου στο άλλο μέλος και σε άλλο νήμα ΦΡΟΝΤΗΣΑ να του ΕΡΘΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ @ πως μίλησα για αυτόν και να το τσεκάρει. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο ίδιος.
Αλλά εσύ τέτοια υποχθόνια σκουληκαντέρα της λάσπης που είσαι έκρινες σύμφωνα με τον δικό σου αξιακό χαρακτήρα που είναι γεμάτος υποκρισία, ειρωνία, κακεντρέχεια, χαιρεκακία, κομπλεξισμό και ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ:vomit:
63DD8A62-354B-493D-9312-578210948DC8.jpeg
Αναρχιδη πουσταρα λεγε ποιος σε γαμαει καλυτερα;Ο Πακιστανος ή ο Τουρκος; :tooth:

Αναρχιδος,αμορφωτος,αποτυχημενος και ΜΠΟΥΣΤΗΣ!!!

Τιτικα ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:effemine:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Να σαι καλα τυπε μου , γελασα με διαλογο κυριακου κ ρετρο :tooth: . Πανω που ειχα αρχισει να βαριεμαι το σαητ . Μου φεραν συνεργασια με καποιον πρωην χρηστη Σαββιδη για παντοφλες , αν δε παει καλα θα ζηταω δανεικα απο το κυριακο μετα :tooth: :tooth:
Δεν σε εχει αναγκη η αμορφωτη ΜΠΟΥΣΤΑΡΑ για δανεικα τυπε μου....δινει κωλο σε Πακιστανους και Τουρκους για χαρτζηλικακι.:tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αναρχιδη πουσταρα λεγε ποιος σε γαμαει καλυτερα;Ο Πακιστανος ή ο Τουρκος; :tooth:

Αναρχιδος,αμορφωτος,αποτυχημενος και ΜΠΟΥΣΤΗΣ!!!

Τιτικα ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:effemine:
Πόσο βαρετή και προβλεπόμενη είσαι μωρή ρουφιάνα :tired:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σου εχω γαμησει τη ψυχουλα αναρχιδη Μπουσταρα... :wanker:
Έχεις φάει γερό ξεμπρόστιασμα ψυχάκι ..
Σε έχει φτύσει όλο το σάιτ και θα σε αποβάλει σαν απόστημα :vomit:
Βεβαια γίνεσαι κακό τσιμπούρι με επαναλαμβανόμενα τα ίδια και τα ίδια με 0 φαντασία και κολλημένη βελόνα στα πουστριλίκια.
Πλέον στη συνείδηση όλων είσαι μια κακίστρω , κομπλεξική , παράφρων ΑΔΕΡΦΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ
F354C655-2629-47E1-B7C7-E803AE18618C.jpeg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256
Κανα εκατομυριακι θα επιστρεψει η ιδιωτικη εταιρεια που στηριχτηκε απο τον φτωχο λαο στην πανδημια;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Έχεις φάει γερό ξεμπρόστιασμα ψυχάκι ..
Σε έχει φτύσει όλο το σάιτ και θα σε αποβάλει σαν απόστημα :vomit:
Βεβαια γίνεσαι κακό τσιμπούρι με επαναλαμβανόμενα τα ίδια και τα ίδια με 0 φαντασία και κολλημένη βελόνα στα πουστριλίκια.
Πλέον στη συνείδηση όλων είσαι μια κακίστρω , κομπλεξική , παράφρων ΑΔΕΡΦΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ
F354C655-2629-47E1-B7C7-E803AE18618C.jpeg
Σκουζε οσο θελεις αδερφη...σε εχω κανει πουτανακι μου.Απο το πρωι μεχρι το βραδυ με εχεις στο μυαλο σου τι καραμουζα θα σου κανω και σημερα!!! :tooth:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Σκουζε οσο θελεις αδερφη...σε εχω κανει πουτανακι μου.Απο το πρωι μεχρι το βραδυ με εχεις στο μυαλο σου τι καραμουζα θα σου κανω και σημερα!!! :tooth:
Μάλλον αντίστροφα τα λες γιατί άλλος με κυνηγάει στα νήματα αποδεδειγμένα και βλέπει εφιάλτες από τότε που επανεμφανίστηκα.
Η δουλειά μου τελείωσε απαξιωμένη πατσαβούρα.
Πήγαινε στο άλλο νήμα κανονικά. Σου κάνω τη χάρη να μην ασχοληθώ :sopase:
Αυτό που αφήνω σε αυτό το νήμα εδώ είναι η πλήρης απαξία σε ότι πεις στη πορεία περί εμβολιασμών.
Λόγια μιας ψυχοπαθούς κομπλεξικής μισάνθρωπης ΑΔΕΡΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ θα είναι και όσοι στο μέλλον κοντραριστείτε μαζί του αυτό να θυμάστε!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ:tn36:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Μάλλον αντίστροφα τα λες γιατί άλλος με κυνηγάει στα νήματα αποδεδειγμένα και βλέπει εφιάλτες από τότε που επανεμφανίστηκα.
Η δουλειά μου τελείωσε απαξιωμένη πατσαβούρα.
Πήγαινε στο άλλο νήμα κανονικά. Σου κάνω τη χάρη να μην ασχοληθώ :sopase:
Αυτό που αφήνω σε αυτό το νήμα εδώ είναι η πλήρης απαξία σε ότι πεις στη πορεία περί εμβολιασμών.
Λόγια μιας ψυχοπαθούς κομπλεξικής μισάνθρωπης ΑΔΕΡΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ θα είναι και όσοι στο μέλλον κοντραριστείτε μαζί του αυτό να θυμάστε!
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ:tn36:
Ενώ εδώ μπορείς να δεις χαρακτηριστική και αντιπροσωπευτική ομάδα μη αρνητών όπως εσείς οι εμβολιολάγνοι :confused:

Η.Π.Α.:Το 92% των ΛΟΑΤΚ+ ατόμων έχει κάνει μία δόση εμβολίου COVID-19​

Μπουστης..... :tooth:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
@sex volcano Πρόωρη αποληρωμή δανείων λέει εδω , μήπως βρέθηκαν τελικά τα λεφτά του Σώρρα ; :think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κανα εκατομυριακι θα επιστρεψει η ιδιωτικη εταιρεια που στηριχτηκε απο τον φτωχο λαο στην πανδημια;
Όχι ρε ανίκανε μαλάκα. Εσύ έχεις δώσει τίποτα από τα δικά σου?

Χμμμμ... ΟΚ... το ερώτημα ήταν σε λάθος άτομο... αφού είσαι άνεργος. Μην δώσεις λοιπόν. Ούτε η Aegean θα δώσει :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.097
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.364
Πόντοι
22.266
@sex volcano Πρόωρη αποληρωμή δανείων λέει εδω , μήπως βρέθηκαν τελικά τα λεφτά του Σώρρα ; :think:

Ο Αρτέμης της καρδιάς μας το κάνει μυστικά δίχως τυμπανοκρουσιες με μόνο γνώμονα το καλό της Ελλάδος κ ας τον φυλακισαν :headbaning1:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Κατεβασα αποσπασματα απο διαφορα βιντεο που βρηκα και μου φαινονται ενδιαφεροντα...και Θελω να τα μοιραστω μαζι σας....Για να εξγηθω απο την αρχη δεν υιοθετω αλλα ουτε αρνουμαι αυτα που λενε...απλα τα δινω για σκεψη
Το 1ο ειναι "Γριππη η Κορονοιος???"

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Τα επομενα 3 βιντεακια ειναι για την "Λεγομενη" ΑπαΤη των PCR TΕΣT και καποιων Θεωριων

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Το ερώτημα είναι το εξής όμως

Αν δεν έχει όντως απομονωθεί ο ιός , για ποιό λόγο δεν απομονώθηκε ; Δεν υπάρχει ; Δεν μπορεί να απομονωθεί ;

Αν δεν υπάρχει απο τί πεθαίνουν οι άνθρωποι ; Το να μην μπορεί να απομονωθεί πάλι ακούγεται περίεργο με τόση τεχνολογία που υπάρχει εν έτη 2022 :confused:

Υποθέτω πως σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα ο ιός έχει απομονωθεί εδω και καιρό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.892
Πόντοι
19.795
Ο Αρτέμης της καρδιάς μας το κάνει μυστικά δίχως τυμπανοκρουσιες με μόνο γνώμονα το καλό της Ελλάδος κ ας τον φυλακισαν :headbaning1:
Χαπυ τραβελερ του σάιτ. Απο 7 Φλεβάρη λέει, δεν θα χρειάζεται PCR τεστ για όσους έρχονται Ελλάδα. Όταν είσαι τράνζιτ όμως, πρέπει πρώτα να ρωτάς την εταιρεία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom