Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Κερδάμε αδέρφια! Από σήμερα η πανδημία αποτελεί παρελθόν!

adonis-9.jpg
Εσύ θα είσαι πάντα φουκαράς όμως. Και του χρόνου... και του παραχρόνου... και σε 10 χρόνια... και για όσο ζήσεις :)

ΦΟΥΚΑΡΑΣ μια ζωή ολόκληρη!!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αυτό κατάλαβες μωρή κακιασμένη χαμούρα :vomit: ?
Στα τσακίδια μισάνθρωπη ψυχανώμαλη που τρίβεσαι σε ότι μακρύ βρεις
500024B3-D7FC-4E0F-A214-8ADE938AB8DE.jpeg
Χαχαχαχα , αγαπητε Κυριακο κριμα που δεν εχω γνωρισει το χρηστη Σαββιδη να συνεργαζομαστε με τις παντοφλες :tooth: . Οσο για τη περιουσιακη μου κατασταση εχω οσα εχει ο συντροφος zesty +1 ευρω παραπανω γι αυτο τον προκαλεσα . Λιγο η προνοια ,λιγο δανεικα, λιγο η γυναικα μου τα φερνω βολτα και ταιζω τα παιδια μου
ΥΓ. Δανεικα αν θες σε παω στο πατερα μου που ειναι δεξιος ,συντηρητικος και θρησκευομενος , επειδη εισαι και συ δεξιος απ οτι καταλαβαινω μπορει να σου δωσει και να βγαλω ενα 10% και γω:tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Εσύ θα είσαι πάντα φουκαράς όμως. Και του χρόνου... και του παραχρόνου... και σε 10 χρόνια... και για όσο ζήσεις :)

ΦΟΥΚΑΡΑΣ μια ζωή ολόκληρη!!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Ρε χυμένε και αποτυχημένε σφουγκοκωλάριε της ΝΔ... τί θέλεις;
Πούτσα;
Δε σε γαμάω... τράβα αλλού να τον φας.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε χυμένε και αποτυχημένε σφουγκοκωλάριε της ΝΔ... τί θέλεις;
Πούτσα;
Δε σε γαμάω... τράβα αλλού να τον φας.
Ίσα ρε σκουπιδαριό φουκαριάρη λούστρο :)

Έλα να μου καθαρίσεις τα παπούτσια :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ο λογος του αδωνη ειναι συμβόλαιο
Eνώ ο δικός σου λόγος, ε? Ο οποίος είναι γύρω στα 100 ποστ το 24ωρο γεμάτα τέτοιες πίπες!!! Είσαι και ψεύτης και κόπανος και ανίκανος! :tooth:

kontolagnos_lockdown03012022.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αναρχιδη Πακογαμημενη μπουσταρα Τιτικα29 θαβει τους παντες πισω απο τη πλατη τους.... :effemine:
Να σαι καλα τυπε μου , γελασα με διαλογο κυριακου κ ρετρο :tooth: . Πανω που ειχα αρχισει να βαριεμαι το σαητ . Μου φεραν συνεργασια με καποιον πρωην χρηστη Σαββιδη για παντοφλες , αν δε παει καλα θα ζηταω δανεικα απο το κυριακο μετα :tooth: :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Ρε μλκ, στα 50-φεύγα σου σε πέταξε από το σπίτι η γυναίκα σου και πήγες να μείνεις με τη μάνα σου.
Περνάς το 90% της μέρα σου στο bou.com, τρως καραμούζα από το μισό forum κι απαντάς με emoticon και βρισιές 10χρονου.
Είσαι για λύπηση.
Άμα το κόλλημα με το nickname μου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, συνέχισε.
Εγώ στ' αρχίδια μου σε γράφω.
Βλάκα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε μλκ, στα 50-φεύγα σου σε πέταξε από το σπίτι η γυναίκα σου και πήγες να μείνεις με τη μάνα σου.
Περνάς το 90% της μέρα σου στο bou.com, τρως καραμούζα από το μισό forum κι απαντάς με emoticon και βρισιές 10χρονου.
Είσαι για λύπηση.
Άμα το κόλλημα με το nickname μου σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, συνέχισε.
Εγώ στ' αρχίδια μου σε γράφω.
Βλάκα!
Με πρόσβαλλε τώρα... ποιος???

- Ένας ΦΟΥΚΑΡΑΣ που ο ίδιος έχει επιλέξει το nickname "foykariaris" για τον εαυτό του! Πως πάει το self esteem? Χάλια έ? Που να στα λέω... δίκιο έχεις, είσαι φουκαράς!!!! :tooth:
- Ένα σκουπίδι της κοινωνίας που μάλλον δεν εργάζεται ή κάνει δουλειά για την οποία ντρέπεται ο ίδιος, μιας και δεν λέει, την κρατάει κρυφή! Άρα μάλλον ζεις από τους φόρους μας και την μαμά/μπαμπά!
- Είναι σε site με μπουρδέλα κάνα χρόνο τώρα με ΜΗΔΕΝ κριτικές. Ακόμα και εδώ ΑΧΡΗΣΤΟΣ είσαι, όπως ακριβώς είσαι άχρηστος για την κοινωνία γενικότερα!

Θίχτηκα τόσο πολύ...!!!!!!! :tooth:

laugh-lol.gif

ΦΟΥΚΑΡΑΣ μια ζωή!!! :tooth:

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Καλά είναι το self esteem μου.
Όταν μάλιστα πεφτω ψυχολογικά, θυμάμαι εσένα το ναυάγιο που ζεις με τη μάνα σου στα 50-φεύγα σου και παίρνω θάρρος.
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα σκέφτομαι.

Πούλο τώρα όμως γιατί είσαι κουραστικός...
FYI, στην επόμενή σου παράθεση θ' σου ανοίξω απευθείας συνδεση με τ' αρχίδια μου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλά είναι το self esteem μου.
Όταν μάλιστα πεφτω ψυχολογικά, θυμάμαι εσένα το ναυάγιο που ζεις με τη μάνα σου στα 50-φεύγα σου και παίρνω θάρρος.
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα σκέφτομαι.
Έχεις και ψυχολογικά? Μπούτσα μου!!! :tooth:

Πούλο τώρα όμως γιατί είσαι κουραστικός...
Τράβα για ύπνο και πες στην μαμά σου να σε σκεπάσει. Γιατί εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ μένεις με την μαμά, φουκαριάρικο κι άχρηστο σκουπίδι! Πως να ζήσεις μόνος σου? :)

FYI, στην επόμενή σου παράθεση θ' σου ανοίξω απευθείας συνδεση με τ' αρχίδια μου.
Εγώ σε έχω σε απευθείας σύνδεση με τα παπάρια μου από το 3ο-4ο ποστ σου όταν μπήκες! Κατάλαβα αμέσως τι σούργελο είσαι και πόσο φουκαράς κι επιβεβαιώνομαι! Μετά από ένα χρόνο και φουκαράς εξακολουθείς να είσαι, και δεν έχεις ποστάρει ούτε μια κριτική (παντελώς άχρηστος για το site!) και άχρηστο υποκείμενο που απλά σέρνεται δεξιά κι αριστερά στην αδράνειά του :)

Περαστικά, παίρνε ζάναξ όταν πέφτεις! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το νετ-μετερινγκ μη επιτρεπτό για όλους, μόνον για τους μεσαίας τάσης...,
Νομίζω, πρόσφατα ψηφίστηκε και για τις μεταποιητικές βιομηχανίες. Για να δούμε... θα υλοποιηθεί?

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Κερδάμε αδέρφια! Από σήμερα η πανδημία αποτελεί παρελθόν!

adonis-9.jpg
Άιντα τσιμπηθειτε όσο μπορείτε εσείς που έχετε πλύση εγκεφάλου πριν τελειώσουν οι δόσεις και μετά ψάχνεται άλλες :2funny::2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Εχουμε και τους σκουπιδομπραβοκούληδες εδω να συγκρίνουν τα ποστ ενος μέλους του μπου με τις προβλεψεις ενος υπουργού της κυβερνησης
Αθάνατο μπου
Ρισπεκτ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.463
Πόντοι
27.261
οταν οι νεοδημοκρατικοι τσαρλατανοι και τσιρκα δινανε συνεντευξεις και οι εδω, οι δικοι μας, συνεχιζουν να τους υποστηριζουν.

Τι μέτρα λαμβάνονται ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην Ελλάδα;​

Βάση για τη διάγνωση πιθανής νόσησης εξαιτίας του κοροναϊού είναι η επίσκεψη στην Κίνα. Στο πλαίσιο αυτό, η έμφαση δίνεται σε όσους επιστρέφουν από την περιοχή. Η πιθανότητα εμφάνισης κρούσματος στην Ελλάδα είναι περιορισμένη, καθώς η χώρα μας δεν έχει απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με την περιοχή όπου καταγράφηκαν τα πρώτα κρούσματα.

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Ρεπορταζ τωρα για τους εμβολιασμους των αστεγων στο λιμανι του πειραιά,
Οι αστεγοι ευχαριστησαν τον πρωθυπουργο που τους επισκεφτηκε τον τσιοδρα κλπ εμβολιαστηκαν εκαναν ραπιντ ....αλλα ειναι ακομα αστεγοι.
Στο πρωτο λιμανι της χωρας στη βαρια μας βιομηχανια, οι τουριστες βλεπουν αστεγους βγαζουν τικετς κλεινοντας τη μυτη τους απ την κατουρλίλα στα παρτερια, βρωμα και δυσωδία το λιμανι, με τον κικιλια να κανει όνειρα αλλα να μην ξερει την πραγματικοτητα.

Καμαρώστε ανικανότητα και καταντια και αν βρεθειτε στο λιμανι ξεναγηθείτε στα στεκια των αστέγων και μυρίστε την ανεπαναληπτη κατουρλίλα.

Οι άριστοι των αρίστων γράφουν ιστορία

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ΥΓ. Δανεικα αν θες σε παω στο πατερα μου που ειναι δεξιος ,συντηρητικος και θρησκευομενος , επειδη εισαι και συ δεξιος απ οτι καταλαβαινω μπορει να σου δωσει και να βγαλω ενα 10% και γω:tooth:
Ευχαριστώ τύπε μου, θα σε έχω υπόψη όταν αδειάσει το Αιγαίο από νερό και ανατείλει ο ήλιος από τη Δύση :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom