papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.521
- Πόντοι
- 27.261
Τώρα στον Άλφα η Μ. Παγωνη
Τώρα στον Άλφα η Μ. Παγωνη
Ο Τούρκος με τον ψευτοδιαγωνισμό ίσως τσίμπησε το τηλέφωνο..Αν πείσεις τον συνψεκα μας Κυριάκο29 να μου δώσει whatsapp αυτής με το λευκό μπλουζάκι τότε θα έχεις το ινστα της σενεγαλεζας!!
ΣωστάΟ Τούρκος με τον ψευτοδιαγωνισμό ίσως τσίμπησε το τηλέφωνο..
Η φαμίλια θα βγάλει τίποτα?Πόσα εκατομύρια εχουν τζιραριστεί σε pcr και rapid τεστ στην Ελλαδα? Διαβασα οτι ειναι 500.0000.000 € μόνο για για την Ελλάδα . Ειναι πολλα τα λεφτα Σάββα. Αυτα που κερδισε η Pfizer είναι ψιχουλα .
Αυτο δεν μπορω να το ξερω Μπορει να βγαλει μπορει και να μην βγαλει. Σημασία εχει οτι ολοι οσοι εχουν μικροβιολογικα , διαγνωστικα , φαρμακεια τριβουν τα χερια τους αυτη την εποχη. Ειναι πολλα τα λεφτά πολυ περισσοτερα απο αυτα που πανε στις τσέπες του Μπουρλά και του ΤούρκουΗ φαμίλια θα βγάλει τίποτα?
Στην περιοχή μου μόνο ένα φαρμακείο πρόσεξα να γράφει οτι δεν εκτελεί ράπιντ ... άραγε σε ένα υποθετικό σενάριο που οι περισσότεροι φαρμακοποιοί δεν θα ήθελαν να κάνουν ράπιντ τι θα γινόταν ; Λογικά θα γινόταν υποχρεωτικό με κάποιο τρόπο , αν και δεν θα το μάθουμε ποτέ στην πράξηΑυτο δεν μπορω να το ξερω Μπορει να βγαλει μπορει και να μην βγαλει. Σημασία εχει οτι ολοι οσοι εχουν μικροβιολογικα , διαγνωστικα , φαρμακεια τριβουν τα χερια τους αυτη την εποχη. Ειναι πολλα τα λεφτά πολυ περισσοτερα απο αυτα που πανε στις τσέπες του Μπουρλά και του Τούρκου
Δεν ειναι κακό να γίνονται συμφωνίες μεταξυ κρατων και φαρμακευτικών σε μια περιοδο υγειονομικης κρισης.Ακούγεται οτι είναι μυστικές οι συμφωνίες μεταξύ φαρμακευτικών και ευρωπαικής ένωσης , δεν ξέρω αν ισχύει.
ΨίχουλαΗ φαμίλια θα βγάλει τίποτα?
Και αυτός ΗΤΑΝ υπέρ…Δεν ειναι κακό να γίνονται συμφωνίες μεταξυ κρατων και φαρμακευτικών σε μια περιοδο υγειονομικης κρισης.
Σίγουρα θα παρεις μικρότερη τιμη και αυτό ειναι καλο για τον προυπολογισμό ενος κρατους μέλους ΕΕ.
Εαν ΄ησουν ανεξάρτητος μεμονομένος θα αγόραζες πιο ακριβά και με χρόνο παραδοσης μεγαλύτερο.Ετσι λειτουργει η αγορα.
Ειμαι υπερ του εμβολιασμου.
Και λοιπον ?Και αυτός ΗΤΑΝ υπέρ…
ΣΟΚ και θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του Μιχάλη Σιαμάτρα
Η είδηση του θανάτου του 33χρονου νοσηλευτή, ακτιβιστή, αθλητή και ενεργού πολίτη της πόλης, του Μιχάλη Σιαμάτρα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Κατερίνη! Να σημειωθεί ότι βρέθηκε σήμερα το πρωί από τους οικείους του, πεσμένος στο μπάνιο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Νοσοκομείο όπου διακομίσθηκwww.pierianews.gr
Τι πιθανότητες είχε ένας 33άχρονος να μπει σε ΜΕΘ;Και λοιπον ?
Τι θες να μας πείς?
Μια συμβουλή οποιος θέλει μπορει να κανει οτι γουστάρει. Το μεμπτο για εμένα ειναι το οτι μερικοί προτρέπουν κάποιους αδαής να μην εμβολιαστούν για τους ιδεολογικους , θρησκευτικους λόγους . Την στιγμή που με 7.500.000 εμβολιασμένους εχεις το 15% στην ΜΕΘ αυτό ειναι θετικό μεχρι στιγμής υπερ των εμβολίων. Αλλωστε ο εμβολιασμός είναι ενας τρόπος αποφυγής /περιορισμου δύσκολων ασθενειών
Ναι αλλά οι συμφωνίες εκτός απο την τιμή μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και άλλες δεσμεύσεις όπως απαλλαγή των φαρμακευτικών απο τυχόν μηνύσεις ... ίσως κάποια υποχρέωση οτι θα αγοράζουν εμβόλια μέχρι ποιός ξέρει πότε , και ποιός ξέρει τι άλλοΔεν ειναι κακό να γίνονται συμφωνίες μεταξυ κρατων και φαρμακευτικών σε μια περιοδο υγειονομικης κρισης.
Σίγουρα θα παρεις μικρότερη τιμη και αυτό ειναι καλο για τον προυπολογισμό ενος κρατους μέλους ΕΕ.
Εαν ΄ησουν ανεξάρτητος μεμονομένος θα αγόραζες πιο ακριβά και με χρόνο παραδοσης μεγαλύτερο.Ετσι λειτουργει η αγορα.
Ειμαι υπερ του εμβολιασμου.
Λίγες. Πολυ λίγες.Τι πιθανότητες είχε ένας 33άχρονος να μπει σε ΜΕΘ;
Δεν το ψαχνω τοσο πολυ να βρω μεμπτα σημεία. Οσο το ψάχνεις πολυ χανεις την ουσία.Ναι αλλά οι συμφωνίες εκτός απο την τιμή μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και άλλες δεσμεύσεις όπως απαλλαγή των φαρμακευτικών απο τυχόν μηνύσεις ... ίσως κάποια υποχρέωση οτι θα αγοράζουν εμβόλια μέχρι ποιός ξέρει πότε , και ποιός ξέρει τι άλλο
Αλλά ας πούμε οτι εγω σκέφτομαι συνομωσιολογικά και αυτοί νοιάζονται μόνο για το καλό μας.
Με την ίδια λογική χαμηλότερης τιμής δεν μπορούσε να γίνει συμφωνία μεταξύ κράτους και φαρμακείων - διαγνωστικών ωστε να υπάρχει μόνο κάποιο μικρό κερδος ανα τέστ ; Εφόσον είμαστε και σε περίοδο υγειονομικής κρίσης όπως λες πιό πάνω.
Όπως βγάζει δηλαδή ελάχιστα αυτός που σου πουλάει τσιγάρα , κάπως έτσι ... με την διαφορά βέβαια οτι αυτός δεν σου παρέχει υπηρεσίες.
Εγώ πάλι είμαι υπέρ του να εμβολιαζόταν όποιος ήθελε , με τις υποχρεωτικότητες υπάρχουν προβλήματα , το είχε πει και ο Πρωθυπουργός μας τις προάλλες που μιλούσε στον Πρετεντέρη για την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς.
Τέλος πάντων εγω έφυγα για περπάτημα ... χωρίς μάσκα φυσικά
Να σημειωθεί ότι βρέθηκε σήμερα το πρωί από τους οικείους του, πεσμένος στο μπάνιο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τι πιθανότητες είχε ένας 33άχρονος να μπει σε ΜΕΘ;
Τωρα θα σου πει πως πηγε απο παρενεργειαΝα σημειωθεί ότι βρέθηκε σήμερα το πρωί από τους οικείους του, πεσμένος στο μπάνιο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο Νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Εισαι εκτος απο πουστης και μπασταρδος....
Ετσι εκανε το μουνοπανο και με την εγκυο...δηθεν οτι εχασε το μωρο απο παρενεργειες του εμβολιου.Ξεφτυλισμενο σκουπιδι....Τωρα θα σου πει πως πηγε απο παρενεργεια
Θες να πεις πως γλίστρησε στο μπάνιο ;Τωρα θα σου πει πως πηγε απο παρενεργεια
Οχι τυπε, ξαφνικος θανατος, κατυ μας κροιβουνΘες να πεις πως γλίστρησε στο μπάνιο ;