Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
ΑφιερωμένοΞέρασέ τα όλα τύπε, μην μας αφήνεις στα σκοτάδια.
Αποκάλυψε τις σκοτεινές μεθοδεύσεις των Ιλλουμινάτι και της νέας τάξης πραγμάτων!
ΑφιερωμένοΞέρασέ τα όλα τύπε, μην μας αφήνεις στα σκοτάδια.
Αποκάλυψε τις σκοτεινές μεθοδεύσεις των Ιλλουμινάτι και της νέας τάξης πραγμάτων!
αμα βαλουμε και καμια φωτο απο τα πριβε παρτυ, θα τους φαει το μαυρο δακρυ που μεινανε μεσα πρωτοχρονια με παπαδοπουλο πρωτο τραπεζι πισταΑφιερωμένο
Ο/Η Εκλερ δεν τηρεί καραντίνες και μέτρα.Απλά τα θέλει για τους άλλουςαμα βαλουμε και καμια φωτο απο τα πριβε παρτυ, θα τους φαει το μαυρο δακρυ που μεινανε μεσα πρωτοχρονια με παπαδοπουλο πρωτο τραπεζι πιστα
φιγουρινης μπαγλαμας ειναι ο κλωνοχλεχλεςΟ/Η Εκλερ δεν τηρεί καραντίνες και μέτρα.Απλά τα θέλει για τους άλλους
Μπορεί να είναι και κρυφοανεμβολίαστος
ΟΥΣΤ, γκόμενες σκατά, μουσική ακόμα πιο σκατά. Και η "διασκέδαση" πάει σύννεφο.Αφιερωμένο
Ο πατερας του εδερνε τη μανα του. Η μανα του εδερνε αυτονπαντου πουστηδες βλεπεις εσυ μιλα μου λιγο για τα παιδικα σου χρονια
Ότι δεν φτάνει η αλεπού …ΟΥΣΤ, γκόμενες σκατά, μουσική ακόμα πιο σκατά. Και η "διασκέδαση" πάει σύννεφο.
50 γκόμενες, τις έβγαζες με κινητό και φώναζες σα μουρόχαβλο και πάλι καμία δε σου έριξε βλέμμα, κάτι δεν πάει καλά τύπεΌτι δεν φτάνει η αλεπού …
Τσίμπα50 γκόμενες, τις έβγαζες με κινητό και φώναζες σα μουρόχαβλο και πάλι καμία δε σου έριξε βλέμμα, κάτι δεν πάει καλά τύπε
Μας έβαλες μόστρα την κορόνα για να καταλάβουμε πως έμεινες μπουκάλα τύπε;Τσίμπα
Είναι σύμβολο η μπύραΜας έβαλες μόστρα την κορόνα για να καταλάβουμε πως έμεινες μπουκάλα τύπε;
Κορόνα στο κεφάλι σου τις έχεις;Είναι σύμβολο η μπύρα
Τυπε τηλέφωνο έχουμε απο την κορασίδα με το λευκο μπλουζακι;;;;Τσίμπα
εγω ενα ταπεινο ινστα ζητησα απο περυσι και εσυ ζητας τηλεφωνο τωρα ?Τυπε τηλέφωνο έχουμε απο την κορασίδα με το λευκο μπλουζακι;;;;
Τι ιμστα ρε παραφιλιπς εδώ τις αραπινες τις πηδάς κ μετά σε κάνουν ρεπορτ ότι της κακομεταχειρηστηκες κ μετά banαριμσμα από τιντερ !!!εγω ενα ταπεινο ινστα ζητησα απο περυσι και εσυ ζητας τηλεφωνο τωρα ?
εγω θελω ινστα λεμεΤι ιμστα ρε παραφιλιπς εδώ τις αραπινες τις πηδάς κ μετά σε κάνουν ρεπορτ ότι της κακομεταχειρηστηκες κ μετά banαριμσμα από τιντερ !!!
Καλύτερα τηλεφωνικό νούμερο που δεν Μπορεί να σε μπανάρει η Vodafone
Αν πείσεις τον συνψεκα μας Κυριάκο29 να μου δώσει whatsapp αυτής με το λευκό μπλουζάκι τότε θα έχεις το ινστα της σενεγαλεζας!!εγω θελω ινστα λεμε
Αν πείσεις τον συνψεκα μας Κυριάκο29 να μου δώσει whatsapp αυτής με το λευκό μπλουζάκι τότε θα έχεις το ινστα της σενεγαλεζας!!