Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
σεκιουριτι βαρδια με την καμια...στη φωτο εχει νερα απο την μερια ληψης.....δηλαδη επιασε δουλεια και τραβηξε φωτο μολις το αφεντικο βγηκε απο την πισινα....ακομα θα τρωει φαπες ο μπαγλαμας.....απλα ειναι και μυθομανης ,παραπλευρη ασθενεια ενος ψυχικα αρρωστου μυαλου....θα φτιαξει.
Καλά ρώτα τα υπόλοιπα σκουπιδάκια που έχουν φάει ανάλογη παπάρα!

Τι μου είπαν ότι είναι φίλου μου, τι ότι είναι RBnB, τι ότι είναι ξενοδοχείο, τι ότι είναι καρτ ποστάλ... :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν ζούμε όλοι σε τρώγλες φιλαράκι. Φυσικά και το σπίτι μου θα είναι για σένα Ξενοδοχείο 5άστερο μέσα στα σκατά που έχεις συνηθίσει. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι! Όσο έφαγες κάνα ψιχουλάκι έφαγες. Τώρα... :thefinge:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Καλά ρώτα τα υπόλοιπα σκουπιδάκια που έχουν φάει ανάλογη παπάρα!

Τι μου είπαν ότι είναι φίλου μου, τι ότι είναι RBnB, τι ότι είναι ξενοδοχείο, τι ότι είναι καρτ ποστάλ... :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν ζούμε όλοι σε τρώγλες φιλαράκι. Φυσικά και το σπίτι μου θα είναι για σένα Ξενοδοχείο 5άστερο μέσα στα σκατά που έχεις συνηθίσει. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι! Όσο έφαγες κάνα ψιχουλάκι έφαγες. Τώρα... :thefinge:
ασε τωρα ρε φιλαρακο την ιστορια αυτη,δεν ειναι σκοπος μου να γινω χαπυ τραβελερ ακομα και οι ξαπλωστρες φαινονται στο βαθος αντανακλαση....εσυ εισαι το θεμα,μην κανεις καμια τρελα ,να σταματησεις εστω και στην τριτη ηλικια να απογοητευεις την μανα σου,να σταματησεις να εισαι η ντροπη στο σοι σου , να αρχισουν να σε προσκαλουν οι συγγενεις σου σε εκδηλωσεις ,να μη σε βριζουν οι γειτονες,να μην σου χτυπαει καθε τρεις και λιγο η δημοτικη αστυνομια να ξεσκουπιδιασειςτο δωματιο σου ,να μην φωναζουν την αστυνομια οταν μπαινεις σε μαγαζια ,να μην τρως πορτα στα μπουρδελα,να ξαναπαρεις τη ζωη σου πισω .....εισαι το μεγαλο στοιχημα του σαι......εισαι ο τιτανικος που θα προσπαθησουμε οι ειδικοι επιστημονες του σαη να σε φερουμε στην επιφανεια ...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ασε τωρα ρε φιλαρακο την ιστορια αυτη,δεν ειναι σκοπος μου να γινω χαπυ τραβελερ ακομα και οι ξαπλωστρες φαινονται στο βαθος αντανακλαση....εσυ εισαι το θεμα,μην κανεις καμια τρελα ,να σταματησεις εστω και στην τριτη ηλικια να απογοητευεις την μανα σου,να σταματησεις να εισαι η ντροπη στο σοι σου , να αρχισουν να σε προσκαλουν οι συγγενεις σου σε εκδηλωσεις ,να μη σε βριζουν οι γειτονες,να μην σου χτυπαει καθε τρεις και λιγο η δημοτικη αστυνομια να ξεσκουπιδιασειςτο δωματιο σου ,να μην φωναζουν την αστυνομια οταν μπαινεις σε μαγαζια ,να μην τρως πορτα στα μπουρδελα,να ξαναπαρεις τη ζωη σου πισω .....εισαι το μεγαλο στοιχημα του σαι......εισαι ο τιτανικος που θα προσπαθησουμε οι ειδικοι επιστημονες του σαη να σε φερουμε στην επιφανεια ...
Πιες κάνα τίλιο να καλμάρεις φτωχομπινέ άχρηστε κι όταν χαλαρώσεις ανέβασε την τρώγλη σου να δούμε τι θέα έχεις εσύ :thefinge:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ενταξει σαλτα γαμησου και μην μου τρως το χρονο μου καθυστερα....
Φαντάζομαι ότι αν ένας από αυτούς είναι αασφαλιστις και χρειαστεί νοσηλεία αποατυχημα , θα δεχθεί την ίδια απάντηση. Στα αρχιδια μας?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
:confused: :confused: :confused:
8F3907C8-DABA-47E8-AD49-B42C5BE07664.jpeg

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Βλάκα ζώο ούτε ένα ψεύτικο μύνημα δεν μπορείς να στήσεις σωστά .
Εγκεφαλικά ανάπηρε, όταν στέλνεις μύνημα σε κάποιον δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα επάνω αλλά του παραλήπτη.
Για δείτε άνθρωποι που δέχονται ασθενείς..:priest:

Ελπίζουμε για το καλό όλων να είναι κατά φαντασία αδερφή νοσοκόμα και απλά να είναι ένα άνεργο σκουπίδι που δεν έχει καμιά επαφή με ανθρώπους για κανέναν λόγο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Βλάκα ζώο ούτε ένα ψεύτικο μύνημα δεν μπορείς να στήσεις σωστά .
Εγκεφαλικά ανάπηρε, όταν στέλνεις μύνημα σε κάποιον δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα επάνω αλλά του παραλήπτη.
Για δείτε άνθρωποι που δέχονται ασθενείς..:priest:

Ελπίζουμε για το καλό όλων να είναι κατά φαντασία αδερφή νοσοκόμα και απλά να είναι ένα άνεργο σκουπίδι που δεν έχει καμιά επαφή με ανθρώπους για κανέναν λόγο.
Σε γαμαει Πακιστανος τυπε.... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ξέρουμε που πήγε ο Μωυσής τριήμερο;

Είχε βαριά βδομάδα, μείωσε και τα κρούσματα... είναι το πρώτο τριήμερο που οφείλουμε να του το δώσουμε όλοι μας.Εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ξέρουμε που πήγε ο Μωυσής τριήμερο;

Είχε βαριά βδομάδα, μείωσε και τα κρούσματα... είναι το πρώτο τριήμερο που οφείλουμε να του το δώσουμε όλοι μας.Εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι
Σε άλλο νήμα βλέπω γράψανε ολόκληρο τραγούδι για τον πρωθυπουργό μας , βασικά σαν στίχοι απο τραγούδι μοιάζουν δεν είμαι σίγουρος :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Επειδή το υποσυνείδητο στέλνει μηνύματα, μήπως με φαντασιώνεσαι σε ρόλο Πακιστανού γαμιά σου και έβαλες να φαίνεται ότι ο αποστολέας είμαι εγώ ; :2funny:
Σε γαμαει Πακιστανός τυπε... :confused: :confused: :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Είσαι Πακογαμημενη λουγκρα τυπε...τα μηνύματα τα λένε όλα. :tooth:
Ναι πραγματικά τα λένε:rockon:
Τα έστελνες στον Kyriakos29 και δεν σου χάλασα το χατίρι .Σου απάντησα με σπαστά ελληνικά για να φτιαχτείς:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
και συ μαλάκα τα έβγαλες στη φόρα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σε άλλο νήμα βλέπω γράψανε ολόκληρο τραγούδι για τον πρωθυπουργό μας , βασικά σαν στίχοι απο τραγούδι μοιάζουν δεν είμαι σίγουρος :confused:

Τύπε κάτι παίχτηκε... βλέπω και γω "μήνας ποίησης" και τέτοια, γράφοντας όλοι γαμιεσαι Μητσοτάκη, ακόμη και στα Ιαπωνικά, Ρώσικα, Κορεάτικα...

Που διάλο τα βρίσκουν οι κερατάδες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Κικη29 μια Πακογαμημενη αμορφωτη λουκρητια.... :tooth:

Stories

Νέο!