Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Καλά ρώτα τα υπόλοιπα σκουπιδάκια που έχουν φάει ανάλογη παπάρα!σεκιουριτι βαρδια με την καμια...στη φωτο εχει νερα απο την μερια ληψης.....δηλαδη επιασε δουλεια και τραβηξε φωτο μολις το αφεντικο βγηκε απο την πισινα....ακομα θα τρωει φαπες ο μπαγλαμας.....απλα ειναι και μυθομανης ,παραπλευρη ασθενεια ενος ψυχικα αρρωστου μυαλου....θα φτιαξει.
Τι μου είπαν ότι είναι φίλου μου, τι ότι είναι RBnB, τι ότι είναι ξενοδοχείο, τι ότι είναι καρτ ποστάλ...
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Δεν ζούμε όλοι σε τρώγλες φιλαράκι. Φυσικά και το σπίτι μου θα είναι για σένα Ξενοδοχείο 5άστερο μέσα στα σκατά που έχεις συνηθίσει. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι! Όσο έφαγες κάνα ψιχουλάκι έφαγες. Τώρα...
![Mrs Thefinger :thefinge: :thefinge:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_thefinger.gif)