Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ενταξει κατσε τωρα γιατι κανει γαργαρα αυτο που του εβαλα για τον γκουρου καρδιολογο του....εντωμεταξυ απο χθες περιμενουμε να επιμορφωθουμε με τον βασικο κανονα της επιδημιολογιας και τιποτα. :confused: :confused: :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.748
Πόντοι
6.515
ενας που νοσησε, ποσες μετα παιρνει το αδειοχαρτο? :think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Α μαλιστα ο βασικος κανονας της επιδημιολογιας ειναι η αποψη του ΒαντενΜπονσεν πως σκατα λεγεται....

Αναθεμα και αν καταλαβες τι ισχυριζεται αλλα για να μην το κουραζουμε διαβασε εδω την απαντηση....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ετσι ,δωσε πονο καλε μου ψυχακια.....για συνεχισε τον προβληματισμο σου,για παμε λιγο πριν αρχισω να σε κουραρω ,ας πουμε πενηντα χρονια πριν ,τοτε που εσκασες πρωτη φορα σε χωρο με αλλα παιδακια και αρχισες τις τρελαμαρες και καταλαβαν ολοι εχεις πολυ σοβαρο προβλημα προσαρμογης.....εδω ειμαι ολος αυτια να ακουσω την ψυχασθενη ιστορια σου!
Eδώ! 24/7 να σκούζεις! Δεν έχεις σταματήσει λεπτό σήμερα (και χθες και προχθες....) :tooth:

closer σκουζει.gif

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Eδώ! 24/7 να σκούζεις! Δεν έχεις σταματήσει λεπτό σήμερα (και χθες και προχθες....) :tooth:

closer σκουζει.gif
παρων ρε τρελακια ...στις επαλξεις....τι εγινε ,εφερε η μαμα σουπιτσα μπακαλιαρο να φας να καρδαμωσεις και μπηκες τωρα φορτσατος????

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
παρων ρε τρελακια ...στις επαλξεις....τι εγινε ,εφερε η μαμα σουπιτσα μπακαλιαρο να φας να καρδαμωσεις και μπηκες τωρα φορτσατος????
Μα δεν αμφιβάλλω. Πάντα παρών είσαι εδώ μέσα μιας και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις από το να σκούζεις για τον Κούλη που σου γαμάει την μπουρδελοζωούλα :)

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Μα δεν αμφιβάλλω. Πάντα παρών είσαι εδώ μέσα μιας και δεν έχεις τι άλλο να κάνεις από το να σκούζεις για τον Κούλη που σου γαμάει την μπουρδελοζωούλα :)
και μια και ξεκινας ωραια και γραφεις για μπουρδελοζωουλα,για κατσε αναπαυτικα στην ντιβανοκασελα της γιαγιας σου που εχεις για κρεβατι και πες μου ενα δυο τρεις χιλιαδες πραγματακια-αιτιες-συμφορες, που σε εφεραν σε αυτο το χαλι 50+ρεζιλης αερογαμιας να ζεις με την συνταξη και την κουμτελ της μανας σου!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
ρε συ σιχαμενο χαπακοζομπι μπαρμπαπηδουλα ,δεν ερχεσαι διπλανο νημα να μου τα πεις μη σπαμαρουμε στου κορωνα.....σουκου ειναι κιολας ,μην κανω διπλοβαρδιες στα νηματα!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Πως ακριβως μπορουμε να το υποθεσουμε οτι ειναι στο νοσοκομειο λογω του εμβολιου;Δεν ηξερα οτι εμβολιο σου προκαλει αναπνευστικα προβληματα και χρειαζεσαι διασωληνωση!Φανταζομαι εσυ καπου το διαβασες για να κανεις τετοιες υποθεσεις....

Υ.Γ
Θα μπορουσες βεβαια να κανεις μια αλλη υποθεση οτι με μια δοση του εμβολιου χρειαζονται 3 εβδομαδες για να φτιαξεις μια επαρκη προστασια απο τον κορωνοιο οπως εχουμε εξηγησει πολλες φορες...λεω τωρα.
Στο υστερόγραφο απαντάω παρακάτω στην απάντηση στον Μπόκολο.

Τώρα για το αν μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο αναπνευστικά δεν το ξέρω , αλλά αν ξέραμε τα αναλυτικά στοιχεία τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε υποθέσεις , βασικά τώρα που το σκέφτομαι και αυτοί οι μερικώς εμβολιασμένοι ούτε λίγοι είναι , ούτε και για λίγες μέρες είναι μερικώς εμβολιασμένοι , δηλαδή απο την πρώτη δόση μέχρι τις δυο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση ... πρέπει να είναι πόσο , ενάμιση μήνας περίπου ;

υποθέτω πως είναι αυτονόητο πως το άτομο που εμβολιάστηκε πριν 10 μέρες δεν έχει προλάβει να αναπτύξει αντισώματα. Επειδή όμως εσύ ξεκίνησες το θέμα, δώσε πηγές, τις μελετάω και απαντάω
Αυτονόητο είναι να μην μετράει σαν πλήρως εμβολιασμένος , αλλά και το να χρεώνεται στους ανεμβολίαστους δεν νομίζω να είναι σωστό ... το καλύτερο πιστεύω θα ήταν αν μας έδιναν αναλυτικά τα στοιχεία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.703
Πόντοι
6.256
Στο υστερόγραφο απαντάω παρακάτω στην απάντηση στον Μπόκολο.

Τώρα για το αν μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο αναπνευστικά δεν το ξέρω , αλλά αν ξέραμε τα αναλυτικά στοιχεία τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε υποθέσεις , βασικά τώρα που το σκέφτομαι και αυτοί οι μερικώς εμβολιασμένοι ούτε λίγοι είναι , ούτε και για λίγες μέρες είναι μερικώς εμβολιασμένοι , δηλαδή απο την πρώτη δόση μέχρι τις δυο εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση ... πρέπει να είναι πόσο , ενάμιση μήνας περίπου ;

Αυτονόητο είναι να μην μετράει σαν πλήρως εμβολιασμένος , αλλά και το να χρεώνεται στους ανεμβολίαστους δεν νομίζω να είναι σωστό ... το καλύτερο πιστεύω θα ήταν αν μας έδιναν αναλυτικά τα στοιχεία.
Οχι δεν μπορει να προκαλεσει...ειναι γνωστες οι παρενεργειες των εμβολιων.Θρομβωσεις,Μυοκαρδιτιδες κυριως σε νεους ανθρωπους κτλ....

Ναι το διαστημα αναμεσα στις 2 δοσεις ειναι περιπου τοσο αλλα ετσι και αλλιως στις 3 εβδομαδες απο τη πρωτη δοση οπως σου εγραψα πριν εχεις αναπτυξει ηδη μια καλη προστασια.....

geoliol1990

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
170
Πόντοι
1
Μιας και το ζητάς, εδώ κάθομαι αναπαυτικά και χαζεύω από το παράθυρο πίνοντας καφεδάκι! :)

Δείξε μας τώρα την τρώγλη που μένεις εσύ αποτυχημένο σκουπιδαριό! :thefinge:

20220115_143612.jpg
@CLOSER822 ρε φιλε αστον τον ανθρωπο δεν τον βλεπεις οτι ειναι στο μεροκαματο και επιασε βαρδια σεκιουριτι;; θες να τον δουνε με κανενα κινητο και να τον διωξουνε;;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γράφεις ασυναρτησίες. Έκανα την πρώτη δόση στις 10.3 και την δεύτερη στις 29.5. Ποιές 20 μέρες μου τσαμπουνάς; Γράφεις φαντασιώσεις, ή είσαι απλά ψεύτης;
Τύπε, ξέρεις τι έχει αλλάξει απ'τον Μάη που έκανες εσύ το δεύτερο;

8000 υγειονομικοί πάνε για διωξιμο, λόγω ότι δεν δέχονται να εμβολιαστούν, ένας που με Ράπιντ των 4€ τον Μάιο διαγνωνονταν με κορονοϊο του δίναν έξι μήνες πιστοποιητικό, ενώ τώρα με μοριακό των 47€ παίρνει δύο μήνες πιστοποιητικό.

Μάλλον δεν ξέρεις ότι η επιστήμη εξελίσσεται και νομίζεις ότι κάτι που ίσχυε τον Μάιο που κανες εσύ δεύτερη δόση, ισχύει και σήμερα Γενάρη, σχεδόν ένα χρόνο μετά...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Μιας και το ζητάς, εδώ κάθομαι αναπαυτικά και χαζεύω από το παράθυρο πίνοντας καφεδάκι! :)

Δείξε μας τώρα την τρώγλη που μένεις εσύ αποτυχημένο σκουπιδαριό! :thefinge:

20220115_143612.jpg
ρε τρελακια,δεν πειραζει θα το διορθωσουμε και αυτο μαζι ,εκτος απο τριμαλαξ αερογαμιας ,εκτος απο σκατοτρυπιδοκωλογυφτογλυφτης ,εκτος απο τροφιμος ψυχιατρικων κλινικων ,εισαι και παθολογικος ψευτης και λοιπον? σιγα τα αβγα ,θα τα ξεπερασεις ολα εδω στο σαη,τοσοι γιατροι ειμαστε ρε συ,του πουστη θα βρουμε λυση ,θα σε επαναφερουμε.......βρε μπαγλαμα μου εβαλες φωτο απο ξενοδοχειο για δικια σου????εισαι τερμα μαλακας ρε αγορι μου?????δε βλεπεις που αντανακλα το κτηριο μεσα????....ελα ξεκινα να γραφεις φιλαρακο,μπας και βγαλουμε ακρη τι εχει συμβει?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ενας που νοσησε, ποσες μετα παιρνει το αδειοχαρτο? :think:
Έχει ισχύ έναν μήνα μετά... για τρείς μήνες από την ημερομηνία της διάγνωσης.

Ένα δίμηνο δλδ.Εαν διαγνωστεί θετικός δεύτερη φορά με μοριακό, ένας ανεμβολιαστος, δεν του ξαναπαρεχει ο Πλεύρης πιστοποιητικό...

Edit: νόμιζα έλεγες για το πιστοποιητικό, εάν λες για να βγεις απ'το σπίτι, ισχύουν διαφορετικά πράγματα για τον εμβολιασμενο απ'ότι για ανεμβολιαστο

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
@CLOSER822 ρε φιλε αστον τον ανθρωπο δεν τον βλεπεις οτι ειναι στο μεροκαματο και επιασε βαρδια σεκιουριτι;; θες να τον δουνε με κανενα κινητο και να τον διωξουνε;;
σεκιουριτι βαρδια με την καμια...στη φωτο εχει νερα απο την μερια ληψης.....δηλαδη επιασε δουλεια και τραβηξε φωτο μολις το αφεντικο βγηκε απο την πισινα....ακομα θα τρωει φαπες ο μπαγλαμας.....απλα ειναι και μυθομανης ,παραπλευρη ασθενεια ενος ψυχικα αρρωστου μυαλου....θα φτιαξει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ρε τρελακια,δεν πειραζει θα το διορθωσουμε και αυτο μαζι ,εκτος απο τριμαλαξ αερογαμιας ,εκτος απο σκατοτρυπιδοκωλογυφτογλυφτης ,εκτος απο τροφιμος ψυχιατρικων κλινικων ,εισαι και παθολογικος ψευτης και λοιπον? σιγα τα αβγα ,θα τα ξεπερασεις ολα εδω στο σαη,τοσοι γιατροι ειμαστε ρε συ,του πουστη θα βρουμε λυση ,θα σε επαναφερουμε.......βρε μπαγλαμα μου εβαλες φωτο απο ξενοδοχειο για δικια σου????εισαι τερμα μαλακας ρε αγορι μου?????δε βλεπεις που αντανακλα το κτηριο μεσα????....ελα ξεκινα να γραφεις φιλαρακο,μπας και βγαλουμε ακρη τι εχει συμβει?
Ότι πεις σκουπιδαριό άχρηστο! :)

Περιμένω την τρώγλη σου :)

Σκούξε τώρα!!!!! :tooth:

closer σκουζει.gif

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.510
Πόντοι
2.606
Ότι πεις σκουπιδαριό άχρηστο! :)

Περιμένω την τρώγλη σου :)

Σκούξε τώρα!!!!! :tooth:

closer σκουζει.gif
για πες λοιπον φαντασιοπληκτε τρελομαμακια ,πως ξεκινησες και τι μεσολαβησε μεχρι να καταντησεις ο μαλακοκαβλης που ολοι σημερα απολαμβανουν εδω στο σαη?ποιο ειναι το κατακλυσμιαιο γεγονος που σου σακατεψε καθε ιχνος αυτοσεβασμου και σε καταντησε το σκουπιδι που εισαι σημερα ?...εδω κολλητε ,μιλα στο φιλαρακι σου ανοιχτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom