athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
εγω αρνητικος βγηκα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης...για να δουμε εχω αγχωθει λιγο για την κυρα πρωτιστως ρεΈχετε λάβει το ελιξίριο ζωής, δεν μασάτε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
εγω αρνητικος βγηκα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης...για να δουμε εχω αγχωθει λιγο για την κυρα πρωτιστως ρεΈχετε λάβει το ελιξίριο ζωής, δεν μασάτε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tωρα θα φανει ποιος ειναι δυνατος ψεκας και ποιος οχι που ερχεται ο υποχρεωτικος εμβολιασμος στους 60 και πανω...Αυτά είναι ψέκια, όχι σαν τα δικά μας τα ντεμεκ...![]()
![]()
![]()
Όλα καλά,θα πάρεις και 5 μέρες άδεια να τα λέμε άνετα με τον βιταμ όλη μερα...εγω αρνητικος βγηκα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης...για να δουμε εχω αγχωθει λιγο για την κυρα πρωτιστως ρε
πηρα ηδη ενημερωσα...Δευτερα για δουλεια τωραΌλα καλά,θα πάρεις και 5 μέρες άδεια να τα λέμε άνετα με τον βιταμ όλη μερα...![]()
Αν δε μπορείς να φέρεις λάκη πίσω, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.Θα το προσπαθήσω αλλά θέλω και τη βοήθειά σας να μαζευτούμε 10-15 μέλη που θα πατάμε like σε κάθε του ανάρτηση ότι και να γράφει.
Η Κυριάκος θα του προσφέρει και κλωνουποστήριξη σε κάθε κακόβουλη επίθεση. Και με Σαββίδη έχω άκρη και προσφορά υποστήριξης..
Μόνο με Λάκη δεν μπορώ να κάνω κάτι![]()
δεν εμπιστευεσαι τα εμβολια;; εγω όταν κολλησα ημουν χαλαρος...λεω ο μπουρλα ξερει τι κανειεγω αρνητικος βγηκα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης...για να δουμε εχω αγχωθει λιγο για την κυρα πρωτιστως ρε
ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;Μην το ζορίζετε , το έχουμε πει δεκάδες φορές πως οι καταγραφές είναι αναξιόπιστες. Οι δυνατοί οργανισμοί που κατέληξαν από κοβιντ είναι Πολλαπλασια μικρότεροι από τις καταγραφές και ίσως είναι κοντά στο νούμερα του ντ. Ιωαννίδη.
Τα εμβόλια είναι πλήρως αναξιόπιστα.
Η πανδημία είναι ένα φιάσκο γενικώς.
Δεν την εμβολιάσες αυτή;η γυναικα μου μολις τωρα θετικη στον κοβιντ..μπουκωμα στον λαιμο και μια καταπτωση τα συμπτωματα![]()
![]()
![]()
Μονο ο Athinaios μπορει να ερμηνευσει ταις Βουλαι του Κυριου Μπουρλαδεν εμπιστευεσαι τα εμβολια;; εγω ότα κολλησα ημουν χαλαρος...λεω ο μπουρλα ξερει τι κανει
τριπλα κιολας ρε...αλλα και ποτε δεν ξερεις μια ανησυχια εχω..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΟΡΩΝΟΒΙΡΟΥΣΙΔεν την εμβολιάσες αυτή;
Περαστικάη γυναικα μου μολις τωρα θετικη στον κοβιντ..μπουκωμα στον λαιμο και μια καταπτωση τα συμπτωματα![]()
![]()
![]()
Αντε καν της καμια σουπιτσα κανα τσαιτριπλα κιολας ρε...αλλα και ποτε δεν ξερεις μια ανησυχια εχω..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΟΡΩΝΟΒΙΡΟΥΣΙ![]()
![]()
![]()
Μη μασάς, αφού είσαι ταγμένος στον ιερό αγώνα του κυρίου Αλβέρτου όλα θα πάνε καλά, ΟΛΑ.τριπλα κιολας ρε...αλλα και ποτε δεν ξερεις μια ανησυχια εχω..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΟΡΩΝΟΒΙΡΟΥΣΙ![]()
![]()
![]()
Ετοιμαζει φρεσκο πραμα για Ομικρον ο Κυριος Μπουρλα αλλα και η Μοντερνα παιζει δυνατα λες να τον προδωσουμε και να παμε Μοντερνα;τριπλα κιολας ρε...αλλα και ποτε δεν ξερεις μια ανησυχια εχω..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΟΡΩΝΟΒΙΡΟΥΣΙ![]()
![]()
![]()
την εχω σε καραντινα μονη της τωρα αν θελει κατι θα βαρεσει τηλεφωνοΑντε καν της καμια σουπιτσα κανα τσαι
Σιδερωσε σκουπισε πλυνε πιατα κανε προετοιμασια αυριανου μουσακα.
Παρατα ρε το μπου
Αυτά τα κάνει κάθε μέρα ο εξαίρετος συναγωνιστής.Αντε καν της καμια σουπιτσα κανα τσαι
Σιδερωσε σκουπισε πλυνε πιατα κανε προετοιμασια αυριανου μουσακα.
Παρατα ρε το μπου
Δεν τρέχει τίποτα. Αν δεν είχε εμβολιαστεί τότε να ανησυχούσεςτριπλα κιολας ρε...αλλα και ποτε δεν ξερεις μια ανησυχια εχω..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΙΧΩΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΟΡΩΝΟΒΙΡΟΥΣΙ![]()
![]()
![]()
η γυναικα εκανε αστρα και μοντερνα αιτια παρολιγον χωρισμου να ξερεις..απλα διαβασε οτι ειναι καλυτερη η μαρμιτα αστρα με μοντερνα..Ετοιμαζει φρεσκο πραμα για Ομικρον ο Κυριος Μπουρλα αλλα και η Μοντερνα παιζει δυνατα λες να τον προδωσουμε και να παμε Μοντερνα;
ετσι πιστευω και εγω...Δεν τρέχει τίποτα. Αν δεν είχε εμβολιαστεί τότε να ανησυχούσες![]()
Δεν τον πιανει τιποτα τον Ινδο τωραΔείτε ρε ψέκια πώς είναι ένας 84χρονος αν κάνει εμβόλια ΙΧΩΡ!![]()
![]()
![]()
Το... τερμάτισε: 84χρονος Ινδός έκανε 12 δόσεις του εμβολίου για την Covid-19 μέσα σε 11 μήνες! - iefimerida.gr
Μια ντουζίνα δόσεις εμβολίου για την Covid-19 πρόλαβε να κάνει παράνομα σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου ένας συνταξιούχος στην Ινδία, προτού τον εντοπίσει η αστυνομία.www.iefimerida.gr