Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ο Μπουρδάς δήλωσε επίσημα πως η πανδημία θα διαρκέσει 10 χρόνια :confused:
Ο Ιωαννίδης πάλι δήλωσε οτι η πανδημία θα τελειώσει όταν αποφασίσει ο κόσμος οτι τελείωσε , αλλά οτι ακόμα και αν σβήσει η πανδημία αλλά παραμένουν τα μέτρα οτι η πανημία θα είναι εδω ... το πρόβλημα είναι οτι δεν αποφασίζει ο κόσμος ούτε για το είδος των μέτρων ούτε για το αν και πότε θα τελειώσουν :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
Πάντως αν είναι κόβιντ , τα προβλήματα στην αναπνοή αν είναι να κάνει τα κάνει αργά , δηλαδή κάπου στην 7η 8η μέρα των συμπτωμάτων. Τότε μου τα κανε και εμένα αλλά νόμιζα οτι είναι κάτι άλλο ... νόμιζα οτι αν ηταν να τα κάνει ο κόβιντ οτι θα τα έκανε τις πρώτες μέρες , απο την μία καλύτερα βέβαια γιατί αμα είχα πάει νοσοκομείο ποιός ξέρει τι θα μου είχαν κάνει εκεί :confused: Μπορεί να κατέληγα και διασωληνομένος.
ποτε εδειξαν τα τεστ? τι αγωγη πηρες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.164
Πόντοι
6.256
Πάει η μοντέλα.
Την εφαγες ρε κούλη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
ποτε εδειξαν τα τεστ? τι αγωγη πηρες?
Εκείνη την περίοδο δεν έκανα καθόλου ράπιντ , αλλά είμαι σίγουρος οτι ήταν κόβιντ και απο τα συμπτώματα αλλά και απο το οτι έκανα τέστ αντισωμάτων δυό μήνες μετά και μου έβγαλε οτι έχω , 358 είχα με όριο το 50.

Αγωγή δεν πήρα τίποτα , μόνο τις πρώτες 3-4 μέρες που είχα πυρετό πήρα μόνος μου κάτι algofren και κάτι depon , όχι οτι το συνιστώ δηλαδή ... εγω παίζει να έκανα μαλακία , το καλύτερο είναι να σε δεί γιατρός στο σπίτι φαντάζομαι , στην περίπτωση δηλαδή που θέλεις να αποφύγεις το νοσοκομείο ...

Απο την άλλη είναι και ανάλογα την περίπτωση δεν το περνάνε όλοι το ίδιο βαριά :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Δε θέλω να κλείσει το νήμα.... :confused: :confused: :confused:
Δεσμεύομαι να συνεχίσω να γράφω εδώ για ταξίδια σπονσοριλίκια και τη ποιοτητα ζωής στην Αγ. Πετρούπολη.
Θα προσπαθήσω επίσης με όλες τις δυνάμεις να επαναφέρω κάποιον Αστέρα από τους γνωστούς για χάρη του νήματος! :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Δεσμεύομαι να συνεχίσω να γράφω εδώ για ταξίδια σπονσοριλίκια και τη ποιοτητα ζωής στην Αγ. Πετρούπολη.
Θα προσπαθήσω επίσης με όλες τις δυνάμεις να επαναφέρω κάποιον Αστέρα από τους γνωστούς για χάρη του νήματος! :hi:
Αν επαναφέρεις τον μητσαρα τότε θα έρθει η οργή του τέρατος κ σε αυτό το νημα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αν επαναφέρεις τον μητσαρα τότε θα έρθει η οργή του τέρατος κ σε αυτό το νημα

Θα το προσπαθήσω αλλά θέλω και τη βοήθειά σας να μαζευτούμε 10-15 μέλη που θα πατάμε like σε κάθε του ανάρτηση ότι και να γράφει.
Η Κυριάκος θα του προσφέρει και κλωνουποστήριξη σε κάθε κακόβουλη επίθεση. Και με Σαββίδη έχω άκρη και προσφορά υποστήριξης..
Μόνο με Λάκη δεν μπορώ να κάνω κάτι :cry:

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Επισης ειναι γνωστο οτι εχεις 100 μηνυματα σε 12 χρονια, και τα 70 αφορουν εμενα. Τραβα παρακεί
Πάλι λάθος είσαι, είσαι συνηθισμένος άλλωστε. Πέραν των άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εχεις καταντήσει περίγελος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.797
Πόντοι
26.141
Θα το προσπαθήσω αλλά θέλω και τη βοήθειά σας να μαζευτούμε 10-15 μέλη που θα πατάμε like σε κάθε του ανάρτηση ότι και να γράφει.
Η Κυριάκος θα του προσφέρει και κλωνουποστήριξη σε κάθε κακόβουλη επίθεση. Και με Σαββίδη έχω άκρη και προσφορά υποστήριξης..
Μόνο για τον Λάκη δεν μπορώ να κάνω κάτι :cry:
Εδώ στο 1:45 την στέλνει για τσάι

Μάθετε μπαλιτσα πως γίνεται το πραγματικό καμακι

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Να ρωτησω μιας και ειπε και παραπανω καποιος για 50 ευρω τεστ...

Ο δημαρχος από θεσσαλονίκη πρότεινε το εξής:
Να συνταγογραφουνται τα τεστ με τη λογική το κράτος να μπορέσει να κλεινει συμφωνίες με τα εργαστηρια σε πολύ καλες τιμές πιθανώς και κατω από 20 ευρω...

Το ειπε με τη λογική ότι άλλο χονδρικη τιμή που παραγγελνουν οι δημοι και αλλο λιανική που παιρνει ο καθε ενας μονος και εχει δικιο σε αυτό ο Σπυριδων(Αδωνις)...
Το κερδος από τα PCR φαινεται να ειναι τεραστιο...

Γιατί δεν το κανει λοιπόν ετσι να κλεινει αυτός τις συμφωνιες και πιθανως τις μιζες τι κερδιζει ετσι που τους εχει αφησει να το βαζουν διπλή τιμή με ενα πλαφον απλα? (νομιζω δεν εχει καν ΦΠΑ το τεστ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom