sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.326
- Πόντοι
- 22.266
Αυτά τα έχουν για μποξ ή για σουπεςΚαγκουρο ρε τυπε !!! Καγκουρο
Αυτά τα έχουν για μποξ ή για σουπεςΚαγκουρο ρε τυπε !!! Καγκουρο
Μα δεν κατάλαβες τύπε...Τύπε το παραμυθακι εχει τελειωσει, πειτε μπραβο στην κυβερνηση που τελειωσε με αυτο το θεμα και ειμαστε ενταξει. Μην γινεστε γραφικοι
Εσυ καλα εισαι? πως πας?Μα δεν κατάλαβες τύπε...
Όλοι δοξάζουμε τον γ@μημενο Κούλη...Απ' το καλοκαίρι έχει βουιξει η χώρα, πρώτη φορά το ακούς εσύ;
O nole της καρδιάς μας μπορεί πλέον να συμμετέχει κ στο τουρνουά του χωριού μου
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!Τύπε το παραμυθακι εχει τελειωσει, πειτε μπραβο στην κυβερνηση που τελειωσε με αυτο το θεμα και ειμαστε ενταξει. Μην γινεστε γραφικοι
Σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση υπάρχει σημαντική βελτίωση και καλύτερα διαχείριση της κατάστασης, το πρόβλημα όμως δεν έχει λυθεί.Τύπε το παραμυθακι εχει τελειωσει, πειτε μπραβο στην κυβερνηση που τελειωσε με αυτο το θεμα και ειμαστε ενταξει. Μην γινεστε γραφικοι
τι θες να κανει δηλαδη ? να εξαφανισει του μεταναστες ? Κυβερνηση ειναι δεν ειναι ο Χουντινι ?Σε σχέση με τη προηγούμενη κατάσταση υπάρχει σημαντική βελτίωση και καλύτερα διαχείριση της κατάστασης, το πρόβλημα όμως δεν έχει λυθεί.
K εγώ πάντα τα τελευταία δύο λεπτά έβλεπαΣτη πούτσα του Νόλε και τη δικιά μας. Αυτός βγήκε κερδισμένος στην συνείδηση του κόσμου και έχει μπει στις καρδιές μας.
Θα αρχίσω πλέον να βλέπω τένις ενώ πιο πριν δεν είχα δει ποτε ολόκληρο παιχνίδι
Την πήδηξα ?Αγανακτισμενοι οι Χιωτες και οι Μυτιληνιοι, ενταξει.
Βεβαια εχουν να δουν μεταναστη πανω απο δυο χρονια, αφου το 80% εχει φυγει και το 20% ειναι πανω σε κατι βουνα που τους ξεχναει ο Θεος, πιθανον να εχουν αγανακτησει αυτοι που εκαναν μπιζνες με τους μεταναστες και τους κοπηκε το χαρτζιλικι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ καλα εισαι? πως πας?
Αυτό σίγουρα θα ήταν μια λύση...για μας τουλάχιστον...τι θες να κανει δηλαδη ? να εξαφανισει του μεταναστες ? Κυβερνηση ειναι δεν ειναι ο Χουντινι ?
Να παει στην Συρια και να γινει και εκει κυβερνηση ωστε να μην φευγουν οι Συριοι απο την χωρα τους ?
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα !!
Παμε παρακατω
Δεν βαζεις μυαλο , εσυ μου φαινεται θες ΣΥΡΙΖΑ να εκανε το ελληνικο κεντρο υποδοχης να μαζευε εκει καμια 20.000 και να κανουν και δημο δικό τους μετα ..Αυτό σίγουρα θα ήταν μια λύση...για μας τουλάχιστον...
Αποκλείεταιαλλη μια επιτυχια των ντοπιων ειδικών
Aς γιουχσρουν πρώτα τη κυβέρνηση τους. με τις ηλιθιότητες που έκανε να εκδίδει παρστυπες βιζες ( την πιάσανε με την κατσίκα στην πλάτη)κ μετά μπορεί να γιουχσρει κ τον ήρωα νολεKαλα, ας παει να παιξει και σε κάθε σερβίς θα χαλαει ο κοσμος απο την γιουχα
Δεν βαζεις μυαλο , εσυ μου φαινεται θες ΣΥΡΙΖΑ να εκανε το ελληνικο κεντρο υποδοχης να μαζευε εκει καμια 20.000 και να κανουν και δημο δικό τους μετα ..
Καταντησατε γραφικοι , τα ιδια και τα ιδια , παγκοσμιο φαινομενο ειναι η μεταναστευση , σου φταει ο ΚΟΥΛΗΣ και γι αυτο ?
Παμε παρακατω
Πάλι επικό ποστAνοησιες γινονται στη Χιο. Το θεμα για την κατασκευη εχει ηδη συμφωνηθει, και βρεθηκανε απλως 50-60 παλαβιαρηδες να κανουν παλι θεμα. Οτι τα νησια εχουν σχεδον αδειασει απο μεταναστες, το παραλειπετε εσεις οι γνησιοι δεξιοι πατριώταροι. Οτι η Μυτιληνη ειχε 20 χιλιαδες μεταναστες και εχει πλεον μονο 3 χιλιαδες ας πουμε, δεν βλεπω να το σχολιαζετε. Απλως λετε καθε φορα το ιδιο παραμυθι οτι ερχονται συνεχεια κι αλλοι και γεμιζουν τα νησια, ενω λετε απλως ψεματα.
Μπολε τον λένε...Aς γιουχσρουν πρώτα τη κυβέρνηση τους. με τις ηλιθιότητες που έκανε να εκδίδει παρστυπες βιζες ( την πιάσανε με την κατσίκα στην πλάτη)κ μετά μπορεί να γιουχσρει κ τον ήρωα νολε
Tυπε το τεννις ειναι σοβαρο σπορ,δεν εχει γιουχα,κροτιδες,ρετσινες και κερματα στο τερεν.Aς γιουχσρουν πρώτα τη κυβέρνηση τους. με τις ηλιθιότητες που έκανε να εκδίδει παρστυπες βιζες ( την πιάσανε με την κατσίκα στην πλάτη)κ μετά μπορεί να γιουχσρει κ τον ήρωα νολε
Καλά τα είπες...Ευαγγελατος
''βρεθηκαν και 16.000 θετικοι , θετικό ειναι και αυτο , ναι υπηρχαν καποια προβληματα αλλα άνοιξαν τα σχολεια που και αυτο ειναι θετικό ''
Εγώ είχα μια τενίστρια Ρωσίδα γκόμενα και έπρεπε να υποστώ την αγγαρεία να ρίχνω καμιά ματιά στη πλοκή κάποιων παιχνιδιών(ευτυχώς όχι στη δράση)K εγώ πάντα τα τελευταία δύο λεπτά έβλεπα
Όλο διακοπές του πουστροσθλημα
Βox και Μοχάμεντ Αλί ρε νιαμου