Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ο λάθροΤζογκοβιτς τι πούτσα καγκουρό ήταν αυτή που έφαγε...
Πάω να τον υποδεχτώ στο Νικόλα Τέσλα airport !!!! Οι ηρωες δεν μένουν ποτέ μόνοι τους!!!!!!! Του έφτιαξα και κατσαμακι για να φάει που ξέρω ότι του αρέσει....τα νιαμου εκεί τον είχαν νηστικοΟ λάθροΤζογκοβιτς τι πούτσα καγκουρό ήταν αυτή που έφαγε...
Δεν έχει ανάγκη το λαθροψέκι, τρέφεται με αέρα και τις ακτίνες του ήλιου...και πούτσα καγκουρό....Πάω να το υποδεχτώ στο Νικόλα Τέσλα airport !!!! Η ώρες δεν μένουν ποτέ μόνοι τους!!!!!!! Του έφτιαξα και κατσαμακι για να φάει που ξέρω ότι του αρέσει....τα νιαμου εκεί τον είχαν νηστικο
Ευκαιρία να κερδισει το Αυστραλία όπεν κανένα κοαλαΔεν έχει ανάγκη το λαθροψέκι, τρέφεται με αέρα και τις ακτίνες του ήλιου...και πούτσα καγκουρό....
Καγκουρο ρε τυπε !!! ΚαγκουροΕυκαιρία να κερδισει το Αυστραλία όπεν κανένα κοαλα
Και στην Αυστραλία μάλλον θα παίξει, εμείς το ξεφτίλισμα που έφαγε γουστάρουμε...
Εδώ οι αυστραλόμπατσοι τρώνε παρατεταμένο τραμπούκισμα από ιδιοκτήτη καφέ και ΟΛΟ το κόσμο σύσσωμα που τελικά τους πετάνε έξωΟ λάθροΤζογκοβιτς τι πούτσα καγκουρό ήταν αυτή που έφαγε...
Πούτσα μας Κυριάκο, ο λαθροΤζοκοβιτς αρκεί που που έφαγε τραμπούκο...Εδώ οι αυστραλόμπατσοι τρώνε παρατεταμένο τραμπούκισμα από ιδιοκτήτη καφέ και ΟΛΟ το κόσμο σύσσωμα που τελικά τους πετάνε έξω
Στη πούτσα του Νόλε και τη δικιά μας. Αυτός βγήκε κερδισμένος στην συνείδηση του κόσμου και έχει μπει στις καρδιές μας.Πούτσα μας Κυριάκο, ο λαθροΤζοκοβιτς αρκεί που που έφαγε τραμπούκο...
Τον κωλοτούμπα του μπου λες;τυπε ανδρουλακης εφτασε 25 % δημοσκοπησεις η ακομα
εβγαλες τα μαυρα απο φωφη????
χαλαει ο καιρος κανουργια καταιγιδα λεει - καταιγιδα ψεκαναθαρρησατε ΨΕΚΙΑ μου αλλα την τελικην αποφασην και λυσιν θα τηνδωσει ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ σε απελαση του ΜΙΑΡΟΥ ΨΕΚΙΟΥ
Κυριάκο γουστάρεις λαθρομετανάστες;Στη πούτσα του Νόλε και τη δικιά μας. Αυτός βγήκε κερδισμένος στην συνείδηση του κόσμου και έχει μπει στις καρδιές μας.
Θα αρχίσω πλέον να βλέπω τένις ενώ πιο πριν δεν είχα δει ποτε ολόκληρο παιχνίδι
Εγώ γουστάρω να μην αποτελεί το covid pass προϋπόθεση ταξιδιούΚυριάκο γουστάρεις λαθρομετανάστες;