barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.207
- Πόντοι
- 5.506
Χωρίζουν ζευγάρια στον πλανήτη;;Δες εδώ τι μπορεί να κάνει ο κόβιντ ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες
ΡΟΙΜΑΚΣΑΜΑΙ
Χωρίζουν ζευγάρια στον πλανήτη;;Δες εδώ τι μπορεί να κάνει ο κόβιντ ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες
ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΨΕΚΙΑΧωρίζουν ζευγάρια στον πλανήτη;;
ΡΟΙΜΑΚΣΑΜΑΙ
Πως είναι έτσι ο τύπος;;τυπαρα ζεστυ συγχωρα με αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια για μπερδεγουει το θεμα που εχεις με τον κυριο νιπλη
απολαύστε υπεύθυνα το σκληρο ανατολικό νήμα με ολα τα καλα παιδια μεσα
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία - Page 692
Ανοίγω το θρεντ για συζήτηση στα θέματα σπόνσορινγκ στην Ουκρανία αφήνοντας τους αγαπουληδες να τα πράττουν στο θρεντ του ερωτοτουρισμού. Βασικά ζητήματα: Κόστος σπόνσορινγκ Ποιότητα Ποσότητα Τεχνικές Μέρη ανίχνευσης θηράματος.www.bourdela.com
γουστα ειναι αυτα , του Βολκανο του γυαλισε παντως , του εριχνε εναΠως είναι έτσι ο τύπος;;
αυτο θα στοιχίσει πολυ παραπανωμε σκοτωνεις
Για τον γιατρουδάκο, τον παλιό τον καλό τον λαμά αυτό το ερώτημα θα ήταν μια τέλεια αφορμή να σου πετάξει μια φώτο του Λίλα…Πως είναι έτσι ο τύπος;;
Πες μας για το μεγαλογιατρό τον Σουηδοαναθρεμένο τύπεΓια τον γιατρουδάκο, τον παλιό τον καλό τον λαμά αυτό το ερώτημα θα ήταν μια τέλεια αφορμή να σου πετάξει μια φώτο του Λίλα…
Άσε τον δικό μου, είναι λίγος για εσας..Πες μας για το μεγαλογιατρό τον Σουηδοαναθρεμένο τύπε
Τουλάχιστον ο βασιλακό γάμησε, ο δικός σου σπρώχνει τίποτα;Άσε τον δικό μου, είναι λίγος για εσας..
Εσείς να ακολουθείτε πιστά αυτόν
Τουλάχιστον ο βασιλακό γάμησε
Με ευχές εξολοθρευει τους πολιτικούς του αντιπάλους ο γουρλής της καρδιάς μαςΠαει αυτος. Τον ξεχασαμε ηδη,
Του ευχηθηκε περαστικα ο Μητσοτακης.
Γι αυτο αλλωστε βρισκεται στο μπου,Εχεις αναγκη απο ψυχιατρική βοηθεια φίλε
vre vre...ειμαι πολυ ζοχαδιασμενος Δροσερε τι μου εκανες...με ισοπεδωσεςΑφρους βγαζει ο ξεπεσμενος αριστοκρατης συνεπικουρουμενος απο τον αθηναιο καρμιρη της πλατειας συνταγματος.
Τον πριγκηπα των νοτιων προαστιων βαριεμαι να τον ξαναγλεντησω ,πεταχτηκε και ο σωγαμπρος της κρητης..
Συνεχιστε
τι εχουμε εδω επιτεθηκε στον κομη ντε φονσεκα?vre vre...ειμαι πολυ ζοχαδιασμενος Δροσερε τι μου εκανες...με ισοπεδωσες
πες οτι θες για μενα για τον Λορδο Νιπλη μην ξαναπεις κουβεντα ομως
ναι ρε φιλε-Μπαρε.ΤΟΛΜΗΣΕ να το κανει ο Δροσερος να πουμετι εχουμε εδω επιτεθηκε στον κομη ντε φονσεκα?
η οργη ολων μας θα πεσει στο κουφαρι του σαν γυπες σε ψωφιμι.ναι ρε φιλε-Μπαρε.ΤΟΛΜΗΣΕ να το κανει ο Δροσερος να πουμε
ΕΤΣΙ....η οργη ολων μας θα πεσει στο κουφαρι του σαν γυπες σε ψωφιμι.
O σπανομαρίας ζηλεύει, τι έχει πάθει με το Νιπλη;ναι ρε φιλε-Μπαρε.ΤΟΛΜΗΣΕ να το κανει ο Δροσερος να πουμε