Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.438
- Πόντοι
- 12.756
ο αριστεραΔεν τον θυμάμαι αλλά ωραίο παιδί είναι
Ποιος είναι όμως;;;;
ο αριστεραΔεν τον θυμάμαι αλλά ωραίο παιδί είναι
Ποιος είναι όμως;;;;
ειχε ακουστεί οτι ειναι μύστης με εμπειρια επι των ανατολικων τύπε. απλα ετυχε σε δυσκολη εποχη. έπεσε πανω σε ουκχαρη στα φορτε του και εφαγε τραμπουκα με το καλημερα. παραδιπλα ασελγούσανε τροβαδούρος και χαστλερ στο κουφάρι του καραμανη. μια απλη καθημερινη μερα στο ένδοξο ανατολικό νήμαΔεν τον θυμάμαι αλλά ωραίο παιδί είναι
Ποιος είναι όμως;;;;
Ωραίες εποχές, τώρα το νήμα φθίνει και τσακωνόμαστε για τον κωλοκόβιντ...ειχε ακουστεί οτι ειναι μύστης με εμπειρια επι των ανατολικων τύπε. απλα ετυχε σε δυσκολη εποχη. έπεσε πανω σε ουκχαρη στα φορτε του και εφαγε τραμπουκα με το καλημερα. παραδιπλα ασελγούσανε τροβαδούρος και χαστλερ στο κουφάρι του καραμανη. μια απλη καθημερινη μερα στο ένδοξο ανατολικό νήμα
πιστευεις θα ξαναδοξαστει το νημα;Ωραίες εποχές, τώρα το νήμα φθίνει και τσακωνόμαστε για τον κωλοκόβιντ...
Μόνο ο άρχοντα μπορεί, κανένας άλλος!!!πιστευεις θα ξαναδοξαστει το νημα;
φανταστείτε αγάπη που έχει δεχθεί αυτό το αγόρι. Αλλά ας περιμένουμε την ετυμηγορία του Δικαστήριου, μην βιαζόμαστεmega Ειδησεις.
<Στις ΗΠΑ δασκαλα μολις βγηκε ο γιος της θετικος στον κορωνοιο, τον εβαλε στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου και πηγε σε εξεταστικο κεντρο για τεστ κορωνοιου. Οχι ομως για τον γιο της, για επιβεβαιωση, αλλα για την ιδια, για να δει αν εχει κολλησει. Μολις γυρισαν σπιτι, ο γιος της καλεσε την αστυνομια. Η γυναικα συνεληφθη. Τωρα οι αρχες λενε οτι παει για κακουργημα, και μαλλον θα χασει και την δουλεια της.>
Παει, εχουν ξεφυγει.
Παει αυτος. Τον ξεχασαμε ηδη,
A few days later!!!!
Μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα...Παει αυτος. Τον ξεχασαμε ηδη,
Του ευχηθηκε περαστικα ο Μητσοτακης.
Πότε υπήρξε τετοιος διαγωνισμός
Ο τονυ ο βανταμ και ο μουνοχαλαστης.να βγει ενα νεο νημα ποιος ειναι ο ΠΙΟ ΑΓΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
θες να βγεις εσυ μουνακι ?να βγει ενα νεο νημα ποιος ειναι ο ΠΙΟ ΑΓΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
αν με ψηφισει ο λαος του μπου...εξαλλου ειμαι αδολος,κριτης αυστηρος εκει που πρεπει και ΟΧΙ κομματοσκυλο..θες να βγεις εσυ μουνακι ?
ειδικος συμβουλος παρακαλωαν με ψηφισει ο λαος του μπου...εξαλλου ειμαι αδολος,κριτης αυστηρος εκει που πρεπει και ΟΧΙ κομματοσκυλο..
Θες να γινεις ο συμβουλος μου για την προεκλογικη μου εκστρατεια;
οσο σου ερχεται το ρευμα μαζι με τις ρυθμιζομενες χρεωσειςειδικος συμβουλος παρακαλω
για πες και μισθό ?
τελευταιος ηρθε 4Κ , τον επομενο τον κοβω στο 6Κοσο σου ερχεται το ρευμα μαζι με τις ρυθμιζομενες χρεωσεις
ας κλεισουμε στα 5000 καλυτερατελευταιος ηρθε 4Κ , τον επομενο τον κοβω στο 6Κ
αρα θα ειναι κυμαινομενος ο μισθος ?
ας κλεισουμε στα 5000 καλυτερα
με σκοτωνεις
Οκ , 5Κ συν εξοδα , βενζινες , επαγγ δειπνα κτλ