Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Εντάξει τώρα, ακόμα και μέσα στη ΝΔ σηκώνουν όλοι τα φρύδια με την περίπτωση Κικίλια.

Ok, με κάποιο τρόπο βρέθηκε στην Ιατρική Αθηνών.

Ο άλλος του Σύριζα όμως είναι ακτινολόγος; Κάτι τέτοιο; :think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Που θα παει αυτη η κομματικη προπαγανδα ρε τυπε;Πρωτα θελουν να μας πεισουν οτι ο Κουλης ειναι αριστος και πανεξυπνος τεχνοκρατης και τωρα οτι ο Κικιλιας ειναι γιατρος! :confused: :confused: :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εντάξει τώρα, ακόμα και μέσα στη ΝΔ σηκώνουν όλοι τα φρύδια με την περίπτωση Κικίλια.

Ok, με κάποιο τρόπο βρέθηκε στην Ιατρική Αθηνών.

Ο άλλος του Σύριζα όμως είναι ακτινολόγος; Κάτι τέτοιο; :think:
Στην ιατρικη μπηκε ως αθλητης. Αυτο τι σχεση εχει με το αν εγινε γιατρος ή οχι βγαζοντας την ιατρικη? Εκτος αν δεν την εβγαλε.
Βεβαια το οτι εχει ενα μαστερ και ενα διδακτορικο ειναι ψιλα γραμματα, κατα τα αλλα εγω ειμαι κομματοσκυλο επειδη δεν εκφραζω "πολιτικη αποψη με κριτική".

Το πώς εχει καταφερει επι τοσα χρονια να περασει απο τοσα υπουργεια, οκ να το αναρωτηθουμε ολοι, αλλά δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμφισβητησουμε και την ιατρικη του ιδιοτητα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Τύπε, ο Τσίπας τι είναι;

Εγώ είμαι Μηχανικός.

Αυτός είναι;

Για πες.
Ρε μαλεα δεν με νοιαζουν τα κομματικα σας...αλλα για να σου απαντησω οσο γιατρος ειναι ο Κικιλιας αλλο τοσο μηχανικος ειναι ο Τσιπρας.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ρε μαλεα δεν με νοιαζουν τα κομματικα σας...αλλα για να σου απαντησω οσο γιατρος ειναι ο Κικιλιας αλλο τοσο μηχανικος ειναι ο Τσιπρας.
Τυπάρα, ο μπασκετμπολίστας είναι fake γιατρός. OK?

Το άλλο το μουνί όμως έπαιξε με τον Dr Μπαρούφα τη χώρα στα ζάρια.

Υπεκφυγές όχι σε μένα δε με νοιάζουν τα κομματικά σας και λοιπές πίπες.

Αν δεν έχεις θέση, να μας το πεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.473
Πόντοι
12.756
Που θα παει αυτη η κομματικη προπαγανδα ρε τυπε;Πρωτα θελουν να μας πεισουν οτι ο Κουλης ειναι αριστος και πανεξυπνος τεχνοκρατης και τωρα οτι ο Κικιλιας ειναι γιατρος! :confused: :confused: :confused:
Σε λιγο θα δινει και παρασημα ο ενας στον αλλον , σαν κατι χουντες που εμπαιναν στρατιωτες και σε 2 μηνες ηταν Αντιστρατηγοι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Στην ιατρικη μπηκε ως αθλητης. Αυτο τι σχεση εχει με το αν εγινε γιατρος ή οχι βγαζοντας την ιατρικη? Εκτος αν δεν την εβγαλε.
Βεβαια το οτι εχει ενα μαστερ και ενα διδακτορικο ειναι ψιλα γραμματα, κατα τα αλλα εγω ειμαι κομματοσκυλο επειδη δεν εκφραζω "πολιτικη αποψη με κριτική".

Το πώς εχει καταφερει επι τοσα χρονια να περασει απο τοσα υπουργεια, οκ να το αναρωτηθουμε ολοι, αλλά δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμφισβητησουμε και την ιατρικη του ιδιοτητα
Το οτι μπηκε σαν αθλητης στην Ιατρικη δεν εχει καμμια σχεση...εχω φιλους συναδελφους που μπηκαν ετσι και ειναι αριστοι γιατροι.Το θεμα ειναι πως τελειωσε την Ιατρικη...πως η Νατασα ενα πραγμα εγινε απο νηπιαγωγος γιατρος και πριν τελειωσει την Ιατρικη ειχε ηδη μαστερ;Και στη συνεχεια τη πηρε ο Ζωγραφος αναμεσα σε δεκαδες αιτησεις για το τμημα μαστου να κανει εξειδικευση;

Και επειδη προφανως εχεις μαυρα μεσανυχτα τα μαστερ και τα διδακτορικα βγαινουν στον αυτοματο αρκει να εχεις βυσμα με καποιον καθηγητη.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.473
Πόντοι
12.756

Θα στο πω οσο πιο απλα γινεται
Τελειωσε γιατρος , αλλα γιατρος δεν ειναι
Συμβαινουν και αυτα , γιατι συμβαινουν ? ( με συγκεκριμένουν μονο ) θα πρεπει να ειναι αυτο που σε απασχολει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το οτι μπηκε σαν αθλητης στην Ιατρικη δεν εχει καμμια σχεση...εχω φιλους συναδελφους που μπηκαν ετσι και ειναι αριστοι γιατροι.Το θεμα ειναι πως τελειωσε την Ιατρικη...πως η Νατασα ενα πραγμα εγινε απο νηπιαγωγος γιατρος και πριν τελειωσει την Ιατρικη ειχε ηδη μαστερ;Και στη συνεχεια τη πηρε ο Ζωγραφος αναμεσα σε δεκαδες αιτησεις για το τμημα μαστου να κανει εξειδικευση;

Και επειδη προφανως εχεις μαυρα μεσανυχτα τα μαστερ και τα διδακτορικα βγαινουν στον αυτοματο αρκει να εχεις βυσμα με καποιον καθηγητη.....
Α ενταξει τύπε τωρα με διαφωτισες. Πεταξες μια Νατασα, ενα βυσμα καθηγητη, δεν εχω να πω τιποτα αλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα στο πω οσο πιο απλα γινεται
Τελειωσε γιατρος , αλλα γιατρος δεν ειναι
Συμβαινουν και αυτα , γιατι συμβαινουν ? ( με συγκεκριμένουν μονο ) θα πρεπει να ειναι αυτο που σε απασχολει.
Ενταξει παιδια, ο,τι θελετε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Τυπάρα, ο μπασκετμπολίστας είναι fake γιατρός. OK?

Το άλλο το μουνί όμως έπαιξε με τον Dr Μπαρούφα τη χώρα στα ζάρια.

Υπεκφυγές όχι σε μένα δε με νοιάζουν τα κομματικά σας και λοιπές πίπες.

Αν δεν έχεις θέση, να μας το πεις.
Να σου πω κατι γιατι και τις προαλλες μας μπηκες λιγο γκαζωμενος...στα αρχιδια μου σε εχω και θα λεω οτι θελω σε σενα και σε οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα.

Α ενταξει τύπε τωρα με διαφωτισες. Πεταξες μια Νατασα, ενα βυσμα καθηγητη, δεν εχω να πω τιποτα αλλο

Ενταξει παιδια, ο,τι θελετε
Ναι ενταξει κανε οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω τωρα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ασε μας ρε τύπε που δεν σε νοιαζουν τα κομματικα μας, μια χαρα σε νοιαζουν

Απλως θελεις να το παιζεις "αντικειμενικος", ασχετα αν δεν εισαι καθολου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Να σου πω κατι γιατι και τις προαλλες μας μπηκες λιγο γκαζωμενος...στα αρχιδια μου σε εχω και θα λεω οτι θελω σε σενα και σε οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα.
Μπουκώθηκες;

Δεν πειράζει.

Πες μας και για την Μπέτυ την καθηγήτρια τώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σορυ, αλλά καλα σου την ειπε.
Αυτη η μαλακια "δεν με νοιαζουν τα κομματικα" αλλά βριζω την κυβερνηση ολη μερα και ειρωνευομαι, καπου δεν μπορει να περναει χωρις κραξιμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom