alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατρος.Τι ήταν ο Κικιλιας;
Γιατρος.Τι ήταν ο Κικιλιας;
Τι ηταν τύπε?
Τι να σου πω ρε τυπε...εγώ μπουστης είχα ακούσει ότι είναι.Γιατρός ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι...Τι ηταν τύπε?
Ενταξει τύπε δεν ειναι γιατρος, ειναι πουστηςΤι να σου πω ρε τυπε...εγώ μπουστης είχα ακούσει ότι είναι.Γιατρός ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι...
Που θα παει αυτη η κομματικη προπαγανδα ρε τυπε;Πρωτα θελουν να μας πεισουν οτι ο Κουλης ειναι αριστος και πανεξυπνος τεχνοκρατης και τωρα οτι ο Κικιλιας ειναι γιατρος!
Γιατρος
Τύπε, ο Τσίπας τι είναι;Πρωτα θελουν να μας πεισουν οτι ο Κουλης ειναι αριστος και πανεξυπνος τεχνοκρατης
Στην ιατρικη μπηκε ως αθλητης. Αυτο τι σχεση εχει με το αν εγινε γιατρος ή οχι βγαζοντας την ιατρικη? Εκτος αν δεν την εβγαλε.Εντάξει τώρα, ακόμα και μέσα στη ΝΔ σηκώνουν όλοι τα φρύδια με την περίπτωση Κικίλια.
Ok, με κάποιο τρόπο βρέθηκε στην Ιατρική Αθηνών.
Ο άλλος του Σύριζα όμως είναι ακτινολόγος; Κάτι τέτοιο;
Ρε μαλεα δεν με νοιαζουν τα κομματικα σας...αλλα για να σου απαντησω οσο γιατρος ειναι ο Κικιλιας αλλο τοσο μηχανικος ειναι ο Τσιπρας.Τύπε, ο Τσίπας τι είναι;
Εγώ είμαι Μηχανικός.
Αυτός είναι;
Για πες.
Τυπάρα, ο μπασκετμπολίστας είναι fake γιατρός. OK?Ρε μαλεα δεν με νοιαζουν τα κομματικα σας...αλλα για να σου απαντησω οσο γιατρος ειναι ο Κικιλιας αλλο τοσο μηχανικος ειναι ο Τσιπρας.
Σε λιγο θα δινει και παρασημα ο ενας στον αλλον , σαν κατι χουντες που εμπαιναν στρατιωτες και σε 2 μηνες ηταν ΑντιστρατηγοιΠου θα παει αυτη η κομματικη προπαγανδα ρε τυπε;Πρωτα θελουν να μας πεισουν οτι ο Κουλης ειναι αριστος και πανεξυπνος τεχνοκρατης και τωρα οτι ο Κικιλιας ειναι γιατρος!
Το οτι μπηκε σαν αθλητης στην Ιατρικη δεν εχει καμμια σχεση...εχω φιλους συναδελφους που μπηκαν ετσι και ειναι αριστοι γιατροι.Το θεμα ειναι πως τελειωσε την Ιατρικη...πως η Νατασα ενα πραγμα εγινε απο νηπιαγωγος γιατρος και πριν τελειωσει την Ιατρικη ειχε ηδη μαστερ;Και στη συνεχεια τη πηρε ο Ζωγραφος αναμεσα σε δεκαδες αιτησεις για το τμημα μαστου να κανει εξειδικευση;Στην ιατρικη μπηκε ως αθλητης. Αυτο τι σχεση εχει με το αν εγινε γιατρος ή οχι βγαζοντας την ιατρικη? Εκτος αν δεν την εβγαλε.
Βεβαια το οτι εχει ενα μαστερ και ενα διδακτορικο ειναι ψιλα γραμματα, κατα τα αλλα εγω ειμαι κομματοσκυλο επειδη δεν εκφραζω "πολιτικη αποψη με κριτική".
Το πώς εχει καταφερει επι τοσα χρονια να περασει απο τοσα υπουργεια, οκ να το αναρωτηθουμε ολοι, αλλά δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμφισβητησουμε και την ιατρικη του ιδιοτητα
Θα στο πω οσο πιο απλα γινεταιΣτην ιατρικη μπηκε ως αθλητης. Αυτο τι σχεση εχει με το αν εγινε γιατρος ή οχι βγαζοντας την ιατρικη? Εκτος αν δεν την εβγαλε.
Βεβαια το οτι εχει ενα μαστερ και ενα διδακτορικο ειναι ψιλα γραμματα, κατα τα αλλα εγω ειμαι κομματοσκυλο επειδη δεν εκφραζω "πολιτικη αποψη με κριτική".
Το πώς εχει καταφερει επι τοσα χρονια να περασει απο τοσα υπουργεια, οκ να το αναρωτηθουμε ολοι, αλλά δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να αμφισβητησουμε και την ιατρικη του ιδιοτητα
Α ενταξει τύπε τωρα με διαφωτισες. Πεταξες μια Νατασα, ενα βυσμα καθηγητη, δεν εχω να πω τιποτα αλλοΤο οτι μπηκε σαν αθλητης στην Ιατρικη δεν εχει καμμια σχεση...εχω φιλους συναδελφους που μπηκαν ετσι και ειναι αριστοι γιατροι.Το θεμα ειναι πως τελειωσε την Ιατρικη...πως η Νατασα ενα πραγμα εγινε απο νηπιαγωγος γιατρος και πριν τελειωσει την Ιατρικη ειχε ηδη μαστερ;Και στη συνεχεια τη πηρε ο Ζωγραφος αναμεσα σε δεκαδες αιτησεις για το τμημα μαστου να κανει εξειδικευση;
Και επειδη προφανως εχεις μαυρα μεσανυχτα τα μαστερ και τα διδακτορικα βγαινουν στον αυτοματο αρκει να εχεις βυσμα με καποιον καθηγητη.....
Ενταξει παιδια, ο,τι θελετεΘα στο πω οσο πιο απλα γινεται
Τελειωσε γιατρος , αλλα γιατρος δεν ειναι
Συμβαινουν και αυτα , γιατι συμβαινουν ? ( με συγκεκριμένουν μονο ) θα πρεπει να ειναι αυτο που σε απασχολει.
Να σου πω κατι γιατι και τις προαλλες μας μπηκες λιγο γκαζωμενος...στα αρχιδια μου σε εχω και θα λεω οτι θελω σε σενα και σε οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα.Τυπάρα, ο μπασκετμπολίστας είναι fake γιατρός. OK?
Το άλλο το μουνί όμως έπαιξε με τον Dr Μπαρούφα τη χώρα στα ζάρια.
Υπεκφυγές όχι σε μένα δε με νοιάζουν τα κομματικά σας και λοιπές πίπες.
Αν δεν έχεις θέση, να μας το πεις.
Ναι ενταξει κανε οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω τωρα....Α ενταξει τύπε τωρα με διαφωτισες. Πεταξες μια Νατασα, ενα βυσμα καθηγητη, δεν εχω να πω τιποτα αλλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενταξει παιδια, ο,τι θελετε
Ασε μας ρε τύπε που δεν σε νοιαζουν τα κομματικα μας, μια χαρα σε νοιαζουνΡε μαλεα δεν με νοιαζουν τα κομματικα σας...αλλα για να σου απαντησω οσο γιατρος ειναι ο Κικιλιας αλλο τοσο μηχανικος ειναι ο Τσιπρας.
Μπουκώθηκες;Να σου πω κατι γιατι και τις προαλλες μας μπηκες λιγο γκαζωμενος...στα αρχιδια μου σε εχω και θα λεω οτι θελω σε σενα και σε οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα.
Σορυ, αλλά καλα σου την ειπε.Να σου πω κατι γιατι και τις προαλλες μας μπηκες λιγο γκαζωμενος...στα αρχιδια μου σε εχω και θα λεω οτι θελω σε σενα και σε οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα.