Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.415
Πόντοι
3.936
Ξανθός και Πολάκης στο Υπουργείο Υγείας Δεκέμβρη του '19. Φαντάζεσαι; :confused:
Με το φαντασμα της αντιπολιτευσης και σεναρια για παιδακια ζειτε ακομη, αλλα κοντευτε να βγαλετε 4ετια με εγκλεισμο τρομοκρατια και διαχωρισμο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με το φαντασμα της αντιπολιτευσης και σεναρια για παιδακια ζειτε ακομη, αλλα κοντευτε να βγαλετε 4ετια με εγκλεισμο τρομοκρατια και διαχωρισμο
Σιγα ρε τρομοκρατημενε και εγκλεισμενε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ποια τρομοκρατία και διαχωρισμό, ρε τύπε; Μήπως ζεις στο Matrix που έχεις για avatar?

Μη σε χάσουμε στις εκλογές και θύμισέ μας τι έχεις ψηφίσει πριν το 2012 (π.χ. τον Οκτώβριο του 2009).

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Κι εγω σας εχω καταλαβει τύπε. Οποιος εχει πολιτικη αποψη υπερ της κυβερνησης, ειναι πουλημενος, πληρωμενος κλπ κλπ. Εσεις μονο που ειστε αντιθετοι ειστε μεσα στην αντικειμενικοτητα και ειστε κρυσταλλινοι και πεντακαθαροι. Ρε δεν με χεζεις ρε φιλε. Πες κανενα δοξα τω θεω που σε αυτη τη συγκυρια δεν κυβερνανε οι κατσαπλιαδες και δεν εχεις υπουργο υγειας τον Πολακη και μην λες και πολλα

Πολιτική άποψη έχεις όταν μετρημένα λες τη γνώμη σου και ενίοτε επισημαίνεις και τα αρνητικά της κυβέρνησης που στηρίζεις.

Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ γλείφεις τον Κούλη και πετάγεσαι σα την πούτσα κάθε φορά να υπερασπιστείς τη ΝΔ, είσαι κομματόσκυλο.

plevris.jpg

Δε ξέρω για τον Πολάκη, αλλά αυτό το σκουπίδι που δεν είναι καν γιατρός, το πληρώνουμε για υπουργό υγείας και αντί να στρωθεί στη δουλειά που έχουμε περάσει σε θανάτους μέχρι και την Ολλανδία, φωτογραφίζεται για lifestyle περιοδικά στο κέντρο της Αθήνας χωρίς μάσκα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολιτική άποψη έχεις όταν μετρημένα λες τη γνώμη σου και ενίοτε επισημαίνεις και τα αρνητικά της κυβέρνησης που στηρίζεις.

Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ γλείφεις τον Κούλη και πετάγεσαι σα την πούτσα κάθε φορά να υπερασπιστείς τη ΝΔ, είσαι κομματόσκυλο.

plevris.jpg

Δε ξέρω για τον Πολάκη, αλλά αυτό το σκουπίδι που δεν είναι καν γιατρός, το πληρώνουμε για υπουργό υγείας και αντί να στρωθεί στη δουλειά που έχουμε περάσει σε θανάτους μέχρι και την Ολλανδία, φωτογραφίζεται για lifestyle περιοδικά στο κέντρο της Αθήνας χωρίς μάσκα!
Ε οταν ειχαμε τον Κικίλια που ηταν γιατρος δεν σας αρεσε

Υ.Γ. Δεν ξερω τύπε, κάνε μου ενα πλανο, πού τελειωνει η πολιτικη αποψη και που ξεκιναει η κομματοσκυλιαση, γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω θεωριες απο δηθεν "αντικειμενικους".

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.116
Πόντοι
6.256

Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ γλείφεις τον Κούλη και πετάγεσαι σα την πούτσα κάθε φορά να υπερασπιστείς τη ΝΔ, είσαι κομματόσκυλο

Χρυσός κανόνας

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Υ.Γ. Δεν ξερω τύπε, κάνε μου ενα πλανο, πού τελειωνει η πολιτικη αποψη και που ξεκιναει η κομματοσκυλιαση, γιατι εχω βαρεθει να διαβαζω θεωριες απο δηθεν "αντικειμενικους".

Μη στεναχωριέσαι, εσύ πάντως βγάζεις μάτι σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μη στεναχωριέσαι, εσύ πάντως βγάζεις μάτι σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκεις.
Αποψη σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ γλείφεις τον Κούλη και πετάγεσαι σα την πούτσα κάθε φορά να υπερασπιστείς τη ΝΔ, είσαι κομματόσκυλο

Χρυσός κανόνας
Οταν απο το πρωι μεχρι το βραδυ βριζεις τον Κουλη και μετα πας και τον ψηφιζεις, τι εισαι?

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Και της πλειοψηφίας των μελών του site.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν, σε διαγωνισμό για ανάδειξη κομματόσκυλου του site, άκοπα πέρασες στο top3.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και της πλειοψηφίας των μελών του site.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο παρελθόν, σε διαγωνισμό για ανάδειξη κομματόσκυλου του site, άκοπα πέρασες στο top3.
Εκπροσωπεις την πλειοψηφια των μελων και εκφραζεις τετοια αποψη?
Ποιος νομιζεις οτι εισαι? Να μιλας για τον εαυτο σου.
Τετοιον διαγωνισμο δεν θυμαμαι. Αλλά προφανως οποιος εχει πολιτικη αποψη και την λεει, για τον καθε μπαγλαμα ειναι κομματοσκυλο. Ούτε ξερετε καν τι σημαινει κομματοσκυλο. Εγω ούτε μελος της ΝΔ δεν ειμαι. Κουβέντες του αέρα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256

Τι ήταν ο Κικιλιας; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom