Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
χρόνια πολλά σε όλους
χρόνια πολλά και στον πανάξιο κ.Μαυραγάνη
Δεν πρέπει να απέχει και πολύ απο την πραγματικότητα , τον προηγούμενο Οκτώβρη παράδειγμα βλέπω οτι γινόντουσαν 10 - 20 χιλιάδες τέστ την μέρα , αν πάρεις το ελάχιστο το 10 και το συγκρίνεις με τις 550 χιλιάδες που πιάνουμε περίπου κάθε Δευτέρα τόσο βγαίνει.Δεν πιστεύω με τη καμμία ότι πριν ένα χρόνο γινόντουσαν το ένα πεντηκοστό των tests που σήμερα γίνονται.
Έβαλες και εσύ καλόπιστα το τουβλάκι σου να χτιστεί το τοίχος ανο(η)σίας το οποίο αγνοείται όπως τα τείχη της Ατλαντίδας ακόμα και σε χώρες με πιο θύματα πολίτες με 90+% εμβολιασμό.Εμβόλιο δεν κάναμε για τα προνόμια αλλά για την υγεία μας και το γενικό καλό της κοινωνίας.
Καλημέρα Αθηναίεκαλημερες ΨΕΚΙΑ γαπημενα
Το νού σας !!???
Εχω και γω προστιματακι σταθμευσης. Θα κανει κατι;χρόνια πολλά σε όλους
Και να μην ξεχνάμε τους ανώτερους όλων: τους διδάκτορες βοθρατζήδες-λυματορουφηχτές: Σαρηγιάννη και Νικολαϊδη.Εμαθα απο παγωνη βασιλακοπουλο πολάκη αδωνη σύψα και αλλους ειδικούς
Για πες το σκηνικό με το πρόστιμο; Αν πάρκαρες σε θέση αναπήρων δεν το σβήνει ούτε ο Κούλης ο ίδιος.Εχω και γω προστιματακι σταθμευσης. Θα κανει κατι;
Δεν πιστεύω να ήσουν εσύ ;;;;????Εχω και γω προστιματακι σταθμευσης. Θα κανει κατι;
Ευχόμαστε επίσης να γυρίσει στο σάιτ τουλάχιστον ένας από τους 3 μεγάλους Δημητράκης, Λάκης Σαββίδης ή εναλλακτικά ο Kalogero και των νέων κλώνων ο πάτος να είναι πιο ανθεκτικός από μια βραδιά πριν εξαφανιστούνΨέκια μου εύχομαι το νέο έτος να σας βρει όλους μυαλωμένους και εμβολιασμένους....
Δεν παρακολουθείς με συνέπεια το site. O μέντορας έκανε guest επανεμφάνιση με σπασμένη πούτσα.Ευχήμαστε επίσης να γυρίσεισστο σάιτ τουλάχιστον ένας από τους 3 μεγάλους Δημητράκη, Λάκη, Σαββίδη η εναλλακτικά ο Kalogero και των νέων κλώνων ο πάτος να είναι πιο ανθεκτικός από μια βραδιά πριν εξαφανιστούν
Τέλος σου αφιερώνω το παρακάτω ύμνο για τα εμβόλια
Μα είμαι ήδη πασίγνωστο troll και spammer. ????4 αναφορές για spam στο μεγαλύτερό τρολ του σαι τον @Mindreader
Ευχήμαστε επίσης να γυρίσει στο σάιτ τουλάχιστον ένας από τους 3 μεγάλους Δημητράκης, Λάκης Σαββίδης ή εναλλακτικά ο Kalogero και των νέων κλώνων ο πάτος να είναι πιο ανθεκτικός από μια βραδιά πριν εξαφανιστούν
Τέλος σου αφιερώνω το παρακάτω ύμνο για τα εμβόλια
Λινκ εδώ και τώρα ?Δεν παρακολουθείς με συνέπεια το site. O μέντορας έκανε guest επανεμφάνιση με σπασμένη πούτσα.