Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Τράβα παραπέρα... μυρίζεις σαν κουράδα...

you-stink-i-can-smell-you.gif
εαν θες το συνεχιζω

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Τυπε ακου.Η Αμερικη και γενικοτερα η δυση ελεγχεται απο το παρεακι που ανεφερα πιο πανω.Η Κινα εχει καταντησει δικο τους κρατος και ολοκληρη η βιομηχανια της Κινας κατα καποιο βαθμο ειναι εξαρτημενη απο το κεφαλαιο που εχουν ριξει αυτοι εκει.Αν αυριο παρουνε τα λεφτακια τους και πανε στην Αφρικη η Κινα θα γινει κατι σαν την Β.Κορεα.Τον ιο ειναι προφανες οτι τον πεταξαν απο καποιο εργαστηριο της Κινας.Σιγουρα το ειχαν προγραμματισμενο και αργα η γρηγορα η ανθρωποτητα θα ζουσε κατι τετοιο.Τωρα τα αλλα που γραφεις περι ρωσιας,Ε.Ε κτλ δεν στεκουν.Η Ρωσια ειναι απο τα λιγα κρατη που πανε κοντρα σε ολο αυτο το παρεακι.Γι'αυτο και βλεπεις οτι προσπαθουν να ριξουν τον κοντο απο την εξουσια και να βαλουν καποιο δικο τους.Η Γερμανια ειναι επισης ενα κρατος μαριονετα της Αμερικης.Αυτοι το εφτιαξαν μετα τον β παγκοσμιο και με το σχεδιο Μαρσαλ τους εκαναν ηγετικο κρατος της ευρωπαικης ενωσης απεναντι στην Ανατολικη Γερμανια και το σοβιετ.

Απο κει και περα δεν καταλαβαινω τι εννοεις τα μακροχρονια συμφεροντα τους δεν ευνοουνται.Δηλαδη τι αλλο θες να κανουν?Η δυση εχει καταντησει οπως ακριβως την ηθελαν.Ειναι λιγα τα κρατη που δεν εχουν υποκυψει στην ατζεντα τους και δεν ειναι 100% υπο την επιρροη τους.Οποτε το σχεδιο τους παει μια χαρα και προχωραει.

Ο ιος που πεταξαν ειναι απλα μια δικαιολογια για το νεο restart που θα αρχισει σιγα σιγα να παιρνει μερος σε ολο τον κοσμο.Κλιματικη αλλαγη,ψηφιακο χρημα,πιστοποιητικα,ηλεκτρονικες ταυτοτητες,ενεργειακη κριση,διαλυση της μικρομεσσαιας επιχειρηματικοτητας και περισσοτερη φτωχοποιηση των λαικων ταξεων.

σημειωσε τη συζητηση που κανουμε εδω και τα ξαναλεμε περι της 15 Ιουλιου 2022.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
γιατι ρε φιλε ξερεις στα αληθεια ποσα χρονια ειμαι εδω και με ποιες επωνυμιες? μπορει να ειμαι και ο ιδιοκτητης του σαιτ
Κι εγω μπορει να ειμαι ο Κυριακος Μητσοτακης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι ρε φιλε ξερεις στα αληθεια ποσα χρονια ειμαι εδω και με ποιες επωνυμιες?
Οι ανθρωποι δεν εχουν επωνυμίες, εχουν ονοματα
Επωνυμιες εχουν οι εταιρειες

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
γιατι ρε φιλε ξερεις στα αληθεια ποσα χρονια ειμαι εδω και με ποιες επωνυμιες? μπορει να ειμαι και ο ιδιοκτητης του σαιτ
Τυπε αν εισαι ο ιδιοκτητης θελεις να γινουμε φιλοι ?

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Κι εγω μπορει να ειμαι ο Κυριακος Μητσοτακης

Οι ανθρωποι δεν εχουν επωνυμίες, εχουν ονοματα
Επωνυμιες εχουν οι εταιρειες
ανωνυμη εταιρεια ειμαι

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Τυπε αν εισαι ο ιδιοκτητης θελεις να γινουμε φιλοι ?
αλλο μπιζνες αλλο φιλια-πρεπει να το ξερεις αυτο "Καπο ντι Καπι"

Eγω τυπε βλεπω αυτους τους 2 να ερχονται σε ρηξη με την Ρωσια...
Τιποτα δεν θα γινει με τη Ρωσια. Η Ρωσια ειναι ο"μπαλαντερ" και στο τελος θα παει με τις ΗΠΑ

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
αλλο μπιζνες αλλο φιλια-πρεπει να το ξερεις αυτο "Καπο ντι Καπι"

Τιποτα δεν θα γινει με τη Ρωσια. Η Ρωσια ειναι ο"μπαλαντερ" και στο τελος θα παει με τις ΗΠΑ
Eναντια σε ποιον ρε τυπε?Στην Κινα?Που εχει επενδυθει ολο το αμερικανικο κεφαλαιο?

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Eναντια σε ποιον ρε τυπε?Στην Κινα?Που εχει επενδυθει ολο το αμερικανικο κεφαλαιο?
Μιας και ασχολεισαι με την ιστορια προ Α παγκ. πολεμου ο μεγαλυτερος επενδυτης και χρηματοδοτης της Γερμανιας ηταν η Βρετανια. Αυτο δεν την εμποδισε να κανει πολεμο

προ Β παγκοσμιου πολεμου η Αμερικη ηταν ο πρωτος επενδυτης -χρηματοδοτης της Γερμανιας και παλι πολεμος

Το αμερικανικο κεφαλαιο πρεπει να μετακινηθει εκτος Κινας ειτε ειρηνικα ειτε οχι.

Ο Τραμπ προσπαθησε με απειλες και κινητρα να το φερει πισω. Ο Μπαιντεν θα το φερει με αλλο "τροπο"

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Η Κινα προς το παρον ειναι κατα πολυ υποδεεστερη των ΗΠΑ και μπορουν να τη χτυπησουν διχως να φοβουνται καν πυρηνικα αντιποινα καθοτι οι Κινεζοι εχουν μια πολυ μικρη ακομα δυνατοτητα πυρηνικου διηπειρωτικου πληγματος, αδυνατα στρατηγικα αντιαεροπορικα οπλα και εχουν ελλειψη ενεργειας και τροφιμων. Υπαρχει ενα παραθυρο ευκαιριας ακομα 4-6 ετων να κανουν οι Αμερικανοι την κινηση. Εαν δεν την κανουν "τον ηπιαν"

Εαν δε η Ρωσια συμφωνησει να μεινει ουδετερη περνωντας ανταλλαγμα την Ουκρανια τοτε η αμερικανικη νικη επι της Κινας θα ειναι ολοκληρωτικη. Ουτε καν που α καταλαβουν τα μογγολια τι τους χτυπησε.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Μιας και ασχολεισαι με την ιστορια προ Α παγκ. πολεμου ο μεγαλυτερος επενδυτης και χρηματοδοτης της Γερμανιας ηταν η Βρετανια. Αυτο δεν την εμποδισε να κανει πολεμο

προ Β παγκοσμιου πολεμου η Αμερικη ηταν ο πρωτος επενδυτης -χρηματοδοτης της Γερμανιας και παλι πολεμος

Το αμερικανικο κεφαλαιο πρεπει να μετακινηθει εκτος Κινας ειτε ειρηνικα ειτε οχι.

Ο Τραμπ προσπαθησε με απειλες και κινητρα να το φερει πισω. Ο Μπαιντεν θα το φερει με αλλο "τροπο"
Και που θα το πανε το αμερικανικο κεφαλαιο?Πισω στην Αμερικη?Και τι μισθους θα δινουνε?Δεν εχεις καταλαβει τι κερδος εχουν οι καπιταλες με κατι βρωμιαρικους λαους οπως κινα,ινδια,βιετναμ,λαος κτλ που δουλεουν για ενα κομματι ψωμι και λενε και ευχαριστω?Η δυση πηρε την βιομηχανια και την πηγε στην ασια.Δεν ξανα γυριζει πισω μην κανεις ονειρα.Το μονο πραγμα που θα πηγαινει στην δυση απο δω και περα θα ειναι τριτοκοσμικες κατσαριδες απο μπουρδελοχωρες της αφροασιας.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Και που θα το πανε το αμερικανικο κεφαλαιο?Πισω στην Αμερικη?Και τι μισθους θα δινουνε?Δεν εχεις καταλαβει τι κερδος εχουν οι καπιταλες με κατι βρωμιαρικους λαους οπως κινα,ινδια,βιετναμ,λαος κτλ που δουλεουν για ενα κομματι ψωμι και λενε και ευχαριστω?Η δυση πηρε την βιομηχανια και την πηγε στην ασια.Δεν ξανα γυριζει πισω μην κανεις ονειρα.Το μονο πραγμα που θα πηγαινει στην δυση απο δω και περα θα ειναι τριτοκοσμικες κατσαριδες απο μπουρδελοχωρες της αφροασιας.
αυτο πρεπει να γινει για να διασωθει η Δυση. Διαφορετικα το διεθνοποιημενο αυτο κεφαλαιο-οπως εχει γινει παμπολλες φορες στην ιστορια- θα απεξαρτηθει απο τη "μητερα πατριδα" και θα στραφει και εναντιον της ακριβως λογω κερδοσκοπιας. Ειναι θεμα ζωης η θανατου για τις ΗΠΑ να καθυποταξουν το κεφαλαιο προς εξυπηρετηση των γεωπολιτικων τους σχεδιων.

Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αλλα η εξουσια.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
σημειωσε τη συζητηση που κανουμε εδω και τα ξαναλεμε περι της 15 Ιουλιου 2022.
Τυπε κάτι μου λέει ότι μέχρι τότε είτε θα σε έχουν κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα σε έχουμε δει στις ειδήσεις γυμνό να σφαζεις περαστικούς...

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Τυπε κάτι μου λέει ότι μέχρι τότε είτε θα σε έχουν κλείσει σε ψυχιατρείο ή θα σε έχουμε δει στις ειδήσεις γυμνό να σφαζεις περαστικούς...
και φαντασου ενας απο τους περαστικους να εισαι:confused: εσυ

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
αυτο πρεπει να γινει για να διασωθει η Δυση. Διαφορετικα το διεθνοποιημενο αυτο κεφαλαιο-οπως εχει γινει παμπολλες φορες στην ιστορια- θα απεξαρτηθει απο τη "μητερα πατριδα" και θα στραφει και εναντιον της ακριβως λογω κερδοσκοπιας. Ειναι θεμα ζωης η θανατου για τις ΗΠΑ να καθυποταξουν το κεφαλαιο προς εξυπηρετηση των γεωπολιτικων τους σχεδιων.

Το θεμα δεν ειναι τα λεφτα αλλα η εξουσια.

Η Ουκρανια αυτη τη στιγμη ειναι στο τραπεζι του χασαπη μεταξυ ΗΠΑ-Ρωσιας και αντικειμενο διαπραγματευσης οπως ειναι οι τιμες των Ουκρανων εσκορτς απο τους νταβαδες τους.

Ωραιο αθρο γραφτηκε σημερα στο Κισιναου-Μολδαβιας απο τον "Ανατολ Ταρανου" απο τους ελαχιστοτατους σοβαρους πολιτικους σε αυτη τη χωρα οπου με αγωνια γραφει για το παζαρι και ανησυχει μηπως μια νεα Γιάλτα θα παραδωσει και τη Μολδαβια στους Ρωσους.

Για αυτο εχουν λυσσαξει οι Γερμανοι και προσπαθουν να τορπιλισουν τις αμερικανο-ρωσικες σχεσεις ριχνωντας λαδι στη φωτια της ουκρανικης κρισης μεπολλους τροπους. Και η ουκρανικη κριση του 2013-2014 απο το βερολινο προηλθε και τη τοτε πουστρα που ηταν υπουργος εξωτερικων εκει. Πεθανε μετα απο μερικα χρονια απο ειτζ.

Οι Αμερικανοι τυπου Νουλαντ και σια που συνεδραμαν τους Γερμανους...μονο 'αμερικανους" δεν τους λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom