Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Τρομαγμένα ανθρωπάκια από τον ΣΚΑΙΤο τζάμπα ήταν ο στόχος
Τρομαγμένα ανθρωπάκια από τον ΣΚΑΙΤο τζάμπα ήταν ο στόχος
Και γιατί να είμαι εγώ ο ξεροκέφαλος που ό,τι κάνει ο Κούλης μου φαίνεται στραβό, και όχι εσύ που ό,τι κάνει ο Κούλης σου φαίνεται τέλειο;Παμε παλι. Πολυ καλα κάνει. Η ΕΕ μαλακιζεται. Τελος. Εσυ εισαι ο ξεροκεφαλος, που ό,τι και να κανει ο Κουλης σου φαινεται στραβο. Ξεκόλλα.
Τώρα που γαμάνε και εμβολιασμένους βλέπω τα επιχειρήματα να μην πιάνουν ??ο Σαββας εχω ξαναδηλωσει ο αγαπημενος μου ΨΕΚ..Θελω να τον πεισω με ιατρικα επιχειρηματα αλλα μαλλον στο τελος θα καταληξω σε απαγωγη
με γαμησε πραγματι αυτη η καταληξη....τωρα ο Σαββας και γενικα τα σκληροπυρηνικα ΨΕΚΙΑ σηκωσαν ψηλα τον αμανε και αντε να τους εμβολιασω τωραΤώρα που γαμάνε και εμβολιασμένους βλέπω τα επιχειρήματα να μην πιάνουν ??
Χαιρώ πολύ.Εσύ τώρα τα κατάλαβες αυτά; Εγώ τα έλεγα από τότε που γινόταν ο πανικός με το αστρα ότι οι παρενέργειες και η πιθανότητα εμφάνισής τους ήταν πρακτικά ίδιες και όλο το θέμα ήταν καθαρά πολιτικό. Και παιδάκι δημοτικού το καταλάβαινε, δεν ήθελε και καμιά φοβερή αντίληψη.
Σου απαντησε ο χελ, οτι με το νεο στελεχος η ανοσια των εμβολιων πεφτει συντομοτερα, αρα ειναι ανοησια αυτο που λεει η ΕΕ, κοινή λογική χρειαζεται. Με βαση την κοινη λογικη πρεπει να σκεφτομαστε, οχι με βαση τις πολιτικες μας προτιμησεις, προσπαθησε το, δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολοΚαι γιατί να είμαι εγώ ο ξεροκέφαλος που ό,τι κάνει ο Κούλης μου φαίνεται στραβό, και όχι εσύ που ό,τι κάνει ο Κούλης σου φαίνεται τέλειο;
Αυτο με τη χειραγώγηση των μμε απ τον κουλη ειναι για εισαγγελέαΤρομαγμένα ανθρωπάκια από τον ΣΚΑΙ
Πω πω μανα'μ τι είσ'εσυ...Λοιπόν γκρίνια τέλος.
Παραθέτω στις φωτογραφίες κάποιες χαρές της ζωής σχετιζόμενες με το κεντρικό αντικείμενο του site.???
Εμβολιαστείτε για να εξακολουθήσετε να τις κυνηγάτε.????
μηπως εισαι ο ΛΕ-ΠΑΛοιπόν γκρίνια τέλος.
Παραθέτω στις φωτογραφίες κάποιες χαρές της ζωής σχετιζόμενες με το κεντρικό αντικείμενο του site.???
Εμβολιαστείτε για να εξακολουθήσετε να τις κυνηγάτε.????
Μπορείς να προβείς σε καταγγελίες και μηνύσεις.Αυτο με τη χειραγώγηση των μμε απ τον κουλη ειναι για εισαγγελέα
Ανδρείκελα τυπου πορτοσαλτε θελουν πολυ
Ναί αλλά δεν το λέω !!???μηπως εισαι ο ΛΕ-ΠΑ
Αφού σου αρέσει η συγκεκριμένη. ???
και τωρα θα πεταχτει ο παπαφιλιπας και θα μας πει "να προσεχετε τον Παντελο"Μπορεί να μειώνεται η πιθανότητα να πάμε μπουζούκια την Πρωτοχρονιά ,αλλά αυξάνεται η βεβαιότητα να ακούσουμε live τον Μητροπανο.
Αν ήξερε ότι θα τον μελετάμε στο bou.com θα τραγουδούσε "Χυνω απο 'κει ψηλά για σενα"και τωρα θα πεταχτει ο παπαφιλιπας και θα μας πει "να προσεχετε τον Παντελο"
Ποσοστά περνεις;με γαμησε πραγματι αυτη η καταληξη....τωρα ο Σαββας και γενικα τα σκληροπυρηνικα ΨΕΚΙΑ σηκωσαν ψηλα τον αμανε και αντε να τους εμβολιασω τωρα
Και συ βρε Mind , η πολυεθνική που δούλευες επί χρόνια τι ήταν; Μήπως φαρμακευτική;Ετσι !! Ακριβώς !!???