Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Η μετοχή είναι νοσήσας ( όχι νοσημένος ), το ρήμα νοσώ είναι ενεργητικό οχι παθητικό.

Στην ουσία της ερώτησής σου τώρα που είναι καλοδεχούμενη.

Σίγουρα υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό των tests τα οποία όμως δεν τα ξέρω. Πιθανολογόντας όμως, όσα και παραπάνω να είναι τα "σύγχρονα" tests σε σχέση με αυτά προ ενός έτους η διαφορά του αριθμού των κρουσμάτων είναι 50 φορές μεγαλύτερη. Δεν πιστεύω με τη καμμία ότι πριν ένα χρόνο γινόντουσαν το ένα πεντηκοστό των tests που σήμερα γίνονται.

Οπότε νομίζω το συμπέρασμα σε κάθε περίπτωση είναι ασφαλές ακόμα και αν αναγάγεις τον αριθμό των σημερινών κρουσμάτων στον αριθμό που το πλήθος των tests προ ενός έτους θα έβγαζαν.
Ευχαριστω για την επισημανση εκ παραδρομης το γραμματικο λαθος....Πιστευω ενα πολλυ καλο παραδειγμα που θα μπορουσε να δωθει ειναι οτι στην παρομοια με εμας πλυθησμιακα Πορτογαλια εχουν τα ιδια μεν κρουσματα αλλα εχουν περιπου 10 νεκρους τη μερα και το 1/5 στις νοσηλειες βεβαια τον 95%των ανω των 60 ειναι πληρως εμβολιασμενο....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύπε πώς σου φαίνονται τα προνόμια που έχεις ως εμβολιασμένος και θα κάνεις διαφορετικές γιορτές από τους ανεμβολίαστους;
Τι; Tα ίδια θα κάνετε; Δεν έχετε καμία διαφορά; :alivedick: :alivedick:
Eχω απαντησει ξεκαθαρα γι αυτο το θεμα. Χεστηκα τι λεει η κυβερνηση.
Εχω την συνεση αυτες τις γιορτες να μην παω πουθενα και να μην συνωστιστώ, προκειμένου να προστατευσω τον εαυτο μου. Χωρις να χρειαζεται να μου το πει καμία κυβερνηση.
Εσεις δηλαδη τι ακριβως εχετε στο μυαλο σας? Οτι πρεπει να ειμαστε θυμωμενοι επειδη η κυβερνηση "μας τιμωρει"? Ρε ειστε με τα καλα σας? Αντε βαλτε κωλο κατω αυτες τις μερες, που εχει 30 χιλιαδες κρουσματα τη μερα, που σκεφτεστε μονο πώς θα πατε να κουνηθειτε σαν τις αρκουδες στα ρεβεγιον.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Για να κανεις pcr πρεπει να εχεις σοβαρα συμπτωματα
Οντας πληρως εμβολιασμενος, αυτο ειναι σπανιο
Ε αν τυχει θα πληρωσουμε, αλλά πλεον εχει καταντησει οποιος εχει ενα βηχαλακι να θελει pcr
Τυπε δεν εχει να κανει αυτό, εγω ως υπεύθυνος πολιτης δε γουστάρω να διακινδυνευω την υγεία του Παππούλη που θα έχω μπροστά μου, στην ουρά της τράπεζας π.χ. η του οποιουδήποτε.
Γιατί εμένα το κράτος να μη μου παρέχει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ δωρεάν το pcr?
Αφου έχει μεγαλύτερη σιγουρια στο αποτέλεσμα του.
Σκέψου το λογικά .

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε συ τόσο έκανε μέσω σκρουτζ, τώρα ανεβήκαν κάπως...

2,29 τις έχει το Leroy. Το σετ των τριών. Τόσο τις είχε και πριν 20 μέρες που ξαναπηρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.090
Πόντοι
1.706
Εμβόλιο δεν κάναμε για τα προνόμια αλλά για την υγεία μας και το γενικό καλό της κοινωνίας.
Εμβόλιο έκανες για σένα και μόνο, ούτε για άλλους ούτε για την κοινωνία. Όταν το καταλάβεις αυτό έλα να πούμε και για τα προνόμια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.090
Πόντοι
1.706
Εχω την συνεση αυτες τις γιορτες να μην παω πουθενα και να μην συνωστιστώ, προκειμένου να προστατευσω τον εαυτο μου. Χωρις να χρειαζεται να μου το πει καμία κυβερνηση.
"Δεν πάω πουθενά προκειμένου να προστατευτώ". Αυτό θα το έκανες και ως ανεμβολίαστος. Άρα το εμβόλιο γιατί το έκανες;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εμβόλιο έκανες για σένα και μόνο, ούτε για άλλους ούτε για την κοινωνία. Όταν το καταλάβεις αυτό έλα να πούμε και για τα προνόμια.
Δεν έχεις ιδέα και δεν πρόκειται να στο εξηγήσω, το επαναλαμβάνω όμως, εγώ ειδικά το έκανα και για τους 2 λόγους!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
"Δεν πάω πουθενά προκειμένου να προστατευτώ". Αυτό θα το έκανες και ως ανεμβολίαστος. Άρα το εμβόλιο γιατί το έκανες;
Γιατι κινουμαι και εργαζομαι, για τα παρτυ των εορτων μιλησα. Μετα απο 2 χρονια θα συζηταμε ακομη αν πρεπει να εμβολιαστουμε? Ε τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λες ανοησιες

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
οσοι ειναι ειτε μεγλαης ηλικιας ειτε εχουν χρονια θεματα, εγκληματουν εαν δεν εμβολιαστουν. προκειται για υψηστη χαζομαρα. υπαρχουν καποιες ελαχιστες παρενεργειες αλλα σαφεστατα ενας 70ρης καριοπαθης κινδυνευει πολυ περισοτερο εαν δεν εμβολιαστει.

Αλλα η επικοινωνιακη στρατηγικη που εκανε τοσο η Αθηνα οσο και η ΕΕ ηταν αθλια. Υπαρχουν γραφεια επικοινωνικων εκστρατειων που τραβανε τα μαλια τους με τις απιστευτες πατατες που εκαναν πολιτικοι σε ολη την ευρωπη. Μιλαμε για ατομα που στη καριερα τους εχουν μαθει να πουλανε παγο σε εσκιμωους και δεν μπορουν να πιστεψουν ποσο ερασιτεχνικα κινηθηκαν στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες με αποτελεσμα να "τσιμενταρουν" ενα 30-40 τοις εκατο εναντιον των εμβολιων

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Εχεις καταλαβει οτι με το καινουριο στελεχος η ανοσια των εμβολιων πεφτει απο τους 4 μηνες και μετα;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Γκαγκα:Δεν χρειάζεται μοριακό τεστ μετά από ένα θετικό rapid test. Επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά κρούσματα και μεγάλη ταλαιπωρία και κόσμος είναι καλύτερα με το rapid test να μείνουμε στο σπίτι έχουμε και να μην πάμε για pcr. Είναι πολύς ο κόσμος, πολύ μεγάλη η αναμονή, πολύ μεγάλη η ταλαιπωρία. Είναι σημαντικό να είμαστε καλύτερα στο σπίτι».

Ετσι πολυ επιστημονικη αποψη απο ακομα ενα κομματοσκυλο ιατρο....

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
ρε ανοητοι για να μη πω τιποτα αλλο-το εμβολιο δεν ειναι για να μη διαδοθει η νοσος αλλα για να γινει ελαχιστα θανατηφορος.

εαν δεν ειχαμε εμβολιο με τη διαδοση που υπαρχει στη κοινοτητα και το γεγονος οτι η πλειονοτητα των κατοικων στις αστικες περιοχες συγχρωτιζονται σε πολυκατοικιες, καταστηματα, νυχτερινα κεντρα κτλ-τωρα θα ειχαμε 500 νεκρους την ημερα. Οτι εγινε σε ΡΟυμανια, βουλγαρια και Ουκρανια Οκτωβρ μεχρι αρχς δεκεβριου. Θα υπηρχαν πολυ μεγαλα "πικ".

στις χωρες με εμγαλη εμβολιαστικη καλυψη των ανω των 65 εχουν πλεον λιγους νεκρους και λιγους στις εντατικες.

τα εμβολια κανουν τη διαφορα.

βεβαιως σε οτι αφορα τις καραντινες-αυτες δεν εχουν καμια απολυτως επιδραση και γινονται για λογους ψυχολογικους και για αρκετους αλου λογους εξυπηρετησεις συμφεροντων.

περισυ θα ειχαμε αποφυγει αρκετους νεκρους εαν -και χωρις τα εμβολια- ειχε επιδιωχθει μια "σουηδικη προσεγγιση" η οποια εφερε αρκετου νεκρους στην αρχη με καθετη πτωησ μετα και σταθεροποιηση.

αλλα τελως παντων στην παρουσα φαση ο εμβολιασμος ειναι το βελτιστο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.466
Πόντοι
27.261
....Kαι παλι ως συμβουλη,γιατι στην τελικη δικη σου η αποφαση τι θα κανεις,αυτο με το εμβολιο και την θωρακιση ψαχτο λιγο καλυτερα....καταλαβαινω οτι εχεις μπει σε λογικη ασπρο-μαυρο, επιτευγμα του μαλακα που κυβερναει ,αλλα η ξεροκεφαλια σε αυτο το ζητημα υπαρχει μια πιθανοτητα να καταληξει ασχημα(πιθανοτητα βεβαια,αλλα γιατι να φας ζορι)
παιχτη εχεις καταλαβει οτι εγω σαν ανεμβολιαστος δε μπορω να μπω πουθενα (νομιμα), παρα μονο να δουλεψω καπου, εδω και καμποσους μηνες ?
αυτο λοιπον τι σημαινει ?
οτι στους χωρους που κυκλοφορειτε ολοι εσεις οι υπολοιποι, τα εχετε γαμησει ολα. μαντεψε γιατι ?
τα κρουσματα που εκτοξευτηκαν απο το πουθενα και ανεβαινουν σε καθημερινη βαση, ειναι νομιζεις απο ανεμβολιαστους, που κανουν 2 ραπιδοτεστ τη βδομαδα για να πανε στη δουλεια τους καθαροι ?
τα εξυπνα μετρα της ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΒΕΡ, ειναι νομιζεις για τους ανεμβολιαστους ? ε ποσοι ανεμβολιαστοι εχουν μεινει ακομα ρε μαλακες ?
σας κοροϊδεψανε, την παθατε, πηγε το σκατο καλτσα και καλα να παθετε σα χαπατα που ειστε.
εγω οτι εκανα πριν, απο την αρχη της καραντινας μεχρι και τωρα, τα ιδια κανω.
βγαινω, δουλευω, γαμαω, αθλουμαι κτλπ
εσεις φατε τωρα και ετοιμαστειτε και για τη συνεχεια του γλεντιου, γιατι ετσι πρεπει, αλλα και γιατι αυτο ειναι το σωστο !!!

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.560
Πόντοι
456
Αφού μιλάμε με αριθμούς ας βάλουμε και τα εμβόλια.
Καταρχήν τα εμβόλια αδενοιού δέχτηκαν σφοδρότατη κριτική, εν μέρει άδικα. Όμως οι εταιρείες που τα φτιάχνουν δεν είναι for profit και όσο και να ναι, είναι αποτελεσματικά. Στην Αγγλία δημοσιεύτηκε πως η Pfizer χρηματοδότησε εκστρατεία κατά της Astra παρεπιπτόντως.
Κόστος Astra 2,5 ευρώ, κόστος Pfizer 20 ευρώ περίπου.
Δύο δόσεις Astra για όλους τους Έλληνες 55 εκ ευρώ
Τρεις δόσεις Pfizer 660 εκ ευρώ.

Αν η Pfizer δεν έβαζε το χεράκι της να δυσφημίσει την Astra και αν όλος ο πλανήτης είχε εμβολιαστεί μαζικά με αξιόπιστα και φτηνά σκευάσματα ίσως η εξέλιξη της πανδημίας να ήταν διαφορετική.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καταρχήν τα εμβόλια αδενοιού δέχτηκαν σφοδρότατη κριτική, εν μέρει άδικα. Όμως οι εταιρείες που τα φτιάχνουν δεν είναι for profit και όσο και να ναι, είναι αποτελεσματικά. Στην Αγγλία δημοσιεύτηκε πως η Pfizer χρηματοδότησε εκστρατεία κατά της Astra παρεπιπτόντως.

Αν η Pfizer δεν έβαζε το χεράκι της να δυσφημίσει την Astra και αν όλος ο πλανήτης είχε εμβολιαστεί μαζικά με αξιόπιστα και φτηνά σκευάσματα ίσως η εξέλιξη της πανδημίας να ήταν διαφορετική.
Ολη η Βρεττανια ειναι εμβολιασμενη με αστρα, αλλά δεν βλεπω να πηγαινουν και πολυ καλα, αρα δεν βλεπω να ηταν διαφορετικη η εξελιξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να μειώνεται η πιθανότητα να πάμε μπουζούκια την Πρωτοχρονιά ,αλλά αυξάνεται η βεβαιότητα να ακούσουμε live τον Μητροπανο.
Τιποτα δεν θα γινει. Ψυχραιμια, ηρεμια και συνεση και του χρονου μια χαρα θα παμε παντου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.090
Πόντοι
1.706
Και μπραβο του. Η ΕΕ μαλακιζεται
Τύπε τι άλλο θα κάνεις για τον γουρλομάτη; Μέχρι τώρα έχεις αμφισβητήσει τα μάτια μας, τα αυτιά μας, το σύνταγμα, την ΕΕ...
Εσύ είσαι ικανός να αμφισβητήσεις και την ίδια σου την ύπαρξη για τον γουρλο. Έλεος. Πάρ του καμιά πίπα να ηρεμίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τύπε τι άλλο θα κάνεις για τον γουρλομάτη; Μέχρι τώρα έχεις αμφισβητήσει τα μάτια μας, τα αυτιά μας, το σύνταγμα, την ΕΕ...
Εσύ είσαι ικανός να αμφισβητήσεις και την ίδια σου την ύπαρξη για τον γουρλο. Έλεος. Πάρ του καμιά πίπα να ηρεμίσεις.
Παμε παλι. Πολυ καλα κάνει. Η ΕΕ μαλακιζεται. Τελος. Εσυ εισαι ο ξεροκεφαλος, που ό,τι και να κανει ο Κουλης σου φαινεται στραβο. Ξεκόλλα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.010
Πόντοι
3.556

Δώστε ραστα ζενεκα στο λαό :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.090
Πόντοι
1.706

Εσύ τώρα τα κατάλαβες αυτά; Εγώ τα έλεγα από τότε που γινόταν ο πανικός με το αστρα ότι οι παρενέργειες και η πιθανότητα εμφάνισής τους ήταν πρακτικά ίδιες και όλο το θέμα ήταν καθαρά πολιτικό. Και παιδάκι δημοτικού το καταλάβαινε, δεν ήθελε και καμιά φοβερή αντίληψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom