Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Θα του έκλεινα ραντεβού αλλά θα μου ζητήσει να του αλλάξω σεντόνια για να τον γαμησω... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Θα του κλείσεις θανάτου που δεν θα πάει κανείς από τους 2 σας ? :tooth:

Ή Σαββιδικό στο Χίλτον με ακριβά γουίσκια να κάνετε κόντρες ποιος θα πληρώσει τα πιο πολλά ? :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Θα του κλείσεις θανάτου που δεν θα πάει κανείς από τους 2 σας ? :tooth:

Ή Σαββιδικό στο Χίλτον με ακριβά γουίσκια να κάνετε κόντρες ποιος θα πληρώσει τα πιο πολλά ? :confused:
τυπε και μονο που αυτος και εκλερ προτεινουν τετοια γελαω. ειχα ζησει μονο λιγο εποχες σαββιδη και δεν περιμενα να το ξαναζησω :confused: και αυτος λεφτας του πληκτρολογιου με το γνωστο shift που ελεγε χαχαχα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ανεφερα τα οικονομικα μου σαν απαντηση στον τροβαδουρο τυπε δεν εβαλα εγω το οικονομικο στη συζητηση. χωρια που οπως ειπα και αυτα που λεει ο τροβαδουρος και αυτα που λεω εγω εχουν μηδεν αξιοπιστια. το μονο σιγουρο απο την ολη συζητηση ειναι οτι ο τροβαδουρος φιλαει χιλιοχυμενες πουτανες και εγω εκανα μια κακη κριτικη σε πουτανα που το μουνι της μυριζε ψαριλα. :headbang2: ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε και για αυτο δεν τα εφερα εγω πρωτος στην κουβεντα.

Με ειπες χαζο αν εχω ακουμπησει πανω απο 120 σε γκομενα για αυτο απαντησα , εγω δε σε χαρακτηρισα , ισα ισα καλα κανεις και πας στο μεταξι αφου εκει τη βρισκεις και δε γουσταρεις να δινεις παραπανω . Δε τη λεω σε κανεναν για τα γουστα του και που ξοδευει τα φραγκα του . Μη κρινεις γενικα σου ξαναλεω τους αλλους για τις επιλογες τους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.520
Πόντοι
27.261
καληνυχτα στα βατσινειδη.
τις πυζαμουλες και τη μασκουλα μη ξεχασετε, γιατι κανει και κρυο.
περιμενω χλεχλε να πει απο που ειναι η φωτο μαζι με λινκ.
εγω λεω lacoba παντως, πριν απο τριο.
κουλοϊος.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε και μονο που αυτος και εκλερ προτεινουν τετοια γελαω.
Δεν πρότεινα τίποτα, να το κοιτάξεις πως άλλα σου λένε κι άλλα καταλαβαίνεις.

Με διασκεδάζεις...

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Με ειπες χαζο αν εχω ακουμπησει πανω απο 120 σε γκομενα για αυτο απαντησα , εγω δε σε χαρακτηρισα , ισα ισα καλα κανεις και πας στο μεταξι αφου εκει τη βρισκεις και δε γουσταρεις να δινεις παραπανω . Δε τη λεω σε κανεναν για τα γουστα του και που ξοδευει τα φραγκα του . Μη κρινεις γενικα σου ξαναλεω τους αλλους για τις επιλογες τους
τυπε για 3η φορά παω φυλης γιατί προτιμώ τα λεφτά μου να τα επενδυω και εχω χορτασει γαμησι. τωρα αν θιχτηκες που σε ειπα χαζο συγγνωμη τι να πω. μου εισαι συμπαθης απο αλλα ποστ σου δεν ηταν η προθεση μου να σε προσβαλλω.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δεν πρότεινα τίποτα, να το κοιτάξεις πως άλλα σου λένε κι άλλα καταλαβαίνεις.

Με διασκεδάζεις...
εσυ που φιλας πουτανες να δεις ποσο με διασκεδαζεις. απο εκει ξεκινησε η συζητηση. δεν πειραζει να ξερεις παντως πιο πολυ κινδυνευεις απο καρκινο του λαρυγγα με αυτα που διαβαζω παρα απο κορονα. για το καλο σου το λεω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε για 3η φορά παω φυλης γιατί προτιμώ τα λεφτά μου να τα επενδυω και εχω χορτασει γαμησι. τωρα αν θιχτηκες που σε ειπα χαζο συγγνωμη τι να πω. μου εισαι συμπαθης απο αλλα ποστ σου δεν ηταν η προθεση μου να σε προσβαλλω.
Πας φυλής γιατί είσαι βρωμιάρης και αφραγκος... αυτό μόνο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
τυπε και μονο που αυτος και εκλερ προτεινουν τετοια γελαω. ειχα ζησει μονο λιγο εποχες σαββιδη και δεν περιμενα να το ξαναζησω :confused: και αυτος λεφτας του πληκτρολογιου με το γνωστο shift που ελεγε χαχαχα
Για να με πεις τύπο πρέπει να ανταλλάξουμε αρκετά μνμ για να γνωριστούμε

Θα σου πρότεινα τροφή για σκέψη όμως να δοκιμάσεις να πας. Να ακούσεις από κοντά, να κόψεις αντιδράσεις, χαρακτήρες και μέσα στις 1000 μαλακίες που θα πει, ένα μπορεί να ναι καινούριο και ίσως να το ψάξεις και να μάθεις κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μάθεις και από ποιον.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Πας φυλής γιατί είσαι βρωμιάρης και αφραγκος... αυτό μόνο.
παω φυλης γιατι δεν ειμαι τοσο στερημενος απο γαμησι για να το κοστολογω 120 ευρω. βρωμιαρης εισαι εσυ που εχεις χυσια αλλων στο στομα σου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
παω φυλης γιατι δεν ειμαι τοσο στερημενος απο γαμησι για να το κοστολογω 120 ευρω. βρωμιαρης εισαι εσυ που εχεις χυσια αλλων στο στομα σου
Γιατί νευριάζεις;
Η κατάντια σου σε φέρνει εκτός εαυτού...

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Για να με πεις τύπο πρέπει να ανταλλάξουμε αρκετά μνμ για να γνωριστούμε

Θα σου πρότεινα τροφή για σκέψη όμως να δοκιμάσεις να πας. Να ακούσεις από κοντά, να κόψεις αντιδράσεις, χαρακτήρες και μέσα στις 1000 μαλακίες που θα πει, ένα μπορεί να ναι καινούριο και ίσως να το ψάξεις και να μάθεις κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μάθεις και από ποιον.δοξα το θεο
δοξα το θεο τυπε εχω αλλα πραγματα να κανω. η αλληλεπιδραση μου μαζι του τελειωνει στο φορουμ. τωρα αν δεν θες να σε λεω τυπε κοψε μου την καλημερα :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Γιατί νευριάζεις;
Η κατάντια σου σε φέρνει εκτός εαυτού...
δεν βλεπω καποιο σημαδι θυμου απλα τα γεγονοτα λεω. τεσπα τυπε σπαμαρουμε το νημα αρκετα. φιλα πουτανες και να εισαι περήφανος και εγω θα πηδαω φυλης. ας κρινει ο καθενας ποιο ειναι πιο σιχαμενο. το 250αρι αποτι φαινεται και εσυ το υπολογιζεις αρα καταρρει το αφηγημα σου...
:sunglasses:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
δεν βλεπω καποιο σημαδι θυμου απλα τα γεγονοτα λεω. τεσπα τυπε σπαμμαρουμε το νημα αρκετα. φιλα πουτανες και να εισαι περήφανος και εγω θα πηδαω φυλης. ας κρινει ο καθενας ποιο ειναι πιο σιχαμενο
:sunglasses:
Εσύ έτσι όπως το πάς πιο πιθανό είναι να τραβάς μαλάκια σε τράπεζα σπέρματος... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εσύ έτσι όπως το πάς πιο πιθανό είναι να τραβάς μαλάκια σε τράπεζα σπέρματος... :confused: :confused: :confused:
εσυ ετσι οπως το πας μπορει να πηγαινεις να αγοραζεις σπερμα σε τραπεζες σπερματος γιατι εχεις εθιστει απο τις πουτανες που φιλας :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: που ξερεις μπορει να ειναι και το δικο μου

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
δοξα το θεο τυπε εχω αλλα πραγματα να κανω. η αλληλεπιδραση μου μαζι του τελειωνει στο φορουμ. τωρα αν δεν θες να σε λεω τυπε κοψε μου την καλημερα :confused:
Παρασύρεσαι πολύ εύκολα από την απειρία σου και εστιάζεις σε λάθος πράγματα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και το κυριότερο έχεις σπαταλήσει 6 σελίδες αντιπαράθεσης μαζί του ... δε νομίζω ότι έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις

τους χαιρετισμούς μου
Pnewman

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
εσυ ετσι το πας μπορει να πηγαινεις να αγοραζεις σπερμα σε τραπεζες σπερματος γιατι εχεις εθιστει απο τις πουτανες που φιλας :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Κι εσύ να γυρνάς στη Μενάνδρου να γλύφεις μασχάλες Πακιστανών για να σου σηκώνεται... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Παρασύρεσαι πολύ εύκολα από την απειρία σου και εστιάζεις σε λάθος πράγματα

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και το κυριότερο έχεις σπαταλήσει 6 σελίδες αντιπαράθεσης μαζί του ... δε νομίζω ότι έχεις τόσα άλλα πράγματα να κάνεις

τους χαιρετισμούς μου
Pnewman
ασε με να το ξερω καλυτερα τι πραγματα εχω να κανω :2funny:
τους δικους μου χαιρετισμους
nikg
σορρυ που δεν ημουν δεκτικος στο mentoring σου και στα σημαντικα που ηθελες να μου εξηγησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εσύ να γυρνάς στη Μενάνδρου να γλύφεις μασχάλες Πακιστανών για να σου σηκώνεται... :confused: :confused: :confused:
δεν υπαρχει σε καποια κριτικη μου, το δικο σου αντιθετα ειναι σε ολες:confused::confused::confused::confused::wink:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
δεν υπαρχει σε καποια κριτικη μου, το δικο σου αντιθετα ειναι σε ολες:confused::confused::confused::confused::wink:
Ναι πιο πολύ σε φτιάχνει η μποχα της ψαριλας και ένα τσιγαρακι τράκα από τον Πακιστανό στο σαλονακι.

Αφραγκος γάρ.... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom