Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
οτι πιθανοτητα εχω να ειμαι εγω αλλο τοσο εχεις εσυ τυπε εκτος κ αν νομιζεις οτι τα 700 ευρω που εδωσες για πουτανες σε κανουν μεγιστανα με την βουλα. αντιθετα το οτι εισαι ναυαγιο που φιλαει πουτανες ειναι πιστοποιημενο με δικα σου λογια! :2funny:
Δε νομίζω τίποτα.
Είναι βέβαιο πως η αφραγκια σου σε κάνει υστερικό...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
τυπε εγω αν δινεις τοσα για να γαμησεις σε θεωρω χαζο. απο εκει και περα μπορεις απλα να το αγνοησεις δεν θα μου στερησεις την αποψη μου. πισω απο το πληκτρολογιο ολοι πλουσιοι ειμαστε ακομα και ο μπαρμπαπηδουλας που παει μεταξι.
Αυτος οντως ειναι ναυαγιο...that's a fact :2funny:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
εγω θα το χαρακτηριζα μια συζήτηση που η μια πλευρα εχει στοιχεια και η αλλη υποστηριζει οτι ειναι φραγκατος πισω απο το πληκτρολογιο οχι τσακωμο....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Επειδή είσαι μεροδουλη μεροφάι και χωρίς σου σηκώνεται με την ψαρίλα... :confused:
τυπε πισω απο το πληκτρολογιο και εγω μπορω να το παιζω λεφτας. δεν εχουν νοημα τετοια επιχειρηματα. τωρα για την ψαριλα σηκωθηκα και εφυγα. εσυ φιλας γυναικες που τις εχουν χυσει 10 την τελευταια μερα. νομιζω δεν πρεπει να μιλας.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Όταν ξαναπάω Βουκουρέστι ίσως την τιμήσω ξανά με 50 ευρώ όμως και σε καμία περίπτωση δε δίνω 250, σκεφτήτε ότι με 200 μπορείς να την πάρεις όλο το βράδυ στη Ρουμανία, ε δεν είμαστε και Αμερικανάκια!

αυτα ειναι τα λογια του τροβαδουρου. αποτι φαινεται και αυτος δεν εχει τα 250 για ψιχουλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: περα απο το οτι ειναι ειναι ανορθογραφος.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τυπε εγω αν δινεις τοσα για να γαμησεις σε θεωρω χαζο. απο εκει και περα μπορεις απλα να το αγνοησεις δεν θα μου στερησεις την αποψη μου. πισω απο το πληκτρολογιο ολοι πλουσιοι ειμαστε ακομα και ο μπαρμπαπηδουλας που παει μεταξι.
χαχα, βρηκες ανθρωπο . Τυπε μου δε το παιζω τπτ δεν ειμαι της φιγουρας. Εσυ εγραψες τα οικονομικα σου οχι εγω . Σου ειπα απλα οτι γουσταρει ο καθενας ξοδευει . Το τι δινω γουστο και καπελο μου . Μη κρινεις για να βγεις πανω απο κανεναν δεν οδηγει πουθενα , αυτο σου εξηγω . Καλα κανεις και 10 και 100 να ξοδευεις αμα γουσταρεις

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε πισω απο το πληκτρολογιο και εγω μπορω να το παιζω λεφτας. δεν εχουν νοημα τετοια επιχειρηματα. τωρα για την ψαριλα σηκωθηκα και εφυγα. εσυ φιλας γυναικες που τις εχουν χυσει 10 την τελευταια μερα. νομιζω δεν πρεπει να μιλας.
Έχεις νοητικό πρόβλημα, πότε δεν σου είπα πως έχω λεφτά.
Το μόνο που λέω είναι αυτό που παραδέχεσαι εσύ ο ίδιος, πως δεν έχεις λεφτά και είσαι ψεκι λόγω ηλικίας.

Λυπάμαι που είσαι βλαξ και δεν καταλαβαίνεις...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.762
Πόντοι
12.756
Το μόνο που λέω είναι αυτό που παραδέχεσαι εσύ ο ίδιος, πως δεν έχεις λεφτά και είσαι ψεκι λόγω ηλικίας.

εγω σου δανειζω παντως οσα εχω γιατι σε παω
:smiling-face-with-heart-eyes:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

ουτε ειμαι παμπλουτος ουτε φτωχος. εχω αρκετα για να ζω ανετα και να κανω αυτα που θελω. τωρα το οτι ειπα οτι δεν θεωρω συνετο να δινω 120 ευρω για να ενα πηδημα αν ειναι παραδοχη οτι δεν εχω λεφτα τοτε τι να σου πω εισαι ηλιθιος.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
χαχα, βρηκες ανθρωπο . Τυπε μου δε το παιζω τπτ δεν ειμαι της φιγουρας. Εσυ εγραψες τα οικονομικα σου οχι εγω . Σου ειπα απλα οτι γουσταρει ο καθενας ξοδευει . Το τι δινω γουστο και καπελο μου . Μη κρινεις για να βγεις πανω απο κανεναν δεν οδηγει πουθενα , αυτο σου εξηγω . Καλα κανεις και 10 και 100 να ξοδευεις αμα γουσταρεις
ανεφερα τα οικονομικα μου σαν απαντηση στον τροβαδουρο τυπε δεν εβαλα εγω το οικονομικο στη συζητηση. χωρια που οπως ειπα και αυτα που λεει ο τροβαδουρος και αυτα που λεω εγω εχουν μηδεν αξιοπιστια. το μονο σιγουρο απο την ολη συζητηση ειναι οτι ο τροβαδουρος φιλαει χιλιοχυμενες πουτανες και εγω εκανα μια κακη κριτικη σε πουτανα που το μουνι της μυριζε ψαριλα. :headbang2: ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε και για αυτο δεν τα εφερα εγω πρωτος στην κουβεντα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ουτε ειμαι παπμπλουτος ουτε φτωχος. εχω αρκετα για να ζω ανετα και να κανω αυτα που θελω. τωρα το οτι ειπα οτι δεν θεωρω συνετο να δινω 120 ευρω για να ενα πηδημα αν ειναι παραδοχη οτι δεν εχω λεφτα τοτε τι να σου πω εισαι ηλιθιος.
Είσαι ψεκι και αυτό αρκεί.
Τα οικονομικά σου είναι ο Γολγοθάς σου...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Είσαι ψεκι και αυτό αρκεί.
Τα οικονομικά σου είναι ο Γολγοθάς σου...
τυπε το αν τα οικονομικα μου ειναι χαλια η οχι ειναι ο λογος σου εναντιον του δικου μου. το οτι φιλας πουτανες που τις εχουν χυσει πριν στο στομα ειναι το βεβαιο εδω. :headbang2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Καλά παλιά γινόντουσαν και live ραντεβού θανάτου ... τώρα γίνονται εδώ μέσα μόνο :gay:
Θα του έκλεινα ραντεβού αλλά θα μου ζητήσει να του αλλάξω σεντόνια για να τον γαμησω... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Θα του έκλεινα ραντεβού αλλά θα μου ζητήσει να του αλλάξω σεντόνια για να τον γαμησω... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
τυπε ουτε να σε πλησιασω δεν θελω να μυριζω τα χυσια στα χνωτα σου. η ψαριλα ευτυχως εφυγε οταν εβγαλα την καποτα
:headbang2:τα κονδυλωματα στο λαιμο σου θελουν γιατρο ομως :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom