ναι ακριβως το θεωρω απαραδεκτο να φιλας στο στομα στον πληρωμενο ερωτα μου φαινεται τελειως σιχαμενο.αρα τον κατηγορεις που φιλαει στο στομα μονο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τελος παντων δεν θα διαφωνησω αλλο, προσεχε παντωςτα κονδυλωματα μεταδιδονται γιατι ειναι και δερμα γυρω απο τα γεννητικα οργανα. οι μυκητες ειναι μεσα στο μουνι τυπε. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει γιατρος απο το συγγρος.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 4.546
Εδώ άλλους τους χέζουν για 2 κατοστάρικαΠούστης αναρχοάπλυτος στάνταρ είναι...
Μυρίζει ψαρίλα και του ανοίγει η όρεξη....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ρήξη κωλοτρυπίδας να μας πεις πως έπαθες....τα κονδυλωματα μεταδιδονται γιατι ειναι και δερμα γυρω απο τα γεννητικα οργανα. οι μυκητες ειναι μεσα στο μουνι τυπε. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει γιατρος απο το συγγρος.
τυπε σου ειπα το επιχειρημα σου ειναι οτι δεν εχω απειρα 120ευρα γιατι ειμαι νεος ακομα, που απο οτι βλεπω ουτε εσυ εχεις. το δικο μου ειναι οτι γλειφεις φλοκια αλλων. ποιος νομιζεις επαθε ρηξη? μαλλον αυτος με τα φλοκια στα χνωτα.Ρήξη κωλοτρυπίδας να μας πεις πως έπαθες....
γενικα στον πληρωμενο ερωτα προσεχω τυπε. οπως ειπα θεωρω τελειως γελοιο να φιλας στον πληρωμενο ερωτα ποσο μαλλον να γλειφεις. τωρα ερπη και κονδυλωματα οντως κολλας και με προφυλακτικο στην γυρω περιοχη. δεν μου εχει τυχει και ελπιζω να μην μου τυχει ποτε ειτε απο πουτανα ειτε απο κανονικη γκομενα.Τελος παντων δεν θα διαφωνησω αλλο, προσεχε παντως
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Να αρχίζεις να τον παίζεις από σήμερα για να κάνεις οικονομία, άνοιξε και μια κονσέρβα φλόκο να μυρίζεις ψαρίλα για να κάνεις ατμόσφαιρα...τυπε σου ειπα το επιχειρημα σου ειναι οτι δεν εχω απειρα 120ευρα γιατι ειμαι νεος ακομα, που απο οτι βλεπω ουτε εσυ εχεις. το δικο μου ειναι οτι γλειφεις φλοκια αλλων. ποιος νομιζεις επαθε ρηξη?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.873
- Πόντοι
- 12.756
αυτα ρε μαν ειναι γουστα...εσυ που πας ας πουμε σε ενα μπουρδελο με τα σεντονια τα ιδια και εχουν ξαπλωσει ποσοι ιδρωμενοι;ναι ακριβως το θεωρω απαραδεκτο να φιλας στο στομα στον πληρωμενο ερωτα μου φαινεται τελειως σιχαμενο.
επαναλαμβανω τυπε ζηταω παντα αλλαγη σεντονιων πριν απο την τσατσα. τωρα αν θεωρεις το ιδιο ακριβως το να φιλας φλοκια με το να πηδας σε καθαρα σεντονια δεν εχω κατι να πω. το οτι ειναι γουστα προφανως συμφωνω αλλα αν τα ειχα εγω σαν το τροβαδουρο θα ντρεπομουν.αυτα ρε μαν ειναι γουστα...εσυ που πας ας πουμε σε ενα μπουρδελο με τα σεντονια τα ιδια και εχουν ξαπλωσει ποσοι ιδρωμενοι;
μου ερχεται μυρωδια ψαριλα ενω εσυ γευεσαι φλοκια. ποιος ειναι χειροτερα?Να αρχίζεις να τον παίζεις από σήμερα για να κάνεις οικονομία, άνοιξε και μια κονσέρβα φλόκο να μυρίζεις ψαρίλα για να κάνεις ατμόσφαιρα...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.873
- Πόντοι
- 12.756
αν καταφερνεις και σου αλλαζουν σεντονια οποτε πας τι να πω μαγκια σου..επαναλαμβανω τυπε ζηταω παντα αλλαγη σεντονιων πριν απο την τσατσα. τωρα αν θεωρεις το ιδιο ακριβως το να φιλας φλοκια με το να πηδας σε καθαρα σεντονια δεν εχω κατι να πω. το οτι ειναι γουστα προφανως συμφωνω αλλα αν τα ειχα εγω σαν το τροβαδουρο θα ντρεπομουν.
σε ευχαριστω συναγωνιστη θεωρω ολοι θα επρεπε να το πραττουν. τωρα για το θεμα των χρηματων οπως ειπα ειμαι ανετα αλλα οχι σε βαθμο να πεταω 120ευρω καθε μερα για βιζιτες. αν αυτο ειναι το επιχειρημα σας μαλλον μπαζει.αν καταφερνεις και σου αλλαζουν σεντονια οποτε πας τι να πω μαγκια σου..
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.873
- Πόντοι
- 12.756
ειχα την εντυπωση οτι δε γινεται αυτο...σε ευχαριστω συναγωνιστη θεωρω ολοι θα επρεπε να το πραττουν
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τι να του αλλάζουν ρε Αθηναίε για να τα μυρίζει πάει , το καλύτερο του...αν καταφερνεις και σου αλλαζουν σεντονια οποτε πας τι να πω μαγκια σου..
τι να σου πω εγω το απαιτω αλλιως φευγω.ειχα την εντυπωση οτι δε γινεται αυτο...
τυπε ξαναλεω αυτα μονο στο μυαλο σου υπαρχουν αλλα εστω και αληθεια να ηταν το να φιλας πουτανες που γλειφαν πουτσες συναγωνιστων πριν ειναι 10 φορες χειροτερο. γενικα παντα οταν μιλαω σε αλλο μελος βασιζομαι σε λεγομενα του. μονος στις κριτικες αναφερεις αυτα που λεω. εγω δεν εχω πει πουθενα αυτα που υποστηριζεις...Τι να του αλλάζουν ρε Αθηναίε για να τα μυρίζει πάει , το καλύτερο του...
Frank DeSimone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 964
- Πόντοι
- 81
ευτυχως που ηρθε με μεγαλη ορμη η ομικρον να τελειωνει η πανδημια συντομως. Καντε και εμβολια και ειμαστε κομπλε.
ΣΣ Καμια και εννοω καμια απο οσες κορασιδες-εσκορτ εχουν ερθει τα "πετρινα χρονια" της πανδημιας στην ελλαδα δεν επαθε κοβιντ παρολο που πηγαινουν προφανως με πολλους ταυτοχρονα. Αξιο σημειο αναφορας, συζητησης και ερευνας...
ΣΣ Καμια και εννοω καμια απο οσες κορασιδες-εσκορτ εχουν ερθει τα "πετρινα χρονια" της πανδημιας στην ελλαδα δεν επαθε κοβιντ παρολο που πηγαινουν προφανως με πολλους ταυτοχρονα. Αξιο σημειο αναφορας, συζητησης και ερευνας...
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 4.546
Ποιος δίνει 120 κάθε μέρα για βίζιτες?σε ευχαριστω συναγωνιστη θεωρω ολοι θα επρεπε να το πραττουν. τωρα για το θεμα των χρηματων οπως ειπα ειμαι ανετα αλλα οχι σε βαθμο να πεταω 120ευρω καθε μερα για βιζιτες. αν αυτο ειναι το επιχειρημα σας μαλλον μπαζει.
καλη ερωτηση. δεν ξερω καποιον απλα αποτι καταλαβα το κυριο επιχειρημα του τροβαδουρου ειναι οτι δεν δινω 120 ευρω για βιζιτες μαν. μια φορα πηγα με βιζιτα μου φανηκαν πεταμενα λεφτα και στουντιο μαζατζιδικα εχω παει αρκετες φορες αλλα δεν ειδα καποια διαφορα σε ποιοτητα. οποτε αφου γαμαω και κανονικες γκομενες προτιμαω φυλης. τωρα αν ο τροβαδουρος δεν γαμαει τιποτα χωρις λεφτα και θελει να γλωσσοφιλαει πουτανες για 120 ευρω αυτο νομιζω μιλαει απο μονο του.Ποιος δίνει 120 κάθε μέρα για βίζιτες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις