Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τα κονδυλωματα μεταδιδονται γιατι ειναι και δερμα γυρω απο τα γεννητικα οργανα. οι μυκητες ειναι μεσα στο μουνι τυπε. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει γιατρος απο το συγγρος.
Τελος παντων δεν θα διαφωνησω αλλο, προσεχε παντως

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τα κονδυλωματα μεταδιδονται γιατι ειναι και δερμα γυρω απο τα γεννητικα οργανα. οι μυκητες ειναι μεσα στο μουνι τυπε. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει γιατρος απο το συγγρος.
Ρήξη κωλοτρυπίδας να μας πεις πως έπαθες....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρήξη κωλοτρυπίδας να μας πεις πως έπαθες....
τυπε σου ειπα το επιχειρημα σου ειναι οτι δεν εχω απειρα 120ευρα γιατι ειμαι νεος ακομα, που απο οτι βλεπω ουτε εσυ εχεις. το δικο μου ειναι οτι γλειφεις φλοκια αλλων. ποιος νομιζεις επαθε ρηξη? :confused: μαλλον αυτος με τα φλοκια στα χνωτα.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τελος παντων δεν θα διαφωνησω αλλο, προσεχε παντως
γενικα στον πληρωμενο ερωτα προσεχω τυπε. οπως ειπα θεωρω τελειως γελοιο να φιλας στον πληρωμενο ερωτα ποσο μαλλον να γλειφεις. τωρα ερπη και κονδυλωματα οντως κολλας και με προφυλακτικο στην γυρω περιοχη. δεν μου εχει τυχει και ελπιζω να μην μου τυχει ποτε ειτε απο πουτανα ειτε απο κανονικη γκομενα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε σου ειπα το επιχειρημα σου ειναι οτι δεν εχω απειρα 120ευρα γιατι ειμαι νεος ακομα, που απο οτι βλεπω ουτε εσυ εχεις. το δικο μου ειναι οτι γλειφεις φλοκια αλλων. ποιος νομιζεις επαθε ρηξη?
Να αρχίζεις να τον παίζεις από σήμερα για να κάνεις οικονομία, άνοιξε και μια κονσέρβα φλόκο να μυρίζεις ψαρίλα για να κάνεις ατμόσφαιρα... :confused: :confused: :confused:

132163_2.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.873
Πόντοι
12.756
ναι ακριβως το θεωρω απαραδεκτο να φιλας στο στομα στον πληρωμενο ερωτα μου φαινεται τελειως σιχαμενο.
αυτα ρε μαν ειναι γουστα...εσυ που πας ας πουμε σε ενα μπουρδελο με τα σεντονια τα ιδια και εχουν ξαπλωσει ποσοι ιδρωμενοι;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αυτα ρε μαν ειναι γουστα...εσυ που πας ας πουμε σε ενα μπουρδελο με τα σεντονια τα ιδια και εχουν ξαπλωσει ποσοι ιδρωμενοι;
επαναλαμβανω τυπε ζηταω παντα αλλαγη σεντονιων πριν απο την τσατσα. τωρα αν θεωρεις το ιδιο ακριβως το να φιλας φλοκια με το να πηδας σε καθαρα σεντονια δεν εχω κατι να πω. το οτι ειναι γουστα προφανως συμφωνω αλλα αν τα ειχα εγω σαν το τροβαδουρο θα ντρεπομουν.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Να αρχίζεις να τον παίζεις από σήμερα για να κάνεις οικονομία, άνοιξε και μια κονσέρβα φλόκο να μυρίζεις ψαρίλα για να κάνεις ατμόσφαιρα... :confused: :confused: :confused:

132163_2.jpg
μου ερχεται μυρωδια ψαριλα ενω εσυ γευεσαι φλοκια. ποιος ειναι χειροτερα? :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.873
Πόντοι
12.756
επαναλαμβανω τυπε ζηταω παντα αλλαγη σεντονιων πριν απο την τσατσα. τωρα αν θεωρεις το ιδιο ακριβως το να φιλας φλοκια με το να πηδας σε καθαρα σεντονια δεν εχω κατι να πω. το οτι ειναι γουστα προφανως συμφωνω αλλα αν τα ειχα εγω σαν το τροβαδουρο θα ντρεπομουν.
αν καταφερνεις και σου αλλαζουν σεντονια οποτε πας τι να πω μαγκια σου..

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
αν καταφερνεις και σου αλλαζουν σεντονια οποτε πας τι να πω μαγκια σου..
σε ευχαριστω συναγωνιστη θεωρω ολοι θα επρεπε να το πραττουν. τωρα για το θεμα των χρηματων οπως ειπα ειμαι ανετα αλλα οχι σε βαθμο να πεταω 120ευρω καθε μερα για βιζιτες. αν αυτο ειναι το επιχειρημα σας μαλλον μπαζει.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τι να του αλλάζουν ρε Αθηναίε για να τα μυρίζει πάει , το καλύτερο του... :confused: :confused: :confused:
τυπε ξαναλεω αυτα μονο στο μυαλο σου υπαρχουν αλλα εστω και αληθεια να ηταν το να φιλας πουτανες που γλειφαν πουτσες συναγωνιστων πριν ειναι 10 φορες χειροτερο. γενικα παντα οταν μιλαω σε αλλο μελος βασιζομαι σε λεγομενα του. μονος στις κριτικες αναφερεις αυτα που λεω. εγω δεν εχω πει πουθενα αυτα που υποστηριζεις...

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
ευτυχως που ηρθε με μεγαλη ορμη η ομικρον να τελειωνει η πανδημια συντομως. Καντε και εμβολια και ειμαστε κομπλε.

ΣΣ Καμια και εννοω καμια απο οσες κορασιδες-εσκορτ εχουν ερθει τα "πετρινα χρονια" της πανδημιας στην ελλαδα δεν επαθε κοβιντ παρολο που πηγαινουν προφανως με πολλους ταυτοχρονα. Αξιο σημειο αναφορας, συζητησης και ερευνας...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
σε ευχαριστω συναγωνιστη θεωρω ολοι θα επρεπε να το πραττουν. τωρα για το θεμα των χρηματων οπως ειπα ειμαι ανετα αλλα οχι σε βαθμο να πεταω 120ευρω καθε μερα για βιζιτες. αν αυτο ειναι το επιχειρημα σας μαλλον μπαζει.
Ποιος δίνει 120 κάθε μέρα για βίζιτες?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ποιος δίνει 120 κάθε μέρα για βίζιτες?
καλη ερωτηση. δεν ξερω καποιον απλα αποτι καταλαβα το κυριο επιχειρημα του τροβαδουρου ειναι οτι δεν δινω 120 ευρω για βιζιτες μαν. μια φορα πηγα με βιζιτα μου φανηκαν πεταμενα λεφτα και στουντιο μαζατζιδικα εχω παει αρκετες φορες αλλα δεν ειδα καποια διαφορα σε ποιοτητα. οποτε αφου γαμαω και κανονικες γκομενες προτιμαω φυλης. τωρα αν ο τροβαδουρος δεν γαμαει τιποτα χωρις λεφτα και θελει να γλωσσοφιλαει πουτανες για 120 ευρω αυτο νομιζω μιλαει απο μονο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom