Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
μα και εσενα χτυπαει το τηλ της πουτανας απλα εισαι χαζος και το χρυσοπληρωνεις τυπε. τωρα το γευτεις εσυ εχεις παραδεχτει οτι γλωσσοφιλας πουτανες:)
Γιατί ο μοναδικός είναι?

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Την πουτάνα ναυάγιο πάντα την διώχνω πρώτος πριν χτυπήσει όποιο τηλ.
Το χρυσοπληρώνω 120 είναι για σένα που είσαι άφραγκος κακομοίρης και μυρίζεις βρωμοσέντονα που είχαν πάνω Πακιστανικούς ιδρωμένους κώλους.... :confused: :confused: :confused:
τυπε το να μου λες οτι εχεις λεφτα χωρις να μου λες την ηλικια σου δεν μου λεει κατι. αν εισαι μεγαλος σε ηλικια προφανως εχεις λεφτα δεν νομιζω οτι ειναι κατορθωμα. εγω σου ειπα ειμαι μικρος ακομα εχω πολλες οικονομιες, εχω εισοδηματα απο σπιτια εχω δικο μου σπιτι σε καλη περιοχη. 120ευρα καθε μερα δεν εχω να δινω. πουτανες παντως δεν γλειφω ουτε φιλαω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΛΟΙΠΟΝ...ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..ΝΙΠΛΗΣ,ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ,ΑΛΕΞΟΥΚΟΣ...
ΟΛΟΙ θα βαλετε λεφτα να παρω σκυλο ΤΕΛΟΣ
Οκ να τσονταρουμε να τον παρεις, αλλά μετα ο σκυλος θελει φαγητο, εμβολια, παιχνιδια, ειδη υγιεινης, αυτα πώς θα αγοραστουν?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.887
Πόντοι
12.756
ΕΠΙΣΗΣ να πω χρονια πολλα στον πουσυ βαγκον που μολις με ακολουθει

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ούτε αυτο το ειπα εγω πουθενα

Υ.Γ. Κύριοι εχουμε επανεμφανιση πουσυ βαγκον, μαλλον ειδε ρεπορταζ για Σταθη και ηρθε υπερηφανος που ασχοληθηκαν με τα ποσταρισματα του οι δημοσιογραφοι
αρα γιατι με ειπες ναυαγιο στο ποστ του γιατρου εκ ρουμανιας? με τι αφορμη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αρα γιατι με ειπες ναυαγιο στο ποστ του γιατρου εκ ρουμανιας? με τι αφορμη?
Ρε τύπε σοβαρολογεις? Ανοιγει τα ποδια η πουτανα και γεμιζει ψαριλα το δωματιο. Και αντι να σηκωθεις να φυγεις καθεσαι και την γαμας? Σοβαρα τωρα? Και σε πειραξε αν φιλαει ο αλλος πουτανες? Οι μυκητες που τσιμπησες ανεξαρτητως προφυλακτικου εκεινη τη μερα δεν μετρανε?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε το να μου λες οτι εχεις λεφτα χωρις να μου λες την ηλικια σου δεν μου λεει κατι. αν εισαι μεγαλος σε ηλικια προφανως εχεις λεφτα δεν νομιζω οτι ειναι κατορθωμα. εγω σου ειπα ειμαι μικρος ακομα εχω πλλες οικονομιες, εχω εισοδηματα απο σπιτια εχω δικο μου σπιτι σε καλη περιοχη. 120ευρα καθε μερα δεν εχω να δινω. πουτανες παντως δεν γλειφω.
Άντε ρε βλάκα που θα σου δώσω αναφορά.
Και ποιος σου είπε ότι όποιος είναι 20-25 χρονών δεν έχει λεφτά;
Επειδή εσύ είσαι ναυάγιο άφραγκο....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.554
Πόντοι
22.266
Οκ να τσονταρουμε να τον παρεις, αλλά μετα ο σκυλος θελει φαγητο, εμβολια, παιχνιδια, ειδη υγιεινης, αυτα πώς θα αγοραστουν?
Θα γίνει σκύλος σπόνσορετα :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.887
Πόντοι
12.756
το οτι το κανουν πολλοι δεν νομιζω οτι το κανει λιγοτερο αηδιαστικό τυπε...
τον ψεγεις γιατι φιλαει πουτανες,επειδη εχει λεφτα και πληρωνει ακριβες βιζιτες και επειδη παει ταξιδια;:think:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε τύπε σοβαρολογεις? Ανοιγει τα ποδια η πουτανα και γεμιζει ψαριλα το δωματιο. Και αντι να σηκωθεις να φυγεις καθεσαι και την γαμας? Σοβαρα τωρα? Και σε πειραξε αν φιλαει ο αλλος πουτανες? Οι μυκητες που τσιμπησες ανεξαρτητως προφυλακτικου εκεινη τη μερα δεν μετρανε?
τυπε κατα τη διαρκεια του γαμισιου τους μυρισα και σηκωθηκα και εφυγα. μυκητες με προφυλακτικο ακομα και ο γιατρος εκ ρουμανιας θα σου πει δεν κολλας. τωρα αν μου εξισωνεις το να γλωσσοφιλας πουτανα που την εχουν χυσει ολοι οι πελατες στο στομα με το να γαμας με προφυλακτικο τοτε εχεις πεεριεργη αισθηση του τι ειναι νορμαλ

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ο κμαν τα έχει πει πριν από όλους μας.

Τυπε δε θεωρω οτι με κανει κατι σπουδαιο να χω ακουμπησει σε σπονσορετες . Δε τα θεωρω κατορθωμα ουτε μαγκια οπως καποιοι που τα γραφουνε εδω και λενε μετα το νοημα της ζωης ειναι αυτο . Τα χω γραψει σε αλλο νημα εξαλλου και τα χω απο κανει απο μικρος γιατι με επαιρνε . Μη τις θεοποιεις ομως , μεγαλυτερη μαγκια απο το να βγαλεις με την αξια σ γκομενα δεν υπαρχει . Δε θα σου πω οτι δε το κανω ακομη ενιοτε για γουστα παροτι παντρεμενος αλλα εχω αυτογνωσια και δε κομπαζω για ενα γαμησι που πληρωσα χοντρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μυκητες με προφυλακτικο ακομα και ο γιατρος εκ ρουμανιας θα σου πει δεν κολλας.
Ναι ε? Πώς γαμας δηλαδη, σε κρατανε απο πανω με σχοινια και μπαινει μονο το πουλι σου στο μουνι της? Δεν αγγιζει τιποτα απο το σωμα σου πανω της? Τα κονδυλωματα τοτε πώς μεταδιδονται ανεξαρτητως προφυλακτικου?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
τον ψεγεις γιατι φιλαει πουτανες,επειδη εχει λεφτα και πληρωνει ακριβες βιζιτες και επειδη παει ταξιδια;:think:
αυτο για τα ταξιδια που το ειδες? ειπα οτι εγω δεν ειμαι τρελα φραγκατος να μου περισσευουν τα 120ευρα οποτε προτιμω να τα διαθεσω αλλου πχ ταξιδια. τωρα αν ειναι ακριβη η βιζιτα φευγουν με καποιο μαγικο τροπο τα φλοκια τυπε απο το στομα? ειστε σοβαροι :2funny:?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.887
Πόντοι
12.756
αυτο για τα ταξιδια που το ειδες? ειπα οτι εγω δεν ειμαι τρελα φραγκατος να μου περισσευουν τα 120ευρα οποτε προτιμω να τα διαθεσω αλλου πχ ταξιδια. τωρα αν ειναι ακριβη η βιζιτα φευγουν με καποιο μαγικο τροπο τα φλοκια τυπε απο το στομα? ειστε σοβαροι :2funny:?
αρα τον κατηγορεις που φιλαει στο στομα μονο;

• Like
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πούστης αναρχοάπλυτος στάνταρ είναι... :confused: :confused: :confused:
Μυρίζει ψαρίλα και του ανοίγει η όρεξη....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ναι ε? Πώς γαμας δηλαδη, σε κρατανε απο πανω με σχοινια και μπαινει μονο το πουλι σου στο μουνι της? Δεν αγγιζει τιποτα απο το σωμα σου πανω της? Τα κονδυλωματα τοτε πώς μεταδιδονται ανεξαρτητως προφυλακτικου?
τα κονδυλωματα μεταδιδονται γιατι ειναι και δερμα γυρω απο τα γεννητικα οργανα. οι μυκητες ειναι μεσα στο μουνι τυπε. τουλαχιστον ετσι μου εχει πει γιατρος απο το συγγρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν τύπε ομως η γκομενα δεν εχει τελειωτικο στοματικο στο προγραμμα, γιατι να μην την φιλησεις?

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom