Καλα ναι έχεις δίκιοΑπό τα 21.000
Τώρα είναι και παρα πολύ μεγαλος ο αριθμός των κρουσμάτων
Καλα ναι έχεις δίκιοΑπό τα 21.000
Δεν το βρήκα. Θα το βρω ομως με λιγο ψάξιμο γιατί εχω διαβάσει ενα σωρό απο το πρωί. Σου παραθέτω αυτό με παραπλήσιες δηλώσεις Τζανάκη με λιγο μεγαλυτερα νούμερα. 5-6.000 λέει αυτός.Που το λεει αυτο;Δωσε λινκ....
Τις βρηκα και εγω τις δηλωσεις Τζανακη....τεσπα για διασωληνωμενους και νοσηλειες οσον αφορα την Ομικρον ειναι νωρις ακομα να κρινουμε.Σε καμμια εβδομαδα θα ξερουμε....ΜΑΚΑΡΙ να ειναι καλα τα πραγματα γιατι τοτε θα ειναι το τελος της ολης ιστοριας.Δεν το βρήκα. Θα το βρω ομως με λιγο ψάξιμο γιατί εχω διαβάσει ενα σωρό απο το πρωί. Σου παραθέτω αυτό με παραπλήσιες δηλώσεις Τζανάκη με λιγο μεγαλυτερα νούμερα. 5-6.000 λέει αυτός.
Στις 30.000 τα κρούσματα και θα ανέβουν πολύ ακόμη: Νέα μέτρα κατόπιν εορτής – Είναι αρκετά;
Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον ο αριθμός των κρουσμάτων από κορωναϊόhellasjournal.com
εδω στο χλεχλε εβαλα 2 φωτος και μου ειπε απο ποτε ειναι για να το παιξει γνωστης.εχει και κορη και καθεται βγαζει φωτο στο δρομο κωλους? νομιζα παντα οτι ειχε αγορια. ποσο ναυαγιο πια.....
ισως πρεπει να γινει ενας μαζικος τραμπουκισμος σε μπαρμπα, χοντρολαγνο δικηγορο, εκλερ και λοιπα κομματοσκυλα αν και δεν θα εχουμε με ποιον να γελαμε πια.
τελικα κυκλοφορουσε αλλη του κουλη προσφατη. τεσπα πρεπει να δικαιολογησει το 60 λεπτο. αυτα τα ναυαγια διελυσαν τη χωρα. αν και ισως πρεπει να διαγραψω το σχολιο γιατι μπορει να μου ζητησει να βγουμε παλι αλα Σαββιδης και οταν φαει ακυρο να λεει φοβαμαιεδω στο χλεχλε εβαλα 2 φωτος και μου ειπε απο ποτε ειναι για να το παιξει γνωστης.
αυτο καταλαβε το βλημα ο μεγαλογιατρος
ο ΠΙΝΑΤ ειναι καμμενο χαρτι ρε...
Και το σχολειο εχει οικονομικο κοστος τυπε....Βγαζουν λεφτα απο τα κυλυκεια μαλλον και θα προτεινε ο Αδωνις ως υπουργος αναπτυξης πως δεν συμφερειΝαι προφανως ρε τυπε...το θεμα με τα σχολεια ειναι ΕΠΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ γιατι εχει μηδεν οικονομικο κοστος.Τα αλλας πες ζοριζεσαι για οικονομικους λογους....
με ποιο προφιλ απ'ολα, σου ειπε ομως ?τελικα κυκλοφορουσε αλλη του κουλη προσφατη. τεσπα πρεπει να δικαιολογησει το 60 λεπτο. αυτα τα ναυαγια διελυσαν τη χωρα. αν και ισως πρεπει να διαγραψω το σχολιο γιατι μπορει να μου ζητησει να βγουμε παλι αλα Σαββιδης και οταν φαει ακυρο να λεει φοβαμαι
αν ξερανε οτι θα κατεληγε ετσι θα τον ειχαν στειρωσει και θα τον ειχαν κλειδωσει στο υπογειο... να εχει πιασει βαρδια στο σεκιουριτι τωρα;;; να του ζητησω καμια φωτο να δω την πισιναρα;;σκεψου να τσακωσουν αλα σταθη τον ΠΙΝΑΤ καμια μερα.
τι αποψη θα εχουν τα παιδια του επιπλεον και κυριως η ανηλικη κορη του, οπως μας εχει πει?
ΞΕΦΤΙΛΟΡΕΖΙΛΑΣ το λιγοτερο ο σιχαμενος.
ζητα ναι... ζητα και μισθοδοδια δεκεμβριου, να δουμε και με το δωρο ποσα χιλιαρικα πηρε, για να υπολογισουμε ποσα 10αρικα θα σμπρωξει στο μεταξιαν ξερανε οτι θα κατεληγε ετσι θα τον ειχαν στειρωσει και θα τον ειχαν κλειδωσει στο υπογειο... να εχει πιασει βαρδια στο σεκιουριτι τωρα;;; να του ζητησω καμια φωτο να δω την πισιναρα;;
βασικα το θεμα ειναι οτι δεν εχουν που να παρκαρουν ας το πω ετσι τα παιδια αν κλεισουν τα σχολεια και οι γονεις δουλευουν..οποτε εχει καποιο κοστος φανταζομαι για την κυβερνηση και αυτοΚαι το σχολειο εχει οικονομικο κοστος τυπε....Βγαζουν λεφτα απο τα κυλυκεια μαλλον και θα προτεινε ο Αδωνις ως υπουργος αναπτυξης πως δεν συμφερει
να κατσουν σπιτι τα κοριτσα να μαθουν να κανουν δουλιες του σπιτιου και τα αγορια στο κηπο για αγροτικες εργασιες,απλα τα πραγματα και απο 2α γυμνασιου και πανω να παν να γαμηθουν εχουν κατεβασει περιοδο εχουν αρχισει και βγαζουν τριχες στα αχαμνα θεωρητικα ειναι πολλυ κοντοι ανθρωποιβασικα το θεμα ειναι οτι δεν εχουν που να παρκαρουν ας το πω ετσι τα παιδια αν κλεισουν τα σχολεια και οι γονεις δουλευεουν..οποτε εχει καποιο κοστος φανταζομαι για την κυβερνηση και αυτο
Ελα ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ , εγραψες και ενα λογικο επιχείρημα...βασικα το θεμα ειναι οτι δεν εχουν που να παρκαρουν ας το πω ετσι τα παιδια αν κλεισουν τα σχολεια και οι γονεις δουλευουν..οποτε εχει καποιο κοστος φανταζομαι για την κυβερνηση και αυτο
Τι κοστος εχει ρε τυπε;Για 2-3 εβδομαδες μιλαμε...τωρα που καθονται λογω των εορτων τα παιδια που τα παρκαρουν;βασικα το θεμα ειναι οτι δεν εχουν που να παρκαρουν ας το πω ετσι τα παιδια αν κλεισουν τα σχολεια και οι γονεις δουλευουν..οποτε εχει καποιο κοστος φανταζομαι για την κυβερνηση και αυτο
ρε συ δεν ειναι δικα μου λογια σχεδον ολοι οι γονεις αυτα λενε...δουλευουμε,ειναι μικρα κλπΤι κοστος εχει ρε τυπε;Για 2-3 εβδομαδες μιλαμε...τωρα που καθονται λογω των εορτων τα παιδια που τα παρκαρουν;
εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι δουλευει σεκιουριτι και πεταει τη φωτο με την πισινα... τωρα για τους λογαριασμους να ναι καλα το photoshopζητα ναι... ζητα και μισθοδοδια δεκεμβριου, να δουμε και με το δωρο ποσα χιλιαρικα πηρε, για να υπολογισουμε ποσα 10αρικα θα σμπρωξει στο μεταξι
σε μερσω φιλε-φιδιΕλα ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ , εγραψες και ενα λογικο επιχείρημα...
το ζορι τους ηταν μονο τα γηπεδα που πηγαινουν εμβολιασμενοι...ζμπουτσα τους για ολα τα αλλα...Τι κοστος εχει ρε τυπε;Για 2-3 εβδομαδες μιλαμε...τωρα που καθονται λογω των εορτων τα παιδια που τα παρκαρουν;
εχεις τα κονε να εισαι μεσα στα 1000 ατομα Ραο;που θα μπαινουν μεσα;το ζορι τους ηταν μονο τα γηπεδα που πηγαινουν εμβολιασμενοι...ζμπουτσα τους για ολα τα αλλα...
με τους γαμωσπιτους που μπλεξαμε...
ο Αθηναιος ειπε οτι σαν γνησιος δεξιος και αγνος ανθρωπος σε καλει σπιτι του να δειτε το ματς μαζιτο ζορι τους ηταν μονο τα γηπεδα που πηγαινουν εμβολιασμενοι...ζμπουτσα τους για ολα τα αλλα...
με τους γαμωσπιτους που μπλεξαμε...
αν ερθει με μπλουζα αγαπαω ΑΛΕΞ71ο Αθηναιος ειπε οτι σαν γνησιος δεξιος και αγνος ανθρωπος σε καλει σπιτι του να δειτε το ματς μαζι
Το μαγαζι κερναει ποτο και σνακς