Σε συνεντευξη του στο Πρωτο Θεμα, διαφωνησε με το μετρο της καραντινας το εχω ανεβασει, δεν θα τον ξαναδείς, οι αριστοι είναι αριστοι όταν μας βολευουν, δες Κικιλια και Χαρδαλια τωρα, τουλάχιστον ο Καρανικας δεν εγινε και υπουργος!!!!
τιποτα δεν ανεβασες. Ανεβασες ενα σαιτ του κωλου που παραποιει τι ειπε ο Τσιδρας.
Τo σαιτ του κωλου που ανεβασες ->
"
«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα, να τεθούμε υπό επιτήρηση – όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στην Γαλλία. Δεν θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων». Παράλληλα τόνισε ότι 3.000 κρούσματα, είναι πιθανό να αποτελούν τον πραγματικό αριθμό στη χώρα μας αυτή την στιγμή. Όπως λέει είναι ένα μέγεθος διαχειρίσιμο, αλλά για να παραμείνει διαχειρίσιμο θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα."
το πρωτο θεμα, που πηρε τη συνεντευξη ->
- Σας ανησυχεί το ενδεχόμενο να μην έχουν τα μέτρα το αποτέλεσμα που θέλετε;
Ο κόσμος δεν έχει εκπαιδευτεί να δρα προληπτικά σε τέτοια πρωτόγνωρα θέματα δημόσιας υγείας, το γνωρίζει η επιστημονική κοινότητα αυτό. Κατά την εκτίμησή μου είναι αδύνατον να μην αποδώσουν - έστω και μερικά. Πιστεύω ότι οι Ελληνες έχουν καταλάβει και προσπαθούν, έχουμε πράξει το ανθρωπίνως δυνατό ως επιστήμονες σε αυτή την κρίση δημόσιας υγείας. Εμείς έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, και αυτό καλώ όλους να το σκεφτούν καλά. Θα έχουμε όλοι τη συνείδησή μας ήσυχη στο τέλος αυτής της ιστορίας;
Είναι βασικό ερώτημα που πρέπει να απασχολήσει τους Ελληνες και τώρα και μετά. Χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα -να τεθούμε υπό επιτήρηση- όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στη Γαλλία; Δεν νομίζω πως θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων.
Προσεξε την προταση που προσθεσε το σαιτ του κωλου που χρησιμοποιεις ως πηγη