Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Για όποιον δεν το ξέρει η Σουηδία βρίσκεται στο χείλος της κοινωνικής κατάρρευσης. Και με τις μαλακίες που κάνει με τον covid-19 δεν θα ξημερώσει ούτε το 2021......
Κοψε το σανο, για να φτασει Ελλαδα αυτές τις χωρες πρεπει να περασουν 1000 χρονια, σε πολλα επίπεδα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.051
Πόντοι
1.706
Τον μονο που επρεπε καποιος να πεισει ηταν τον πατερα σου να τραβηχτει οταν επρεπε...τωρα πια ειναι αργα.
Τύπε επειδή φαίνεται ότι μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά και μετά από τόσα ποστ που έχω κάνει αδυνατείς να συλλάβεις αυτό που λέω, θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω όλα τα ποστ μου σε αυτό το νήμα σε μια πρόταση:

Η λήψη ακραίων μέτρων όπως το κλείσιμο των πάντων και η απαγόρευση κυκλοφορίας ΠΙΘΑΝΩΣ δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το κλείσιμο μόνο λίγων συγκεκριμένων υπηρεσιών, την απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων και την τήρηση ορθών πρακτικών υγιεινής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε επειδή φαίνεται ότι μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά και μετά από τόσα ποστ που έχω κάνει αδυνατείς να συλλάβεις αυτό που λέω, θα προσπαθήσω να συμπεριλάβω όλα τα ποστ μου σε αυτό το νήμα σε μια πρόταση:

Η λήψη ακραίων μέτρων όπως το κλείσιμο των πάντων και η απαγόρευση κυκλοφορίας ΠΙΘΑΝΩΣ δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από το κλείσιμο μόνο λίγων συγκεκριμένων υπηρεσιών, την απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων και την τήρηση ορθών πρακτικών υγιεινής.
Το εχουμε συλλαβει τύπε
Απλως κάνεις λαθος

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αυτο σημαινει οτι ειχε προαναγγειλει οτι δεν εχει κανενα νοημα πλεον το ημερισιο πανηγυρακι βγαινει ο Τσιοδρας και ανακοινωνει αριθμους. Αν υπαρχει εκτακτος λογος να βγει να ενημερωσει θα το κανει, τους αριθμους τους περνετε απο την ημερισια ενημερωση του ΕΟΔΥ
Αρα το πανυγηρακι γινόντανε για να περασει η καραντινα, και ο Κουλης χρησημοποιησε έναν κορυφαιο επιστημονα για να γινει Παπαδόπουλος για λιγες μερες??? Φταιει και ο λαμπρος επιστήμονας βεβαια γιατι ο οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα…. Καθηγητης πανεπιστημιου στο ιδιο τραπεζι με Χαρδαλιαδες.. ας προσεχε...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για τον πραγματικό αριθμό αυτών που έχουν κολλήσει, μπορούν να γίνουν από μικρά κράτη τα οποία λόγω μικρού πληθυσμού έχουν την άνεση να διεξάγουν τα - έστω και όχι τελείως αξιόπιστα - τεστ. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Επιβεβαιωμένα κρούσματα ανά 1 εκατομμύριο κατοίκους:
Λουξεμβούργο - 1275
Ισλανδία - 1665
Νησιά Φερόε - 2415
Ανδόρρα - 1462
Λιχτενστάιν - 1206

Σε αντιδιαστολή, σε χώρες που δεν διεξάγουν τα τεστ σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, έχουμε αριθμούς όπως πχ 106 για τις ΗΠΑ, 84 για το Ηνωμένο Βασίλειο, 60 για την Ελλάδα, κλπ
Αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα. Είναι το ποσοστό ανα μυριο.
Σε διπλανή στήλη έχει τα κρούσματα που για το Λουξεμβούργο πχ. είναι κάτω από χίλια. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256

Αυτο που χρειαζεται να καταλαβω το εχω καταλαβει τυπε απο το πρωτο ποστ που εκανες...δεν χρειαζεται να μας βομβαρδιζεις καθημερινα με ηλιθιοτητα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Μην ασχολησε ρε τυπε, είναι τοση η κομματικη θωλουρα του που βλεπει τον Κουλη κατι αναμεσα σε Μεγα Αλεξανδρο και Κωλοκοτρονη!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256
Αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα. Είναι το ποσοστό ανα μυριο.
Σε διπλανή στήλη έχει τα κρούσματα που για το Λουξεμβούργο πχ. είναι κάτω από χίλια. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

Τι του απαντας και εσυ ρε τυπε;Και εγω μαλακια μου που ασχοληθηκα μαζι του....γραφει και με κεφαλαια γραμματα το ΠΙΘΑΝΩΣ τοσο στοκος ειναι.

Ενα ΠΙΘΑΝΩΣ που μπορει δυνητικα να κανει τη διαφορα αναμεσα σε εκατονταδες νεκρους και χιλιαδες νεκρους.

Ενα σοβαρο κρατος δεν θα μπορουσε ποτε να τζογαρει με ανθρωπινες ζωες.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.051
Πόντοι
1.706
Το εχουμε συλλαβει τύπε
Απλως κάνεις λαθος
Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι κάνω λάθος;
Εγώ επειδή δεν είμαι σίγουρος έβαλα τη λέξη "πιθανώς" μέσα στην πρότασή μου. Όλοι εσείς από την άλλη φαίνεστε σίγουροι για τα μέτρα. Μη μπερδεύεστε και κάνετε συγκρίσεις με χώρες που δεν έχουν πάρει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο όπως πχ οι Άγγλοι. Μέχρι στιγμής, χώρες με λίγα προσεγμένα μέτρα όπως η Σουηδία, έχουν τα ίδια αποτελέσματα με την Ελλάδα των ακραίων μέτρων.

1Delon_A7777

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2016
Like
17
Πόντοι
1
---[size=14pt][size=10pt]Ο έξυπνος παραδέχεται ο ηλίθιος επιμένει[/size][/size] ---

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εσυ ειπες οτι διαφωνησε, πες μας εσυ πού το βρηκες
Σε συνεντευξη του στο Πρωτο Θεμα, διαφωνησε με το μετρο της καραντινας το εχω ανεβασει, δεν θα τον ξαναδείς, οι αριστοι είναι αριστοι όταν μας βολευουν, δες Κικιλια και Χαρδαλια τωρα, τουλάχιστον ο Καρανικας δεν εγινε και υπουργος!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μην ασχολησε ρε τυπε, είναι τοση η κομματικη θωλουρα του που βλεπει τον Κουλη κατι αναμεσα σε Μεγα Αλεξανδρο και Κωλοκοτρονη!!!
Το να καταγγελλετε κομματικη θολουρα δεν μου λεει τιποτα.

Πειτε κατι σοβαρο, κατι λογικο και να το συζητησουμε.

Το να λετε αερολογιες δεν βοηθαει.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Το να καταγγελλετε κομματικη θολουρα δεν μου λεει τιποτα.

Πειτε κατι σοβαρο, κατι λογικο και να το συζητησουμε.

Το να λετε αερολογιες δεν βοηθαει.
Δεν είναι καταγγελια είναι διαπιστωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε συνεντευξη του στο Πρωτο Θεμα, διαφωνησε με το μετρο της καραντινας το εχω ανεβασει, δεν θα τον ξαναδείς, οι αριστοι είναι αριστοι όταν μας βολευουν, δες Κικιλια και Χαρδαλια τωρα, τουλάχιστον ο Καρανικας δεν εγινε και υπουργος!!!!
Τύπε λυπαμαι ειλικρινα, ούτε καταλαβαινεις τι διαβαζεις.

Ο Τσιοδρας λεει επι λεξη οτι δεν συμφωνει να υπαρξει επιτηρηση με στρατιωτικα μεσα, και οτι θα ηταν καλο να υπαρχει ομοψυχια στα μετρα χωρις να χρειαστει καταστολη.

Κι εσυ το μετεφρασες οτι διαφωνει με την καραντινα.

Περιμενω να ανακαλεσεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι Λούξοι εχουν θεμα μεγαλο..Εχω ζησει εκεί,εχω και φιλαρακια Ελληνες..
Λοιπόν ,υποδομές εχουν,αλλα Νοσοκομεία και ιατρικό προσωπικό δεν...
Δυο μεγαλα Νοσοκομεία τυπου "Σωτηρία" υπάρχουν και οι εργαζομενοι ειναι στην πλειοψηφία τους Βελγοι,Γαλλοι,Γερμανοί.
Τωρα που κλεισαν τα συνορά τους δεν μπορούν να πανε να δουλεψουν και ειναι υποστελεχωμένοι..
Τεστ παντως κανουν αβερτα...

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

τιποτα δεν ανεβασες. Ανεβασες ενα σαιτ του κωλου που παραποιει τι ειπε ο Τσιδρας.

Τo σαιτ του κωλου που ανεβασες -> "«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα, να τεθούμε υπό επιτήρηση – όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στην Γαλλία. Δεν θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων». Παράλληλα τόνισε ότι  3.000 κρούσματα, είναι πιθανό να αποτελούν τον πραγματικό αριθμό στη χώρα μας αυτή την στιγμή. Όπως λέει είναι ένα μέγεθος διαχειρίσιμο, αλλά για να παραμείνει διαχειρίσιμο θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα."

το πρωτο θεμα, που πηρε τη συνεντευξη ->
- Σας ανησυχεί το ενδεχόμενο να μην έχουν τα μέτρα το αποτέλεσμα που θέλετε;

Ο κόσμος δεν έχει εκπαιδευτεί να δρα προληπτικά σε τέτοια πρωτόγνωρα θέματα δημόσιας υγείας, το γνωρίζει η επιστημονική κοινότητα αυτό. Κατά την εκτίμησή μου είναι αδύνατον να μην αποδώσουν - έστω και μερικά. Πιστεύω ότι οι Ελληνες έχουν καταλάβει και προσπαθούν, έχουμε πράξει το ανθρωπίνως δυνατό ως επιστήμονες σε αυτή την κρίση δημόσιας υγείας. Εμείς έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, και αυτό καλώ όλους να το σκεφτούν καλά. Θα έχουμε όλοι τη συνείδησή μας ήσυχη στο τέλος αυτής της ιστορίας; Είναι βασικό ερώτημα που πρέπει να απασχολήσει τους Ελληνες και τώρα και μετά. Χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα -να τεθούμε υπό επιτήρηση- όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στη Γαλλία; Δεν νομίζω πως θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων.

Προσεξε την προταση που προσθεσε το σαιτ του κωλου που χρησιμοποιεις ως πηγη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256
Για τις υπερπτησεις των Τουρκων τι ειπε ο Τσιονδρας τυπε;Στανταρ κατι μας κρυβει... :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ακριβως τύπε Antebellum

Το κωλο-σάιτ που παρεθεσε ο τυπος εβαλε μια δικη του επικεφαλιδα που δεν στηριζεται πουθενα στο κειμενο

Και μετα το διαβαζουν καποιοι και παιρνουν και περισπουδαστο υφος για να μας πουν οτι τρωμε σανο, ενω εκεινοι το εχουν φαει μεχρι τ αυτια

Και ολα αυτα σε μια εποχη που η πληροφορια ειναι ενα κλικ μακρια για τα παντα.

Αφελείς ή υστεροβουλοι?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
«Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε στρατιωτικού τύπου μέτρα, να τεθούμε υπό επιτήρηση – όπως αυτά που εφαρμόζονται ήδη στην Γαλλία. Δεν θα μας άρεσε κάτι τέτοιο και για αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει ομοψυχία στην τήρηση των μέτρων».

Σωτηρης Τσιοδρας, συνεντευξη στο Πρωτο Θεμα, 21.3.2020

Αυτο καποιοι το μετεφρασαν οτι ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ο Τσιοδρας.

Ελεος και ξανα ελεος
εξαιρετικα συμπαθης ο κ.Τσιορδας :hi: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom