Hello Africa! Tell me how you're doin'Α μαύρη!! Διάβαζα μουρη
Μαύρο Διαμαντή ακατέργαστο.απο ντακαρ
Μεχρι να γίνει η τσαπου μαύρη..
Hello Africa! Tell me how you're doin'Α μαύρη!! Διάβαζα μουρη
Μαύρο Διαμαντή ακατέργαστο.απο ντακαρ
Άσε με τώρα .....τρώω halvaci dondurmaHello Africa! Tell me how you're doin'
Μεχρι να γίνει η τσαπου μαύρη..
μην πας να ξεφυγεις με πετρετζιδικα τσαλιμακια.Άσε με τώρα .....τρώω halvaci dondurma
Για να συνεχίσω να έχω επαφή με τη χεστρα κ το βραδυ
Ρε τύπε,τι να μην σε πάει αίμα μ αυτά... φάε κάνα λαπα (ρύζι) μπας και στουπωσειςΆσε με τώρα .....τρώω halvaci dondurma
Για να συνεχίσω να έχω επαφή με τη χεστρα κ το βραδυ
Έφαγα μπασμάτι για αρχηΡε τύπε,τι να μην σε πάει αίμα μ αυτά... φάε κάνα λαπα (ρύζι) μπας και στουπωσεις
Ασε ρε τον ανθρωπο να αναρρωσειστειλε παλι τη μαυρη που ποσταρες πριν λιγες ωρες.
δε θυμαμαι σε ποιο θρεντ την εβαλες
ειναι μεγαλη σουπια τελικα και παρτακιας.Ασε ρε τον ανθρωπο να αναρρωσει
Έχει το μαυράκι που τον προσέχει τώρα που χέζεται ... τι να της πει .. να σε δώσω κιόλας να σε γαμήσει ο άλλος από το μπου ? χοντρό !ειναι μεγαλη σουπια τελικα και παρτακιας.
δε μου δινει στοιχεια
μεχρι σενεγαλη δε φτανει το καβλι μου.Έχει το μαυράκι που τον προσέχει τώρα που χέζεται ... τι να της πει .. να σε δώσω κιόλας να σε γαμήσει ο άλλος από το μπου ? χοντρό !
Σύμφωνα με τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ την όμικρον την περνάνε ΟΛΟΙ σαν γριπούλα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.ΓΚΛΑΣΚΕ οι εμβολιασμενοι περναμε την Ομικρον σαν γριπουλα
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙ...Σύμφωνα με τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ την όμικρον την περνάνε ΟΛΟΙ σαν γριπούλα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.
απο την νοτια αφρικη ετσι ειπανεμακαρι,ΜΑΚΑΡΙ...
ακομα δυο κυκλους θα κανει ο ιος και τελειωσεΣύμφωνα με τις ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ την όμικρον την περνάνε ΟΛΟΙ σαν γριπούλα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.
για να δουμε αν πανε ολα καλα λογικα ξεμπερδευουμεαπο την νοτια αφρικη ετσι ειπανε
θεωρειται ως μια απλη γριπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακομα δυο κυκλους θα κανει ο ιος και τελειωσε
μαξιμουμ ενα χρονο σου λεω απο τωρα θα εχουμε ξεμπερδεψειγια να δουμε αν πανε ολα καλα λογικα ξεμπερδευουμε
Ρε φίλε δεν σου έγραψε ο γιατρός και προβιοτικα μαζί με την αντιβίωση για να μην σε πάει σερπαντινα; Και κανένα γιαούρτι πρόβειο αυτό με την πέτσα.Έφαγα μπασμάτι για αρχη
με τον ψυχοπαθή γουρλομάτη πότε θα ξεμπερδέψουμε είναι το θέμαγια να δουμε αν πανε ολα καλα λογικα ξεμπερδευουμε
Αρχιδια μού έγραψα το νιμουΡε φίλε δεν σου έγραψε ο γιατρός και προβιοτικα μαζί με την αντιβίωση για να μην σε πάει σερπαντινα; Και κανένα γιαούρτι πρόβειο αυτό με την πέτσα.
πσιιιτ εδω ειμαι ακομα εεε ?Αρχιδια μού έγραψα το νιμου
Αυτοί στο σαρβαιβορ φαντάζομαι τι σκατα θα βγάζουν με το φακορυζο!!
Kαι τι θελεις να κανουμε δηλαδη με τα τζακια και τις ξυλοσομπες?Οπως δεν ξερει οτι στις πολεις καινε τζακια και ξυλοσομπες.
Ευτυχως που ενημερωθηκε , δεν ηξερε ο ανθρωπος, κακό ειναι;
Ούτε αυτό θα το θεωρήσεις λοκνταουν να φανταστώ ε;Kαι τι θελεις να κανουμε δηλαδη με τα τζακια και τις ξυλοσομπες?