kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.060
- Πόντοι
- 6.256
Γραφουνε για μασκες στον δρομο?????
Πηγαινε και κανε ελεγχο σε γυφτο με τα κανια ρε κακομοιρη δημοσιε υπαλληλε και αφησε τον πιτσιρικα και την μασκα που και εσυ ο ιδιοσ δεν την φορας αλλα σε γυφτουσ και μαφια κλπ μεγαλεσ κοτεσ που να πατε εκει να τα βαλετε θα σας φυγει η μαγκια
Σκούξε σούργελοχρονια πολλα αλανι μου!!! .....καθεσαι να εξηγησεις στο μουλικο που ζει με χαπια....χρονιαρες μερες.
Αν βρούνε κανένα μαλάκα σαν εσένα... πιθανόν ναι!Γραφουνε για μασκες στον δρομο?????
τερμα δεξια στην ιάσωνος περα προς αχιλλέως εχει 2 μαυρα μαυρα ετσι κοντουλικα τσαχπινιαρικα..εχω μπει 2 φορες στο μαγαζι αλλα ακόμα δεν τα εχω περάσει απο γρέζι...τα ειχεις τσεκάρει? ετσι γυφτε στυλΣκούξε σούργελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν βρούνε κανένα μαλάκα σαν εσένα... πιθανόν ναι!
That's what malakes are for
την γαμησαμε τυποι το πηρα αποφαση
ετσι θα γερασουμε θα μας παει υπηρεσιες σαν τον στρατο1 εξω 3 μεσα ενδιαμεσα θα βαραμε και διαφορα εμβολια ανα 3μηνο
αυτο ηταν οτι ζησαμε ζησαμε
Νεα μετρα απο σημερα και εγω δεν το ηξερα στην δουλεια το εμαθαΓραφουνε για μασκες στον δρομο?????
δηλαδη περπατας στον δρομο,στον καθαρο αερα ,εχεις κουμπωσει τριπλο αποσταγμα μπουρλα ,αλλα πρεπει να φορας μασκα???....για ποιο λογο ,σε περιπτωση που τρελαθεις και δαγκωσεις κανενα?Νεα μετρα απο σημερα και εγω δεν το ηξερα στην δουλεια το εμαθα
Nope, τσέκαρε τα ακαποτα μιας και τα κάνεις αυτά και πες μουΑντε μη γαμησω καμια
τερμα δεξια στην ιάσωνος περα προς αχιλλέως εχει 2 μαυρα μαυρα ετσι κοντουλικα τσαχπινιαρικα..εχω μπει 2 φορες στο μαγαζι αλλα ακόμα δεν τα εχω περάσει απο γρέζι...τα ειχεις τσεκάρει? ετσι γυφτε στυλ
Για σένα που είσαι αγράμματος μαλακας ναι. Αυτός είναι ο λόγος, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση, δεν έχει νόημα άλλωστε!δηλαδη περπατας στον δρομο,στον καθαρο αερα ,εχεις κουμπωσει τριπλο αποσταγμα μπουρλα ,αλλα πρεπει να φορας μασκα???....για ποιο λογο ,σε περιπτωση που τρελαθεις και δαγκωσεις κανενα?
Ειδες μαλακα που οταν σου ελεγα οτι ειναι για το πουτσο τα ραπιντ εσυ με ελεγες Πανεπιστημονα;Εγω σημερα,διαγνωστικα με κορονα,στο PCR.
Τρια ραπιντ,με εδειχναν αρνητικο...οτι να ναι.
Ευτυχως εχω ορεξη να χαιδευω την μαιμου
Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...για να μην μεταδιδεις ρε τυπε.Και οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τα εχουμε πει ενα εκ φορες...δηλαδη περπατας στον δρομο,στον καθαρο αερα ,εχεις κουμπωσει τριπλο αποσταγμα μπουρλα ,αλλα πρεπει να φορας μασκα???....για ποιο λογο ,σε περιπτωση που τρελαθεις και δαγκωσεις κανενα?
που μεταδιδουν ,εξω στον δρομο οταν περπατανε????....ποιος μαλακας σκεφτηκε παλι αυτο το καφριλικι?????....δηλαδη τωρα οι μαλακοκαυληδες που οδηγανε με μασκα μονοι τους ειναι νορμαλ????Ωχ μωρε μαλακα και εσυ...για να μην μεταδιδεις ρε τυπε.Και οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τα εχουμε πει ενα εκ φορες...
Να σαι καλα τυπε,καλα χριστουγενναΕιδες μαλακα που οταν σου ελεγα οτι ειναι για το πουτσο τα ραπιντ εσυ με ελεγες Πανεπιστημονα;
Περαστικα!
Δεν εχεις ξανακουσει δηλαδη για αιωρουμενα σωματιδια που μπορουν να παραμεινουν στον αερα για ωρες;Η πιθανοτητα ειναι πολυ πιο μικρη σε εξωτερικους χωρους αλλα υπαρκτη.Απο τη στιγμη που η Ομικρον αποδεδειγμενα ειναι πολυ πιο μεταδοτικη τι θελεις να κανουν;που μεταδιδουν ,εξω στον δρομο οταν περπατανε????....ποιος μαλακας σκεφτηκε παλι αυτο το καφριλικι?????....δηλαδη τωρα οι μαλακοκαυληδες που οδηγανε με μασκα μονοι τους ειναι νορμαλ????
Σοβαρα τωρα θελεις να συζητησουμε αυτη τη μαλακια????τριπλα εμβολιασμενοι με μασκα σε εξωτερικο χωρο????ποιες πιθανοτητες ??? να πιασεις 8 στα 8 στοιχημα χηναρια πιθανοτερο ειναι.....ρε πλακα κλανουμε?????Δεν εχεις ξανακουσει δηλαδη για αιωρουμενα σωματιδια που μπορουν να παραμεινουν στον αερα για ωρες;Η πιθανοτητα ειναι πολυ πιο μικρη σε εξωτερικους χωρους αλλα υπαρκτη.Απο τη στιγμη που η Ομικρον αποδεδειγμενα ειναι πολυ πιο μεταδοτικη τι θελεις να κανουν;