Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 2.606
εκτος αν οι Γαλλοι βγαλουν καποιο συμπερασμα με την ερευνα που τρεχει
Μπορεί να υπάρχουν πιο σύντομα νέα.
Στο Άγιον Όρος έχουν αγρυπνία για τον ιό...
εκτος αν οι Γαλλοι βγαλουν καποιο συμπερασμα με την ερευνα που τρεχει
Πάντως οι πρώτες 10-15 σελίδες μετά την είδηση των νέων μέτρων αναδεικνύουν τη ΜΑΛΑΚΙΑ και τη ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ που κουβαλάει αυτός ο λαός.
Τυχερή είναι που υπάρχει ακόμα αυτή η χώρα.
Μην γελάς γιατί θα σε χτυπήσω με την μαγκούρα >Επιστροφη στην κανονικοτητα;
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι 26-27 Απριλίου θα ανοίξουν τα σχολεία.
Μετά το Πάσχα δλδ, αλλά την βρίσκω πολύ βιαστική εκτίμηση.
Κάθε μέρα αλλάζουν όλα.
Εφόσον αρκετοί ήδη θα έχουν ανοσία, και εφόσον η μεγάλη πλειοψηφία δεν θα χρειαστεί ΜΕΘ, τουλάχιστον θα χαλαρώσουν αρκετά τα μέτρα.
Κωλόγερε μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτή η μαλακία μπορεί να κάνει καμιά μετάλλαξη το φθινόπωρο και πάλι φτου και απο την αρχή :S :S :SΣταματηστε να διαμαρτυρεστε για τα μετρα που παιρνονται και να διαμαρτυρεσθε για τα μετρα που δεν παιρνονται.
Το τσάμπιονς λιγκ ν'αρχίσει τύπε,ποιος τα γαμάει τα σχολεία
Ας τη βγαλουμε πρωτα ως τον Σεπτεμβριο και βλεπουμε ρε Διο.Κωλόγερε μου είπε ο γιατρός μου ότι αυτή η μαλακία μπορεί να κάνει καμιά μετάλλαξη το φθινόπωρο και πάλι φτου και απο την αρχή :S :S :S
Κακό μπελά βάλαμε στο κεφάλι μας με τον φολιδωτό μυρμηγκοφάγο >
Ενω οι επομενες ξεχειλιζουν απο ανθρωπια,φιλοτιμο και σεβασμο στους ασθενεστερους ανθρωπους...
Εγώ διάβασα ότι οι περιπτώσεις που πήραν εξιτήριο, και βρέθηκε πάλι ο ιός είναι περιπτώσεις όπου ακόμα υπήρχε ένα φορτίο, και δεν είναι περιπτώσεις όπου μολύνθηκαν ξανά.Πως το κρινεις αληθεια το αρκετοι τυπε;
Και ποιος σου ειπε οτι εχει αποδειχτει επιστημονικα οτι υπαρχει ανοσια μετα απο την αποθεραπεια;
Γιατι μεχρι τωρα δεν εχει αποδειχτει κατι τετοιο ενω εχουν αναφερφει και περιστατικα,λιγα μεν,που εχουν ξανανοσησει απο τον ιο...
Τελη Απριλη υπολογιζουν οτι η καμπυλη με τα κρουσματα θα ειναι στο ανωτερο επιπεδο της και απο εκει και περα θα αρχισει η καμψη....
Αμα χαλαρωσεις τοτε τα μετρα θα εχεις φαει 1 μηνα κλεισουρα και κλειδωμα της οικονομιας για το τιποτα...
χαρηκες ανοητε?σου κοβουν ενα αυτογραφο κι εκεινοι, μονο που θα σου κοστιζει 150 ευρω τη φορα
Αρχίσει δεν αρχίσει...ΓΚΟΜΕΝΑ δεν θα βρεις...μην ξεχνιόμαστεΤο τσάμπιονς λιγκ ν'αρχίσει τύπε,ποιος τα γαμάει τα σχολεία
ορθα μιλας κωλογερεΚαι ευκαιρια να αρχισουμε να δειχνουμε λιγη ανθρωπια και αλληλεγγυη στους συνανθρωπους μας.
Και αυτα δεν τα δειχνουμε τρεχοντας στα σουπερ μαρκετ και στοκαροντας κωλοχαρτα και αντισηπτικα για δυο χρονια, στερωντας τα απο αυτον που τα εχει αναγκει.
Εγώ διάβασα ότι οι περιπτώσεις που πήραν εξιτήριο, και βρέθηκε πάλι ο ιός είναι περιπτώσεις όπου ακόμα υπήρχε ένα φορτίο, και δεν είναι περιπτώσεις όπου μολύνθηκαν ξανά.
Και πλέον με αρκετή σιγουριά λένε ότι δημιουργούνται αντισώματα.
Ναι αν αυτοί που βρίσκονται στο όχημα κινούνται προς και από την εργασία τους
κατευθύνονται για να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα επισκέπτονται γιατρό ή πρόσωπο το οποίο χρειάζεται φροντίδα.
Όχι όμως αν πάρεις το όχημα σου και κάνεις μια βόλτα και επιστρέψεις σπίτι χωρίς να κάνεις στάση πουθενά.