celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.144
- Πόντοι
- 6.056
ολοι οι αυτοαπσχολουμενοι τυποι εγγραφο τυπου Α :S :S :S
ολοι οι αυτοαπσχολουμενοι τυποι εγγραφο τυπου Α :S :S :S
γαμησι,στρατιωτικο περιπατο και τους αφηνουμε να ψοφησουν και αποθεση χωματερη για να χορτασουν τα ορνια...Πάντως τις τελευταίες μέρες επαναπατριστηκαν χιλιάδες από το εξωτερικό... Αυτοί θα αρχίσουν να σπερνουν τον θάνατο και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται σε καμία 10αρια μέρες από σήμερα... Πάμε για τρομερή πουτσα μάγκες..
Ήδη σήμερα μπουζουριασαν 13 από αυτούς που παραβίασαν την καραντίνα τους ήδη από την 1η μερα...
:S
Το SMS δεν αφορά την εργασία. Άμα έχω καταλάβει σωστά.Ναι αυτό το κατέβασα. Αλλά με sms δε βρήκα να γίνεται.
Με sms δεν γίνεται.Ναι αυτό το κατέβασα. Αλλά με sms δε βρήκα να γίνεται.
Φίλε κάνω διαφορετικά τεστ οπότε κάνε υπομονή μέχρι να ξαναρχίσει το άθλημα και θα γίνουμε πασάδες!να γινουν μαζικα τεστ,τι να κανουμε :S :S :S
γαμησι,στρατιωτικο περιπατο και τους αφηνουμε να ψοφησουν και αποθεση χωματερη για να χορτασουν τα ορνια...
Ετσι κατάλαβα κι εγώ. Θα βόλευε όμως σε περιπτωση που αλλάζεις προορισμό στη διάρκεια της ημέρας, κάτι συχνό στη δουλειά μου. Τεσπά ξεκινάμε και βλέπουμε.Το SMS δεν αφορά την εργασία. Άμα έχω καταλάβει σωστά.
Αφορά ατομικές μετακινήσεις.
ποτε δεν ειναι αργα γαμω τα υπαρχοντα τουςΑυτό έπρεπε να μας το πει εξαρχής ο κουλής τυπε...τι καθίσαμε θα εβδομαδα μέσα σαν τους μαλακές άμα ήταν να μας φέρει κάτι χιλιαδες φυματικους με σκουλαμεντο από το εξωτερικό??? :S
Οι μλκες του Star βάλανε ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑ
Αυτό ισχύει man το έκαναν για όσους δεν μπορούν για κάποιο λόγο να εκτυπώσουν το έντυπο μάλλονΤο SMS δεν αφορά την εργασία. Άμα έχω καταλάβει σωστά.
Αφορά ατομικές μετακινήσεις.
5000 χιλ προστιμοΠάντως τις τελευταίες μέρες επαναπατριστηκαν χιλιάδες από το εξωτερικό... Αυτοί θα αρχίσουν να σπερνουν τον θάνατο και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται σε καμία 10αρια μέρες από σήμερα... Πάμε για τρομερή πουτσα μάγκες..
Ήδη σήμερα μπουζουριασαν 13 από αυτούς που παραβίασαν την καραντίνα τους ήδη από την 1η μερα...
Να δείτε τώρα που επέστρεψα εγώ ο ιός θα πάρει πόδι :-*
αν το γραφω την ωρα που με σταματανε σε φαση αυτογραφο?
Κάθε μέρα άλλες δέκα μέρες λες ρε Τάκη :SΠάντως τις τελευταίες μέρες επαναπατριστηκαν χιλιάδες από το εξωτερικό... Αυτοί θα αρχίσουν να σπερνουν τον θάνατο και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται σε καμία 10αρια μέρες από σήμερα... Πάμε για τρομερή πουτσα μάγκες..