Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.719
Πόντοι
6.256
Οι θάνατοι ανεμβολιαστων είναι αυτοκτονιες απο το καλοκαίρι και μετά.
Απορω γιατί ασχολούμαστε?
Μονο οι ψυχίατροι πρέπει να ασχοληθούν και να δουλεύουν διπλοβαρδιες με αυτα τα ζωα!
Πρεπει να βοηθάμε τον πλησίον μας.
Και συ ισως αυριο χρειαστεις καποια βοήθεια. Θες να μη σε βοηθήσουν;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.719
Πόντοι
6.256
νεο αποσμητικο για τα βατσινοειδη κατα του κουλοϊου, ενεκα συντομων χριστουγεννιατικων εορτων.
ψεκαστειτε ελευθερα για να σας φυγουν ολοι οι φοβοι.
κορωνοδωρο.jpg
Που ειναι ρε ο γιδογαμπρός.
Αρχιζω και ανησυχω.
Λες να του τον αντετοακούμπησε κανας ελληνας απο τη νηγιρία και κλέφτηκαν;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.451
Πόντοι
27.261

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.719
Πόντοι
6.256
Την άποψη μου για τα κουταλάκια και τις εικόνες την έχω εκφράσει πολλές φορές εδώ μέσα. Κάποιοι, κυρίως ηλικιωμενοι-ες, που νομίζουν ότι ο Θεός θα τούς συγχωρέσει τις αμαρτίες τους γλυφωντας κουταλάκια και φιλωντας εικόνες.
Όχι μωρη κουφάλα, που πηδιωσουνα στο χωριό με τον αδελφό του άνδρα σου, όσα κουταλάκια και να γλείφεις μαζί μου στην κωλαση θα έρθεις.
Ακομα και την κολαση με ωμεγα τη γραφεις ρε γερο
Ο νους σου εκει γεροκωλά

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.885
Πόντοι
22.785
:smitten: :smitten:
Ένας ιός έχει δώσει τόσο πόνο σε ανθρώπους λύπη σε αγαπημένα πρόσωπα που δεν είναι μαζί μας ξαφνικά η ζωή μας δεν είναι δεδομένη..... όμορφο βράδυ να έχετε...
Υ.Γ. Καμία μάχη δεν είναι χαμένη αν δεν έχει δοθεί!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
λες να βγαλουμε κανα αμπερ αλερτ ?
Ο πιμποδικηγορος εθεάθη και συνελήφθη στο χωριό Χοντρίνι της Ιταλίας καθώς είχε κλεφτεί με μια παχιά ντόπια χωρίς την έγκριση της φάρμας της.

images.jpeg-5.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.451
Πόντοι
27.261
Ο πιμποδικηγορος εθεάθη και συνελήφθη στο χωριό Χοντρίνι της Ιταλίας καθώς είχε κλεφτεί με μια παχιά ντόπια χωρίς την έγκριση της φάρμας της.

images.jpeg-5.jpg
σοβαρα τωρα, που πηγαν ολα τα "εκλεκτα" μελη ? :confused:
πολλες απουσιες βλεπω, λες να κολλησαν τον κουλοϊο τελικα ?:think:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Τύπε θα πεθάνουμε όλοι!!! Που τα βρήκες αυτά τα στοιχεία από την στιγμή που η θνητότητα στην Ελλάδα από όλες τις μεταλλάξεις είναι μικρότερη από 0,2%;
"Οποιος νόσησε θα πεθάνει από την όμικρον ενώ οι εμβολιασμένοι μια χαρά θα είναι" !!! Πρέπει να έκανες πολλές μελέτες πάνω στην όμικρον χαχαχα

Οσον αφορά τα ποσοστά στους 130 ψάξε και βρες πάντως ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…. όσον αφορά τις πρώτες ενδείξεις για την όμικρον… Επίσης ψάξε και βρες…. εγώ δεν ξαναμπαίνω στην διαδικασία να ποστάρω link…. Ολοι αυτοί που έχουν ανακαλύψει τι μας κρύβουν έχουν τις πηγές τους… και ξεκόλλα από το 0,2% γιατί δεν ισχύει. Αλλά ακόμη και σε αυτό το 0,2% ψάξε και πες μου ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων… Βέβαια κάθε ένας που μπαίνει στην ΜΕΘ χωρίς να είχε εμβολιαστεί και αυτός για 0,2% μιλούσε και γελούσε….

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν Ανδρουλάκη στη δεύτερη Κυριακή με εναν εκ των δύο άλλων και σίγουρα νικητή αυτόν. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Είναι προφανές πως έχεις θέμα με την κατανόηση της γλώσσας. Τη σχέση στην έγραψα. Αν δε μπορείς να την καταλάβεις δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου λύσει το νοητικό πρόβλημα
ένα πράγμα δεν κατάλαβα όμως, παρότι σε διαβάζω τόση ώρα. Ισχυρίζεσαι πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους θανάτους των ασθενών με Κόβιντ αν Νοσηλεύονται σε απλά κρεββάτια, ή αν τα ίδια άτομα Νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Αν με ενοχλεί λέει. Και πολύ περισσότερο με ενοχλεί που Τράγκες και Μητροπολίτες βρίσκουν αμέσως θέσεις σε ΜΕΘ ενώ ο απλός κοσμάκης πεθαίνει σε διαδρόμους περιμένοντας.
Με έχεις κόψει εμένα να μην τα χώνω στην κυβέρνηση όταν ρετάρει;
Οχι δεν ειπα οτι εισαι κομματοσκυλο απλα στα αρχιδια μου ο Τσιπρας και τι λεει και κανει...εγω παντα κριτικαρω οποιον κυβερναει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τραβα άνοιξε το ένα κατρουλί ματάκι σου και το άλλο το χεζουλί , και δες εδω όλες τις δημοσκοπήσεις του δεύτερου 15ημερου του Νοέμβρη...
Σαρωτικός ο Λοβέρδος όπως και τωρα ο γουρλοματης:2funny:

20211215_202337.jpg

Βεβαίως εχει πολλές σχέσεις ο Τσιοδρας με τον Σύριζα, κατ αρχάς ολοι του Συριζα ειναι μες τις εκκλησίες ολη μερα μαζί του.
Δεν παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος. Μου παραθέτεις δημοσκοπήσεις που βεβαιώνουν αυτό που έγραψα, νομίζοντας ότι μου τη λες κιόλας. Μιλάμε έχεις σοβαρό θέμα με τη γλώσσα.
Πάρε και μια αποδειξη πέρα της δικής σου. Κι ένα σωρό ακόμα αρθρα του Νοεμβρίου μπορώ να σου παραθέσω που λένε ότι ο Ανδρουλάκης είναι το φαβορί με όποιον και να περάσει στο δεύτερο γύρο. Η Stoiximan τον είχε φαβορί με τη μικρότερη απόδοση για επόμενο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ. Αλλά για ταγάρια που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και διαβάζουν Αυγή και Ντοκουμέντο δεν υπάρχει σωτηρία.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ένα πράγμα δεν κατάλαβα όμως, παρότι σε διαβάζω τόση ώρα. Ισχυρίζεσαι πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους θανάτους των ασθενών με Κόβιντ αν Νοσηλεύονται σε απλά κρεββάτια, ή αν τα ίδια άτομα Νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ; Ελπίζω σε ευθεία απάντηση
Που έγραψα εγώ οτιδήποτε τέτοιο;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δεν παίζει να είσαι τόσο ηλίθιος. Μου παραθέτεις δημοσκοπήσεις που βεβαιώνουν αυτό που έγραψα, νομίζοντας ότι μου τη λες κιόλας. Μιλάμε έχεις σοβαρό θέμα με τη γλώσσα.
Πάρε και μια αποδειξη πέρα της δικής σου. Κι ένα σωρό ακόμα αρθρα του Νοεμβρίου μπορώ να σου παραθέσω που λένε ότι ο Ανδρουλάκης είναι το φαβορί με όποιον και να περάσει στο δεύτερο γύρο. Η Stoiximan τον είχε φαβορί με τη μικρότερη απόδοση για επόμενο πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ. Αλλά για ταγάρια που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και διαβάζουν Αυγή και Ντοκουμέντο δεν υπάρχει σωτηρία.

Α όντως έχεις θεματακι με την όραση, δε ξέρω αν φταίει το κατρουλί ή το χεζουλί μάτι σου, ή και τα δυό μαζί, αλλά θα στην ζουμαρω ακομα καλύτερα τη φωτο για να μην ζοριζεσαι πολυ και σε χάσουμε.

20211215_215234.jpg

Εδω ειναι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον "Ανδρουλάκη" πρώτο.

Νταξει; το χουμε τώρα;
Μπράβο ηλικιωμένε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Α όντως έχεις θεματακι με την όραση, δε ξέρω αν φταίει το κατρουλί ή το χεζουλί μάτι σου, ή και τα δυό μαζί, αλλά θα στην ζουμαρω ακομα καλύτερα τη φωτο για να μην ζοριζεσαι πολυ και σε χάσουμε.

20211215_215234.jpg

Εδω ειναι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον "Ανδρουλάκη" πρώτο.

Νταξει; το χουμε τώρα;
Μπράβο ηλικιωμένε.
Εντάξει μας έπεισες ότι είσαι πανηλίθιος αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Να παραθέσω το ποστ μου ξανά, γιατί δεν έχει νόημα να σου μάθω την έννοια των λέξεων.
Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν Ανδρουλάκη στη δεύτερη Κυριακή με εναν εκ των δύο άλλων και σίγουρα νικητή αυτόν. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Είναι προφανές πως έχεις θέμα με την κατανόηση της γλώσσας. Τη σχέση στην έγραψα. Αν δε μπορείς να την καταλάβεις δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου λύσει το νοητικό πρόβλημα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εντάξει μας έπεισες ότι είσαι πανηλίθιος αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Να παραθέσω το ποστ μου ξανά, γιατί δεν έχει νόημα να σου μάθω το νόημα των λέξεων.
Ρε παπαράκο, εγω αρχικά σου έγραψα για τις δημοσκοπήσεις του α γύρου, στις οποίες ήταν όλοι, αλλά εσυ ως γυναικωτό φουστάκι εγραψες για τον β γυρο γυρνώντας τη μπιφτεκα, ποιος χεστηκε για τον β γυρο; εκεί τα πράγματα είχαν ηδη ξεκαθαρίσει.

Μπορώ να σου βρω και εγω ένα σωρό άρθρα τα οποία λενε "φαβορί ο Λοβέρδος" .

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε παπαράκο, εγω αρχικά σου έγραψα για τις δημοσκοπήσεις του α γύρου, στις οποίες ήταν όλοι, αλλά εσυ ως γυναικωτό φουστάκι εγραψες για τον β γυρο γυρνώντας τη μπιφτεκα, ποιος χεστηκε για τον β γυρο; εκεί τα πράγματα είχαν ηδη ξεκαθαρίσει.

Μπορώ να σου βρω και εγω ένα σωρό άρθρα τα οποία λενε "φαβορί ο Λοβέρδος" .
Κοίτα καραγκιοζάκο. Σου παρεθεσα μετρήσεις πριν τον πρώτο γύρο. Του Νοεμβρίου. Γιατί οι εκλογές αφορούσαν τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και όχι τον νικητή του πρώτου γύρου. Που έλεγαν ξεκάθαρα τι θα συμβεί. Και αυτό συνέβη. Με ποσοστά πρώτου και δευτέρου γύρου και με τους δυνατούς συνδυασμούς στη δεύτερη αναμέτρηση. Με ποσοστά επίσης. Άντε να το ξαναγράψω. Ανδρουλάκης σίγουρα στο δεύτερο γύρο και νικητής εκεί με όποιον και να πέσει. Να κάνω και την παράθεση ξανά. Του Νοεμβρίου οι δημοσκοπήσεις. Του Νοεμβρίου και το άρθρο από τα ΝΕΑ
Μόνο μαλάκες σαν εσένα αδυνατούν να καταλαβουν τα προφανή και τα αυτονόητα. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Κοίτα καραγκιοζάκο. Σου παρεθεσα μετρήσεις πριν τον πρώτο γύρο. Του Νοεμβρίου. Γιατί οι εκλογές αφορούσαν τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και όχι τον νικητή του πρώτου γύρου. Που έλεγαν ξεκάθαρα τι θα συμβεί. Και αυτό συνέβη. Με ποσοστά πρώτου και δευτέρου γύρου και με τους δυνατούς συνδυασμούς στη δεύτερη αναμέτρηση. Με ποσοστά επίσης. Άντε να το ξαναγράψω. Ανδρουλάκης σίγουρα στο δεύτερο γύρο και νικητής εκεί με όποιον και να πέσει. Να κάνω και την παράθεση ξανά. Του Νοεμβρίου οι δημοσκοπήσεις. Του Νοεμβρίου και το άρθρο από τα ΝΕΑ
Τις δημοσκοπήσεις του α γύρου που (Οι περισσότερες) εδειχναν Λοβερδο πρώτο, γιατι τις εκανες γαργάρα;
Γιατί εγώ ΑΡΧΙΚΆ αυτές σου ανέφερα, και πάνω σε αυτές σου έδειξα και τις φωτο.
Επίσης και τα τόσα φιλοκυβερνητικα σάιτ που εδειχναν φαβορί τον Λοβερδο, και αυτα γαργάρα, μάλλον καταλαθος δεν τα είδες.
Εσυ απλα τωρα καπου ήθελες να πατήσεις μπας και παρεις λίγο αερα απο την κατρουίλα πανω σου.
Αντε προσπάθησε πάλι τώρα να μου γράψεις για τον Ανδρουλάκη στο β γυρο, ενώ οι δημοσκοπησεις για τον α γυρο έδειχναν φαβορί Λοβερδο.
Επίσης να ξεχάσουμε τον Σκατάι που λιβανιζε όλη μέρα Λοβερδο;...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.451
Πόντοι
27.261

Stories

Νέο!