Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σωστα

Ο Κούλης είδες τι υποστήριξε απο το βήμα της Βουλής, αντε να στο υπενθυμίσω απο 'δω σε περίπτωση που το ξέχασες.

Νταξει; το 'χουμε;

Η μελετη του Τσιοδρα, λοιπόν, έρχεται σύμφωνη με όλη την ιατρική κοινότητα.
Στο λένε ευθέως όλοι οι γιατροί "η μελέτη του Σωτήρη ειναι σωστη"

Επίσης στο λένε ευθέως οι ιατροί "οσα είπε ο Κουλης από το βήμα είναι ανοησίες"...
Τώρα με όλα αυτά, τι σχέση έχει ο Τσίπρας, ο Συριζα, και το κάθε κόμμα που μπορεί να κάνει αντιπολιτευση...

Ειπε μαλακιες ο Κουλης; ειπε.
Στέκει η μελέτη του Τσιοδρα; στέκει...

Όλα τα άλλα τα "προοπτική εξουσίας του Συριζαικου τσιρκου" ειναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι μαλάκας όταν χρησιμοποιείς ως έγκυρο αυτόν που απαξίωνες σχεδόν δυο χρονια τώρα, επειδή απλά σε βόλεψε μια φράση του και ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι καταλαβαίνουν άριστα πόσο μαλάκας είσαι, λυπάμαι αλλά δε μπορω΄ να κάνω κάτι περισσότερο.
Να κάνω εγώ σημαία τον καραγκιόζη τον Πολακη, που τον στολίζω σε κάθε ευκαιρία, επειδή με βόλεψε μια φράση του και αν μου την πει κάποιος να πετάω αετό και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Ο Ιωαννιδης μιλούσε για 10 χιλιάδες νεκρους στις ΗΠΑ και πανε ολοταχως για το 1 μυριο αρχες του 2022!
Ποσο ψεκας μπορεί να είναι κάποιος για να συνεχιζει να ακούει αυτα τα ψυχακια!
η ερώτηση είναι άλλη. Οι προβλέψεις του Ιωαννίδη αποδείχτηκαν όλες, ΜΑ ΟΛΕΣ λάθος. Εκτός από την τεράστια πατάτα με τους Νεκρούς, είχε πει πως δεν θα βρεθεί εμβόλιο. Γιατί συνεχίζουν να τον καλούν και να έχει βήμα να πει τις απόψεις του; ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Τελικα μια ερωτηση εχω... Οι εμβολιασμενοι ειναι προστατευμενοι η οχι...;
σχετικά ναι. Απόλυτα, όχι. Όμως η Σιγκαπούρη απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία τη χρησιμότητα του Εμβολιασμού. Έχει το μισό πληθυσμό από εμάς και λίγο πάνω από 800 νεκρούς

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.214
Πόντοι
6.056
της απάντησε Συνάδελφός της πως δεν έχει γίνει επίσης έρευνα αν κάποιος πηδήξει από τον τέταρτο όροφο δεν θα τραυματιστεί. Πλην όμως, απέδειξε ότι είναι ανέντιμη. Υπήρχε ένας πάρα πολύ απλός τρόπος να αποδείξει τη Δήλωσή της. Να πήγαινε μαζί με ένα Ιερέα σε δέκα περιστατικά Κόβιντ που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ, να κοινωνούσε ύστερα από 10 βεβαιωμένα βαριά κρούσματα και στη συνέχει να καθόταν Καραντίνα σπίτι της. Αν δεν κόλλαγε, θα μπορούσε να κάνει Δημοσίευση και να συνταράξει την Επιστημονική Κοινότητα. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, και δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο
Δεν δοκιμαζουμε τον δημιουργο χωρις να υπαρχει αναγκη.Κατι παρομοιο ειχε απαντησει ο Ιησους στον σατανα σε μια απο τις δοκιμασιες-πειρασμους στην ερημο.Το θεμα ειναι οτι ατομα που εχουν δημοσιο λογο πετανε οτι τους κατεβει(κυβερνητικοι,της αντιπολιτευσης,ατομα σε ειδικες επιτροπες) και ειναι απλα Δευτερα,Τριτη και ουτω καθεξης.Αλλα βγαζουν καπνους οταν πετανε παπαριες στα φουμπου η Σουλα,η Τουλα κλπ.Οταν ο Τατιανελατος ακουγε τον μινιστερ να του λεει "Δεν υπαρχει ερευνα οτι μεταδιδεται στα σωματα ασφαλειας" δεν εκανε κιχ,οταν βγαινει κανενας αρνητης και λεει τα ιδια του την πεφτει ασχημα:2funny:Τα καλα και συμφεροντα που λεει και το παπαδαριο.:confused::confused::confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι μαλάκας όταν χρησιμοποιείς ως έγκυρο αυτόν που απαξίωνες σχεδόν δυο χρονια τώρα, επειδή απλά σε βόλεψε μια φράση του και ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι καταλαβαίνουν άριστα πόσο μαλάκας είσαι, λυπάμαι αλλά δε μπορω΄ να κάνω κάτι περισσότερο.
Να κάνω εγώ σημαία τον καραγκιόζη τον Πολακη, που τον στολίζω σε κάθε ευκαιρία, επειδή με βόλεψε μια φράση του και αν μου την πει κάποιος να πετάω αετό και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Του εγκυρου η μη εγκυρου ψάλτη, λοιπόν, ολη η ιατρική κοινότητα αποδέχτηκε τη μελέτη του , τώρα εσύ δε πα να γίνεσαι μωβ απο τα νευράκια σου επειδή ο γουρλοματης τις προάλλες ισχυρίστηκε κάτι το εντελώς διαφορετικό;;

Δε με νοιάζει τι θα κάνεις με τον Πολάκη, αν αυτός πει κάτι σωστό και όλη η ιατρική κοινότητα συμφωνήσει μαζί του, εσυ μπορείς να τον βρίσεις αλλάζοντας απο μωβ σε κατρουλί κίτρινο το χρώμα σου.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Του εγκυρου η μη εγκυρου ψάλτη, λοιπόν, ολη η ιατρική κοινότητα αποδέχτηκε τη μελέτη του , τώρα εσύ δε πα να γίνεσαι μωβ απο τα νευράκια σου επειδή ο γουρλοματης τις προάλλες ισχυρίστηκε κάτι το εντελώς διαφορετικό;;

Δε με νοιάζει τι θα κάνεις με τον Πολάκη, αν αυτός πει κάτι σωστό και όλη η ιατρική κοινότητα συμφωνήσει μαζί του, εσυ μπορείς να τον βρίσεις αλλάζοντας απο μωβ σε κατρουλί κίτρινο το χρώμα σου.
Έλα μωρε καραγκιοζάκο. Τα κατρουλί τράβα πες τα στο συνάφι σου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Οχι, καμία σχέση. Αυτός επιστήμονας είναι, τη δουλειά του κάνει. Το ότι τον "ανακάλυψε" ο Τσίπρας μόλις έβγαλε την έκθεση λέμε. Μέχρι πριν από αυτή η απαξίωση και οι επιθέσεις πήγαιναν σύννεφο. Ξαφνικά έγκυρος.
δώσε λινκ γι αυτά που ισχυρίζεσαι, δηλ. για απαξίωση Επιστημονικής του θέσης, όσον αφορά την Επιστήμη του όμως. Και ναι, εγώ του καταλογίζω πως δεν έπρεπε σαν Επιστήμονας να πει πως η χώρα δεν έχει χρήματα να αγοράσει Λεωφορεία. Τι σχέση έχουν τα κονδύλια του Υπουργείου Μεταφορών με τη Λοιμωξιολογία; ή τη μαλακία που έκανε να χτυπήσει ξύλο πριν τον Εμβολιασμό, Επιστήμονας άνθρωπος; αυτά είναι όμως τα αποτελέσματα της θρησκοληψίας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σ'ετσουξε πολύ ο Τσιοδρας και σε βλέπω ουράνιο τοξο τελικά, και με μωβ και κατρουλί μέσα.
Εγώ κυβερνάω ρε χαζοπούλι. Επειδη σε βλέπω μέσα στην παραζάλη. Κι εσύ είσαι ο καραγκιοζάκος που κάθεσαι ανύπαρκτος στην αντιπολίτευση. Με 10+ μονάδες διαφορά κατσικωμένες στο σβέρκο σου. Γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά τι τσίρκο υπήρξες. Μια χαρά τα είπε ο Τσιόδρας. Γιατί είναι επιστήμονας με αρχίδια. Και καλά έκανε και τα είπε μήπως διορθωθούν κάποια πράγματα.
Εσύ είπαμε, τα κατρουλί στο συνάφι σου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Δεν δοκιμαζουμε τον δημιουργο χωρις να υπαρχει αναγκη.Κατι παρομοιο ειχε απαντησει ο Ιησους στον σατανα σε μια απο τις δοκιμασιες-πειρασμους στην ερημο.Το θεμα ειναι οτι ατομα που εχουν δημοσιο λογο πετανε οτι τους κατεβει(κυβερνητικοι,της αντιπολιτευσης,ατομα σε ειδικες επιτροπες) και ειναι απλα Δευτερα,Τριτη και ουτω καθεξης.Αλλα βγαζουν καπνους οταν πετανε παπαριες στα φουμπου η Σουλα,η Τουλα κλπ.Οταν ο Τατιανελατος ακουγε τον μινιστερ να του λεει "Δεν υπαρχει ερευνα οτι μεταδιδεται στα σωματα ασφαλειας" δεν εκανε κιχ,οταν βγαινει κανενας αρνητης και λεει τα ιδια του την πεφτει ασχημα:2funny:Τα καλα και συμφεροντα που λεει και το παπαδαριο.:confused::confused::confused:
κοίτα, το ξέρω πως αν κολλούσε θα άρχιζε την Παραμύθα, ας πούμε ο θεός δοκιμάζει την πίστη της, είχε μια παλιά αμαρτία που δεν εξομολογήθηκε κλπ. Το θέμα είναι γιατί, σαν Επιστήμονας, δεν χρησιμοποίησε την Επιστημονική Μέθοδο, επαλήθευση δια πειράματος. Κι ας άφηνε το Θεό να κρίνει, ο Πανάγαθος θα έπαιρνε την καλύτερη απόφαση, όπως είναι γνωστό άλλωστε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δώσε λινκ γι αυτά που ισχυρίζεσαι, δηλ. για απαξίωση Επιστημονικής του θέσης, όσον αφορά την Επιστήμη του όμως. Και ναι, εγώ του καταλογίζω πως δεν έπρεπε σαν Επιστήμονας να πει πως η χώρα δεν έχει χρήματα να αγοράσει Λεωφορεία. Τι σχέση έχουν τα κονδύλια του Υπουργείου Μεταφορών με τη Λοιμωξιολογία; ή τη μαλακία που έκανε να χτυπήσει ξύλο πριν τον Εμβολιασμό, Επιστήμονας άνθρωπος; αυτά είναι όμως τα αποτελέσματα της θρησκοληψίας
Το θέμα με τις μάσκες το θυμάσαι;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγώ κυβερνάω ρε χαζοπούλι. Επειδη σε βλέπω μέσα στην παραζάλη. Κι εσύ είσαι ο καραγκιοζάκος που κάθεσαι ανύπαρκτος στην αντιπολίτευση. Με 10+ μονάδες διαφορά κατσικωμένες στο σβέρκο σου. Γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά τι τσίρκο υπήρξες. Μια χαρά τα είπε ο Τσιόδρας. Γιατί είναι επιστήμονας με αρχίδια. Και καλά έκανε και τα είπε μήπως διορθωθούν κάποια πράγματα.
Εσύ είπαμε, τα κατρουλί στο συνάφι σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί μήπως αντιπολιτεύομαι εγω ρε χαζομούνι;
Νταξει αυτα ελεγαν και οι δημοσκοπησεις για τον Λοβερδο -οι ίδιες εταιρείες- και ειδες ποσο εξω έπεσαν.
Τελικα θα μας πεις τι σχέσεις έχει ο Τσιοδρας με τον Συριζα ή ακόμα αλλαζεις χρώματα, από κατρουλί έγινες χεζουλί;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Το θέμα είναι ότι έχουμε μπλέξει με μια κωλοαρωστια, ένα κράτος ( δεν λέω κυβέρνηση) ανημπορο και ανίκανο να προστατεύσει τους πολίτες του, μια Ευρωπαϊκή Ένωση που ανίκανη και αυτή να αντιμετωπίσει συνολικά το προβλημα, ( έχω γράψει επανηλλημενα, μέχρι του σημείου να χαρακτηρισθω γραφικός, για ένα προγραμματισμένο, καθολικό, πανευρωπαϊκό, λοκ ντάουν20-30 ημερών, τύπου Κίνας).
Πρέπει λοιπόν να δείξουμε ατομική ευθύνη, δηλ. να σώσουμε το τομάρι μας γιατί αν περιμένουμε από το κράτος, στην καλύτερη ράντζο στον Ευαγγελισμό. Και ατομική ευθύνη είναι πρώτα από όλα να εμβολιασθουμε, έστω και με μικρο ποσοστό επιτυχίας. Απαράδεκτο, ειδικά αν είσαι πάνω από 60, να φοβάσαι για μελλοντικές παρενέργειες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
ναι, κι αυτό ήταν απόλυτα αντιεπιστημονική δήλωση, η οποία αποδείχτηκε πως την είπαν επειδή δεν υπήρχε απόθεμα από μάσκες. Αν οι μάσκες δεν συγκρατούσαν μικρόβια, δεν θα τις φορούσαν οι χειρούργοι, εδώ και δεκαετίες. Και ο Σωτήρης, και άλλοι Επιστήμονες, απέδειξαν πως πολλές φορές δεν μιλάνε ως τέτοιοι. Είτε ανακατεύουν τις Κοινωνικοπολιτικοθρησκευτικές τους πεποιθήσεις, είτε πληρώνονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι ότι έχουμε μπλέξει με μια κωλοαρωστια, ένα κράτος ( δεν λέω κυβέρνηση) ανημπορο και ανίκανο να προστατεύσει τους πολίτες του, μια Ευρωπαϊκή Ένωση που ανίκανη και αυτή να αντιμετωπίσει συνολικά το προβλημα, ( έχω γράψει επανηλλημενα, μέχρι του σημείου να χαρακτηρισθω γραφικός, για ένα προγραμματισμένο, καθολικό, πανευρωπαϊκό, λοκ ντάουν20-30 ημερών, τύπου Κίνας).
Πρέπει λοιπόν να δείξουμε ατομική ευθύνη, δηλ. να σώσουμε το τομάρι μας γιατί αν περιμένουμε από το κράτος, στην καλύτερη ράντζο στον Ευαγγελισμό. Και ατομική ευθύνη είναι πρώτα από όλα να εμβολιασθουμε, έστω και με μικρο ποσοστό επιτυχίας. Απαράδεκτο, ειδικά αν είσαι πάνω από 60, να φοβάσαι για μελλοντικές παρενέργειες.
θυμήσου λοιπόν ποια άτομα ήταν υπεύθυνα για την προμήθεια των εμβολίων, τι φύλο είχαν, και θα κατανοήσεις γιατί η Ευρωπαική Ένωση πήγε χειρότερα από όλους τους άλλους. Και όλοι έχουν ελαφριά αμνησία για το γεγονός

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατί μήπως αντιπολιτεύομαι εγω ρε χαζομούνι;
Νταξει αυτα ελεγαν και οι δημοσκοπησεις για τον Λοβερδο -οι ίδιες εταιρείες- και ειδες ποσο εξω έπεσαν.
Τελικα θα μας πεις τι σχέσεις έχει ο Τσιοδρας με τον Συριζα ή ακόμα αλλαζεις χρώματα, από κατρουλί έγινες χεζουλί;
Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν Ανδρουλάκη στη δεύτερη Κυριακή με εναν εκ των δύο άλλων και σίγουρα νικητή αυτόν. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Είναι προφανές πως έχεις θέμα με την κατανόηση της γλώσσας. Τη σχέση στην έγραψα. Αν δε μπορείς να την καταλάβεις δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου λύσει το νοητικό πρόβλημα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656
Απαράδεκτο για γιατρό, ειδικά για ίωση του αναπνευστικού, να λέει ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν.
τον έχω ικανό να είναι μέσα σε αυτούς που πηγαίνουν με μάσκα στο Ναό και την κατεβάζουν για να φιλήσουν τις εικόνες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν Ανδρουλάκη στη δεύτερη Κυριακή με εναν εκ των δύο άλλων και σίγουρα νικητή αυτόν. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Είναι προφανές πως έχεις θέμα με την κατανόηση της γλώσσας. Τη σχέση στην έγραψα. Αν δε μπορείς να την καταλάβεις δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου λύσει το νοητικό πρόβλημα
Τραβα άνοιξε το ένα κατρουλί ματάκι σου και το άλλο το χεζουλί , και δες εδω όλες τις δημοσκοπήσεις του δεύτερου 15ημερου του Νοέμβρη...
Σαρωτικός ο Λοβέρδος όπως και τωρα ο γουρλοματης:2funny:

20211215_202337.jpg

Βεβαίως εχει πολλές σχέσεις ο Τσιοδρας με τον Σύριζα, κατ αρχάς ολοι του Συριζα ειναι μες τις εκκλησίες ολη μερα μαζί του.

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
τον έχω ικανό να είναι μέσα σε αυτούς που πηγαίνουν με μάσκα στο Ναό και την κατεβάζουν για να φιλήσουν τις εικόνες
Την άποψη μου για τα κουταλάκια και τις εικόνες την έχω εκφράσει πολλές φορές εδώ μέσα. Κάποιοι, κυρίως ηλικιωμενοι-ες, που νομίζουν ότι ο Θεός θα τούς συγχωρέσει τις αμαρτίες τους γλυφωντας κουταλάκια και φιλωντας εικόνες.
Όχι μωρη κουφάλα, που πηδιωσουνα στο χωριό με τον αδελφό του άνδρα σου, όσα κουταλάκια και να γλείφεις μαζί μου στην κωλαση θα έρθεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom