Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.219
Πόντοι
6.256
αναρωτιεμαι απο χθες φιλε κλωναρακο μου, ποιος ειναι πιο αποτυχημενος απο τις 2 παρθενωπες.
@Hellraiser4Ever η' @raopau :think:
τοσα χρονια, τοσα μηνυματα, τοσες αρλουμπες :confused:
Πες στον υπηρετη σου να βγει εξω να ζητιανεψει να πας να γαμησεις στο Μεταξι τυπε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι μαλακας εισαι!!!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
αναρωτιεμαι απο χθες φιλε κλωναρακο μου, ποιος ειναι πιο αποτυχημενος απο τις 2 παρθενωπες.
@Hellraiser4Ever η' @raopau :think:
τοσα χρονια, τοσα μηνυματα, τοσες αρλουμπες :confused:
Ο raopau θελει αιμα , χωνεται με τη μια , μη κλεισεις ραντεβου μαζι του ειναι της θυρας 7 . Ο hell απ οτι καταλαβα τελειωσε ιατρικη στη σταρα ζαγορα που ελεγε ο Νιο και δε περασε απο δικατσα /δοαταπ γιατι δεν ειχε καποιον να λαδωσει . Αυτα εχω απο πληροφοριες

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.387
Πόντοι
27.261
Πες στον υπηρετη σου να βγει εξω να ζητιανεψει να πας να γαμησεις στο Μεταξι τυπε!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι μαλακας εισαι!!!
ρε χλαπαρχιδα τι φοβερα αστεια που λες ? ?
κριμα που λειπει το φιλαρακι σου να σε σαπορταρει στο κρεσεντο μαλακιας σου :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.219
Πόντοι
6.256
Ο raopau θελει αιμα , χωνεται με τη μια , μη κλεισεις ραντεβου μαζι του ειναι της θυρας 7 . Ο hell απ οτι καταλαβα τελειωσε ιατρικη στη σταρα ζαγορα που ελεγε ο Νιο και δε περασε απο δικατσα /δοαταπ γιατι δεν ειχε καποιον να λαδωσει . Αυτα εχω απο πληροφοριες
Λαθος τυπε...ειχα σπουδασει Μποτσουανα Ιατρικη και οπως πηγαινα να περασω Δοαταπ εκανα γιουρο στεπ σαν τον Αντετοκουμπο και κατευθειαν διοριστηκα σε νοσοκομειο. :confused: :confused: :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.387
Πόντοι
27.261
καταλαβα φιλε κλωναρακο μου :gay:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.688
Πόντοι
6.256
Ε καλά τώρα, λίγο πολύ όλοι έχουμε πει τις μαλακίες μας εδώ μέσα, εκτός από σένα... :confused: :confused: :confused:
Εχει το ακαταδίωκτο αυτος.
Χοντρος ,του αρεσουν οι χοντρές και παει λεγοντας ..
Ασυλία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.907
Πόντοι
5.506
ειναι του μαρινακη αυτοι τυπε...κρυβε λογια θα βρεθεις σαρωνικο να κανεις χριστουγεννα με τους κοκοβιους....δεν σου τα ειπα εγω αυτα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.219
Πόντοι
6.256
ρε χλαπαρχιδα τι φοβερα αστεια που λες ? ?
κριμα που λειπει το φιλαρακι σου να σε σαπορταρει στο κρεσεντο μαλακιας σου :confused:
Θα μπει μετα οταν θα βγω εγω...εχουμε μοιρασει βαρδιες γιατι δεν βγαινει αλλιως με εσας τους φαντασιοπληκτους ψεκες.:tooth:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
έχουμε και λέμε: Αλεξ = Νομικός, Χελ = Ιατρός, Ραο = ??????????

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.387
Πόντοι
27.261
Θα μπει μετα οταν θα βγω εγω...εχουμε μοιρασει βαρδιες γιατι δεν βγαινει αλλιως με εσας τους φαντασιοπληκτους ψεκες.:tooth:
εμ βεβαια, ο ενας μαλακας να συμπληρωνει τον αλλον, για να υπαρχει ροη στο εργο :jerking2::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.387
Πόντοι
27.261
Πράγματι...δεν ψήνομαι να ρίξω 3η δόση βαρέθηκα με όλα αυτά :confused:
δεν εισαι ο μονος φιλε, αλλα ο περισσοτερος κοσμος.
οποιον και να εχω ρωτησει αυτο μου λεει.
η κυβερνηση ΑΠΕΤΥΧΕ και οδηγει σε θανατο καθημερινα αφελης και υγιεστατους πολιτες με εκφοβισμο, με πουλημενους α/ρ/δ και προστιμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.879
Πόντοι
3.556
δεν εισαι ο μονος φιλε, αλλα ο περισσοτερος κοσμος.
οποιον και να εχω ρωτησει αυτο μου λεει.
η κυβερνηση ΑΠΕΤΥΧΕ και οδηγει σε θανατο καθημερινα αφελης και υγιεστατους πολιτες με εκφοβισμο, με πουλημενους α/ρ/δ και προστιμα.
Μάλλον έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις.. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom