Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Α δηλαδή την μέρα που το κάνεις και άλλη μία ; Αρα δεν έχει σημασία τι ώρα το κάνεις όπως νόμιζα :confused:
Εχει τυπε μου . Δε λειτουργω το πρωι γιατι κανω ναρκωτικα το βραδυ , να με συμπαθας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.906
Πόντοι
5.506
ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΩΤΑΩ

ΓΑΠ Η ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ???

απαντηστε ρε κοτες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
Εχω ξυπνησει ωρα τυπε απλα ειχα παει εκει που δεν μπορεις να πας εσυ....για καφε! :tooth:

Για πες ρε τι κανεις και τους δυσκολευεις το εργο;Μην εισαι μουνης δωσε μας τα φωτα σου και εμεις αντισυστημικοι ειμαστε!!!!:confused::confused::confused:
σωστα το νηπιαγωγειο ξυπνα απο τις 7 η ωρα :confused:
τον καφε μου τον φερνει ο υπηρετης στο κρεβατι μαστορα.
ναυαγιο εισαι ΚΑΙ εσυ, αλλα μην το παρεις προσωπικα... ερχονται γιορτες :confused: ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
Να με συμπαθάς , είπια πολύ χτες βράδυ :confused:
εσυ βγηκες τουλαχιστον, βοηθησες την πεσμενη αγορα.
κατι αλλα καναπεδατα υπερναυαγια μονο λογια και σελφσερβις ειναι.:jerking:
μην πουμε ονοματα, παρεξηγηθουν και ξεκινησουν τις ρουφιανοαναφορες :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
ναυαγιο εισαι ΚΑΙ εσυ, αλλα μην το παρεις προσωπικα... ερχονται γιορτες :confused: ?
Ποιος υπηρετης σου βρε μαλακα!!!!Ααχαχαχαχαχαχα... :2funny: :2funny: :2funny:

Να του πεις να κλεινει το κινητο του πρωτα μην σε εντοπισουν και ξερουν τι ωρα πινεις καφε!!!:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ??? τι ακουω ρε αρχοντα ?? και 3 μωρα σε πριβε κορωνοπαρτυ χθες και υπηρετες ?? και εγω σε υποστηριζω ρεεεε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
Ποιος υπηρετης σου βρε μαλακα!!!!Ααχαχαχαχαχαχα... :2funny: :2funny: :2funny:

Να του πεις να κλεινει το κινητο του πρωτα μην σε εντοπισουν και ξερουν τι ωρα πινεις καφε!!!:2funny::2funny::2funny:
αυτες τις λεξεις σου μαθαινουν στο νηπιαγωγειο ρε αποτυχημενε ζωης ?
δε χρειαζομαι κινητο ρε σπιθα μεσα στο σπιτι μου.
μεγαλος αστειατορας και εσυ, ωραια θα περασουμε και σημερα.

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Τι σε ενοχλεί αυτό μύστη, αφού όλοι όταν πάνε κάπου βάζουν το λοκεισο στο φεισμποκ με διάφορα εμοτικον :confused:
Ακόμη κι αν δεν ανακοινώνουν μόνοι τους που βρίσκονται είναι πολύ εύκολο, από το κινητό που κουβαλάμε πάντα μαζί μας, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
ΥΠΗΡΕΤΗΣ ??? τι ακουω ρε αρχοντα ?? και 3 μωρα σε πριβε κορωνοπαρτυ χθες και υπηρετες ?? και εγω σε υποστηριζω ρεεεε
εσυ κλωναρακο μου καλε, καλα κανεις για τωρα (νο οφενς), αλλα τα υπερναυαγια και αχρηστα μελη του ιστοτοπου, εχουν πιο πολυ ενδιαφερον :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
Ακόμη κι αν δεν ανακοινώνουν μόνοι τους που βρίσκονται είναι πολύ εύκολο, από το κινητό που κουβαλάμε πάντα μαζί μας, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε...
με flying mode τι λες ομως, ειναι ευκολο ? :think:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Όταν το ΠΑΣΟΚ σάρωνε τα πάντα, δεν μιλούσε κανείς, το βούλωναν όλοι, τώρα που τους κόπηκε η μάσα άρχισαν να λένε αηδίες...
Την εποχή των παχιών αγελάδων, όταν το ΠΑΣΟΚ κατάργησε την καθαρεύουσα, την πολυτονία, χρηματοδοτούσε τους αγρότες να καταστρέψει την εθνική παραγωγή, υπερφορολογούσε ιδιωτικές Ελληνικές επιχρίσεις για να τις διαλύσει, διόριζε αφειδώς στο Δημόσιο και λήστευε τα δημόσια ταμεία, που ήταν οι "θεματοφύλακες του συντάγματος"; Αααα τότε έτρωγαν και το βούλωναν, τώρα τους ενόχλησε το σύνταγμα που ούτε καν το έχουν διαβάσει, η έχουν διαβάσει ότι τους βολεύει. Ας δούμε τι λέει το Σύνταγμα:
Άρθρο 1 παρ 2.
H Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την
ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών. (Εν ολίγης ότι μας πουν τα διεθνής καθάρματα κάνουμε)

Άρθρο 4 παρ 7.
Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες. (Για ποιο λόγο;)

Άρθρο 5 παρ 2.
Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. (Πάνω από όλα ο διεθνισμός!)

Αυτά υποστηρίζουν οι "Θεματοφύλακες"; Δεν είναι μόνο αυτά, είναι και άλλα πολλά... βαριέμαι να γράφω. Όποιος μιλάει για σύνταγμα ας κάνει έναν κόπο να διαβάσει πρώτα και μετά να πει τις βλακείες του.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
αυτες τις λεξεις σου μαθαινουν στο νηπιαγωγειο ρε αποτυχημενε ζωης ?
δε χρειαζομαι κινητο ρε σπιθα μεσα στο σπιτι μου.
μεγαλος αστειατορας και εσυ, ωραια θα περασουμε και σημερα.
Του υπηρετη σου το κινητο λεω ρε τρομπα!!!Εισαι και καθυστερας να πουμε εκτος απο ψεκας!!! :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.197
Πόντοι
6.256
Χωρίς να είσαι σε αεροπλάνο;
Δεν είναι επικίνδυνο;
:confused: :confused: :confused:
Ενταξει χθες περασαμε το βραδυ μας με τον ψυχακια Κατσαπλια....σημερα θα διασκεδασουμε μεχρι το μεσημεριανο με τον Πιποφιλλιπα τον Δυναστεια που εχει και υπηρετη!!!:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.380
Πόντοι
27.261
Ενταξει χθες περασαμε το βραδυ μας με τον ψυχακια Κατσαπλια....σημερα θα διασκεδασουμε μεχρι το μεσημεριανο με τον Πιποφιλλιπα τον Δυναστεια που εχει και υπηρετη!!!:tooth:
τα υπερναυαγια καθε μερα εδω ειναι, ευχαριστω για το κονφιρμ.
αληθεια πιο ναυαγιο ποιος ειναι ?
:confused:
@Hellraiser4Ever η' @raopau ????:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom