Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.282
Πόντοι
6.256
Λοιπον, απλες κουβεντες.
Η αποφαση για την υποχρεωτικοτητα με ποινή προστιμο ειναι λαθος και κυριως ειναι παρανομη ως αντισυνταγματικη. Ολοι οι περιορισμοι, ακομη και της μετακινησης, θα ηταν νόμιμοι σε βαρος των ανεμβολιαστων. Ομως εστω και ενα ευρω διοικητικο προστιμο ως ποινη για τον μη εμβολιασμο ειναι παράνομο.
Παμε παρακατω.
Αρα καλα ελεγα οτι ειναι μια μαλακια του κερατα και καργα αντισυνταγματικη....

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
ειναι λαθος το μετρο τυπε....απο ολες της αποψεις
κανει διακρισεις ηλικιας,οικονομικες διακρισεις και τελευταια ελευθεριας...τα ειπε σωστα ο αλεξ...
προτιμοτερη η απαγορευση μετακινησας παρα προστιμο δλδ πληρωνω και σε γραφω στα αρχιδια μου
Τύπε τόσο καιρό υπήρχαν αυτές οι διακρίσεις απλά με μέτρα που ήταν παντελώς ανούσια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τότε κάτσε να επικροτείς ανούσια μέτρα για τα μάτια του κόσμου επειδή απλά είναι νόμιμα κι ας μην έχουν καμία ουσία και κανέναν αντίκτυπο. :confused:
Οκ. Να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει. Αν ηταν ομως τοσο απλο, θα ελεγαν ολες οι χώρες "υποχρεωτικος ο εμβολιασμος για ολους, αλλιως φυλακη". Προφανως δεν ειναι τοσο απλο, γιατι δεν ειναι νόμιμο. Και τωρα μαλλον ξερουν οτι θα πεσει στα δικαστηρια, αλλά υπολογιζουν εν τω μεταξυ να εχει εμβολιαστει το ποσοστο κοσμου που θελουν. Αλλά αυτο δεν ειναι πολιτικη σοβαρη. Κριμα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.282
Πόντοι
6.256
150€ στους νέους για να εμβολιαστούν ,100€ πρόστιμο στους ηλικιωμένους που δεν εμβολιάζονται, και μερικά εκατομμύρια € για αποτυχημένες -όπως αποδείχτηκε- «καμπάνιες» για τα εμβόλια!
Θα ήταν για γέλια αλλά με 18.000 νεκρούς ποιος μπορεί να γελάσει...
Καλα τα εκατομμυρια δεν τα δωκαμε για καμπανιες...για αλλους λογους τα δωκαμε.Και μια χαρα πιασανε τοπο τα λεφτα....

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάτε. Όλα τα μέτρα περί απαγορεύσεων και υποχρεωτικότητας τόσους μήνες αντισυνταγματικά ήταν, ασχέτως αν δεν κατοχυρώθηκαν επίσημα ως τέτοια. Προφανώς και το διοικητικό πρόστιμο είναι αντισυνταγματικό αλλά δεν θα κατοχυρωθεί ούτε αυτό. :wink:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οχι ότι θέλω να κάνω τον δικηγόρο του δικηγόρου, αλλά πιστεύω νομικά το έκρινε αυτό το μέτρο.

Από μεσα του πάντως πιστεύω πλέει σε ωκεανούς ευτυχίας.
Φυσικά το κρινω νομικά.
Σε πελαγη ευτυχιας δεν μπορω να πλέω, οταν βλεπω οτι η κυβερνηση που στηριζω ολισθαινει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.282
Πόντοι
6.256
Σωστο ειναι το μέτρο? Λυπαμαι αλλά οχι.
Λυπαμαι φιλαρακι, αλλά εγω ειμαι νομικός και οφειλω να σκεφτομαι και νομικά.
Τα προηγουμενα μετρα, οσο αυστηρα και αν ηταν, ηταν απολυτως νόμιμα.
Η υποχρεωτικοτητα ομως με ποινές, ειναι παρανομη γιατι αντιτιθεται στο συνταγμα. Ας τους εβαζε ολους τους περιορισμους του κοσμου. Οχι ποινές ομως.
Αν σου προκαλώ γέλιο ειναι τιμη μου. Προτιμω να μην προκαλω σε πιο σοβαρους ανθρωπους.
Ερωτηση....αμα εκανε υποχρεωτικο τον εμβολιασμο με προσχημα οτι κινδυνευει η δημοσια υγεια χωρις ηλιθια προστιμα των 100 ευρω αλλα με σοβαροτατες κυρωσεις οπως πχ το να μην μπορει να εργαστει καποιος αμα ειναι ανεμβολιαστος,να χανει το δικαιωμα σε ΜΕΘ κτλ παλι παρανομο θα ηταν;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν μπορώ να καταλάβω πού κολλάτε. Όλα τα μέτρα περί απαγορεύσεων και υποχρεωτικότητας τόσους μήνες αντισυνταγματικά ήταν, ασχέτως αν δεν κατοχυρώθηκαν επίσημα ως τέτοια. Προφανώς και το διοικητικό πρόστιμο είναι αντισυνταγματικό αλλά δεν θα κατοχυρωθεί ούτε αυτό. :wink:
Οι απαγορευσεις μετακινησεων δεν ηταν αντισυνταγματικες, γιατι δεν επλητταν τον πυρηνα του δικαιωματος μετακινησης.
Ομως η υποχρεωτικοτητα ιατρικης πραξης επι ποινη προστιμου ειναι ακραια αντισυνταγματικη. Ακομη και η αναστολη εργασιας για τους υγειονομικους ηταν απολυτως νομιμη, γιατι και παλι δεν επληττε τον πυρηνα του δικαιωματος εργασιας, αφου παραδεκτώς μπορεί να τιθενται προυποθεσεις για την ασκηση ενος επαγγελματος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ερωτηση....αμα εκανε υποχρεωτικο τον εμβολιασμο με προσχημα οτι κινδυνευει η δημοσια υγεια χωρις ηλιθια προστιμα των 100 ευρω αλλα με σοβαροτατες κυρωσεις οπως πχ το να μην μπορει να εργαστει καποιος αμα ειναι ανεμβολιαστος,να χανει το δικαιωμα σε ΜΕΘ κτλ παλι παρανομο θα ηταν;
Βεβαιως θα ηταν, γιατι θα πληττοταν ο πυρηνας του δικαιωματος εργασιας (γενικως) και του δικαιωματος στην προσβαση στη δημοσια υγεια, τα οποια δεν μπορουν να τελουν υπο προυποθεσεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.486
Πόντοι
6.515
το σπανια που το ξερεις εφοσον ο ΕΟΔΥ δε μας ανακοινωνει ποσοι εμβολιασμενοι τα κακαρωνουν καθε μερα?
ας ανακοινωσει πρωτα και μετα ελα να μου πεις το "σπανια"
ο χατζηρεαλ ειχε στο ραδιοφωνο εναν του εοδυ, δεν ακουσα αν ηταν ο προεδρος, τον ρωτησε ποσοι απο αυτους που πεθαναν ηταν εμβολιασμενοι και ποσοι οχι, ο τυπος του απαντησε δεν τα χω προχειρα τα στοιχεια :think: :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Βεβαιως θα ηταν, γιατι θα πληττοταν ο πυρηνας του δικαιωματος εργασιας (γενικως) και του δικαιωματος στην προσβαση στη δημοσια υγεια, τα οποια δεν μπορουν να τελουν υπο προυποθεσεις.
Λίγο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στους 60+, λίγο η επιστροφή ΓΑΠ, ένας πράσινος ήλιος άρχισε να αντικαθιστά τον γαλαζιο ουρανό του Αμαρουσίου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν εχω πληροφορηθει, ποια ειναι η θεση της αντιπολιτευσης για το ζητημα? Θα ειχε σημασια να μαθουμε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.486
Πόντοι
6.515
τυπε αυτοι που μπλοκαρουν το συστημα τελειως,αυτοι που γεμιζουν τα κρεβατια στα νοσοκομεια ,ειναι ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ......
στις εκκλησιες πανε τρεις κι ο κουκκος τυπε, γιατι δεν λες πχ για το ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ που ηταν χιλιαδες ο ενας διπλα στον αλλον?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δεν εχω πληροφορηθει, ποια ειναι η θεση της αντιπολιτευσης για το ζητημα? Θα ειχε σημασια να μαθουμε.
Ο βιτάμ έκλεισε ήδη ραντεβού...συμφωνεί απόλυτα... :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Α και πού εισαι Κουλη, ασε τα δακρύβρεχτα οτι "σε βασανισε πολυ η αποφαση αυτη". Ξερουμε ολοι οτι τις δημοσκοπησεις τις εχεις Ευαγγελιο. Τι συμπτωση λοιπον, που πριν λιγο καιρο βγηκε στις δημοσκοπησεις οτι η πλειοψηφια συμφωνει με την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου στους 60+. Μόλις το ειδες καταλαβες οτι δεν θα εχεις πολιτικο κοστος και αρπαξες την ευκαιρια. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα ομως αυτα.

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Γενικά είμαι υπέρ του εμβολίου covid και όλων των εμβολίων...προφανώς...

Αυτό με τους άνω των 60 τι κόλπο είναι; Τι φάση; Πόσο τραγικό και εναντίον των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν και μόχθησαν στη ζωή τους;;

Ο κάθε ένας μπορεί και πρέπει να κάνει ότι τον ευχαριστεί.... Τους εμβολιασμένους μπορεί να μην μας αφορά αλλά αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο που θα αφορά περισσότερους για άσχετο θέμα....δεν έχει λογική αυτό...καμία...

Όλοι έχουν τα όρια τους...κάποια στιγμή θα ξεσπάσει άσχημα ο κόσμος... ήδη ανεμβολίαστοι γύρω μου τους βλέπω ζορισμένους ψυχολογικά...βασανηστήριο είναι αυτό μάγκες...δεν ξέρω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506
ασε που παλι παιζει το μετρο...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ

• Like
Αντιδράσεις: alex71

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.486
Πόντοι
6.515
Λοιπον, απλες κουβεντες.
Η αποφαση για την υποχρεωτικοτητα με ποινή προστιμο ειναι λαθος και κυριως ειναι παρανομη ως αντισυνταγματικη. Ολοι οι περιορισμοι, ακομη και της μετακινησης, θα ηταν νόμιμοι σε βαρος των ανεμβολιαστων. Ομως εστω και ενα ευρω διοικητικο προστιμο ως ποινη για τον μη εμβολιασμο ειναι παράνομο.
Παμε παρακατω.
τυπε μηπως κολλησες κορωνοιο? πρωτη φορα διαφωνεις με τον ηγετη της παραταξης :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom