Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Πες σε εμας τους αδαείς 4 νουμερα :
Ποσοι ειναι εμβολιασμενοι στην Ελλάδα ?
Πόσοι ειναι ανεμβολιαστοι ?
Ποσοστο των εμβολιασμενων στην ΜΕΘ?
Ποσοστό ανεμβολιαστων στην ΜΕΘ?
Αφου μας τα δώσεις γράψε και το συμπερασμα που βγάζεις
Εγώ δεν ξέρω τίποτα τύπε, μόνο οι "ειδικοί" ξέρουν
https://www.pronews.gr/ygeia/103769...-emvoliasmeno-77-ton-syntaxioyhon-poy-pethane

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.277
Πόντοι
6.256
Να πουμε περαστικα στον Κελεσιδαρο που δυστυχως διασωληνωθηκε παροτι ηταν πληρως εμβολιασμενος....ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ; :zombie:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Εγώ δεν ξέρω τίποτα τύπε, μόνο οι "ειδικοί" ξέρουν
https://www.pronews.gr/ygeia/103769...-emvoliasmeno-77-ton-syntaxioyhon-poy-pethane
Δεν θελω την αποψη του pronews .
Θέλω την δική απαντηση και αποψη σε αυτα που σε ρώτησα και οχι κάποιου δημοσιογραφου .
Εαν δεν μπορείς να απαντησεις μην μου παραθέτεις ανοησιες.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
852
Πόντοι
96
Κάτι μυστήρια πράγματα εν τω μεταξύ, με το που άρχισαν να δημοσιεύονται από το Βενιζέλειο
FEPI1yXXwAEQmB8.jpg

Συμπτωματικά "έπεσε" το site...
FEPI1yTXoAIq0_N.jpg

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Όταν ο κωλομπούρδας μιλούσε για μέτρα υπέρ του εμβολιασμού των 50+, οι ειδήμονες του σαη τον αποκαλούσαν άσχετο, ψεκασμένο και άλλα όμορφα. Τώρα που το εφάρμοσε ο Κυριάκος με καθυστέρηση μηνών, ποιος είναι πιο μεγάλος κωλομπούρδας άραγε;

rT4kspy.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.916
Πόντοι
3.556
Τελικά ο κορονας είναι transformer , μένει να μάθουμε αν έχει ''υδραυλικά'' :confused: :confused: :confused:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Όταν ο κωλομπούρδας μιλούσε για μέτρα υπέρ του εμβολιασμού των 50+, οι ειδήμονες του σαη τον αποκαλούσαν άσχετο, ψεκασμένο και άλλα όμορφα. Τώρα που το εφάρμοσε ο Κυριάκος με καθυστέρηση μηνών, ποιος είναι πιο μεγάλος κωλομπούρδας άραγε;

rT4kspy.jpg
Πως τους αποστομωνουμε ετσι τους δεξιους της νδ...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Ff2uo3p.jpg

Εντωμεταξύ ο ίδιος ο Κούλης που όλο το καλοκαίρι χαρτζιλίκωνε 20χρονους για να εμβολιαστούν, τώρα θυμήθηκε ότι "ο εμβολιασμός ενός 70αρη ισοδυναμεί με 34 εμβολιασμούς νεότερων".
ΚΑ-ΡΑ-ΓΚΙΟ-ΖΗΣ. Αυτό είναι. Και όχι, δεν ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ήταν κάτι που ήταν ξεκάθαρο και από ιατρικής πλευράς και από πλευράς καθαρών αριθμών από τους θανάτους και τις νοσηλείες. Απλά ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης, πανίβλακας, καθυστερημένος, και ό,τι άλλο κοσμητικό επίθετο κυκλοφορεί. ΚΟΥ-ΛΗΣ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Μια χαρά είναι το πρόστιμο 100€ στους ανεμβολίαστους 60άρηδες.
Αφού δεν μπορεί να κάνει ελέγχους στην εκκλησία τους τα στέλνει τα πρόστιμα απ ευθείας στο σπίτι.
Ενω οι επενδυτες λιαζονται και σουλατσαρουν ανενοχλητοι χωρις προστιμο και αλλα ασπεργκερικά τρικ. Και οπως ειπαν Συψας και Μηταρακης αυτοι δεν μεταδιδουν τον ιο παρα μονο οι κακοι ελληνες :embarrased:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λοιπον, απλες κουβεντες.
Η αποφαση για την υποχρεωτικοτητα με ποινή προστιμο ειναι λαθος και κυριως ειναι παρανομη ως αντισυνταγματικη. Ολοι οι περιορισμοι, ακομη και της μετακινησης, θα ηταν νόμιμοι σε βαρος των ανεμβολιαστων. Ομως εστω και ενα ευρω διοικητικο προστιμο ως ποινη για τον μη εμβολιασμο ειναι παράνομο.
Παμε παρακατω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Λοιπον, απλες κουβεντες.
Η αποφαση για την υποχρεωτικοτητα με ποινή προστιμο ειναι λαθος και κυριως ειναι παρανομη ως αντισυνταγματικη. Ολοι οι περιορισμοι, ακομη και της μετακινησης, θα ηταν νόμιμοι σε βαρος των ανεμβολιαστων. Ομως εστω και ενα ευρω διοικητικο προστιμο ως ποινη για τον μη εμβολιασμο ειναι παράνομο.
Παμε παρακατω.
Ψεκασμένε... :confused: :confused: :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506
Λοιπον, απλες κουβεντες.
Παμε παρακατω.
ενταξει αλεξη....:hi:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Καλά αυτός ο χασοδίκης έχει φοβερό γέλιο. Τόσο καιρό επικροτεί ό,τι καραγκιόζικο και ανούσιο μέτρο παίρνει το τσίρκο, και βγήκε τώρα να μας πει για λάθος στο μοναδικό μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση, έστω και σκληρό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ.....42 ΔΙΣ ΜΕΤΑ και με την τσεπη αδεια,λογικα εχει φτασει το καυλι αμυγδαλες αφου τα νουμερα ειναι εκτος ελεγχου ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ αρχες νοεβρη .....
Έτσι ακριβώς τυπε... Βαλε και τους μπάτσους μεσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλά αυτός ο χασοδίκης έχει φοβερό γέλιο. Τόσο καιρό επικροτεί ό,τι καραγκιόζικο και ανούσιο μέτρο παίρνει το τσίρκο, και βγήκε τώρα να μας πει για λάθος στο μοναδικό μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση, έστω και σκληρό.
Σωστο ειναι το μέτρο? Λυπαμαι αλλά οχι.
Λυπαμαι φιλαρακι, αλλά εγω ειμαι νομικός και οφειλω να σκεφτομαι και νομικά.
Τα προηγουμενα μετρα, οσο αυστηρα και αν ηταν, ηταν απολυτως νόμιμα.
Η υποχρεωτικοτητα ομως με ποινές, ειναι παρανομη γιατι αντιτιθεται στο συνταγμα. Ας τους εβαζε ολους τους περιορισμους του κοσμου. Οχι ποινές ομως.
Αν σου προκαλώ γέλιο ειναι τιμη μου. Προτιμω να μην προκαλω σε πιο σοβαρους ανθρωπους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.915
Πόντοι
5.506
ειναι λαθος το μετρο τυπε....απο ολες της αποψεις
κανει διακρισεις ηλικιας,οικονομικες διακρισεις και τελευταια ελευθεριας...τα ειπε σωστα ο αλεξ...
προτιμοτερη η απαγορευση μετακινησας παρα προστιμο δλδ πληρωνω και σε γραφω στα αρχιδια μου

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Σωστο ειναι το μέτρο? Λυπαμαι αλλά οχι.
Λυπαμαι φιλαρακι, αλλά εγω ειμαι νομικός και οφειλω να σκεφτομαι και νομικά.
Τα προηγουμενα μετρα, οσο αυστηρα και αν ηταν, ηταν απολυτως νόμιμα.
Η υποχρεωτικοτητα ομως με ποινές, ειναι παρανομη γιατι αντιτιθεται στο συνταγμα. Ας τους εβαζε ολους τους περιορισμους του κοσμου. Οχι ποινές ομως.
Αν σου προκαλώ γέλιο ειναι τιμη μου. Προτιμω να μην προκαλω σε πιο σοβαρους ανθρωπους.
Τότε κάτσε να επικροτείς ανούσια μέτρα για τα μάτια του κόσμου επειδή απλά είναι νόμιμα κι ας μην έχουν καμία ουσία και κανέναν αντίκτυπο. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom