Καλα πιστευεις οτι θα πιασει αυτους??.αυτοι πρωτον ολοι ειναι κατω απο 40 χρονων.Στο myΑΑΔΕ θα ερχονται τα προστιμα στους ανεμβολιαστους ανω των 60 αραβοτουδκους.
Θα φατε πουτσα οπως οι ελληνες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Δεν υπάρχει Αραβοτουρκος συνταξιούχος χαμπίμπι μουΣτο myΑΑΔΕ θα ερχονται τα προστιμα στους ανεμβολιαστους ανω των 60 αραβοτουδκους.
Θα φατε πουτσα οπως οι ελληνες
Άλλο ένα μέτρο του ΜΕΓΑ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΥΠΕΡΣΟΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΥ Κουλι ΜΟΝΟ για εσας
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Αντε γαμησου ρε βλακα...Τι φοβάσαι ρε σκουπίδι; Μήπως ξυπνήσεις μια μέρα και δεν υπάρχουν τοκογλύφοι, ναρκωτικά, παράνομη πορνεία, ομοφυλόφιλοι, ρομά, εμβόλια, COVID, πιστοποιητικά κτλ....
Τόσο πολύ ποια σας αρέσει η διαστροφή; Σάπια σκουπίδια, μακάρι να ψηφήσετε με τα εμβόλια μπας και σωθούμε.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Εγώ θα πάω να γαμηθώ, εσύ γίνεται να κάνεις την τρίτη τέταρτη δόση μπας και ψοφήσεις, να μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει;Αντε γαμησου ρε βλακα...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Να δω αυτη τη μαλακια ποτε θα βγαλετε απο τον εγκεφαλο σας με τους εμβολιασμενους που κολλανε και μπορει και να νοσησουν...σας ειπε κανεις οτι δεν κολλανε ή οτι δεν μπορουν να νοσησουν;Το οτι νοσησαν αλλα με πολυ ελαφρυα συμπτωματα στα αρχιδια μας ετσι;Μετάλλαξη Όμικρον: Η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Νοτίου Αφρικής διαψεύδει τους πάντες!
https://hairt.gr/?p=64535&fbclid=IwAR21pem69Z2lChjH9B2--1f_Q96lu-lXpDHMhnD-KnlKHfLjM6Et9KAqNuk
+ότι οι τέσσερις πρώτοι που νόσησαν ήταν όλοι εμβολιασμένοι
Επισης προτεινω για εγκαιρη ενημερωση και αλλα σαιτ οπως τα kipouriki.gr,pisoglentis.gr και amoivada.gr.....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ τραβα γαμησου σκατανθρωπε και μην ανησυχεις για μενα...εχω κανει τη τριτη δοση απο τους πρωτους λογω επαγγελματος και ουτε λεπια εβγαλα,ουτε συνδεομαι με ρουτερ ασυρματα και ουτε με κοντρολαρει σαν χαρακτηρα σε video game o Bill Gates.Εγώ θα πάω να γαμηθώ, εσύ γίνεται να κάνεις την τρίτη τέταρτη δόση μπας και ψοφήσεις, να μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει;
Να δω ως πότε θα σας φταίει το κάθε site που έχει τα @@ να βγάλει την είδηση, χωρίς να εστιάζετε στην είδηση αυτή καθαυτή. Και μίλα καλά εφόσον σου μιλάω σωστά.Να δω αυτη τη μαλακια ποτε θα βγαλετε απο τον εγκεφαλο σας με τους εμβολιασμενους που κολλανε και μπορει και να νοσησουν...σας ειπε κανεις οτι δεν κολλανε ή οτι δεν μπορουν να νοσησουν;Το οτι νοσησαν αλλα με πολυ ελαφρυα συμπτωματα στα αρχιδια μας ετσι;
Επισης προτεινω για εγκαιρη ενημερωση και αλλα σαιτ οπως τα kipouriki.gr,pisoglentis.gr και amoivada.gr.....
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Αν την έκανες αναγκαστικά λόγο επαγγέλματος, λυπάμαι. Αν πιστεύεις ότι θα σωθείς, πάλι λυπάμαι. Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβετε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός σας και δεν είμαι εγώ, είναι αυτός ο κύριος που έβαλα στην φωτογραφία, αυτόν θα πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, αλλιώς θα καταστραφούμε ολοσχερώς, εγώ και εσύ.Εσυ τραβα γαμησου σκατανθρωπε και μην ανησυχεις για μενα...εχω κανει τη τριτη δοση απο τους πρωτους λογω επαγγελματος και ουτε λεπια εβγαλα,ουτε συνδεομαι με ρουτερ ασυρματα και ουτε με κοντρολαρει σαν χαρακτηρα σε video game o Bill Gates.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Την "ειδηση" μια χαρα τη βγαλανε ολα τα σαιτ τυπε....απλα στη κανονικη ειδηση η εν λογω κυρια λεει οτι μεχρι τωρα οι πρωτοι ασθενεις οντως εχουν ελαφρυα νοσηση αλλα ηταν ολοι γυρω στα 30 οι περισσοτεροι και ειναι πολυ νωρις για να πει αν το καινουριο στελεχος προκαλει βαρια νοσηση ή οχι.Να δω ως πότε θα σας φταίει το κάθε site που έχει τα @@ να βγάλει την είδηση, χωρίς να εστιάζετε στην είδηση αυτή καθαυτή. Και μίλα καλά εφόσον σου μιλάω σωστά.
Αυτη ειναι η κανονικη ειδηση στα κανονικα σαιτ...στο πουτσοσαιτ που παρεθεσες εσυ που και καλα εχει "αρχιδια" πετσοκοψε τη δηλωση της κυριας οπως γουσταρε για να πουλησει το παραμυθι των ψεκασμενων....
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Την "ειδηση" μια χαρα τη βγαλανε ολα τα σαιτ τυπε....απλα στη κανονικη ειδηση η εν λογω κυρια λεει οτι μεχρι τωρα οι πρωτοι ασθενεις οντως εχουν ελαφρυα νοσηση αλλα ηταν ολοι γυρω στα 30 οι περισσοτεροι και ειναι πολυ νωρις για να πει αν το καινουριο στελεχος προκαλει βαρια νοσηση ή οχι.
Αυτη ειναι η κανονικη ειδηση στα κανονικα σαιτ...στο πουτσοσαιτ που παρεθεσες εσυ που και καλα εχει "αρχιδια" πετσοκοψε τη δηλωση της κυριας οπως γουσταρε για να πουλησει το παραμυθι των ψεκασμενων....
https://www.newsbreak.gr/ygeia/2742...llogoy-notioy-afrikis-diapseydei-toys-pantes/
Ορίστε κι από αλλού
Επίσης δε βλέπω πουθενά να γίνεται ντόρος για το αν οι τέσσερις πρώτοι ήταν τελικά εμβολιασμένοι (που ήταν).
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
Θα μου επιτρέψεις να έχω μια διαφωνία. Άλλο παίρνω μέτρα και άλλο τα τηρώ. Τα κλαμπς, τα μπουζούκια κτλ είναι γεμάτα ανεμβολίαστους. Έκαναν "έλεγχο" σε νυχτερινό μαγαζί , Σάββατο βράδυ στις 2300.. ούτε οι καθαρίστριες δεν ήταν μέσα. Το πρόβλημα της χώρας είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και όχι οι νόμοι.ξεροχυνω με 100αρι προστιμο...ραπιντ τεστ, απαγορευση κλειστων χωρων, προστιμα κτλ.....
αιμα τους εχει παει τα ψεκια...κλεισμενοι σπιτι και τα χρεη να αυξανονται...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Και γιατι πρεπει να γινει ντορος ρε τυπε;Πρωτη φορα ακους οτι εμβολιασμενοι κολλανε κορωνοιο;Μας δουλευεις τωρα;Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
https://www.newsbreak.gr/ygeia/2742...llogoy-notioy-afrikis-diapseydei-toys-pantes/
Ορίστε κι από αλλού
Επίσης δε βλέπω πουθενά να γίνεται ντόρος για το αν οι τέσσερις πρώτοι ήταν τελικά εμβολιασμένοι (που ήταν).
Το ενα δεν αναιρει το αλλο;Εισαι σοβαρος τωρα;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.275
- Πόντοι
- 6.256
Βιταμα εχεις προσβαση σε Pfizer και Moderna και ξερεις πριν απο αυτους οτι τα τωρινα εμβολια δεν πιανουν το καινουριο στελεχος;Επισης βαλτο αλλες 200 φορες ρε...μιλαμε για τεραστια προφητεια οτι μετα απο μηνες μπορει να σκασει μεταλλαξη που δεν την πιανουν τα εμβολια!!!
Εγω τα λεγα τοτε και καποιοι κοροιδευαν.
Φατε την παστελα
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.715
- Πόντοι
- 3.936
τι.. κλητηρας;Οχι τυπε ενα απο τα αδερφια μου ειναι ομως δικαστικος
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Δικαστικος σκετοτι.. κλητηρας;
Σωστά, ντόρος ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται μόνο για τους ανεμβολίαστους.Και γιατι πρεπει να γινει ντορος ρε τυπε;Πρωτη φορα ακους οτι εμβολιασμενοι κολλανε κορωνοιο;Μας δουλευεις τωρα;
Το ενα δεν αναιρει το αλλο;Εισαι σοβαρος τωρα;
Φυσικά και όχι για τους εμβολιασμένους που είναι στα μαγαζιά ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς μάσκα κι ας βοηθάνε στη μετάδοση όπως λένε και οι ίδιοι.
Αλλά μη σας χαλάω το όνειρο, keep dreaming.
Ας το ελεγαν και οι φωστηρες λοιμωξιολογοι αυτο...αλλα το μονο που έλεγαν καντε τα μπολια να παρετε τις ζωες σας πισω και να ειστε ελευθεροι οπως πριν.Βιταμα εχεις προσβαση σε Pfizer και Moderna και ξερεις πριν απο αυτους οτι τα τωρινα εμβολια δεν πιανουν το καινουριο στελεχος;Επισης βαλτο αλλες 200 φορες ρε...μιλαμε για τεραστια προφητεια οτι μετα απο μηνες μπορει να σκασει μεταλλαξη που δεν την πιανουν τα εμβολια!!!
Εγω ειπα μην χαιρεστε μεχρι το χειμωνα σκαει μεταλλαξη που δεν θα την πιασουν τα εμβολια και θα κλαψουν μανουλες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις