Χαχαχαχαχα οι ψηφοφοροι της νδ τρωνε παστελα απο τον κουληΠαππούδια 100 ευρώ το μήνα..
Ποσο ειπαμε οτι εχετε 34 μοναδες?
-5% απο αυτη τη πολιτικη ουτε 30% καλα πατε συνεχίστε έτσι
Χαχαχαχαχα οι ψηφοφοροι της νδ τρωνε παστελα απο τον κουληΠαππούδια 100 ευρώ το μήνα..
Βιταμούλη δεν είμαι ΝΔ τον Κούλη γουστάρω...Χαχαχαχαχα οι ψηφοφοροι της νδ τρωνε παστελα απο τον κουλη
Ποσο ειπαμε οτι εχετε 34 μοναδες?
-5% απο αυτη τη πολιτικη ουτε 30% καλα πατε συνεχίστε έτσι
Γουσταρω αυτες τις απολυταρχικες πολιτικες μιας και θα τελειωσουμε μια και καλη με τη νδ.100 ευρω το μηνα θελει ο δικτατορας
γεια σου κουλη αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα
Χιος
ΤΕΛΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ!
Γτ τον γουσταρεις ρε ταδε?.Βιταμούλη δεν είμαι ΝΔ τον Κούλη γουστάρω...
Ακλαφτες θα πανε οι προσφυγες ενεκα οτι υφισταται υπερτερο δημοσιο συμφερον που πρεπει να προστατευτει που ειναι η προστασια της ζωης κι της δημοσιας υγειας . Το ιδιο ισχυε και στην ελευθερια μετακινησης παροτι επικαλουνταν αριστεροι νομικοι οτι δεν ειναι συνταγματικα ανεκτο να περιορισθει .100 ευρώ τι να προσβάλλει ο διοικούμενος κάθε μήνα; Δεν αξίζει.
κάποιοι θα ασκήσουν προσφυγή. προφανώς θα ζητήσουν ή αυτοί ή το δικαστήριο να κρίνει το ΣτΕ
και το ΣτΕ γενικώς δέχεται την νομοθεσία, διότι το σύνταγμα είναι όριο.
Βλάπτεται η υγεία των προσφευγόντων από την υποχρέωση, όχι διότι είναι ακίνδυνο,
η περιουσία τους; όχι διότι είναι μικρο ποσό, ακόμη και σωρευτικά υπολογιζόμενο για πολλούς μήνες,
το δικαίωμα τους να διαθέτουν το σώμα τους, όπως θέλουν; Ναι, αλλά πρόκειται για μικρή βλάβη μπροστά στο δημόσιο συμφέρον της υγείας του συνόλου του πληθυσμού, της ομαλής λειτουργίας των νοσοκομείων, της προστασίας της κοινωνικής και της οικονομικής ζωής.
Πικραμμένος, Γεραπετρίτης, Πλεύρης παίζουν μπάλα χωρίς αντίπαλο
Σιγα μην κανω εμβολιο μωρη πρασινη αμοιβαδα.Άντε κάνε το εμβόλιο για το καλαζάρ ρε αλβανικέ ποιμενικέ που έχεις άποψη και για τα πολιτικά κιόλας.
Καλα εσενα σε τρωει ο κωλος σου για το 7ο οπου να ναι ερχεταιΛάθος, απόφοιτος Γυμνασίου του Πόγραδετς είναι και αυτό μετά από λάδωμα των καθηγητών.
Πληρωνω φορο ενοικιου και ενφια μωρη κλασσομπανιερα.Τι σε νοιάζει εσένα ρε αλβανέ κλεφτοκοτά η φορολογία;
Αφού δεν έχεις πληρώσει φόρους ούτε μια φορά στη ζωή σου.
Προσωπικά από τότε που βγήκε μέσω της πολιτικής του μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά.Γτ τον γουσταρεις ρε ταδε?.
Που εκανε υποχρεωτικο το εμβολιο?.εγω θα τον γουσταρα να εκανε μειωση της φορολογιας των συντελεστων φπα και να εδινε αυξησεις σε μισθους και συνταξεις...
Καλα το ρηξεις δεν το ρηξεις ο συριζα θα βγειΠροσωπικά από τότε που βγήκε μέσω της πολιτικής του μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ αλλά στις επόμενες, αν και απέχω εκλογών 8 χρόνια, θα σηκωθώ και θα ρίξω δαγκωτό Κούλη!!!
Στο έχω ξαναπεί...Καλα το ρηξεις δεν το ρηξεις ο συριζα θα βγει
Ας ειχε τα κοτσια να με πιασει τοτε...Πλήρωσε πρώτα τα κλεψιμέικα από τη σκατοκαντίνα σου μωρή παρδαλή δαμάλα.
Αν θες να γινει επανασταση ας το κανουν,εγω θα μπω στο εκλογικο τμημα με ροπαλο για να ψηφισωΣτο έχω ξαναπεί...
Δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι...
Ρε νιμού θα σε περιμένουμε ....Αν θες να γινει επανασταση ας το κανουν,εγω θα μπω στο εκλογικο τμημα με ροπαλο για να ψηφισω
Ρε νιμού θα σε περιμένουμε ....