Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Παππούδια 100 ευρώ το μήνα..:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Χαχαχαχαχα οι ψηφοφοροι της νδ τρωνε παστελα απο τον κουλη
Ποσο ειπαμε οτι εχετε 34 μοναδες?
-5% απο αυτη τη πολιτικη ουτε 30% καλα πατε συνεχίστε έτσι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Χαχαχαχαχα οι ψηφοφοροι της νδ τρωνε παστελα απο τον κουλη
Ποσο ειπαμε οτι εχετε 34 μοναδες?
-5% απο αυτη τη πολιτικη ουτε 30% καλα πατε συνεχίστε έτσι
Βιταμούλη δεν είμαι ΝΔ τον Κούλη γουστάρω...:rockon::headbang2::rockon::headbang2::confused:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
100 ευρω το μηνα θελει ο δικτατορας

γεια σου κουλη αρχοντα, :shit: παρε μας τα υπαρχοντα

Χιος

ΤΕΛΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΕ!​

Γουσταρω αυτες τις απολυταρχικες πολιτικες μιας και θα τελειωσουμε μια και καλη με τη νδ.
Η κουλοκυβερνηση εκανε σήμερα το μεγαλυτερο λαθος με μεγαλο πολιτικο κοστος.
Ας εδινε μια αυξηση η ενα επιδομα στους ανω των 60 να εμβολιαστουν και να αφηνε τα απολυταρχικα μετρα

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Βιταμούλη δεν είμαι ΝΔ τον Κούλη γουστάρω...:rockon::headbang2::rockon::headbang2::confused:
Γτ τον γουσταρεις ρε ταδε?.
Που εκανε υποχρεωτικο το εμβολιο?.εγω θα τον γουσταρα να εκανε μειωση της φορολογιας των συντελεστων φπα και να εδινε αυξησεις σε μισθους και συνταξεις...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
100 ευρώ τι να προσβάλλει ο διοικούμενος κάθε μήνα; Δεν αξίζει.
κάποιοι θα ασκήσουν προσφυγή. προφανώς θα ζητήσουν ή αυτοί ή το δικαστήριο να κρίνει το ΣτΕ
και το ΣτΕ γενικώς δέχεται την νομοθεσία, διότι το σύνταγμα είναι όριο.
Βλάπτεται η υγεία των προσφευγόντων από την υποχρέωση, όχι διότι είναι ακίνδυνο,
η περιουσία τους; όχι διότι είναι μικρο ποσό, ακόμη και σωρευτικά υπολογιζόμενο για πολλούς μήνες,
το δικαίωμα τους να διαθέτουν το σώμα τους, όπως θέλουν; Ναι, αλλά πρόκειται για μικρή βλάβη μπροστά στο δημόσιο συμφέρον της υγείας του συνόλου του πληθυσμού, της ομαλής λειτουργίας των νοσοκομείων, της προστασίας της κοινωνικής και της οικονομικής ζωής.
Πικραμμένος, Γεραπετρίτης, Πλεύρης παίζουν μπάλα χωρίς αντίπαλο
Ακλαφτες θα πανε οι προσφυγες ενεκα οτι υφισταται υπερτερο δημοσιο συμφερον που πρεπει να προστατευτει που ειναι η προστασια της ζωης κι της δημοσιας υγειας . Το ιδιο ισχυε και στην ελευθερια μετακινησης παροτι επικαλουνταν αριστεροι νομικοι οτι δεν ειναι συνταγματικα ανεκτο να περιορισθει .

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Άντε κάνε το εμβόλιο για το καλαζάρ ρε αλβανικέ ποιμενικέ που έχεις άποψη και για τα πολιτικά κιόλας.
Σιγα μην κανω εμβολιο μωρη πρασινη αμοιβαδα.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Τι σε νοιάζει εσένα ρε αλβανέ κλεφτοκοτά η φορολογία;
Αφού δεν έχεις πληρώσει φόρους ούτε μια φορά στη ζωή σου.
Πληρωνω φορο ενοικιου και ενφια μωρη κλασσομπανιερα.
Γαμησιατικα του κουλη...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Γτ τον γουσταρεις ρε ταδε?.
Που εκανε υποχρεωτικο το εμβολιο?.εγω θα τον γουσταρα να εκανε μειωση της φορολογιας των συντελεστων φπα και να εδινε αυξησεις σε μισθους και συνταξεις...
Προσωπικά από τότε που βγήκε μέσω της πολιτικής του μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ αλλά στις επόμενες, αν και απέχω εκλογών 8 χρόνια, θα σηκωθώ και θα ρίξω δαγκωτό Κούλη!!!

:klapseee::klapseee::klapseee:

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Προσωπικά από τότε που βγήκε μέσω της πολιτικής του μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΝΔ αλλά στις επόμενες, αν και απέχω εκλογών 8 χρόνια, θα σηκωθώ και θα ρίξω δαγκωτό Κούλη!!!

:klapseee::klapseee::klapseee:
Καλα το ρηξεις δεν το ρηξεις ο συριζα θα βγει

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Πλήρωσε πρώτα τα κλεψιμέικα από τη σκατοκαντίνα σου μωρή παρδαλή δαμάλα.
Ας ειχε τα κοτσια να με πιασει τοτε...
Εδω κατι μεγαλοβουλευταδες του πασοκ και της νδ τοσα εκατομμύρια κλεβουν,ασε τις οφσορ που εχουν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Στο έχω ξαναπεί...
Δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι...:wanker::wanker::wanker::alivedick::alivedick::alivedick:
Αν θες να γινει επανασταση ας το κανουν,εγω θα μπω στο εκλογικο τμημα με ροπαλο για να ψηφισω

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Αν θες να γινει επανασταση ας το κανουν,εγω θα μπω στο εκλογικο τμημα με ροπαλο για να ψηφισω
Ρε νιμού θα σε περιμένουμε .... :alivedick: :alivedick: :alivedick:
MatureAmusedGibbon-size_restricted.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Αλλη μια επικη ηλιθιοτητα απο τον Γουρλοματη....καταρχην γιατι μονο για τους ανω των 60 και οχι για ολους ανω των 18;Κατα δευτερον διοικητικο προστιμο 100 ευρω στην ΑΑΔΕ καθε μηνα ας μας πει ο Αλεξ αλλα ετσι οπως το κοβω ειναι φουλ αντισυνταγματικο και θα πεσει ευκολα στα δικαστηρια...

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Ένα κουπόνι 100 ευρώ για Κίνο και Στοίχημα να έδιναν, κάθε εβδομάδα εμβόλιο θα κουμπωναν τα παπούδια :rockon: :rockon: :rockon:

Εντάξει, ο τύπος που εμπνεύστηκε το πρόστιμο είναι μεγάλο πουλέν :tooth::tooth: Βιρτουόζος του αυνανισμού !!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Ενταξει θα παρετε και δωρεαν ΕΝΑ επαναλαμβανω ΕΝΑ σελφ τεστ να κανετε τα Χριστουγεννα....μιλαμε για τρομερο μυαλο οχι αστεια! :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• κουτσουμπασ.gif