athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.890
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα Μπαρε...πως ηταν η μερα σου σημερα;κωλονοσκοπηση ομως?
καλησπερα Μπαρε...πως ηταν η μερα σου σημερα;κωλονοσκοπηση ομως?
Εγώ τρίτη φορά δεν ξανατρωω Μπολι,,,βαρέθηκαΝταξ, κάτι τέτοια βάζεις κι άντε να ψήσουμε το @Νίο να εμβολιαστεί...
Σταναχωρεις τον bary ετσικαλά, αν ήμουν γυναίκα θα το έβαζα στα πόδια. Εκτός από πορνοστάρ, ποια μπορεί να αντέξει τέτοιο εργαλείο;
καντο λιανα ρε τυπε...ειτε προσπαθεις να φανεις καυστικος/ειρωνικος/δεικτικος με αποτυχια,ειτε να αποδειξεις κατι που δεν καταλαβαινω τι
Είσαι καταδικασμένος να κάνεις και τα επόμενα 10 αλλιώς ξέχνα τις Μποτσουάνες, τα Νησιά Σάντουιτς και τα Πίρι-Πίρι...Εγώ τρίτη φορά δεν ξανατρωω Μπολι,,,βαρέθηκα
Θα πάω να ζήσω σε ερημικό μέρος μόνος μου
για τον Μπαρο φοβαμαι με αυτους που συναγελαζεται....Είσαι καταδικασμένος να κάνεις και τα επόμενα 10 αλλιώς ξέχνα τις Μποτσουάνες, τα Νησιά Σάντουιτς και τα Πίρι-Πίρι...
Βρε δε γαμιεστε όλοι σαςΕίσαι καταδικασμένος να κάνεις και τα επόμενα 10 αλλιώς ξέχνα τις Μποτσουάνες, τα Νησιά Σάντουιτς και τα Πίρι-Πίρι...
Τυπε ξεχασες της γριπης!Αρα τεσσερα για φετος...Πηραν καπου τρια μυρια εμβολια γριπης (νομιζω) για φετος...Εγώ τρίτη φορά δεν ξανατρωω Μπολι,,,βαρέθηκα
Θα πάω να ζήσω σε ερημικό μέρος μόνος μου
εγω και η γυναικα καναμε και της γριπης...αισθανομαστε ατρωτοιΤυπε ξεχασες της γριπης!Αρα τεσσερα για φετος...Πηραν καπου τρια μυρια εμβολια γριπης (νομιζω) για φετος...
Που θα τα βαρανε αυτοι;
Καλύτερα μια ώρα με τον bary παρά τόσα τρυπήματαΤυπε ξεχασες της γριπης!Αρα τεσσερα για φετος...Πηραν καπου τρια μυρια εμβολια γριπης (νομιζω) για φετος...
Που θα τα βαρανε αυτοι;
Σας χαιρομαι...εγω και η γυναικα καναμε και της γριπης...αισθανομαστε ατρωτοι
το μαντου το κανατε?εγω και η γυναικα καναμε και της γριπης...αισθανομαστε ατρωτοι
μαντου πρεπει να το κανεις εσυ γιατι στην οικοδομη με τα συντροφια σου και τις σκουριασμενες προκες ε θελει προσοχη φιλε Μπαρετο μαντου το κανατε?
Οι ανεμβολιαστοι να προσεχουν τα κωλοτρυπηδια τους....
Και πάνω από όλα Έλληνας για να μην ξεχνιόμαστε...??????ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΣΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑΚΕΡΟΚαι πάνω από όλα Έλληνας για να μην ξεχνιόμαστε...??????
απο τι προστατευει το μαντου γιατρε μου ευεργετη μου σωτηρα μου?μαντου πρεπει να το κανεις εσυ γιατι στην οικοδομη με τα συντροφια σου και τις σκουριασμενες προκες ε θελει προσοχη φιλε Μπαρε
αν φουσκωσει το μαντου ανιδεε Ζοφριωτη την εχεις ασχημα να ξερειςαπο τι προστατευει το μαντου γιατρε μου ευεργετη μου σωτηρα μου?