kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.211
- Πόντοι
- 1.706
Εμετός με πόδια.Χωρίς μάσκα, πάει να την πλησιάσει και η άλλη τραβιέται...
ταγάρι Μπουμπούκοοοο...
![]()
ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕ
Εμετός με πόδια.Χωρίς μάσκα, πάει να την πλησιάσει και η άλλη τραβιέται...
ταγάρι Μπουμπούκοοοο...
![]()
ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕ
Τι μπουτσουτσούνα θά'χει ο τύπος!Οι ανεμβολιαστοι να προσεχουν τα κωλοτρυπηδια τους....
![]()
Θα είναι όρθια συνέχεια όμωςΘα γίνετε όλοι Ζόμπι με τη πούτσα έξω και θα γαμάτε ότι βρίσκετε και θα το κάνετε και αυτό ζόμπι![]()
Ο κτηνίατρος Ελληνο-Εβραίος Μπουρλά το μόνο που πιάνει μέχρι τώρα είναι φράγκα. Άντε και καμμιά Γκανέζικη ψ@λή.Και να μην την πιάνει το παρόν, είμαι σίγουρος οτι ο κύριος Μπουρλά έχει κατέβει στα καζάνια που ανακατεύουν το εμβόλιο και έχει ρίξει το κατάλληλο φασκόμηλο, μουσταλευριά, ξέρω 'γω τι και η επόμενη δόση θα πιάνει Μποτσουάνα, Ναμίμπια και Σουαζιλάνδη ταυτόχρονα.![]()
Έρχεται η μετάλλαξη Μποτσουάνα....Εμετός με πόδια.
Ρε παιδί μου όμως, κάποια πράγματα συμβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια.κατι θελουν απο εμας,μα μας ελενχουν,φταει ο γκουλις,φταει ο συριζα,το πασοκ,ο τεως,ο κοκκαλης,ο μπροστινος που εκαψε το κοκκινο,ο γειτονας,ο θειος κωστας απο το χωριο,ο καιρος,η κακουργα η κενονια,οι συνθηκες,Οσο ο μεσος Ελληνακος αντισυμβατικος κατα τα αλλα επαναστατης του κωλου δεν θα κανει την αυτοκριτικη του τιποτε απαυτα που μπορει και οντως να φταει δεν θα αλλαξει
ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ https://www.euro2day.gr/news/econom...K740GUt1THVRDNWJT1L94iqeh9UAGC1CgpWYHVoQh6vQA
H EΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!??????????????
![]()
Koμματοσκυλο εμενα λες?Ρε παιδί μου όμως, κάποια πράγματα συμβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια.
1. Διαβάζεις το άρθρο που κράζει δήθεν επιστημονικά, ακομμάτιστα και αντικειμενικά.
2. Copy paste το όνομα του συντάκτη/επιστήμονα. "Βασίλης Τσαουσίδης"
3. Google search "Βασίλης Τσαουσίδης Συριζα"
4. https://www.adesmeuti.gr/blog-post_630/
" να τεθεί επικεφαλής μετά την δικαίωσή του από το
Ελεγκτικό Συνέδριο ο καθηγητής Τομέα Λογισμικού &Ανάπτυξης Εφαρμογών του
Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΔΠΘ Βασίλειος Τσαουσίδης που στηρίζεται
τόσο από τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρογλου όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ."
Οκ, κομματόσκυλο. Πάμε παρακάτω.
Η Μπουτσουανα εχει ρατσιστικά στοιχεία για μεταλλαξη οποτε ο ΠΟΥ την βαφτισε ... ΟΜΙΚΡΟΝ !!!!!!Πωωωω μαγκες...εκλασα στο γελιο...
Τι εχετε γραψει ρε τυποι... ???? ;
Τες πα ,ευτυχως σωσαμε τη Δ και παμε για Μπουτσουανα,θα μαθουν γεωγραφια ολα τα ταγαρια μ αυτον τον κωλοϊο...κ αυτος ο πουστης κοσμοτριγυρισμενος και ετσι τζαμπανταν,ενω εμεις δουλευουμε μια ζωη να παμε μεχρι καμενα βουρλα ?
Τύπε μου, είσαι καθηγητής υποψήφιος Πρύτανης στο Δημοκρίτειο;Koμματοσκυλο εμενα λες?
Βητα,Δελτα,Ομικρον...Ολο ελληνικά ονόματα.Η Μπουτσουανα εχει ρατσιστικά στοιχεία για μεταλλαξη οποτε ο ΠΟΥ την βαφτισε ... ΟΜΙΚΡΟΝ !!!!!!
καντο λιανα ρε τυπε...ειτε προσπαθεις να φανεις καυστικος/ειρωνικος/δεικτικος με αποτυχια,ειτε να αποδειξεις κατι που δεν καταλαβαινω τιΤύπε μου, είσαι καθηγητής υποψήφιος Πρύτανης στο Δημοκρίτειο;
edit:
(τώρα που το ξαναδιάβασα αφήνει και αυτή την εκδοχή. Το διορθώνω.)
Εδώ ειμαστεΤι μπουτσουτσούνα θά'χει ο τύπος!
κωλονοσκοπηση ομως?
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά αναγραμματιζοντας την λέξη Μποτσουανα έχετε "Αμάν πούτσο"Εδώ ειμαστε![]()
καλά, αν ήμουν γυναίκα θα το έβαζα στα πόδια. Εκτός από πορνοστάρ, ποια μπορεί να αντέξει τέτοιο εργαλείο;Εδώ ειμαστε![]()