kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.082
- Πόντοι
- 1.706
Εμετός με πόδια.Χωρίς μάσκα, πάει να την πλησιάσει και η άλλη τραβιέται...
ταγάρι Μπουμπούκοοοο...
ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕ
Εμετός με πόδια.Χωρίς μάσκα, πάει να την πλησιάσει και η άλλη τραβιέται...
ταγάρι Μπουμπούκοοοο...
ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕ
Τι μπουτσουτσούνα θά'χει ο τύπος!Οι ανεμβολιαστοι να προσεχουν τα κωλοτρυπηδια τους....
Θα είναι όρθια συνέχεια όμωςΘα γίνετε όλοι Ζόμπι με τη πούτσα έξω και θα γαμάτε ότι βρίσκετε και θα το κάνετε και αυτό ζόμπι
Ο κτηνίατρος Ελληνο-Εβραίος Μπουρλά το μόνο που πιάνει μέχρι τώρα είναι φράγκα. Άντε και καμμιά Γκανέζικη ψ@λή.Και να μην την πιάνει το παρόν, είμαι σίγουρος οτι ο κύριος Μπουρλά έχει κατέβει στα καζάνια που ανακατεύουν το εμβόλιο και έχει ρίξει το κατάλληλο φασκόμηλο, μουσταλευριά, ξέρω 'γω τι και η επόμενη δόση θα πιάνει Μποτσουάνα, Ναμίμπια και Σουαζιλάνδη ταυτόχρονα.
Έρχεται η μετάλλαξη Μποτσουάνα....Εμετός με πόδια.
Ρε παιδί μου όμως, κάποια πράγματα συμβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια.κατι θελουν απο εμας,μα μας ελενχουν,φταει ο γκουλις,φταει ο συριζα,το πασοκ,ο τεως,ο κοκκαλης,ο μπροστινος που εκαψε το κοκκινο,ο γειτονας,ο θειος κωστας απο το χωριο,ο καιρος,η κακουργα η κενονια,οι συνθηκες,Οσο ο μεσος Ελληνακος αντισυμβατικος κατα τα αλλα επαναστατης του κωλου δεν θα κανει την αυτοκριτικη του τιποτε απαυτα που μπορει και οντως να φταει δεν θα αλλαξει
ΚΕΡΔΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ https://www.euro2day.gr/news/econom...K740GUt1THVRDNWJT1L94iqeh9UAGC1CgpWYHVoQh6vQA
H EΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΣΚΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!!??????????????
Koμματοσκυλο εμενα λες?Ρε παιδί μου όμως, κάποια πράγματα συμβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια.
1. Διαβάζεις το άρθρο που κράζει δήθεν επιστημονικά, ακομμάτιστα και αντικειμενικά.
2. Copy paste το όνομα του συντάκτη/επιστήμονα. "Βασίλης Τσαουσίδης"
3. Google search "Βασίλης Τσαουσίδης Συριζα"
4. https://www.adesmeuti.gr/blog-post_630/
" να τεθεί επικεφαλής μετά την δικαίωσή του από το
Ελεγκτικό Συνέδριο ο καθηγητής Τομέα Λογισμικού &Ανάπτυξης Εφαρμογών του
Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΔΠΘ Βασίλειος Τσαουσίδης που στηρίζεται
τόσο από τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρογλου όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ."
Οκ, κομματόσκυλο. Πάμε παρακάτω.
Η Μπουτσουανα εχει ρατσιστικά στοιχεία για μεταλλαξη οποτε ο ΠΟΥ την βαφτισε ... ΟΜΙΚΡΟΝ !!!!!!Πωωωω μαγκες...εκλασα στο γελιο...
Τι εχετε γραψει ρε τυποι... ???? ;
Τες πα ,ευτυχως σωσαμε τη Δ και παμε για Μπουτσουανα,θα μαθουν γεωγραφια ολα τα ταγαρια μ αυτον τον κωλοϊο...κ αυτος ο πουστης κοσμοτριγυρισμενος και ετσι τζαμπανταν,ενω εμεις δουλευουμε μια ζωη να παμε μεχρι καμενα βουρλα ?
Τύπε μου, είσαι καθηγητής υποψήφιος Πρύτανης στο Δημοκρίτειο;Koμματοσκυλο εμενα λες?
Βητα,Δελτα,Ομικρον...Ολο ελληνικά ονόματα.Η Μπουτσουανα εχει ρατσιστικά στοιχεία για μεταλλαξη οποτε ο ΠΟΥ την βαφτισε ... ΟΜΙΚΡΟΝ !!!!!!
καντο λιανα ρε τυπε...ειτε προσπαθεις να φανεις καυστικος/ειρωνικος/δεικτικος με αποτυχια,ειτε να αποδειξεις κατι που δεν καταλαβαινω τιΤύπε μου, είσαι καθηγητής υποψήφιος Πρύτανης στο Δημοκρίτειο;
edit:
(τώρα που το ξαναδιάβασα αφήνει και αυτή την εκδοχή. Το διορθώνω.)
Εδώ ειμαστεΤι μπουτσουτσούνα θά'χει ο τύπος!
Νταξ, κάτι τέτοια βάζεις κι άντε να ψήσουμε το @Νίο να εμβολιαστεί...Εδώ ειμαστε
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά αναγραμματιζοντας την λέξη Μποτσουανα έχετε "Αμάν πούτσο"Εδώ ειμαστε
καλά, αν ήμουν γυναίκα θα το έβαζα στα πόδια. Εκτός από πορνοστάρ, ποια μπορεί να αντέξει τέτοιο εργαλείο;Εδώ ειμαστε