You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Για να εχουν μελλον τα παιδια, πρεπει πρωτα να υπαρχουν παιδια
Εν ολίγοις :
Το ζήτημα είναι να αποσυμφορήσεις το ΕΣΥ.
Έχεις δυο επιλογές:
1. παση θυσία προστασία των αδύναμων και γέρων με αβέβαια αποτελέσματα αλλα βέβαιη οικονομική καταστροφή που θα υπονομευσει το μέλλον της χώρας.
2. Με σαφεις όρους ενθεσμη Ευθανασία και υποβοηθούμενη αυτοκτονία των αδύναμων και γέρων όταν αυτή νοσήσουν ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες σωτηρίας των νεότερων και υγιέστερων και ελαχιστοποιηση των δυσμενών οικονομικών επιπτώσεων.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Προσπαθεις να υποβαθμισεις ακομη περισσοτερο την αποψη μου, προχωρωντας ενα βημα παραπανω.Δεν έκανα λόγο για εκδούλευση. Κι ο Τσιόδρας που έψαλε σήμερα, έκανε με τον τρόπο του ένα είδος κατήχησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το ασπαζόταν και δεν το ζούσε.
Έχεις αναλάβει την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου ρε Άλεξ με εξόφθαλμο τρόπο, αυτό λέω.
Κι αν τυχαίνει να έχεις απολαβές απο3 τούτη την υποστήριξη, δεν είναι επιλήψιμο, ίσα ίσα που αν το δηλώσεις θα κερδίσεις και μια γενική ευυποληψία εδώ μέσα.
Δεν είναι όλες οι απολαβές κατακριτέες και του πεταματού. Και το εννοώ.
Χαρακτηριζοντας την ως μεσο προσπορισμού εισοδήματος.
Αυτο ειναι ακρως προσβλητικο.
Ξεκινησες λεγοντας την αποψη μου "κατηχηση", μετα "εργολαβια" και τωρα "αμειβομενη".
Χωρις κανενα στοιχειο βεβαια.
Εκτός αν θεωρεις οτι το να εχει καποιος αποψεις σαν τις δικες μου ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και επειδη ετσι ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ειναι αδιανοητο.
Ξανα κριμα.
το ειχα πει πριν260 μελη - επισκεπτες
Η αντισταση των ελληνων, το νεο πολυτεχνειο
καποιοι βουλευτες και κομματοσκυλα της νδ μετα "τον εγκλεισμο μας" μην τολμησουν να εμφανιστουν για φιεστες σε δημους για μελλοντικα ψηφαλακια
και ιδιαιτερα μετα τα αυριανα ποιστοποιητικα κοινωνικων φρονιματων
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Αυτα τα διλημματα ποιος τα θετει? Εσυ? Ντροπη. Οχι, κανεναν δεν "επιλεγουμε" να χασουμε. Ολοι μαζι θα ζησουμε ή ολοι μαζι θα πεθανουμε.Εν ολίγοις :
Έχεις δυο επιλογές:
1. παση θυσία προστασία των αδύναμων και γέρων με αβέβαια αποτελέσματα αλλα βέβαιη οικονομική καταστροφή που θα υπονομευσει το μέλλον της χώρας.
2. Με σαφεις όρους ενθεσμη Ευθανασία και υποβοηθούμενη αυτοκτονία των αδύναμων και γέρων όταν αυτή νοσήσουν ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες σωτηρίας των νεότερων και υγιέστερων και ελαχιστοποιηση των δυσμενών οικονομικών επιπτώσεων.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Καλά με ανοησίες δεν ασχολούμαι καν.... Χαρά στο κουράγιο σου που απαντάς σε αυτές....Οχι τύπε, υποκυπτεις στην Χουντα και πρεπει να δειξεις πολιτικη ανυπακοη, εξαλλου ετσι καταστρεφεται το ΑΕΠ της χωρας και το μελλον μας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Πού καταντησεςτζονυ
επισημως απο αυριο το πρωι στις 6
ελλας ελληνων χριστιανων
πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων :S :S :S :S
ξαναγυρισαμε στο 1967 :S :S :S
Να απευθυνεσαι στον Τζωνη για να σε υποστηριξει σε μια ανοησια
ετσι ειναι φιλε μου απλα τα μετρα ξαναρθαν μετα απο 50 και βαλε χρονιαΟλα ειναι κυκλος στη ζωη τελικα??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα απαντω για πολυ ακομη, απλως ειχα πολυ ελευθερο χρονο τωραΚαλά με ανοησίες δεν ασχολούμαι καν.... Χαρά στο κουράγιο σου που απαντάς σε αυτές....
Θα παω να μιλησω στην καλη μου σε λιγο
Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Προσπαθεις να υποβαθμισεις ακομη περισσοτερο την αποψη μου, προχωρωντας ενα βημα παραπανω.
Χαρακτηριζοντας την ως μεσο προσπορισμού εισοδήματος.
Αυτο ειναι ακρως προσβλητικο.
Ξεκινησες λεγοντας την αποψη μου "κατηχηση", μετα "εργολαβια" και τωρα "αμειβομενη".
Χωρις κανενα στοιχειο βεβαια.
Εκτός αν θεωρεις οτι το να εχει καποιος αποψεις σαν τις δικες μου ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και επειδη ετσι ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ειναι αδιανοητο.
Ξανα κριμα.
Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος που του απαντας. Παιζει το κλασικο αριστερο παιχνιδι, ειμαι εδω, ειμαι ο σωστος, απολογησου. Κι αυτο το κανει ο πεμπτοφαλαγγιτης που ποσταρε ολημερης οτι προπαγανδα εβγαζε ο Ενρτογαν.
Η σωστη συμπεριφορα απεναντι του ειναι σ'εχω γραμενο στ'αρχιδια μου.
αλεξ δεν εχεις αντιληφθει τι προκειται να γινει στο κομμα την επομενη μετα την απελευθερωση των κατοικων απο τον κορονοιοΠού καταντησες
Να απευθυνεσαι στον Τζωνη για να σε υποστηριξει σε μια ανοησια
ερχεται καταιγιδα στην νδ με απροβλεπτες συνεπειες
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
δεν καταλαβες, τιποτα δεν αλλαζει, απλα ο,τι κανεις θα πρεπει να το αναφερεις εγγραφως... για παραδειγμα επιτρεπονται οι αθλητικες δραστηριοτητες μεχρι δυο ατομα τηρωντας τις αποστασεις... το ιδιο με χεσιμο του σκυλου...Θελατε βολτούλες...Σπίτι τωρα...
Γιαλαντζι χουντα, ασκοπη γραφειοκρατια
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Αυτα τα διλημματα ποιος τα θετει? Εσυ? Ντροπη. Οχι, κανεναν δεν "επιλεγουμε" να χασουμε. Ολοι μαζι θα ζησουμε ή ολοι μαζι θα πεθανουμε.
Γι αυτό ο Τσιόδρας πρέπει να αποσυρθεί . Συμπαθέστατος ικανότατος αλλά ανεπαρκης, όπως αποδείχθηκε από την χθεσινή συγκίνηση του, για τις σκληρές επιλογές που αναπόφευκτα έρχονται ...
Η χώρα πρέπει να διαλέξει ... ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ... δυστυχώς ...
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
Εν ολίγοις :
Έχεις δυο επιλογές:
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Ψυχρη λογικη. Ετσι ειναι
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.451
- Πόντοι
- 786
Κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος που του απαντας. Παιζει το κλασικο αριστερο παιχνιδι, ειμαι εδω, ειμαι ο σωστος, απολογησου. Κι αυτο το κανει ο πεμπτοφαλαγγιτης που ποσταρε ολημερης οτι προπαγανδα εβγαζε ο Ενρτογαν.
Η σωστη συμπεριφορα απεναντι του ειναι σ'εχω γραμενο στ'αρχιδια μου.
καλά μιλάς, γενικώς,
αλλά βγάλε, αν θες, αυτή τη φάτσα του υστερικού καθολικού
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
Live η έκτακτη συνέντευξη τύπου των υπουργών για την απαγόρευση κυκλοφορίας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Για πες μας να γελασουμε κι εμεις ρε τύπε τι βρισκεις αστειοMεχρι 6 Απριλίου!!!!
Μιλάμε οι τύποι είναι για γέλια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36