Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εσυ με οποια κυβερνηση και να εχουμε θα εισαι παντα ενας αναρχιδος μαλακας που θα μας διασκεδαζει εδω μεσα!!! :2funny:
εσυ ρε αναρχιδο το εχεις πει οτι εισαι μητσοτακικος και μας διασκεδαζεις με τις οποιες παπαριες λες εδω κρυψε τον κωλαρακο σου :2funny: :2funny: :2funny:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.373
Πόντοι
2.356
Η θειτσα ηθελε να πει οτι οι εμβολιασμενοι μπορουν να κολλησουν πιο ευκολα γιατι νιωθουν οτι επειδη ειναι εμβολιασμενοι δεν κινδυνευουν αρα ουτε μασκες φορανε ουτε προσεχουν τους κανονες υγιεινης....αλλα επειδη και αυτη ειναι ενα ακομα κομματοσκυλο που ειδε φως και μπηκε τα εκανε μουνι καπελο.
και εσυ που το ξερεις τη ηθελε να πει? υποβολεας εισαι η σε ενημερωσε απευθειας το κομμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ ρε αναρχιδο το εχεις πει οτι εισαι μητσοτακικος και μας διασκεδαζεις με τις οποιες παπαριες λες εδω κρυψε τον κωλαρακο σου :2funny: :2funny: :2funny:
εχει ωραιο κωλο?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.468
Πόντοι
3.936
Επιστρατευτηκαν 80 ιδιωτες γιατροι στην β.ελλαδα ειπαν στις ειδησεις. Τους στρατιωτικους γιατρους ομως που τωρα τους χρειαζεται πραγματικα η χωρα δεν τους αγγιζει τους αφησε να σφυριζουν ανεμελα.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (11).jpeg
    αρχείο λήψης (11).jpeg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 29

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

ακομα δεν εχει βρεθει λυση για αυτο

Ανέβασε τα βίντεο ρε μόγγολο αλλιώς βάλε ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνε μπας και σε λυπηθούμε.
ΣΚΑΣΕ ΜΟΓΟΛΟ ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ ΣΚΑΣΕ ΠΡΟΔΟΤΗ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
A γαμησου ρε Μητσοτακη βλακοβλακα να μοιραστεις τις σκεψεις σου και αρχιδια.....Ομοιοκαταληξιες χαζομαρουλες και βλακειες....Λιγοτερο γυμνο αποτι ηταν με το Τσιπροβλακα αλλα παρεμενει γυμνο το συστημα υγειας,,,Σταματα να μιλας λες και μιλας σε 10χρονα βλακα ε βλακα.....Δειξε πηγμη ξεφτυλισμενε,γαμα τα ψεκια ,βαλε 20 ευρω τα τεστ για τους ανεμβολιαστους και καντα υποχρεωτικα ΔΩΡΕΑΝ! για τους εμβολιασμενους....Λιγος,με λογο και ειρμο δασκαλου ειδικης αγωγης,δε μιλας σε μωρα στον Ελληνικο Λαο μιλας,τριχτους τα δοντια και ΓΑΜΑΤΟΥΣ....Ξεφτυλοσκυλο..Ημετρα,ημιμετρα,ημιμετρα........Ολα για τα ψηφαλακια....Μην παρω λαικ απο συριζαιους ειστε πιο ξεφτυλες 200,000 νεκρους θα χαμε με σας και χαν κλεισει τα μισα μαγαζια,,,Ουτε νευριασμενες φατσοτλες απο ΝΔακια καντε την αυτοκριτικη σας ξεφτυλες,αν και αυτη η λεξη δεν υπαρχει στο γλωσσσαρι ουτε των νεοφιλελεδων ουτε των παλαιων δεξιων,,,,,ΟΥΡΤ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Εγω ειπα οτι ειμαι Μητσοτακικος οπως ειχαν πει οι γιατροι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε;Εισαι τερμα σκουπιδι εκτος απο μαλακας ρε νουμερο.... :2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εγω ειπα οτι ειμαι Μητσοτακικος οπως ειχαν πει οι γιατροι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε;Εισαι τερμα σκουπιδι εκτος απο μαλακας ρε νουμερο.... :2funny:
τοτε τι καπνο φουμαρεις ρε νουμερο? νεοδημοκρατης και ετσι?

οταν ερθεις στην ενηλικιωση ελα να μου μιλησεις το καντραν σου γραφει 15 χρονων

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Εμβολιαστειτε εμβολιαστειτε εμβολιαστειτε....τελειωσες μαλακα κορωνοιε!!!:2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βάλε βίντεο πουστομόγγολο γιατί η πούτσα θα φτάσει μέχρι τις αμυγδαλές.
ρε πασοκομογγολο πες μας πρωτα τι σου ταξανε για να γινεις νεοδημοκρατης και μετα ξεκιναει η γαιδουροπουτσα σε εσενα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
τοτε τι καπνο φουμαρεις ρε νουμερο? νεοδημοκρατης και ετσι?

οταν ερθεις στην ενηλικιωση ελα να μου μιλησεις το καντραν σου γραφει 15 χρονων
Εισαι μαλακα τερμα ηλιθιος ρε τυπε....διαβαζεις τι γραφω και καταλαβαινεις οτι ειμαι Μητσοτακικος ρε πουστη δηλαδη αμοιβαδα τελειως εισαι!!!:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Εισαι μαλακα τερμα ηλιθιος ρε τυπε....διαβαζεις τι γραφω και καταλαβαινεις οτι ειμαι Μητσοτακικος ρε πουστη δηλαδη αμοιβαδα τελειως εισαι!!!:2funny:
ε μαλακακο μας κουρασες τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ρε μαλακισμενο ον

πριν απο κανα δυορο ευχαριστιοσουν που συλλαβανε εναν δικηγορο αντιεμβολιαστη

πρεπει να εισαι πολυ αναρχιδο πουστρακι και σκατοψυχος να χαιρεσαι για μια συλληψη ενος ανθιρωπου που λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και για τις οποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ δεν τον καλουν τα "μεγαλα" καναλια

πρεπει να εισαι ζηκος στην ζωη σου να εχεις φαει μπολικες σφαλιαρες και φαπες απο την αρχη της ζωης σου μεχρι να ωριμασεις

και αν ωριμασεις με τα μυαλα που εχεις

εχεις καταντησει ο πουσυ του μητσοτακη
ΕΓΩ προσωπικα ΚΑΒΛΩΣΑ δεν το ευχαριστηθηκα απλα...Λιγο φυσγιογνωμιστης να εισια καταλαβαινεις οτι ειναι καθυστερημενος ο τυπος....Ελπιζω να τον βιασουν Εμβολιασμενοι σκληροι χυστες με 3 και 4 δοσεις στα κρατητηρια....Τ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΕΓΩ προσωπικα ΚΑΒΛΩΣΑ δεν το ευχαριστηθηκα απλα...Λιγο φυσγιογνωμιστης να εισια καταλαβαινεις οτι ειναι καθυστερημενος ο τυπος....Ελπιζω να τον βιασουν Εμβολιασμενοι σκληροι χυστες με 3 και 4 δοσεις στα κρατητηρια....Τ
κλασωμπαντερας ειναι μαγκια κλανια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.170
Πόντοι
6.256
βρεστα ρε

καθε μερα πουλανε τρελα οι γιατροι σου στα καναλια

ΣΚΑΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΚΙΚΕ
Παρακαλω πολυ να μη χανουμε την ψυχραιμία μας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Λοιπον αν εξαιρεσουμε οτι δεν θα μπαινουν σε οποιονδηποτε κλειστο χωρο οι ανεμβολιαστοι,μετρο που βεβαια ο αναρχιδος επρεπε να ειχε παρει απο την αρχη,ολα τα αλλα πιπες και ευχολογια.Ξεροεχυσα με την τρομερη ενισχυση του ΕΣΥ που ειναι να πληρωνεις τους κλινικαρχες φιλους του για κλινες και να επιτασει χουντικα ιδιωτες γιατρους να αφηνουν τα ιατρεια τους και να τρεχουν στα σκατα στο ΕΣΥ.

Θα ειναι βεβαια ΞΑΝΑ διπλα στους γιατρους και στους νοσηλευτες οπως ηταν και τις προηγουμενες φορες που ουτε καν δεν τους εβαλε στα Ανθυγιεινα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom