ρωτα το μεγαρο μαξιμου για να στο δωσουν τα κυβερνητικα καναλιαΠου είναι το βίντεο ρε ψεύταρε πολάκη;
τοσο δυσκολο ειναι να τους τηλεφωνησεις?
ρωτα το μεγαρο μαξιμου για να στο δωσουν τα κυβερνητικα καναλιαΠου είναι το βίντεο ρε ψεύταρε πολάκη;
Άρα δεν έχεις βρει ούτε ένα τέτοιο βίντεο και ως συνήθως ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ρωτα το μεγαρο μαξιμου για να στο δωσουν τα κυβερνητικα καναλια
τοσο δυσκολο ειναι να τους τηλεφωνησεις?
Kαι εγω βλεπω το μπου να βουλιαζει απο συγγραφικα φωσκολικά ταλεντα και παει για best seller το άρλεκιν με τίτλο 《Μια κουκλιτσα πεταμενη στα σκα.τά. 》βλέπω το μπου να βουλιάζει
Δες άρθρα video με λέξεις pareto law explainedδεν το είχα ξανακούσει καθότι άσχετος με το αντικείμενο.
Ταιριάζει όμως στην περίπτωση που συζητάμε ή απλά δείχνει να επαληθεύεται συγκυριακά στην χρονική περίοδο του τώρα ;
αν κατάλαβα καλά ο νόμος που αναφέρεις αφορά καταστάσεις που είναι σταθερές στο χρόνο . Εδώ οι θάνατοι δεν εξαρτώνται μόνο από το ποσοστό εμβολιασμού, υποθετω πως ηλικιακή κατανομή, υποκείμενα νοσήματα κλπ. είναι αστάθμητοι παράγοντες για τον παραπάνω νόμο.
Πχ. αν σε ένα υποθετικό σενάριο το 20% ανεμβολίαστοι>60 που αναφέρεις ήταν αποκλειστικά άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα (ή αντίστροφα αποκλειστκά με υπ. νοσήματα) θα είχαμε πάλι 80% των διασωληνώσεων και θανάτων να προκύπτουν από αυτούς ;
ρε παπαραΆρα δεν έχεις βρει ούτε ένα τέτοιο βίντεο και ως συνήθως ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Βγάλε ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ βρε άχρηστε, εσύ μας έγραψεςρε παπαρα
μεχρι και πριν λιγες μερες λεγανε οτι κολλανε μονο οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ οχι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ
τιπ¨" ρωτα τον εισαγγελατο απο την εκπομπη του να σου δωσει τα βιντεο των ψευτωθοδωρων γιατρων σου που ισχυριζονταν το λεγειν τους μεχρι πολυ προσφατα
τι διαολο? ζηκο εγινες και φοβασαι μην σου ριξουν φαπες?
Βάλε ΕΝΑ από τη σωρό, άντε Τζανετάκο.απο την αρχη της πανδημιες το " κονκλαβιο" των ειδικων λεγανε οτι ΟΙ ΕΜΒΛΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ
υπαρχουν ενα σωρο βιντεακια στο youtube
μονο τις τελευταιες ημερες και εφοσον οι ειδικοι αλλων κρατων επεσημαναν οτι και οι εμβολιασμενοι μπορουν να κολλησουν ξεκινησαν και οι δικοι μας εδω να λενε σιγα σιγα την αληθεια
βρες ρε κυβερνητικο κοπροσκυλο βιντεο απο παγωνη συψα και τα αλλα πιτμπουλακια στο youtubeΒγάλε ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ βρε άχρηστε, εσύ μας έγραψες
Βάλε ΕΝΑ από τη σωρό, άντε Τζανετάκο.
Δε βρίσκω, ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ, ένα σωρό έχει.....βρες ρε κυβερνητικο κοπροσκυλο βιντεο απο παγωνη συψα και τα αλλα πιτμπουλακια στο youtube
σιγουρα δεν εισαι 15 χροινων?
Πιο βλάκας πεθαίνεις Glasko......στειλε εμαιλ στα κυβερνητικα καναλια και θα σου πουν
εδω και 2 χρονια λεγανε την ιδια κασετα
εδω και λιγες μερες αλλαξανε το τροπαριο διοτι οι "ειδικοι" του εξωτερικου επιβεβαιωσαν οτι και οι εμβολιασμενοι κολανε κοβιντ
Στα κανάλια πάντως μας έλεγαν οτι τα εμβόλια θα είναι η μόνη λύση απο πρίν βγούν τα εμβόλια , οπότε για τα εμβόλια ακούμε απο πρίν κυκλοφορήσουν ... τώρα αν είπε κάποιος οτι όταν βγούν τα εμβόλια οι εμβολιασμένοι δεν θα κολλάνε δεν ξέρω , αν και λίγο δύσκολο να το είπε κανείς ενω δεν ήταν σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσουνΠιο βλάκας πεθαίνεις Glasko......
Τα εμβόλια υπάρχουν εδώ και 1 χρόνο, αλλά τα ΜΜΕ λένε εδώ και 2 χρόνια ότι οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ κολλάνε.
Φυσικά δεν το έχει πει κανένας, αλλά εσύ στον κόσμο σου.
Όπως με τον Τσίπρα που έμεινε 6 μήνες ΜΕΤΑ το τέλος της 4ετίας.
Τύπε σου έχω νέα, αποκλειστικά εδώ θα τα διαβάσεις, μόνο εγώ σου το λέω, ΑΝ και ΟΤΑΝ βγει εμβόλιο/χάπι/θεραπεία για τον καρκίνο ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.Στα κανάλια πάντως μας έλεγαν οτι τα εμβόλια θα είναι η μόνη λύση απο πρίν βγούν τα εμβόλια , οπότε για τα εμβόλια ακούμε απο πρίν κυκλοφορήσουν ... τώρα αν είπε κάποιος οτι όταν βγούν τα εμβόλια οι εμβολιασμένοι δεν θα κολλάνε δεν ξέρω , αν και λίγο δύσκολο να το είπε κανείς ενω δεν ήταν σίγουρο οτι θα κυκλοφορήσουν
Τι ποσοστο θανατου εχεις απο το καρκινο καιΤύπε σου έχω νέα, αποκλειστικά εδώ θα τα διαβάσεις, μόνο εγώ σου το λέω, ΑΝ και ΟΤΑΝ βγει εμβόλιο/χάπι/θεραπεία για τον καρκίνο ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Εσύ πες ελεύθερα οτι ΔΕ θα είναι λύση.
Δεν ξέρω, γιατί; Ο καρκίνος θερίζει εδώ και 50 χρόνια ο γαμιόλης, ο κορόνας τώρα εμφανίστηκε και μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Άλλο γράφαμε παραπάνω.Τι ποσοστο θανατου εχεις απο το καρκινο και
τι απο τη κορονα πες μας..
Τυπε ησουν παντα ηλιθιος ή το επαθες απο τοτε που αρχισες να πηγαινεις με τραβελια;Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο καρκινος ειναι πιο θανατηφορος,
οποτε λογικα ρισκαρεις παρενεργειες,σε σχεση με της κορονας..
Αληθεια ρε τυπε απο επιστημονικο ενδιαφερον ρωταω....ειναι δυνατον καποιος να ειναι τοσο ηλιθιος εκ γενετης;Σαλτα και γαμησου ρε τζιτζιφιογκο..
Ενταξει glasko το εχουμε ολοι καταλαβει οτι εισαι μπετοβλακας επικων διαστασεων με τασεις αυτογελοιοποιησης αλλα σε αγαπαμε ετσι και αλλιως....βρες ρε κυβερνητικο κοπροσκυλο βιντεο απο παγωνη συψα και τα αλλα πιτμπουλακια στο youtube
σιγουρα δεν εισαι 15 χροινων?