Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
Ας υποστούμε λοιπόν το κόστος του τιμωρού, τραβάει ο ενας σκοινί, το τραβάει και ο άλλος, στο τέλος θα μείνουμε χωρίς σκοινί και στον γκρεμό αμφότεροι.
μονο για μας εχει γκρεμο παιχτη ,αυτοι καβαντζωμενοι ειναι για εκατο χρονια μπροστα!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Τυπε δεν αμφισβητώ τα στοιχεία αυτά διοτι είμαι και εγώ ενήμερος.
Αλλο όμως ήταν το point του αρχικού μου ποστ.
Οτι δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκλεισμό ανεμβολιαστων ανθρώπων από την περίθαλψη, καθαρα ανθρώπινα να το πάρεις.

Έθιξα και ένα άλλο θέμα όμως παρακάτω, γιατι αραγε το κράτος δεν μεριμνά για τη παροχή δωρεάν τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό της χώρας;; Κανένας δεν μου έχει απαντήσει ουσιαστικά σε αυτο ερώτημα, πέρα του Αλέκου71 ο οποίος απαντησε "ειναι λάθος αυτό γιατί παίρνουν αέρα τα ψέκια".
Ακομα και εαν δινοταν η δυνατότητα για δωραν rapid test σε ολο τον πληθυσμό για μια εβδομαδα ή δυο σε τι ποσοστο πιστευεις οτι θα το έκαναν και σε τι ποσοστο απο αυτους που θα βγεί θετικο θα κατσουν σπιτι τους και δεν θα ψωλάρουν δεξια και αριστερα?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
Βάση των σημερινών στοιχειων που εχουμε στην ΜΕΘ 547 ατομα εκ των οποιων 455 ανεμβολοιαστους ή μερικως εμβολιασμένους 92 πληρως εμβολιασμένους .
Τα 92 ατομα ειναι απο εναν πληθυσμο 6.700.000και το υπόλοιπο απο εναν πληθυσμό 3.000.000 ανεμβολίαστων.
Δηλάδη αναλογικά παντα θα είχαμε στην ΜΕΘ εαν ολοι ηταν εμβολιασμενοι 150 ατομα χονδρικά αντε 200.
Φυσικα ολοι θα ηταν 100% εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ αλλα δεν θα υπηρχε προβλημα στο συστημα υγειας και τις αντοχες του ιατρικου προσωπικου.
ωραια και εγω λεω οτι ακομη και αν ηταν ολοι εμβολιασμενοι θα ειχαμε ιδιο αριθμο στις μεθ και το μονο που θα αλλαζε θα ηταν η κατανομη.
το 40% ευκολα το παραβλεπουμε των μπολιασμενων στα νοσοκομεια...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
Ακομα και εαν δινοταν η δυνατότητα για δωραν rapid test σε ολο τον πληθυσμό για μια εβδομαδα ή δυο σε τι ποσοστο πιστευεις οτι θα το έκαναν και σε τι ποσοστο απο αυτους που θα βγεί θετικο θα κατσουν σπιτι τους και δεν θα ψωλάρουν δεξια και αριστερα?
ειναι δωρεαν το ραπιντ τεστ τυπε! μπορεις να κανεις οποτε θες στο κλιμακιο του εοδυ

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
ωραια και εγω λεω οτι ακομη και αν ηταν ολοι εμβολιασμενοι θα ειχαμε ιδιο αριθμο στις μεθ και το μονο που θα αλλαζε θα ηταν η κατανομη.
το 40% ευκολα το παραβλεπουμε των μπολιασμενων στα νοσοκομεια...
δεν θα ειχαμε 550 θα ειχαμε 200 το νου΄μερο ειναι τεράστιο . Θα είχαν καλυτερη υγειονομικη φροντίδα απο ξεκούραστους γιατρούς

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
δεν θα ειχαμε 550 θα ειχαμε 200 το νου΄μερο ειναι τεράστιο . Θα είχαν καλυτερη υγειονομικη φροντίδα απο ξεκούραστους γιατρούς
εχουμε επαρκεια σε γιατρους τυπε για αυτο στειλαμε το 15% σπιτι τους και μαζεψαμε ολους τους αποκεντρωμενους απο αγροτικα ιατρεια στις πρωτευουσες των δημων!!!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.318
Πόντοι
2.356
δεν μπορει το κλομάκιο του ΕΟΔΥ να κανει 10.000.000 τεστ σε μια εβδομάδα
σε καθε περιπτωση ναι δε θα τηρουνταν απο ολους η καραντινα...
θελει να εχεις και λιγο συνειδηση! και εγω δεν εχω! θα πηγαινα για καφε με τους εχθρους μου! σαμπως εχω κανα μπατσο εξω απο το σπιτι μου να ξερει τι εχω και αν εχω?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
εχουμε επαρκεια σε γιατρους τυπε για αυτο στειλαμε το 15% σπιτι τους και μαζεψαμε ολους τους αποκεντρωμενους απο αγροτικα ιατρεια στις πρωτευουσες των δημων!!!
Συγγνώμη αλλά καλα τους έκαναν . Εαν είχαμε 200 στην ΜΕΘ θα εφτανε και θα περισσευαν οι γιατροί και οχι να παιρνουν τον σταυρό και το Ευαγγέλιο να τρεχουν γυμνές στους διαδρόμους και ουτε να αφήνουν τα παιδια τους να πεθαίνουν γιατι έχουν εκτεθεί στην κοινωνια με τις απόψεις τους και λογαριασνουν τι θα πει ο κοσμος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Νομιζω, οτι αυτο που κατ αρχας επρεπε να γινει, ειναι τεστ αντισωματων σε ολο τον πληθυσμο. Ακομα και στους εμβολιασμενους. Θα υπηρχε και μετρο συγκρισης. Τοτε, αν ο αλλος ηξερε οτι δεν εχει αντισωματα, θα χεζοταν πανω του και θα πηγαινε αμεσως για το εμβολιο. Σε αυτον που θα ειχε αρκετο αριθμο αντισωματων, δεν θα χρειαζοτανε να του τα πρηζουμε για εμβολιασμο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε μου, ξέχασα να γράψω "υποχρεωτικό και δωρεάν" ...
Και παράλληλα θα παραθέτουμε τα αποτελέσματά μας στο ανάλογο site.

Ειναι μια καλή λύση, διοτι και δε θα επιβαρύνει οικονομικά κανέναν πολίτη, και θα ξέρουμε σε τι φάση βρισκόμαστε, και οι εμβολιασμένοι νοσουμε, η παγίδα όμως είναι ότι νοσουμε ασυμπτωματικα σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους .
μονο για μας εχει γκρεμο παιχτη ,αυτοι καβαντζωμενοι ειναι για εκατο χρονια μπροστα!
Οταν λες "μας" προφανώς εννοείς τι 2 μεγάλες ομάδες του πληθυσμού εμβολιασμένοι-ανεμβολιαστοι στις οποίες μας καταταξανε αυτα τα πουτανοπαιδα και πολλοι από μας -δυστυχως- νιώθουμε μεγάλη περηφάνια που έχουμε χωριστεί και διχαστει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
ουτε καν.....δεν υπαρχει για μενα αυτος ο διαχωρισμος....στα παπαρια μου αν κανουν η αν δεν κανουν το εμβολιο....οσο φτανει το μυαλο του καθενος...ο διαχωρισμος που κανω ειναι προφανως ο λαος -απο την μια και τα "τζακια "απο την αλλη....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
οι πουστηδες εχουν φτιαξει κανονικα συμμοριες τυπου ντραγκετα,παντου κουμπαριες,κολλητοι ,παλαμακηδες,"προθυμοι" ,χορηγοι ,μαυρα κονδυλια και συνεχιζουν δυναστειες....φιλας το δαχτυλιδι και συνεχιζεις,αλλιως πουθενα!.....και ολοι στην πλεμπα ασχολουνται αν ο ετσι ειναι μπολιασμενος η ο ταδε ειναι ψεκι......ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Νομιζω, οτι αυτο που κατ αρχας επρεπε να γινει, ειναι τεστ αντισωματων σε ολο τον πληθυσμο. Ακομα και στους εμβολιασμενους. Θα υπηρχε και μετρο συγκρισης. Τοτε, αν ο αλλος ηξερε οτι δεν εχει αντισωματα, θα χεζοταν πανω του και θα πηγαινε αμεσως για το εμβολιο. Σε αυτον που θα ειχε αρκετο αριθμο αντισωματων, δεν θα χρειαζοτανε να του τα πρηζουμε για εμβολιασμο.
Ωραίο αλλά ....
Λύσε μου την εξίσωση :
Σε πόσο χρόνο θα γινόταν αυτό?
Απο ποιούς θα γινόταν ?
Ποσοι θα πήγαιναν ?
Πόσο χρόνο θέλουν τα αποτέσματα?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ωραίο αλλά ....
Λύσε μου την εξίσωση :
Απο ποιούς θα γινόταν ?
Ποσοι θα πήγαιναν ?
El toro μη κολλάς στο χρόνο, εδω έχουμε φάει ήδη σχεδόν 2 χρόνια από τη ζωή μας με αυτή την αηδια.
Σίγουρα αυτή η λύση που εχει ο κωλο-γερος στο μυαλό του (την οποία ασπάζομαι 100%) ειναι πολύ λογική.
Δεν μας "εμποδίζει" τίποτα λοιπόν να τη δοκιμάσουμε.
Τα θετικά αυτής της λύσης, ειναι πολλα περισσότερα από το "υποχρεωτικα τεστ μονο στους ανεμβολίαστους" .

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
El toro μη κολλάς στο χρόνο, εδω έχουμε φάει ήδη σχεδόν 2 χρόνια από τη ζωή μας με αυτή την αηδια.
Σίγουρα αυτή η λύση που εχει ο κωλο-γερος στο μυαλό του (την οποία ασπάζομαι 100%) ειναι πολύ λογική.
Δεν μας "εμποδίζει" τίποτα λοιπόν να τη δοκιμάσουμε.
Τα θετικά αυτής της λύσης, ειναι πολλα περισσότερα από το "υποχρεωτικα τεστ μονο στους ανεμβολίαστους" .
Και εγω ειπα ωραίο ιδέα αλλα δεν θα πάνε όλοι γιατι κατι σωνομοσιολογικο θα κρύβει αυτη η κίνηση.
Λες να καταλαβουν την αναγκαιότητα ή θα τους πας σηκωτούς ?
Ειναι στο DNA μας αλλωστε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Και εγω ειπα ωραίο ιδέα αλλα δεν θα πάνε όλοι γιατι κατι σωνομοσιολογικο θα κρύβει αυτη η κίνηση.
Λες να καταλαβουν την αναγκαιότητα ή θα τους πας σηκωτούς ?
Ειναι στο DNA μας αλλωστε
Ε τότε είμαστε πολύ γαϊδούρια ως λαός, τι να πω...
Λύσεις ομως μπορούν να βρεθούν (αμα πραγματικά το θέλουν)
Π.χ κάποια φόρο απαλλαγή, κατι πειστικό τέλος πάντων ως δωρακι.
Εξάλλου πόσο καχύποπτο ειναι το "αγαπητοί μου συμπολίτες καλείστε να κάνετε όλοι τεστ αντισωμάτων και θα έχετε το ταδε δωρακι"...

Μάλιστα, τωρα δεν καλούνται όλοι να κάνουν υποχρεωτικα τεστ; οι ανεμβολίαστοι δηλαδή...
Ε τώρα θα κάνουμε δωρεάν τεστ αντισωμάτων όλοι μας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Ωραίο αλλά ....
Λύσε μου την εξίσωση :
Απο ποιούς θα γινόταν ?
Ποσοι θα πήγαιναν ?
Σε 1 η, 2, η, ακομη και 3 μηνες. Τι σημασια εχει; Το τεστ αντισωματων ειναι κατι που δειχνει σε τι κατασταση εισαι, και πιστεψε με, θα λειτουργησει οπως οταν μαθαινει ο μανιωδης καπνιστης οτι εχει καρκινο. Ο ανεμβολιαστος που δεν εχει αντισωματα θα τρεξει να εμβολιαστει.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ο ανεμβολιαστος που δεν εχει αντισωματα θα τρεξει να εμβολιαστει.
Εχω μεγάλες αμφιβολίες εαν θα πάει !!!! Γιατι δεν θα είναι υποχρεωτικό !!!!
Οπως τώρα στα τέτοια του τι είναι αυτό που θα του αλλάξει γνώμη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.591
Πόντοι
19.795
Εχω μεγάλες αμφιβολίες εαν θα πάει !!!! Γιατι δεν θα είναι υποχρεωτικό !!!!
Οπως τώρα στα τέτοια του τι είναι αυτό που θα του αλλάξει γνώμη?
Ακομα και αν δεν παει να εμβολιαστει, πιστευω οτι θα αρχισει να προσεχει πολυ περισσοτερο. Μασκουλα, αποστασεις, αντισηπτικα. Ακομα και αυτα αν κανει ειναι κερδος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom