athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.035
- Πόντοι
- 12.756
ψεκια ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ρεβεγιον;
Βάση των σημερινών στοιχειων που εχουμε στην ΜΕΘ 547 ατομα εκ των οποιων 455 ανεμβολοιαστους ή μερικως εμβολιασμένους 92 πληρως εμβολιασμένους .Το χαρακτηρίζω ως ασυνείδητο και επικίνδυνο αλλα και θύμα θα έλεγα "μεγαλύτερων ψαριών " οι οποίοι του έκαναν πλυση εγκεφάλου.
Βέβαια, το πρώτο που ανέφερες, και τα υπόλοιπα ακραία περιστατικά, δεν πρέπει να μας κάνουν αυταρχικους και τιμωρούς ως προς την γενική μας αντίληψη, και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η περίθαλψη.
Θα αναρωτιόταν όμως κάποιος πιο πονηρός από μένα, γιατί άραγε το κράτος δεν παρέχει δωρεάν τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες; ώστε να έχουμε μεγαλύτερα δείγματα τεστ ΚΑΙ απο εμβολιασμένους.
Φίλοι μου στην Αγγλια και Σουηδία το κάνουν δωρεάν και όποτε θέλουν.
δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Το παρελθόν επεσήμανα στο οποίο θέλουν να μας τραβήξουν οι Αντιεμβολιαστές. Και δεν είναι λίγοι. Φαίνεται να είναι σχεδόν στο 1/3 του πληθυσμού, αν υπολογίσουμε τα ψεύτικα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμούΡε τύπε...
Ο αρχηγός τα λέει... Κλείστε διακοπές, δεν θα χουμε κορονοϊο,πουτανα όλα...
Οπου και οι εμβολιασμενοι...?ψεκια ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ρεβεγιον;
δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα...Οπου και οι εμβολιασμενοι...?
για σενα νοιασου και εμβολιασου ρε μανΚιπ γιορ φειθ
Τυπε δεν αμφισβητώ τα στοιχεία αυτά διοτι είμαι και εγώ ενήμερος.Βάση των σημερινών στοιχειων που εχουμε στην ΜΕΘ 547 ατομα εκ των οποιων 455 ανεμβολοιαστους ή μερικως εμβολιασμένους 92 πληρως εμβολιασμένους .
Τα 92 ατομα ειναι απο εναν πληθυσμο 6.700.000και το υπόλοιπο απο εναν πληθυσμό 3.000.000 ανεμβολίαστων.
Δηλάδη αναλογικά παντα θα είχαμε στην ΜΕΘ εαν ολοι ηταν εμβολιασμενοι 150 ατομα χονδρικά αντε 200.
Φυσικα ολοι θα ηταν 100% εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ αλλα δεν θα υπηρχε προβλημα στο συστημα υγειας και τις αντοχες του ιατρικου προσωπικου.
Εμας μας νοιαζει.τον κουλη και την συμμορια του δεν νοιαζει.Ποτε δεν τον ενοιαζε ετσι κ αλλιως.και στο προηγουμενο κυμα για τα ματια του κοσμου εκανε ιτι εκανε.δηλαδη πριν μας ενοιαζε, αλλα τωρα δε μας νοιαζει τι θα πουν οι επιστημονες ?
αυτο εννοουσα παιχτη, αλλα αμα οι "επιστημονες" ειναι σαν τα μουτρα του κουλη, δε με νοιαζουν ουτε αυτοι πλεον.Εμας μας νοιαζει.τον κουλη και την συμμορια του δεν νοιαζει.
Εχεις αμφιβολια καμια αμφιβολια πως τα κοπροσκυλα δεν ψαχνουν το καταλληλο πατημα για να τα κανουν και στον τομεα αυτο πουτανα ολα???Γίνεται όλο και πιο έντονα η συζήτηση για το αν "έχουν δικαίωμα" οι ανεμβολίαστοι να νοσηλεύονται", αφού "δεν έχουν κάνει το εμβόλιο" ή αν "θα πρέπει να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους". Ένα σκεπτικό, κατά την άποψή μου, εξαιρετικά επικίνδυνο. Όπως ακριβώς όταν φτάνει στα επείγοντα ένας βαριά τραυματίας από τροχαίο, κανείς δεν τον ρωτά αν πέρασε με κόκκινο, όπως όταν μεταφέρεται στο νοσοκομείο ένας καρκινοπαθής καπνιστής κανείς δεν τον ρωτά γιατί άρχισε ή γιατί δεν έκοψε το τσιγάρο, όπως όταν μεταφέρεται λιπόθυμος ένας αλκοολικός κανείς δεν τον μέμφεται γιατί άρχισε το ποτό, όπως όταν φτάνει με το ασθενοφόρο στα όρια του εμφράγματος κάποιος που έχει φάει δύο αρνιά στην καθισιά του, έτσι και ένας ανεμβολίαστος έχει δικαίωμα να δεχθεί την ίδια φροντίδα που δέχεται οποιοσδήποτε άλλος ασθενής. Το μέτρο για τη νοσηλεία κάποιου δεν είναι ούτε τα πάθη του, ούτε η ανοησία του, ούτε οι εμμονές του. Αυτή είναι μια συζήτηση που μπορούμε να κάνουμε εδώ, μεταξύ τυρου και αχλαδιού. Στο νοσοκομείο όμως όλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα στην ιατρική φροντίδα.
το μονο λοκ νταουν περισυ ηταν τα κλειστα μαγαζια...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!έχεις κρίση αμνησίας και δεν θυμάσαι τα λοκντάουν που ζήσαμε πέρισυ;
Εγω βλέπω μια γενικότερη τάση να συζητάμε συνεχως για τιμωρίες, αλλά οχι για ουσιαστικές λύσεις.Εχεις αμφιβολια καμια αμφιβολια πως τα κοπροσκυλα δεν ψαχνουν το καταλληλο πατημα για να τα κανουν και στον τομεα αυτο πουτανα ολα???
οι λυσεις εχουν κοστος κυριος!Εγω βλέπω μια γενικότερη τάση να συζητάμε συνεχως για τιμωρίες, αλλά οχι για ουσιαστικές λύσεις.
Ας υποστούμε λοιπόν το κόστος του τιμωρού, τραβάει ο ενας σκοινί, το τραβάει και ο άλλος, στο τέλος θα μείνουμε χωρίς σκοινί και στον γκρεμό αμφότεροι.οι λυσεις εχουν κοστος κυριος!
ναι, εγώ εκεί γούσταρα να πηγαίνω. Όχι να γυρνάω σαν την άδικη κατάρατο μονο λοκ νταουν περισυ ηταν τα κλειστα μαγαζια...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!