Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.035
Πόντοι
12.756
ψεκια ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ρεβεγιον; :wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Το χαρακτηρίζω ως ασυνείδητο και επικίνδυνο αλλα και θύμα θα έλεγα "μεγαλύτερων ψαριών " οι οποίοι του έκαναν πλυση εγκεφάλου.
Βέβαια, το πρώτο που ανέφερες, και τα υπόλοιπα ακραία περιστατικά, δεν πρέπει να μας κάνουν αυταρχικους και τιμωρούς ως προς την γενική μας αντίληψη, και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η περίθαλψη.

Θα αναρωτιόταν όμως κάποιος πιο πονηρός από μένα, γιατί άραγε το κράτος δεν παρέχει δωρεάν τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες; ώστε να έχουμε μεγαλύτερα δείγματα τεστ ΚΑΙ απο εμβολιασμένους.
Φίλοι μου στην Αγγλια και Σουηδία το κάνουν δωρεάν και όποτε θέλουν.
Βάση των σημερινών στοιχειων που εχουμε στην ΜΕΘ 547 ατομα εκ των οποιων 455 ανεμβολοιαστους ή μερικως εμβολιασμένους 92 πληρως εμβολιασμένους .
Τα 92 ατομα ειναι απο εναν πληθυσμο 6.700.000και το υπόλοιπο απο εναν πληθυσμό 3.000.000 ανεμβολίαστων.
Δηλάδη αναλογικά παντα θα είχαμε στην ΜΕΘ εαν ολοι ηταν εμβολιασμενοι 150 ατομα χονδρικά αντε 200.
Φυσικα ολοι θα ηταν 100% εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ αλλα δεν θα υπηρχε προβλημα στο συστημα υγειας και τις αντοχες του ιατρικου προσωπικου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.968
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε...

Ο αρχηγός τα λέει... Κλείστε διακοπές, δεν θα χουμε κορονοϊο,πουτανα όλα...

δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Το παρελθόν επεσήμανα στο οποίο θέλουν να μας τραβήξουν οι Αντιεμβολιαστές. Και δεν είναι λίγοι. Φαίνεται να είναι σχεδόν στο 1/3 του πληθυσμού, αν υπολογίσουμε τα ψεύτικα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Βάση των σημερινών στοιχειων που εχουμε στην ΜΕΘ 547 ατομα εκ των οποιων 455 ανεμβολοιαστους ή μερικως εμβολιασμένους 92 πληρως εμβολιασμένους .
Τα 92 ατομα ειναι απο εναν πληθυσμο 6.700.000και το υπόλοιπο απο εναν πληθυσμό 3.000.000 ανεμβολίαστων.
Δηλάδη αναλογικά παντα θα είχαμε στην ΜΕΘ εαν ολοι ηταν εμβολιασμενοι 150 ατομα χονδρικά αντε 200.
Φυσικα ολοι θα ηταν 100% εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ αλλα δεν θα υπηρχε προβλημα στο συστημα υγειας και τις αντοχες του ιατρικου προσωπικου.
Τυπε δεν αμφισβητώ τα στοιχεία αυτά διοτι είμαι και εγώ ενήμερος.
Αλλο όμως ήταν το point του αρχικού μου ποστ.
Οτι δεν μπορούμε να μιλάμε για αποκλεισμό ανεμβολιαστων ανθρώπων από την περίθαλψη, καθαρα ανθρώπινα να το πάρεις.

Έθιξα και ένα άλλο θέμα όμως παρακάτω, γιατι αραγε το κράτος δεν μεριμνά για τη παροχή δωρεάν τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό της χώρας;; Κανένας δεν μου έχει απαντήσει ουσιαστικά σε αυτο ερώτημα, πέρα του Αλέκου71 ο οποίος απαντησε "ειναι λάθος αυτό γιατί παίρνουν αέρα τα ψέκια".

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω παντως που ημουν πριν χρονια επισκεπτης σε νοσοκομειο της Κορινθου για συγγενικο μου προσωπο, στο δωματιο, στο ενα κρεβατι ειχε μια ηλικιωμενη με ΧΑΠ που την ειχαν στο οξυγονο και την βοηθαγε η κορη της να συρθει πραγματικα μεχρι την τουαλετα που ηταν διπλα στο ενα μετρο, γιατι μονη της δεν μπορουσε. Στο αλλο κρεβατι ηταν μεσηλικας με πολυ σοβαρη ασθενεια στο στομαχι που τον ειχαν για εξετασεις και απο το φαγητο του ετρωγε μια μπουκια σουπα και το αλλο το αφηνε γιατι δεν μπορουσε.

Εγω ειδα τους γιατρους να τους περιθαλπτουν κανονικα. Δεν ειδα τον γιατρο να ρωτα την ηλικιωμενη <Για πες μας τωρα, μικρη καπνιζες πολλα τσιγαρα;> Ουτε να ρωταει τον μεσηλικα <Ετρωγες ολο πατατες τηγανιτες και ανθυγιεινο φαγητο;> Ωστε αναλογα την απαντηση να τους πεταξουν εξω απο το νοσοκομειο. Η να τους ζητησουν να πληρωσουν.

Τωρα τι λενε μερικοι να πληρωνουν την νοσηλεια τους οι ανεμβολιαστοι... Σημεια των καιρων κι αυτο φανταζομαι.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
δηλαδη πριν μας ενοιαζε, αλλα τωρα δε μας νοιαζει τι θα πουν οι επιστημονες ?
Εμας μας νοιαζει.τον κουλη και την συμμορια του δεν νοιαζει.Ποτε δεν τον ενοιαζε ετσι κ αλλιως.και στο προηγουμενο κυμα για τα ματια του κοσμου εκανε ιτι εκανε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
129
Like
51.904
Πόντοι
27.261
Εμας μας νοιαζει.τον κουλη και την συμμορια του δεν νοιαζει.
αυτο εννοουσα παιχτη, αλλα αμα οι "επιστημονες" ειναι σαν τα μουτρα του κουλη, δε με νοιαζουν ουτε αυτοι πλεον.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.058
Πόντοι
1.706
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

TGlH9Xm.jpg

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
Γίνεται όλο και πιο έντονα η συζήτηση για το αν "έχουν δικαίωμα" οι ανεμβολίαστοι να νοσηλεύονται", αφού "δεν έχουν κάνει το εμβόλιο" ή αν "θα πρέπει να πληρώνουν για τη νοσηλεία τους". Ένα σκεπτικό, κατά την άποψή μου, εξαιρετικά επικίνδυνο. Όπως ακριβώς όταν φτάνει στα επείγοντα ένας βαριά τραυματίας από τροχαίο, κανείς δεν τον ρωτά αν πέρασε με κόκκινο, όπως όταν μεταφέρεται στο νοσοκομείο ένας καρκινοπαθής καπνιστής κανείς δεν τον ρωτά γιατί άρχισε ή γιατί δεν έκοψε το τσιγάρο, όπως όταν μεταφέρεται λιπόθυμος ένας αλκοολικός κανείς δεν τον μέμφεται γιατί άρχισε το ποτό, όπως όταν φτάνει με το ασθενοφόρο στα όρια του εμφράγματος κάποιος που έχει φάει δύο αρνιά στην καθισιά του, έτσι και ένας ανεμβολίαστος έχει δικαίωμα να δεχθεί την ίδια φροντίδα που δέχεται οποιοσδήποτε άλλος ασθενής. Το μέτρο για τη νοσηλεία κάποιου δεν είναι ούτε τα πάθη του, ούτε η ανοησία του, ούτε οι εμμονές του. Αυτή είναι μια συζήτηση που μπορούμε να κάνουμε εδώ, μεταξύ τυρου και αχλαδιού. Στο νοσοκομείο όμως όλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα στην ιατρική φροντίδα.
Εχεις αμφιβολια καμια αμφιβολια πως τα κοπροσκυλα δεν ψαχνουν το καταλληλο πατημα για να τα κανουν και στον τομεα αυτο πουτανα ολα???

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εχεις αμφιβολια καμια αμφιβολια πως τα κοπροσκυλα δεν ψαχνουν το καταλληλο πατημα για να τα κανουν και στον τομεα αυτο πουτανα ολα???
Εγω βλέπω μια γενικότερη τάση να συζητάμε συνεχως για τιμωρίες, αλλά οχι για ουσιαστικές λύσεις.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
822
Πόντοι
86
Ο Λουδοβικος πρωθυπουργος μας αρνειται την πραγματικοτητα με τοσους νεκρους και κρουσματα.
Βεβαια μετα απο σκεψη κατεληξα στο τι μου θυμιζει η σταση του.
Αφου δεν εχει λεφτα να μοιρασει παριστανει τον κινεζο.
Ειναι σαν καποιον που χρωσταει και οταν πηγαινει ο δανειστης,του σφυραει αδιαφορα.
Τι να κανει ο φουκαρας.Αστους να πεθανουν,λεφτα δεν υπαρχουν.
Το εμβολιο επισης και που το καναμε μια τρυπα στο νερο εγινε αφου η αγορα δεν κινειται και παλι με εστιαση και λιανεμποριο μισοκλειστα.
Τι να κανουμε σκεφτεται ο Λουδοβικος μας.Ας πεθανουν ειτε ως ανεμβολιαστοι ειτε απο ασιτια.Εγω θα ζησω να δω το γιοκα μου επομενο πρωθυπουργο παντως.Σκασιλα μου.Αφηστε με τωρα παω να παιξω πλειστεσιο ως χαζοχαρουμενο γουρλοματικο αγορι που ειμαι.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.624
Πόντοι
2.606
Οτι ακριβως συμβαινει και τωρα...λοκ νταουν 50% στα μαγαζια και χωρις να εχουν ανακοινωσει λοκνταουν ...ολα τα πληρωνουμε κανονικα ομως...WIN 2 WIN καταστασεις,μεγαλα κολπα!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
οι λυσεις εχουν κοστος κυριος!
Ας υποστούμε λοιπόν το κόστος του τιμωρού, τραβάει ο ενας σκοινί, το τραβάει και ο άλλος, στο τέλος θα μείνουμε χωρίς σκοινί και στον γκρεμό αμφότεροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom