στον συριζα δεν υπαρχει συνοχη λογω της πολυφωνιας... βεβαια φταινε και τα μμε που θα προβαλουν ως αιρετικο τον καθε π.χ. πολακη (αληθεια τωρα τα καταπινουν τα χυσια για τα μονοκλωνικα κατι κοσιωνηδες και κατι πιεξ?)
στην νεα δημοκρατια οι γραμμες ειναι φανερες, καραμανλικες, σαμαρικες και ακροδεξιες... αλλα οταν απαιτηθει υπαρχει ομοφωνια και ομοβροντια.
οποτε η πολυφωνια εντος των συνιστωσων του αλεξη τον οδηγει πολλες φορες σε αυτογκολ.
το μακεδονικο ηταν μια βομβα που αφεθηκε να σκασει στα χερια του... τα καπιταλ κοντρολ ηταν η πολιτικη που θα θελε να επιβαλλει αλλα ειδε οτι δεν υπαρχει ελλας εκτος ευρω (αλλα δε μας λεγατε οι δεξιοι και τα μμε για το οχι?)
σας αφησε και 37 δις παρακαταθηκη τα οποια εξανεμισατε σε πετσες αντι για μεθ και ανεβασατε το βασικο 13 ευρω χαχαχαχα
τα καυσιμα εχουν γαμηθει η δεη εχει γαμηθει τα σουπερμαρκετ εχουν γαμηθει και ο μισθος δε φτανει οντως για 10 μερες...
αλλα ναι φταιει ο αλεξης!!!!
Τύπε για αρχή εγώ κατουράω τη νδ...οπότε το ''σας άφησε'' είναι άτοπο.
Δεύτερον..ποια πολυφωνία? η Κωνσταντοπούλου και ο Λαφαζάνης είχαν διαφορετική άποψη και τους έφαγε το μαύρο χώρα...όπως και ο Βαρουφάκης...τι εννοείς?
Τρίτον..ο Πολάκης μπορεί να είναι πολύ δυνατός επιστήμονας αλλά σαν πολιτικός δεν έκανε κατά τη γνώμη μου έργο. Άσε που η εικόνα να καπνίζει στο υπουργείο δείχνει το πόσο υποκουλτούρα τον διακατέχει.
Για το μακεδονικό δεν έχω άποψη...για τα capital controls όμως έχω αλλά δεν έχω όρεξη να μπω σε debate...το αποτέλεσμα είναι ότι πήγαμε 5 χρόνια πίσω...και ότι η οικονομία έφαγε ένα χτύπημα που έκανε 3 χρόνια να επανέλθει.
Τέλος...επί ΣΥΡΙΖΑ δεν είδα βασικό στα 750 όπως έταζαν...παρά μόνο ΓΑΜΗΣΕ στους φόρους την μεσαία τάξη (γιατί από τα πραγματικά μεγάλα πορτοφόλια ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να τα ακουμπίσει)...και βέβαια όταν πηδάς στη φορολογία τον κόσμο και δεν κάνεις έργο θα μαζέψεις και χρήμα.
Ο Αλέξης ήταν αυτός που ήρθε με το βιογραφικό του και είπε ''Λαέ...να με προσλάβεις με 10.000Κ το μήνα συν σύνταξη συν πληρωμένα έξοδα συν ότι μου καυλώσει για να σε σώσω από την κρίση''.....αν δεν το έκανε ποιον θα κατηγωρίσουμε? Εν τέλη είσαι αντικειμενικός ή φίλος του συριζα?