politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.672
- Πόντοι
- 1.706
Δεν είναι το ίδιο.Τελικά εσύ είσαι πιο μαλάκας και πιο κοπρόσκυλο από τη βαντάμα.
Ο Γλάσκος είναι βλάκας.
Ο Ζανούλης είναι κουτοπόνηρος.
Δεν είναι το ίδιο.Τελικά εσύ είσαι πιο μαλάκας και πιο κοπρόσκυλο από τη βαντάμα.
σε κανενα παραμυθι. οχι δε λεμε για ενιαια αριστερα! αλιμονο η αριστερα σε αυτη τη χωρα μια ζωη διασπαζοταν μονη της ακομη και χωρις αντιπαλο. μιλαμε για τον συριζα που με τοσες συνιστωσες μεσα του στην ουσια ειναι ενα "ενιαιο" κομμα χωρις ομως να ειναι...
θα ειχε παρει γιατρους και μεθ σιγουρα αντι για μπατσους οβα εποπ συνοριοφυλακες και μπατσους πανεπιστημιων και δε νομιζω να διαφωνεις σε αυτο!!!Τι διαφορετικο εκανε ο Συριζα στη γενικη πολιτικη πριν η τι διαφορετικο θα εκανε στη Πανδημια?
Περιμενω 3-4 σοβαρα bulletpoints και πρωτογενεις πηγες/links με κινησεις που εκανε.
σιγουρα ο συριζα τους εκαψε τυπε οχι η απειρη βλακεια τους να τραβανε βιντεο τις πυρκαγιες!Ρε γιδοσπρώχτη, θα βρυκολακιάσουν οι νεκροί στο Μάτι και θα σε πάρουν στο κυνήγι με τις μαλακίες που γράφεις.
για τον σκατοψυχο κουλι που μετα τις φωτιες αφησε και τις πλυμμυρες να αποτελειωσουν την ευβοια τι εχεις να πεις τυπε?Άλλο σκατόψυχο συριζόπανο εδώ πέρα.
ρε μαλακαΉ θα κάνει πρόωρες ή θα κάτσει εναμιση μήνα παραπάνω.
Έτσι για την αλητεία.
Γλασκε είσαι τεράστιος.
Μαλάκας μεν, αλλά τεράστιος.
οποισδηποτε να ερθειΓια να ερθει ποιος? Η ενιαια αριστερα?
Σε ποιο παιδικο παραμυθι ζεις?
δε μεγαλωσα σε σταυλο η σε στανη οπως εσυ για να το αγνοω!Ρε γιδομπήχτη, κατάλαβες τι σημαίνει "οικτίρω" ή απαντάς στα κουτουρού;
οποισδηποτε να ερθει
ειται με ενωση αριστερας και δεξιας ειται σκετης αριστερας
αυτο που ζουμε δεν ειναι δημοκρατικο καθεστως ειναι κατι αναλογο σε φρανκο μουσολινι κλπ κλπ
και τι σε νοιαζει εσενα τυπε αφου το κανες το μπολι τι ανησυχεις?
ναι και?Ειμαι προβατοοοοο και εκαν α το μπολι
θα ειχε παρει γιατρους και μεθ σιγουρα αντι για μπατσους οβα εποπ συνοριοφυλακες και μπατσους πανεπιστημιων και δε νομιζω να διαφωνεις σε αυτο!!!
ακομη και την πυρκαγια την φετινη θα την διαχειριζοταν πολυ καλυτερα απο του κουλη τα παιδια, που 2 δουλευαν και 5 καθοταν επιφυλακη ενω καιγοταν ο κωλος τους, μιας και δε θα αντεχε επαναληψη του Ματιου ετσι δεν ειναι? οι ξενοι μας βαλαν τα γυαλια....
η γενικη πολιτικη δυστυχως δεν καθοριζεται μονο απο εμας αλλα απο το διευθυντηριο που ελεγε και ο ανδρεας καποτε...
δεν εχουμε πολλα περιθωρια ελιγμων και επιλογων μιας και ειμαστε προτεκτορατο μια ζωη με το ζορι της δυσης....
σε τοσο τραγικη κατασταση οπως εδω ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως οχιΟ "οποισδηποτε" ελεγαν οταν ηταν και ο Συριζα στην εξουσια.
Εχεις συνειδητοποιησει οτι περνας απο τον "οποισδηποτε" στον "οποισδηποτε" και ετσι τσουλαει η ζωη?
Ζητησα καποιο λινκ/πηγη που να υποννοει οτι ο συριζα δε θα εκανε τα ιδια αν οχι πολυ σκληροτερα.
Δηλαδη ο Συριζα θα πηγαινε κοντρα στον ΠΟΥ, ΕΕ και οτι σου πουν απεξω? Πραγματα τα οποια κανει το 80% του παγκοσμιου χαρτη ?
στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τυπε...δεν εχω χρονο βεβαια να πηγαινω για καφεδες τοσο συχνα γιατι δεν ειμαι ανεργο κοπροσκυλο τον περνω on the road τον καφε τωρα αμα παω σε κανα μπαρ στα αρχιδια μου βγαζω εξω κινητακι σκαω χαμογελο και αραζω σαν κυριος με το burbon ουισκακι μου στα ζεστα με την πουκαμισια μου τη στιγμη που εσυ πινεις περιπτερισια μπυρα με γαντια ,σκουφο και μπουφαν ναυτικο επενδυτη και και κοιτας μεσα σαν τον oliver twist τις τουρτες στα ζαχαροπλαστειαναι και?
μας νοιαζει?
πανε τωρα για καφε να σε ελεγξει ο ανεμβολιαστος-ανασφαλιστος σερβιτορος ως μπατσος!
σε τοσο τραγικη κατασταση οπως εδω ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως οχι
τα υπολοιπα κρατη τουλαχιστον της ευρωπης της αμερικης και του καναδα δεν εχουν παρει τοσο εξωφρενικα μετρα οπως εδω
ουτε ειχαν απαγορεψει τα μονοκλωνικα φαρμακα να ερθουν στις χωρες τους στα πρωτα σταδια της πανδημιας οπως συναιβει εδω
εδω ειμαστε ενα κρατος μπανανια και εχει αποδειχθει σε καθημερνο πλαισιο
φιλε μουΕγινε φιλε μου. Ο Συριζα θα νοιαζονταν για τα σκληρα μετρα, θα σε λυποταν.
Οπως εκανε με μνημονιαρα που ειχε πιαστει το χερι του να υπογραφει και δινει χερι σε οποιον εμπαινε Μαξιμου.
Τεραστιο λαθος!Δεν είναι το ίδιο.
Ο Γλάσκος είναι βλάκας.
εσυ εισαι τερμα δημοκρατικος εεεεεεεεε μητσοτακικοςΔεν είναι το ίδιο.
Ο Γλάσκος είναι βλάκας.